Dobro, mozda nekima sa dijagnozom...vecina trazi partnera...muskog, zenskog..ne ćukuGuadalajara wrote:Mislim da nisi u pravu...pustopoljina wrote:Nikom dresiranje nije cool.
Helem nejse sad...
Facebook za upoznavanje ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pustopoljina
#3426 Re: Facebook za upoznavanje ...
-
Guadalajara
#3427 Re: Facebook za upoznavanje ...
Hahahaha sto me nasmijapustopoljina wrote:Dobro, mozda nekima sa dijagnozom...vecina trazi partnera...muskog, zenskog..ne ćukuGuadalajara wrote:Mislim da nisi u pravu...pustopoljina wrote:Nikom dresiranje nije cool.
Helem nejse sad...
Vecina....manjina...ne znam...nisam radio nikakve analize...Percipiram na osnovu vlastitog iskustva...a ne sta sam vidio kod komsija ili nekog drugog, treceg...
- pustopoljina
#3428 Re: Facebook za upoznavanje ...
Vidis, i ja mislim da "dlakava stvorenja" vladaju..a hakiz &co pricaju o zenama i njihovom "planu od pocetka", haj' fino da se bar u necemu slazemo.moonca wrote:..Aj. ne zezaj..veze mi nemamo sa zivotom.... ko' muhe zundare smo... da ista znamo- mi bi vladali a ne 'dlakava stvorenja'
![]()
![]()
..salim se..![]()
..odo![]()
- pustopoljina
#3429 Re: Facebook za upoznavanje ...
Percipiras li i agresiju kod njih? NIKO nece da dresira, SVI hoce da sa ponosom kazu: OVO je moj čoj'k/žena. Nije to zbog čoj'ka/žene, vec radi sebe...Guadalajara wrote:Hahahaha sto me nasmijapustopoljina wrote: Dobro, mozda nekima sa dijagnozom...vecina trazi partnera...muskog, zenskog..ne ćuku![]()
Vecina....manjina...ne znam...nisam radio nikakve analize...Percipiram na osnovu vlastitog iskustva...a ne sta sam vidio kod komsija ili nekog drugog, treceg...
-
Guadalajara
#3430 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa to se strogo krije...sta ti je...da neko kaze gledaj budale...pustopoljina wrote:Percipiras li i agresiju kod njih? NIKO nece da dresira, SVI hoce da sa ponosom kazu: OVO je moj čoj'k/žena. Nije to zbog čoj'ka/žene, vec radi sebe...Guadalajara wrote:Hahahaha sto me nasmijapustopoljina wrote: Dobro, mozda nekima sa dijagnozom...vecina trazi partnera...muskog, zenskog..ne ćuku![]()
Naravno da je zbog sebe...ja zbog koga ce...pored zivog sebe.. haha
- Ludzak
#3431 Re: Facebook za upoznavanje ...
. Nisam nešto zgodan, ni atraktivan. Čisti prosjek.Xavier1 wrote:Hajde Ludzak postavi fotku da vidim kako izgledas.
Nemoj da ti se samopostovanje svodi na to kako te zene ocjenjuju. One su povrsne i gledaju samo izgled. Prije ce biti sa nekim debilom koji je lijep nego sa tobom. Ne treba to da te pogadja. Imas prijatelje, porodicu i dobar posao. Dosta.
- Xavier1
#3432 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ma mnoge zene misle za sebe da su vrh pa im prosjek nije dovoljan.Ludzak wrote:. Nisam nešto zgodan, ni atraktivan. Čisti prosjek.Xavier1 wrote:Hajde Ludzak postavi fotku da vidim kako izgledas.
Nemoj da ti se samopostovanje svodi na to kako te zene ocjenjuju. One su povrsne i gledaju samo izgled. Prije ce biti sa nekim debilom koji je lijep nego sa tobom. Ne treba to da te pogadja. Imas prijatelje, porodicu i dobar posao. Dosta.
Bas sam se danas nasmijao na spottedu neke dvije matorke traze lijepog muskarca. 33 i 36 godina. Ej u tolke godine doci i najbitniji ti i dalje biti da je lijep.
Ne nerviraj se.
- pustopoljina
#3433 Re: Facebook za upoznavanje ...
Danas naletjeh na tvoj post na temi o fikretu abdicu.Ludzak wrote:. Nisam nešto zgodan, ni atraktivan. Čisti prosjek.Xavier1 wrote:Hajde Ludzak postavi fotku da vidim kako izgledas.
Stvarno mislim da tebi izgled (kakav god da je) nije problem, nego sta i kako pricas.
Mozda se varam, ali sam stekla utisak da si vise u drustvu starijih bio, dok si rastao, nego u drustvu svoje generacije.
Imas iskljucive stavove koje teorijski ne znas obrazloziti (nije grijeh), ali nisi bio ni savremenik pa da se pomisli da na iskustvu baziras stav. Ako se to primijeni i na sve ostale teme (a moze komotno), da se zakljuciti da si "tezak".
Opet, moze neko biti "tezak", a zanimljiv...na stranu je li ta privlacnost po zenu zdrava ili ne, ali moguce je.
Kad sretnes mladu osobu, sa iskljucivim stavovima, a bez da misljenje bazira bilo na cinjenicama naucenim, bilo na vlastitom iskustvu...to odbija. Ne dati sebi reci i nemati interesa saznati- odbija.
Pored tebe je svako suvisan. Bilo musko, bilo zensko.
- Ludzak
#3434 Re: Facebook za upoznavanje ...
Hahaha čuj o Fikretu Abdiću...
Mene u stvarnom životu uopšte politika ne zanima. Hebat je. O politici naglabam samo putem foruma. U stvarnom životu nikad mi ne padne na um ni Fikret Abdić, ni Alija, ni Bakir, ni Dodik, niti bih ikada o takvima raspravljao u stvarnosti.
A to da nekog procjenjuješ na osnovu jednog posta na forumu, ne znam baš koliko je realno.
Mene u stvarnom životu uopšte politika ne zanima. Hebat je. O politici naglabam samo putem foruma. U stvarnom životu nikad mi ne padne na um ni Fikret Abdić, ni Alija, ni Bakir, ni Dodik, niti bih ikada o takvima raspravljao u stvarnosti.
A to da nekog procjenjuješ na osnovu jednog posta na forumu, ne znam baš koliko je realno.
- pustopoljina
#3435 Re: Facebook za upoznavanje ...
Imas dovoljno postova do sada napisanih...Ludzak wrote:Hahaha čuj o Fikretu Abdiću...
Govorila sam ti vec ovo...na osnovu tih drugih postova, a ovaj na politici...samo potvrda.
- Ludzak
#3436 Re: Facebook za upoznavanje ...
Težak sam ja svakako. I fizički i psihički.
- strucnjakdemagog
#3437 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ludzak wrote:Težak sam ja svakako. I fizički i psihički.
Jesi ono ti sa bradom u zelenoj majici?
E slušaj sad, ja bih na tvom mjestu za 7 dana promijenio 7 djevojaka. Izgled ti uopšte nije problem, vjerovatno si težak ko tuč kao što neko reče.
- Ludzak
#3438 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa to sam još na početku govorio. Komunikacijski sam ograničen, zatvoren tip.
- Xavier1
#3439 Re: Facebook za upoznavanje ...
Introvert si. Nisi ni po cemu poseban. Mnogo je takvih osoba.
Po prici nekih moras biti stand up komicar da bi imao djevojku. Glupost.
Ja mislim da je izgleda najbitniji, ali ovdje vidim da ti svi govore da dobro izgledas. Nisam pametan onda.
Ja mislim da je izgleda najbitniji, ali ovdje vidim da ti svi govore da dobro izgledas. Nisam pametan onda.
- pustopoljina
#3440 Re: Facebook za upoznavanje ...
Gdje mu je ta slika u zelenoj majici?
- Ludzak
#3441 Re: Facebook za upoznavanje ...
Brate, bez obzira da li sam introvert ili ekstrovert ako izgledam kao Tom Kruz (obični primjer) bar bi me neka 'upecala' zbog izgleda. Sad stvarati oko nekog prosjeka nekakav bauk, smiješno. Bar svako drugo muško izgleda ovako kao ja, realno.Xavier1 wrote:Introvert si. Nisi ni po cemu poseban. Mnogo je takvih osoba.
Sad od sebe stvarati neko figuru koju nisam, je neprirodno. A svi govore da vole kada je osoba prirodna i da ne glumi.
- dale cooper
#3442 Re: Facebook za upoznavanje ...
Kakvi su ti interesi, hobiji, šta voliš? Pričaj o tome, tako ćeš najlakše vidjeti imaš li dodirnih tačaka sa osobom preko puta tebe.Ludzak wrote:Brate, bez obzira da li sam introvert ili ekstrovert ako izgledam kao Tom Kruz (obični primjer) bar bi me neka 'upecala' zbog izgleda.Sad stvarati oko nekog prosjeka nekakav bauk, smiješno. Bar svako drugo muško izgleda ovako kao ja, realno.Xavier1 wrote:Introvert si. Nisi ni po cemu poseban. Mnogo je takvih osoba.
Sad od sebe stvarati neko figuru koju nisam, je neprirodno. A svi govore da vole kada je osoba prirodna i da ne glumi.
Jednom kad se to potrefi sve lakše ide.
- pustopoljina
#3443 Re: Facebook za upoznavanje ...
Tom kruz na pocetku svoje karijere izgleda ko seljacic, i nisam ja jedina koja tako misli. Ono sto je postigao, postigao je iskljucivo time sto je "manijak" u svemu sto radi.Ludzak wrote:Brate, bez obzira da li sam introvert ili ekstrovert ako izgledam kao Tom Kruz (obični primjer) bar bi me neka 'upecala' zbog izgleda. Sad stvarati oko nekog prosjeka nekakav bauk, smiješno. Bar svako drugo muško izgleda ovako kao ja, realno.Xavier1 wrote:Introvert si. Nisi ni po cemu poseban. Mnogo je takvih osoba.
I na to sve- ozenio se sa zenskom za dvije glave vecom. A prva je bila i starija, ako nisam sta pobrkala. Nemoj sam sebi podapinjati nogu. Upoznaj sam sebe i koristi svoje prednosti.
-
moonca
#3444 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ah... ufurao se - ko cuko kad, hoce da ugrize svoj rep- 
-
moonca
#3445 Re: Facebook za upoznavanje ...
.kakav izgled --evo Dino- lijep, simpatican, bogat.. nema djevojke.... sta vam je...

- King Theoden
#3446 Re: Facebook za upoznavanje ...
Dodaj i da sam obdaren pa ću ti preuzet dvije rate kreditamoonca wrote:Dino- lijep, simpatican, bogat
-
Guadalajara
- strucnjakdemagog
#3448 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ja sam recimo ružniji od ludžaka, nisam nešto naročito pametan, a bgm ni bogat. Nisam zabavan, niti duhovit, a nisam ni visok.
I pored toga, imao sam dosta djevojaka od kojih su neke bile zaista ljepotice. E kako to?
I pored toga, imao sam dosta djevojaka od kojih su neke bile zaista ljepotice. E kako to?
- pustopoljina
#3449 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ona koja izgubi opkladu, mora izaci s tobomstrucnjakdemagog wrote:Ja sam recimo ružniji od ludžaka, nisam nešto naročito pametan, a bgm ni bogat. Nisam zabavan, niti duhovit, a nisam ni visok.![]()
Zezam se
- Ludzak
#3450 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ne hvataj se striktno na njeg. Naveo sam ga čisto kao primjer, i to sam naglasio.pustopoljina wrote:Tom kruz na pocetku svoje karijere izgleda ko seljacic, i nisam ja jedina koja tako misli. Ono sto je postigao, postigao je iskljucivo time sto je "manijak" u svemu sto radi.Ludzak wrote:Brate, bez obzira da li sam introvert ili ekstrovert ako izgledam kao Tom Kruz (obični primjer) bar bi me neka 'upecala' zbog izgleda. Sad stvarati oko nekog prosjeka nekakav bauk, smiješno. Bar svako drugo muško izgleda ovako kao ja, realno.Xavier1 wrote:Introvert si. Nisi ni po cemu poseban. Mnogo je takvih osoba.
I na to sve- ozenio se sa zenskom za dvije glave vecom. A prva je bila i starija, ako nisam sta pobrkala. Nemoj sam sebi podapinjati nogu. Upoznaj sam sebe i koristi svoje prednosti.