kamberovica polje wrote:Dajte ljud zna li neko kakvo je stanje u Varešu? Baš me neka panika hvata kad pomislim da smo svi zaboravili na taj grad.
+1
Moderator: anex
kamberovica polje wrote:Dajte ljud zna li neko kakvo je stanje u Varešu? Baš me neka panika hvata kad pomislim da smo svi zaboravili na taj grad.
U gradu, al to su roditelji, cisto radi pripravnosti.Ja licno mislim da nece trebat bjezat, mada noc dolazi, mislim da se nece moci mirno spavati sta god oni izjaviliR9.. wrote:Gdje zivis jesil blizu lukavca ili u lukavcufaketowsky wrote:i ja sam spakovo kofere, treba biti u pripravnosti, lako je raspakovat sve posle ako se nista ne desi...
Ja nisam nista spakovo jos
Površinski kop sikulje kod lukavca ni traga od bagera i citave rudarske mehanizacije,sve je pod vodom - sve

Samo ne sirite paniku kad je brana u pitanje, ne prenosite mahalske objave nego provjerene vjesti, sa nekoliko zvanicnih izvora sam saznao da je brana okej i da nema opasnosti od pucanja, projektovana je i za 10x gora opterecenja.Herr Flick wrote:Malo mi je glupo to "stabilno",jer cini mi se taj isti lik je pricao u FTV-u dnevniku i rekao da stnaje nije ni stabilno a ni kriticnofaketowsky wrote:i ja sam spakovo kofere, treba biti u pripravnosti, lako je raspakovat sve posle ako se nista ne desi...Herr Flick wrote: Stabilno? Zasto je onda civilna zastita moje opcine dobila naređenje iz Lukavca da obavijeste stanovnistvo koje zivi u blizini rijeke Spreče da budu u pripravnosti?
Da, ta Gračanica. Ne moze se ni prema Doboju ni prema Tuzlu. Kao i mnogi drugi gradovi, svi putni pravci su prekinuti.Janjicar wrote:Gracanica koja se nalazi na magistrali Tuzla-Doboj ?dinao wrote:Zna li ko da li je moguce na neki nacin doci iz Gračanice u Sarajevo? Postoji li neki prohodan put? Kao sto znate, ljudi su tamo bez vode i struje, zivot je otezan, a htjeo bih primiti prijatelje s malom djecom i starim ljudima kod mene..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Informacija od Inzinjera koji je radio na rekonstrukciji brane 2008-e godine kaze da su sanse minimalne da pukne brana, a imaju mjerni instrumenti koji pokazaju i milimetar odstupanja, tako da nema razloga za brigu.faketowsky wrote:U gradu, al to su roditelji, cisto radi pripravnosti.Ja licno mislim da nece trebat bjezat, mada noc dolazi, mislim da se nece moci mirno spavati sta god oni izjaviliR9.. wrote:Gdje zivis jesil blizu lukavca ili u lukavcufaketowsky wrote:i ja sam spakovo kofere, treba biti u pripravnosti, lako je raspakovat sve posle ako se nista ne desi...

pink floydd wrote:
Razumijem,faketowsky wrote:U gradu, al to su roditelji, cisto radi pripravnosti.Ja licno mislim da nece trebat bjezat, mada noc dolazi, mislim da se nece moci mirno spavati sta god oni izjaviliR9.. wrote:Gdje zivis jesil blizu lukavca ili u lukavcufaketowsky wrote:i ja sam spakovo kofere, treba biti u pripravnosti, lako je raspakovat sve posle ako se nista ne desi...
de povezi covjekaliverpool-ynwa wrote:Molio bih da mi neko napiše gdje je pomoć NAJPOTREBNIJA jer planiram sutra aBd krenuti iz SA prema Zenici ili negdje drugo sa kombijem punim stvari iskupljene i kupljene od raje.
Molim vas da neko navede gdje je najpotrebnije za ljude kojima je najpotrebnije i gdje se nalaze.
Hvala
hamdijaho wrote:treba mi prevoz sutra od sarajeva do zenice ili dalje cak..molim vas ako neko moze pomoci..idem iz mostara ka svojima u zepcu...zena mi je zarobljena u z. polju...ne mogu samo sjediti...molim vas!
Na kojem tacno su oni mjestu ?dinao wrote:Da, ta Gračanica. Ne moze se ni prema Doboju ni prema Tuzlu. Kao i mnogi drugi gradovi, svi putni pravci su prekinuti.Janjicar wrote:Gracanica koja se nalazi na magistrali Tuzla-Doboj ?dinao wrote:Zna li ko da li je moguce na neki nacin doci iz Gračanice u Sarajevo? Postoji li neki prohodan put? Kao sto znate, ljudi su tamo bez vode i struje, zivot je otezan, a htjeo bih primiti prijatelje s malom djecom i starim ljudima kod mene..
upliverpool-ynwa wrote:Molio bih da mi neko napiše gdje je pomoć NAJPOTREBNIJA jer planiram sutra aBd krenuti iz SA prema Zenici ili negdje drugo sa kombijem punim stvari iskupljene i kupljene od raje.
Molim vas da neko navede gdje je najpotrebnije za ljude kojima je najpotrebnije i gdje se nalaze.
Hvala
123456789 wrote:Ovde se vidi indirektan uzrok ovolikih poplava!! SVO SMECE VRACAJU OPET U BOSNU!! Stoka je to mogla zapaliti!pink floydd wrote:
na onaj željezni misliš ? On je ostao čitav.kakavdanakneiskustvu wrote:pink floydd wrote:
bože sačuvaj koje smeće u rijeci,kakvo je stanje sa krivajskim mostom?
dinao wrote:Zna li ko da li je moguce na neki nacin doci iz Gračanice u Sarajevo? Postoji li neki prohodan put? Kao sto znate, ljudi su tamo bez vode i struje, zivot je otezan, a htjeo bih primiti prijatelje s malom djecom i starim ljudima kod mene..
veze s vezom wrote:Not My Idea wrote:de povezi covjekaliverpool-ynwa wrote:Molio bih da mi neko napiše gdje je pomoć NAJPOTREBNIJA jer planiram sutra aBd krenuti iz SA prema Zenici ili negdje drugo sa kombijem punim stvari iskupljene i kupljene od raje.
Hvala
hamdijaho wrote:treba mi prevoz sutra od sarajeva do zenice ili dalje cak..molim vas ako neko moze pomoci..idem iz mostara ka svojima u zepcu...zena mi je zarobljena u z. polju...ne mogu samo sjediti...molim vas!
Sent from my SM-G900H using Tapatalk