Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_nevermind_ wrote:Ava ne zeli da spava sa Sulejmanom jer gaji jos uvijek osjecaje prema bivsem decku. Kojem li
Sulejman je odlucio da spava sa Ibrahimom veceras
Soraji krivo jer je navodno Ava sinoc htjela da spava sa Sulejmanom, a vjerovatno joj je krivo jer je ona morala spavati, a Ava se izvukla.
spominjala joj je hurem, kada ju je smirivala, nekog Vladu koji je kao vani čeka
Ceka pravo On je novi decko Natase Bekvalac, ali to nece biti problem, jer je Hurem ubijedila Avu da je ona ljepsa od N. Bekvalac
Njega je Ava salijetala po Survivor-u. Evo ga:
Veli Zeljko nocas u neka doba: "Mi smo bogovi igre, mi se u sve mesamo i sve hocemo da znamo, idemo od jedne do druge osobe i skupljamo informacije, kad skupimo dovoljno onda tu osobu sjebemo, kao vukovi koju rastrgaju zrtvu, bez milosti. Mene su u francuskom VB zvali Juda..."
afannedim wrote:Al maja n. je odron odrona, ja da sam u kući ja bih je spucao po cijenu izlaska. onolika vrijeđanja i ponižavanja pa to je za nokaut
Vrijeđa onu dvojicu blizanaca ruga se na njihovom hodu pa stvarno ima sina od 16 godina zamisli da njenom sinu tako neko izruguje i naziva svakakvim imenima bas je dno dna nezasluzuje da bude majka al" bas
afannedim wrote:Al maja n. je odron odrona, ja da sam u kući ja bih je spucao po cijenu izlaska. onolika vrijeđanja i ponižavanja pa to je za nokaut
Vrijeđa onu dvojicu blizanaca ruga se na njihovom hodu pa stvarno ima sina od 16 godina zamisli da njenom sinu tako neko izruguje i naziva svakakvim imenima bas je dno dna nezasluzuje da bude majka al" bas
Ali ljudi ona je povrijedjena - ruka, po nalazima njenim i njenog doktora, mogla bi otpasti a cak joj je ugrozeno i zdravlje - koliko ju je onaj terorista Gaddafi povrijedio ..
Converse wrote:A joj, Ava prisla Vendi, Aneti i Soraji u kuhinji, kaze joj Vendi: Ava udalji se, udalji se vidis da pricamo.
Nemilosrdna je, zao mi Ave
Sto joj gadafi nije glavu polomio kad je pocela da histerise zbog veeelike povrede ruke , koju je sama sebi nanjela uz pomoc gadafija , sta bi tek bilo da je slomila ruku , mislim da bi se derala umireeeeeeem umireeeeeem , jedva cekam da izadje Maja seljanka i da bude opustena atmosfera u kuci ...
Cek jel se meni bilo ucinilo ili je Maja umesto Sulejman rekla Suleman ?
Ona (Maja) bar skici i svadja se, ali kad vidim Makedonku ili Soraju, ono podsmuklo bodu i kuhaju.
Ispade mala vjestica (Sindi) najnormalnija od ukucanki nakon sto se rijesila manekenke.
Last edited by ČičineBrčine on 19/04/2013 13:41, edited 1 time in total.