Bosna i Hercegovina - Grčka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat?

Poll ended at 23/03/2013 23:02

Pobjeda BiH
322
68%
Nerijeseno
99
21%
Pobjeda Grcke
54
11%

Total votes: 475

Iago

#3426 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Iago »

Evo i ja da se upišem, nakon jutarnje kafice :D Hvala momcima za dobar provod na hladnom BP, u moje ime i sina mi jedinog. Sve išlo perfektno na terenu (osim Avdije :shock: ), a i na tribinama (jest da nas je par puta život razočarao", al hajd' :-) ). Čak je bilo i novosti tipa "Makedonija" ili meksičkih valova. I hvala redarima na ulazu što nisu peglali oko unošenja stvari, malac mi imao i jest' i pit' cijelu utakmicu.
Jedino mi žao orkestra iz Stoca. Niko njih nije čuo, grčku himnu zviždali, našu pjevali "Jedna si jedina", a oni se spremili za nastup :sad: I žao mi Asmira, smrz'o se jadan :D
Grci su igrali isto kao i mi prije (nabi na Džeku), samo nabijali na Samarasa. Ostalih nigdje. A zgadio mi se Karagounis, nije ušutio cijelu utakmicu, te prigovori sudiji, te mahanje rukama. A za onu malu portugalsku zastavu usred velike grčke - dabogda ih dobili u baražu :evil:
Pozdrav za novopečenog tajkuna iz Srebrenika :lol: :lol: :lol:
Logovan

#3427 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Logovan »

emirolini wrote:
_terminaš_ wrote:
Sarajevo1946 wrote:7.juni gostovanje u Latviji
5/6/7.septembar Slovačka u Zenici
11. septembar gostovanje u Slovačkoj
11. oktobar Lihtenštajn u Zenici
15. oktobar gostovanje u Litvaniji

Uz malo sreće, protiv Lihtenštajna ćemo i zvanično osigurati Brazil 8-)
Latviju pobijedimo rutinski 2:0, Slovačku dernemo 3:0, onda u Slovačkoj remiziramo 1:1, Lihtenštajn pobijedimo 4:0 i Litvaniju 0:2. Gol razlika 30:4. :bih:
Iako mislim da bi i Slovačku u gostima otresli k'o slinu ali eto hajde nećemo ih... :D
Remiziramo? Pape rekao igramo ofanzivno, po pobjedu!
Pročitaj mi zadnju rečenicu i biće ti jasno. :D
Znam da ćemo igrati ofanzivno, da idemo na pobjedu ali po meni je i remi dobar rezultat, naravno ako pobijedimo u svim ostalim utakmicama.
MOSALJOZE

#3428 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by MOSALJOZE »

4 boda protiv slovačke dosta
north

#3429 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by north »

Do juče, da nam je neko ponudio da zadnju utakmicu u Litvaniji mi sami odlučujemo o sebi u smislu da tu moramo dobiti da bi prošli, svi bi garant prihvatili, danas bogami ni slučajno....mi moramo do Lihtensteina držati ova +3, i onda tu završiti posao....a moglo bi i ranije, ako grci samo jednom kiksaju, a dvije prilike su za to, Slovačka i Litvanija...

Ali hajde prvo Latvija kojoj je futava Grčka dala tamo dva gola, samo bez zajebancije i opuštanja, a što Pape neće sigurno dozvoliti, dva razlike su zagarantovana :bih:
kory_galaktikos

#3430 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by kory_galaktikos »

auu kako smo ih ubili jadna ti majka,pa ni citav olim bogova im nije mogao pomoc,aferim momci,miske utakmica zivota zasluzio je svo ono nases skandiranje,jedva pricam al ne zalim...imamo repku za brazila sasvim sigurno idemo momci samo polako,miske i pjana mogu ja mislim diktirat i spaniji sa sjajnim zahirovicem i haretom iza ledja,ma svi su odigrali perfect cak i lula kojeg u zadnje vrijeme i nema bas je zasluzio pohvale super tekma sviju
5 0 5

#3431 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by 5 0 5 »

ZV Keli

#3432 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by ZV Keli »

Zao mi stolackog orkestra :D Lupala me temperatura sinoc,neka raja kod mene bila i svi pricaju zezancija ja se zamotao dekama ali kada je krenula himna,ustao i vise me nije lupala do kraja utakmice :D
Demonstracija sile a mislim da cemo imati sve pobjede do kraja kvalifikacija,zivi bili pa vidjeli
Baltazar_khan

#3433 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Baltazar_khan »

kako je to grčki komentator vidio :mrgreen:

DonVito

#3434 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by DonVito »

http://www.putlocker.com/file/1ABDD1AA15D0ABBD#

Evo jos jednom da se pogleda tekma na miru 8)
DonVito

#3435 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by DonVito »

a prica s njim k'o s jaranom na pivi poslije termina. halo ba, to je nas najstariji (po broju utakmica) reprezentativac. pokazi malo postovanja.
Uhvatila ih drakost ali... opet treba malo obraza :oops: ovi slicni su pljuckali po misketu guzzonja ovo ono otisao u kinu itd..

Sta ako je otisao u Kinu dogodfine moze opet do Njemacke ha ja.
Miske i Pjanic kakva dva playmakera :bih:
BHF_Manijak

#3436 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by BHF_Manijak »

Jebo te Tito kakvih ovdje sve likova ima, moze li se kako uvesti ban za glupost i bezobrazluk?!
Bog te vidio dobijes 3:1 i onda dodju standardni pametnjakovicid a vaze je li bolji Misimovic ili Pjanic i da ponizavaju jedngo zarad drugog, fuj fuj fuj, klasican primjer naseg baliluka! Nema ga nigdje na dunjaluku do u Bosni!

Uzivajte ba sto imate takva dva asa u timu!
Ma ne zasluzujemo mi ba nista...
luckylaka wrote:Nesto sad kontam ,zivota mi volio bi da odemo u baraz i da dobijemo Hrvatsku da se sad sa njima pobijemo.I jos kontam da kad ABD.ozdravi Mire,Sejo dodzu Kolasinac,Bicakcic,Hajrovic e jebem ga ako i Messi ne bude ovdje trazio kakvog dajdzu ili amidzu da dokaze BiH drzavljanstvo da zaigra sa ovom ekipom. :thumbup: :bih:
Daj ba Laki hebo li te baraz, dosta je bilo preznojavanja i srkleta! :mrgreen: :mrgreen:
phillie

#3437 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by phillie »

Meni je bas nesto drago sto su Grci trazili prenos u HD rezoluciji :evil:
luckylaka

#3438 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by luckylaka »

BHF_Manijak wrote:Jebo te Tito kakvih ovdje sve likova ima, moze li se kako uvesti ban za glupost i bezobrazluk?!
Bog te vidio dobijes 3:1 i onda dodju standardni pametnjakovicid a vaze je li bolji Misimovic ili Pjanic i da ponizavaju jedngo zarad drugog, fuj fuj fuj, klasican primjer naseg baliluka! Nema ga nigdje na dunjaluku do u Bosni!

Uzivajte ba sto imate takva dva asa u timu!
Ma ne zasluzujemo mi ba nista...
luckylaka wrote:Nesto sad kontam ,zivota mi volio bi da odemo u baraz i da dobijemo Hrvatsku da se sad sa njima pobijemo.I jos kontam da kad ABD.ozdravi Mire,Sejo dodzu Kolasinac,Bicakcic,Hajrovic e jebem ga ako i Messi ne bude ovdje trazio kakvog dajdzu ili amidzu da dokaze BiH drzavljanstvo da zaigra sa ovom ekipom. :thumbup: :bih:
Daj ba Laki hebo li te baraz, dosta je bilo preznojavanja i srkleta! :mrgreen: :mrgreen:
Bjezi ba valjda ne kontas da ozbiljno mislim,pa jos jedan baraz sahranio bi me.Inace jednostavno ignorisi ove,,prepametne,,ili one,,jesam ti rekao,,Uzivaj danas,ja jos pod dojmom jucerasnje utakmice pjevam,skacem,navijam obucem dres Dzeke pa kazem mojim slikajte me,pa dres Pjanica,pa Spahe,pa Misketa..jednostavno ponosan sam sto sam Bosanac jes dijasporac :D al jebi ga..
House

#3439 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by House »

Medo takodje strašno odigrao :bih:

Kontam jesam li sinoc gledao Barcu ili BIH repku :D
Last edited by House on 23/03/2013 15:04, edited 2 times in total.
Muhamed Đakmić

#3440 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Muhamed Đakmić »

Jebo ga baraž i uzbuđenje, nemoj samo da se srkletimo :D

Meni radije daj pobjedu od 2-0, ali da oba gola damo u prvih 15 minuta, nego 10-0, a da je poluvrijeme 0-0.
DonVito

#3441 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by DonVito »

Bjezi ba valjda ne kontas da ozbiljno mislim,pa jos jedan baraz sahranio bi me.Inace jednostavno ignorisi ove,,prepametne,,ili one,,jesam ti rekao,,Uzivaj danas,ja jos pod dojmom jucerasnje utakmice pjevam,skacem,navijam obucem dres Dzeke pa kazem mojim slikajte me,pa dres Pjanica,pa Spahe,pa Misketa..jednostavno ponosan sam sto sam Bosanac jes dijasporac al jebi ga..
:thumbup: :thumbup:
BHF_Manijak

#3442 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by BHF_Manijak »

luckylaka wrote: Bjezi ba valjda ne kontas da ozbiljno mislim,pa jos jedan baraz sahranio bi me.Inace jednostavno ignorisi ove,,prepametne,,ili one,,jesam ti rekao,,Uzivaj danas,ja jos pod dojmom jucerasnje utakmice pjevam,skacem,navijam obucem dres Dzeke pa kazem mojim slikajte me,pa dres Pjanica,pa Spahe,pa Misketa..jednostavno ponosan sam sto sam Bosanac jes dijasporac :D al jebi ga..
Ho'š u Brazil Laki? Fakat te pitam. :mrgreen: Blize ti je bar nego nama. :mrgreen:
enko 1964
Grijem se na: južnu konekciju

#3443 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by enko 1964 »

House wrote: Kontam jesam li sinoc gledao Barcu ili BIH repku :D
:thumbup:

Ja sve kontam odakle mi je ono tika - taka poznato :dance:
GandalfSivi

#3444 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by GandalfSivi »

Igramo protiv reprezentacije iz prvog šešira, a ja zadnjih 20 minuta totalno rahat, bez trunke nervoze. Da mi je neko pričao ne bih vjerovao... Nema dalje...
tcz

#3445 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by tcz »

luckylaka

#3446 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by luckylaka »

BHF_Manijak wrote:
luckylaka wrote: Bjezi ba valjda ne kontas da ozbiljno mislim,pa jos jedan baraz sahranio bi me.Inace jednostavno ignorisi ove,,prepametne,,ili one,,jesam ti rekao,,Uzivaj danas,ja jos pod dojmom jucerasnje utakmice pjevam,skacem,navijam obucem dres Dzeke pa kazem mojim slikajte me,pa dres Pjanica,pa Spahe,pa Misketa..jednostavno ponosan sam sto sam Bosanac jes dijasporac :D al jebi ga..
Ho'š u Brazil Laki? Fakat te pitam. :mrgreen: Blize ti je bar nego nama. :mrgreen:
Hocu Ako Bog Dragi da ali ne letim pred rudu ali eto ako odemo tamo i nadjemo se obecavam pice svim forumasima koji se nadzu tamo cijelo vrijeme dok budemo tamo :thumbup: :bih:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#3447 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by JoseMujica »

Point. wrote:I jeste li se dogovrili, ko je bolji, Pjana ili Miske? :D :-)
najbolji je pjani Miske :lol: :lol: :lol: :lol:
luckylaka

#3448 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by luckylaka »

GandalfSivi wrote:Igramo protiv reprezentacije iz prvog šešira, a ja zadnjih 20 minuta totalno rahat, bez trunke nervoze. Da mi je neko pričao ne bih vjerovao... Nema dalje...
:thumbup: I to sto kazes bilo nerovoze prvo poluvrijeme a onda shvatio da je to jednostavno savrsenstvo od nase reprezentacije.Odoh gledati ponovo 6-i ili 7-i put :thumbup: :bih:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#3449 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by JoseMujica »

jok odma gledat...nego sačekat da neko digitalno remasteruje onu maglu s BHT-a ili dok se ne pojavi kakav digitalni snimak sa grčkih televizija i onda odćeifit
Djubre_

#3450 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Djubre_ »

Koja razlika utakmica bih-grc i hrv-srb..

Bas smo barcelna za sve 3 reprezentacije!

Sent from my GT-i9001
Locked