Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
harell wrote:A ti si klon icemana, vatra voda ha hu, al bas me interesuje kako ti je toliko dosadno ja sam evo besposlen ko k. al nikad nisam ni jedan post na temi o telekomu napiso, idi ba medju ljude malo, malo zenska kakvog nadji bice ti lakse
Ja nisam nicji klon. Usput da jesam ne bih stavljao slicne nickove. Ovdje samo pisem cinjenice i realno stanje a docekate me uvredama i psovkama. To govori o vama, vasoj kulturi i vasem kucnom odgoju. U nedostatku argumenata pocnete psovati i vrijedjati. To je tako stalno.
A šta je ovo ako nije vrijeđanje i provociranje:
fireman2013 wrote:
Kroz te tvoje Muku.... (nesta), ne prolazi ni asfaltiran put a kamo li opticki kabal tako da pricas gluposti
A sad' razligu sa teme buraz, ako nemaš šta konstruktivno reći, a NEMAŠ, samo provociraš, šupljiraš i pjeniš od muke što će te i dalje gubiti korisnike gdje god isti imaju iole alternativu! Zato preporuka, uzmi:
..i lezi spavati!
PS. Mes'cini da i telecom ima net preko optike kao i svi ostali ISP-ovi u državi, ili ga vi to kroz "stargate" primate!?
esadklacar wrote:Pozdrav svima ima li neko onu staru verziju verimatrix plugina za d3go vec 2 mjeseca se peglam sa call centrom i nista, ne znaju kako rijesiti problem...kontam mozda problem u ovoj zadnjoj verziji mozda proradi sa starom...ako ima neko nek posalje na pp ili nek objavi link ovdje gdje je uploadovao
Ako je win8 - desni click na CHROME - properties - compatibility i označi "Run this program in compatibility mode for:" Windows 7, i označi "Run as administrator"! Ako je win7 u pitanju, samo ga pokreni kao admin i trebalo bi da fercera! I provjeri da li ti je posljednja verzija chrome-a, po potrebi izbriši trenutnu i skini nanovo i instaliraj i chrome (bookmarksi i sve ostalo je ionako sync-ano na tvoj gmail acc. - AKO si ga dodao u postavkama chrome-a)! Sretno!
esadklacar wrote:do mene je najmanje jer je operativni svjeze instaliran sa par programcica
detaljno objasnjen moj problem http://forum.telemach.ba/viewtopic.php?f=7&t=1417
niko od njih ne zna kako ga riješiti
JEsi probao na taj d3go ući preko fontela, iphone ili android podržava pa divi, ako tu bude moglo, onda je def. do kompa nešto!
esadklacar wrote:do mene je najmanje jer je operativni svjeze instaliran sa par programcica
detaljno objasnjen moj problem http://forum.telemach.ba/viewtopic.php?f=7&t=1417
JEsi probao na taj d3go ući preko fontela, iphone ili android podržava pa divi, ako tu bude moglo, onda je def. do kompa nešto!
Kaze da je registrovan maksimalni broj uredjaja i da pozovem 1430 mada na stranici mojtelemach.ba nema registrovanih uredjaja
ElRe wrote:to si ti vjerovatno nesto zeznuo ranije
Ja nikada sa D3GO nisam imao problema, ni sa jednim browserom.
Nije nikad ni radio nekad davno jeste na starom ugovoru , dok nakon potpisivanja supermix ugovora i registracije preko istog d3go usluga odjednom prestaje raditi ...stoji da je aktivna ali nemoguce se ulogovati u istu
Jel ti frka da mi posaljes na pp user i password da probam tvoj d3go?
harell wrote:A ti si klon icemana, vatra voda ha hu, al bas me interesuje kako ti je toliko dosadno ja sam evo besposlen ko k. al nikad nisam ni jedan post na temi o telekomu napiso, idi ba medju ljude malo, malo zenska kakvog nadji bice ti lakse
Ja nisam nicji klon. Usput da jesam ne bih stavljao slicne nickove. Ovdje samo pisem cinjenice i realno stanje a docekate me uvredama i psovkama. To govori o vama, vasoj kulturi i vasem kucnom odgoju. U nedostatku argumenata pocnete psovati i vrijedjati. To je tako stalno.
A šta je ovo ako nije vrijeđanje i provociranje:
fireman2013 wrote:
Kroz te tvoje Muku.... (nesta), ne prolazi ni asfaltiran put a kamo li opticki kabal tako da pricas gluposti
A sad' razligu sa teme buraz, ako nemaš šta konstruktivno reći, a NEMAŠ, samo provociraš, šupljiraš i pjeniš od muke što će te i dalje gubiti korisnike gdje god isti imaju iole alternativu! Zato preporuka, uzmi:
..i lezi spavati!
PS. Mes'cini da i telecom ima net preko optike kao i svi ostali ISP-ovi u državi, ili ga vi to kroz "stargate" primate!?
Evo sta Telemach (klon Esso i Ajla) pise na nasoj temi (samo da te podsjetim):
Esso_i_Ajla wrote:
Telemach ne samo BHT da ce rasturiti vec i LOL i HS i to potuce ih do koljena. Samo kad se to desi ovom mafijasu icemanu i kretenu firemanu traba trajno zabraniti prikljucak na telemach mrezu i njima i cijeloj njihovoj uzoj i siroj porodici do 30-tog koljena.
Esso_i_Ajla wrote:@fireman
Ti si onaj jel sto je pisao lazi i nebloze na telemach forumu. J3bem ti familiju i tebi i tom gore ledenom mafijasu iz BHT-a. Telemach ce vas poklopiti do usiju.
[/quote]
StrelacZE wrote:Levatino glupa,,vidi se da si ljakse teske kategorije,ajde mars u pm,ne znas ni gde je centar grada,planinar .Bjezi ba,u pm.
Ides na ignore,tvoje glupardije da citam svako par dana,uvuces se isto crv,bacis kost,i sutis-ajde,bre,mars u rupu iz koje si izmigoljio.
Sent from my PMP3270B using Tapatalk 2
Buraz ti svima odgovaras i ono gdje te se i ne dotice i ne tice dezurni inventar na ovoj temi, iskaces k'o iz konzerve "pametan" k'o i uvijek...umjesto sto po vazdan supljiras i prosipas "pamet" po forumu pokusaj istu unovciti barem ces imati koristi... ili izađi malo ba u carsiju protegni noge, nafataj sta
Buraz ti svima odgovaras i ono gdje te se i ne dotice i ne tice dezurni inventar na ovoj temi, iskaces k'o iz konzerve "pametan" k'o i uvijek...umjesto sto po vazdan supljiras i prosipas "pamet" po forumu pokusaj istu unovciti barem ces imati koristi... ili izađi malo ba u carsiju protegni noge, nafataj sta
Ko o čemu, glavni i prvi "dežurni" pljuvač o (rednovnome) "iskakanju" i "šupljiranju"!
esadklacar wrote:
Maharadza wrote:
Kaze da je registrovan maksimalni broj uredjaja i da pozovem 1430 mada na stranici mojtelemach.ba nema registrovanih uredjaja
To je onda do njih nešto! Zovi 1430 i traži da ti resetuju taj d3go i tu listu uređaja! Inače sam i ja imao problema dok sam uveo supermix, ali sam preko "mojtelemach.ba" i brisanjem tih uređaja uspio sve namjestiti, a za win7/8 sam objasnio ranije šta i kako moraš namjestiti da bi proradilo!
Zvao 100000 puta prosljedjivano administratorima i nikako da proradi. Hoce li neko poslati mi na pp svoj user i password da pogledam hoce li raditi ?
Nemam nijedan uredjaj registrovan na d3go
Maharadza wrote:Ko o čemu, glavni i prvi "dežurni" pljuvač o (rednovnome) "iskakanju" i "šupljiranju"!
Jes vala upravu si ja "pljujem" kako ti kazes jer imam problema sa uslugom za razliku od tebe gdje se svađas po forumu tj. trolaš konstantno od 26 postova 27 se svađas ili "pljujes" po ljudima samo zato sto imaju drugacije misljene od vas par dezurnih hejtera Telemach-a
harell je otisao na selo kuci jer je vikend zato sto je "sarajlija" da bi vama bilo lijepo, takodje je nafatao nesto a ako zelite da i vama nabaci posaljite pp pa kad dodje sa sela odgovorice. hvala
harell wrote:harell je otisao na selo kuci jer je vikend zato sto je "sarajlija" da bi vama bilo lijepo, takodje je nafatao nesto a ako zelite da i vama nabaci posaljite pp
NE moj bogati OSTANI ĐE SI i neka te tamo snaci cemo se nakako bez tebe
Maharadza wrote:Ko o čemu, glavni i prvi "dežurni" pljuvač o (rednovnome) "iskakanju" i "šupljiranju"!
Jes vala upravu si ja "pljujem" kako ti kazes jer imam problema sa uslugom za razliku od tebe gdje se svađas po forumu tj. trolaš konstantno od 26 postova 27 se svađas ili "pljujes" po ljudima samo zato sto imaju drugacije misljene od vas par dezurnih hejtera Telemach-a
Isto i za tebe mogu reći prijatelju, pucaš kontru gdje god stigneš! A ako ti već ne valja usluga, pa niko te ne tjera da je koristiš, pređi brate, imaš valjda telefon tu gdje živiš tj. mogućnost priključka ADSL-a!?
PS. To vrijeđanje i nazivanje "hejterima" ti stvarno nije inteligentno, ali ni malo, jer sam prvi koji bi sutra prešao na drugog ISP-a ako dođe sa boljom ponudom, bez obzira o kome je riječ!
Hocu bas ovu da koristim i STA CEMO SAD pokusaj naucit' I UVAZAVAT' MISLJENJA DRUGIH LJUDI ljudi imaju PRAVO DA KAZU I KORISTE STA ONI MISLE DA JE ZA NJIH DOBRO a ti NEmas pravo reci nekome sta i kako od koga da koristi uslugu jer mu je ti NE placas
Hocu bas ovu da koristim i STA CEMO SAD pokusaj naucit' I UVAZAVAT' MISLJENJA DRUGIH LJUDI ljudi imaju PRAVO DA KAZU I KORISTE STA ONI MISLE DA JE ZA NJIH DOBRO a ti NEmas pravo reci nekome sta i kako od koga da koristi uslugu jer mu je ti NE placas
Onda se pati, šta ću ti ja, ako ti je to fetiš, uživaj!
esadklacar wrote:Zvao 100000 puta prosljedjivano administratorima i nikako da proradi. Hoce li neko poslati mi na pp svoj user i password da pogledam hoce li raditi ?
Molimo Vas pozovite kontakt centar na broj 1430, kolege s podrške će korak po korak proći s Vama registraciju i riješiti problem. Molimo Vas da ne uzimate tuđi korisnički račun.
Maharadza wrote:Onda se pati, šta ću ti ja, ako ti je to fetiš, uživaj!
Rek'o sam ti kad MI TI BUDES PLACAO PRETPLATU ONDA MI IMAS PUNO PRAVO RECI tj. NAPISAT' STA DA RADIM...do tada trolaj "pljuj" po svima onima koji ne misle kao TI
Maharadza wrote:Onda se pati, šta ću ti ja, ako ti je to fetiš, uživaj!
Rek'o sam ti kad MI TI BUDES PLACAO PRETPLATU ONDA MI IMAS PUNO PRAVO RECI tj. NAPISAT' STA DA RADIM...do tada trolaj "pljuj" po svima onima koji ne misle kao TI
@ fireman2013
Koja je Vaša tema?
Zašto se po ovom pitanju obraćate ovdje nama? Obratite se direktno učesniku foruma koji komentariše temu ili se obratite administratorima da sankcionišu.
esadklacar wrote:Zvao 100000 puta prosljedjivano administratorima i nikako da proradi. Hoce li neko poslati mi na pp svoj user i password da pogledam hoce li raditi ?
Jesi li probao ugasiti antivirusni program pa onda pokrenuti d3go? Ni meni nije moglo dok neko ovdje nije napisao da se ugasi antivirusni program i onda pokusa i tada je proradilo.
Rekao sam ti vec jednom da je DO TEBE!!!! 1000% do tebe jer sam XX puta instalirao na X racunara i susretao sam se s svim mogucim problemiam i UVIJEK JE BILO DO MENE.
Otidji na mojtelemach.ba i resetuj d3go uredjaje, tj izbrisi ih i pokusaj proces koji sam ti vec naveo.
Telemach wrote:@ fireman2013
Koja je Vaša tema?
Zašto se po ovom pitanju obraćate ovdje nama? Obratite se direktno učesniku foruma koji komentariše temu ili se obratite administratorima da sankcionišu.
...
Last edited by fireman2013 on 02/02/2013 18:46, edited 1 time in total.