Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote:Može li mi neko upućen objasniti ovu situaciju sa Del Pierom i ugovorom?
nema tu situacije niti pametnog objašnjenja...ljudi forsiraju priču da on odlazi, mi navijači bi voljeli da ostane, sve će se znati na kraju sezone...more biti bidne, more bit nebidne
mada je moguće da i ode a da ostane...tj da recimo preuzme funkciju u klubu, dal kao pomoćnik ili nešto oko trenerstva dal kao nedved u upravi...
wickerman wrote:Nebi ja volio Dzeku,onda bi ova tema bila ono sto je danas tema o Man City-u i ljudi bi oceli navijati za Juventus samo zbog Dzeke.
Neka ga tamo daleko,ima ljudi koji navijaju za Juventus radi Juventusa a ne radi igraca.
Hvala lijepa,ali ne hvala...
izvini drug, ali preglup razlog... volio bih ga vidjeti u juventusu jer je klasa
klub za koji navijam od kad pratim ino-fudbal (recimo da je to od kraja rata) i naš najbolji igrač od istog perida, u paketu...
bgm meni nema bolje kombinacije
Poštovani članovi FB grupe, a posebno članovi JFC-a "Semper
Fidelis"
Obavještavamo Vas da je proslava godišnjice osnivanja JFC "Semper Fidelis" zakazana za 19.05.2012 (Subota). Mjesto drugog zvaničnog okupljanja je jezero Bistarac (Tuzla).Okupljanje počinje od 13:00 pa sve do 15:00 sati. Program ove naše male svečanosti je zamišljen tako da traje cijeli dan i počinje u 15:00 sati.Mole se svi oni koji su zainteresovani da dođu u dogvoreno vrijeme. Svi zainteresovani trebaju potvrditi svoj dolazak najkasnije do 17.05. Svi članovi JFC "Semper Fidelis" kao i svi članovi FB grupe plačaju 20km (uključeno hrana i piće). Pored obilja hrane i pića, sve one koji se odazovu pozivu čeka dosta dobrog druženja. Obavezno je sa sobom ponijeti obilježja kluba, ili JFC "Semper Fidelis"
Pred sami početak sezone sam rekao da će se Juventus boriti za treće ili četvrto mjesto u Serie A. Stvarno nisam očekivao da će ih Conte ovako posložiti. Naravno, ne mislim da će napraviti nešto u Ligi Prvaka (ipak je ovo neki novi Juventus), ali sigurno je da će ih biti lijepo gledati naredne sezone u tom takmičenju. Inače, Juventus mi je jedan od antipatičnijih klubova, ali to ne znači da neću maksuz staviti kapu da bih je skinuo i tako odao priznanje Conteu i njegovim igračima.
wickerman wrote:Dok se okupah,raprremih i upalim stream kad 3-0
Sta bi? Kakvi su ovo momenti?
Jel bi ofrlje ovi golovi ili s nastavila domainacija jos od Fiorentine?
prva dva jako dobri, ovaj treći poklon
I treci je dobar, extra lopta Vucinica penal je bio za crveni ne znam
Dugi nožni nokti wrote:Pred sami početak sezone sam rekao da će se Juventus boriti za treće ili četvrto mjesto u Serie A. Stvarno nisam očekivao da će ih Conte ovako posložiti. Naravno, ne mislim da će napraviti nešto u Ligi Prvaka (ipak je ovo neki novi Juventus), ali sigurno je da će ih biti lijepo gledati naredne sezone u tom takmičenju. Inače, Juventus mi je jedan od antipatičnijih klubova, ali to ne znači da neću maksuz staviti kapu da bih je skinuo i tako odao priznanje Conteu i njegovim igračima.
prva dva jako dobri, ovaj treći poklon
I treci je dobar, extra lopta Vucinica penal je bio za crveni ne znam
kakvih penala ima odnosno nema, ono je bezveze, a o crvenom ni govora
al' eto
Da su ovo neki divovi od ekipe pa hajde, mislim da ce vas malo tezi protivnici u Europi sl. sezone spustiti na zemlju (i ovo ne dolazi od nekog navijaca Milana/Intera/Rome ili slicno)
Da su ovo neki divovi od ekipe pa hajde, mislim da ce vas malo tezi protivnici u Europi sl. sezone spustiti na zemlju (i ovo ne dolazi od nekog navijaca Milana/Intera/Rome ili slicno)
dobro rano je sada pricati, ali s ovakvim pristupom igri koji je prisutan cijele sezone moze juve daleko u lp. + sigurno ce doci neka pojacanja.