hrasno38 wrote:Kako si ti nedorastao a mislio sam da si ozbiljniji decko.......kad bi ti jos malo razmislio o tome sta i kako ja pisem mozda bi ti i stiglo iz guzice u glavu!Logovan wrote:Jest meni ovaj hrasno šega frajer.Kako frajer popizdi, jest ga lagano isprovocirati.
Iskritikuješ Džeku, nagovori ti se svega, i još ako si navijač Sarajeva, napiše nešto o pobjedi svog kluba u derbiju.
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#34226 Re: Edin Džeko
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#34227 Re: Edin Džeko
Logovan wrote:hrasno38 wrote:Kako si ti nedorastao a mislio sam da si ozbiljniji decko.......kad bi ti jos malo razmislio o tome sta i kako ja pisem mozda bi ti i stiglo iz guzice u glavu!Logovan wrote:Jest meni ovaj hrasno šega frajer.Kako frajer popizdi, jest ga lagano isprovocirati.
Iskritikuješ Džeku, nagovori ti se svega, i još ako si navijač Sarajeva, napiše nešto o pobjedi svog kluba u derbiju.
![]()
Vidi popizdio i na moj post.
Joj frajera. Nemoj se bolan toliko nervirati, loše ti je za zdravlje.
- Tito_i_Partija
#34228 Re: Edin Džeko
"Prijateljica":hrasno38 wrote:Logovan wrote:hrasno38 wrote: Kako si ti nedorastao a mislio sam da si ozbiljniji decko.......kad bi ti jos malo razmislio o tome sta i kako ja pisem mozda bi ti i stiglo iz guzice u glavu!![]()
Vidi popizdio i na moj post.
Joj frajera. Nemoj se bolan toliko nervirati, loše ti je za zdravlje.
sav se tresem ko djedjef koliko sam popizdio.....sto bi jedan moj stari drug rekao jednoj svojoj "prijateljici".....imam te kad hocu!!!!

- Bosanski_kralj
#34229 Re: Edin Džeko
Glavana odlika miševa je da se brzo razmnožavaju, brzo se šire, ali isto tako brzo umiru i nestaju. Ne brinite, čim Džeko dohvati svoju staru formu, glodavci će da nestanu se ove teme.
- mO k3
#34230 Re: Edin Džeko
O toj staroj "formi " pricate 4,5 godina... a edin sve stariji i starijiBosanski_kralj wrote:Glavana odlika miševa je da se brzo razmnožavaju, brzo se šire, ali isto tako brzo umiru i nestaju. Ne brinite, čim Džeko dohvati svoju staru formu, glodavci će da nestanu se ove teme.
- BarbaDue
#34231 Re: Edin Džeko
Jedno 5-6 stranica ovog topica pobrisati i crvenim slovima napisati...
DOSTA!
Džeko je dobar igrač za naše pojmove, na to trebamo biti ponosni, svi, i ovi i oni.
DOSTA!
Džeko je dobar igrač za naše pojmove, na to trebamo biti ponosni, svi, i ovi i oni.
- MOSALJOZE
#34232 Re: Edin Džeko
Honours Edit
Club Edit
Wolfsburg
Bundesliga: 2008–09
Manchester City
Premier League: 2011–12, 2013–14
FA Cup: 2010–11
Football League Cup: 2013–14
FA Community Shield: 2012
Individual Edit
Bosnian Footballer of the Year: 2009, 2010, 2011–12
Castrol Performance Index EDGE Performance of the Month: August 2011
Bundesliga Players' Player of the Year: 2008–09
Bundesliga Top Goalscorer (22 goals): 2009–10
Premier League Player of the Month: August 2011[87]
Football League Cup Top Goalscorer (6 goals): 2014
2014 FIFA World Cup Man of the Match: Bosnia v Iran
All-time top scorer of the Bosnian national team
Ballon d'Or: 13th in 2009

Club Edit
Wolfsburg
Bundesliga: 2008–09
Manchester City
Premier League: 2011–12, 2013–14
FA Cup: 2010–11
Football League Cup: 2013–14
FA Community Shield: 2012
Individual Edit
Bosnian Footballer of the Year: 2009, 2010, 2011–12
Castrol Performance Index EDGE Performance of the Month: August 2011
Bundesliga Players' Player of the Year: 2008–09
Bundesliga Top Goalscorer (22 goals): 2009–10
Premier League Player of the Month: August 2011[87]
Football League Cup Top Goalscorer (6 goals): 2014
2014 FIFA World Cup Man of the Match: Bosnia v Iran
All-time top scorer of the Bosnian national team
Ballon d'Or: 13th in 2009
- hrasno38
#34233 Re: Edin Džeko
Mozes li ti sada trcati isto kao i prije 10 godina?leškarenje wrote:Evo ja i ti po milju da on vise nikada,ali baš nikada neće biti ni blizu one forme?Bosanski_kralj wrote:Glavana odlika miševa je da se brzo razmnožavaju, brzo se šire, ali isto tako brzo umiru i nestaju. Ne brinite, čim Džeko dohvati svoju staru formu, glodavci će da nestanu se ove teme.
Jebo Castrol, ima li kakav Inin index sa ocjenama
- mO k3
#34234 Re: Edin Džeko
yebga sada druze ... to sto ti hoces to je cenzuraBarbaDue wrote:Jedno 5-6 stranica ovog topica pobrisati i crvenim slovima napisati...
DOSTA!
- MOSALJOZE
-
missko
#34236 Re: Edin Džeko
Svi bi mi da je Dzeko novi Batistuta al ne ide. Grafite je bio bolji sa 30 nego sa 20
- hrasno38
#34237 Re: Edin Džeko
heheheh kako nije kad jucer u 80 i nekoj minuti sprint sa protivnicke strane jedno 80 metara da bi sprijecio kontru i na kraju je sprijecio.....vidis kako si neinformisanleškarenje wrote:On nikad nije mogao trčati, a kamoli ja.. i jarane popusti me malo šta god da napišem o njemu ti mi se natovarisjel ti rod?
- hrasno38
#34238 Re: Edin Džeko
pa sto onda komentarises ista ako nisi gledao......onako po inerciji ajmo malo pljuckati po najboljem igracu Bosne i Hercegovine cisto iz navike i da vrijeme proletileškarenje wrote:Nisam gledaoa je li ti to ne jedini primjer, svega ti
Nesto ne vidjoh da seruckate po Pjanicu (a da zaboravio sam on nije potekao iz Zelje) iako igra katastrofalno i u reprezentaciji i u Romi. Zato sam te i pitao jesi li gledao sinoc utakmicu ili u nedelju u Seriji A protiv Napolija itd zadnjih 4-5 utakmica. He koji ste vi likovi da vas nema trebalo bi vas napraviti....ali od nekog jeftinog materijala!
- MOSALJOZE
- Sarcom
#34240 Re: Edin Džeko
Nije mi jasno kako trenutna statistika Pjanica u Romi sa 7 golova i 5 asistencija u Seria A je katastrofalna igra,a Dzeke sa 3 gola i 1 asistencijom nije?hrasno38 wrote:pa sto onda komentarises ista ako nisi gledao......onako po inerciji ajmo malo pljuckati po najboljem igracu Bosne i Hercegovine cisto iz navike i da vrijeme proletileškarenje wrote:Nisam gledaoa je li ti to ne jedini primjer, svega ti
A inace je svojstveno klasicnim centarforima od 190 i kusur cm da trce po terenu ko mahniti, igraju cijelu utakmicu u napadu i odbrani i onda u 85 minuti sprintaju 80 metara da odbrane svoj gol.
Nesto ne vidjoh da seruckate po Pjanicu (a da zaboravio sam on nije potekao iz Zelje) iako igra katastrofalno i u reprezentaciji i u Romi. Zato sam te i pitao jesi li gledao sinoc utakmicu ili u nedelju u Seriji A protiv Napolija itd zadnjih 4-5 utakmica. He koji ste vi likovi da vas nema trebalo bi vas napraviti....ali od nekog jeftinog materijala!
Sto se tice igre Pjanica u reprezentaciji tu se slazem da je ispod ocekivanja.
- BarbaDue
#34241 Re: Edin Džeko
Nije nego ne mogu da gledam kako jedni druge prcate preko Edinovih leđa.mO k3 wrote:yebga sada druze ... to sto ti hoces to je cenzuraBarbaDue wrote:Jedno 5-6 stranica ovog topica pobrisati i crvenim slovima napisati...
DOSTA!
- hrasno38
#34242 Re: Edin Džeko
zaboli i mene zub pa neka svako svoju ranu sisa....leškarenje wrote:Ama bolan zaboli me kita za Speciju, gledo sam sve ijednu u ligi, LP....ne moze meda,a ti bacaj drkicu na njega cikice da je Pele, ali statistika ne laže.... 5.golova,20.tekmi... halo ba, o čemu mi pričamo
- hrasno38
#34243 Re: Edin Džeko
Zato sto je Pajnic 90% tih golova dao iz slobodnih udaraca i sto je Pjanic taj igrac koji treba da svojim napadacima stvara sanse a on stvara kitu Marjanovu...o reprezentaciji da ne pricam jer tu Pjanic kao da ne igra jer njemu boze moj svi smetaju!!! Sta mislis sto je Edin uzeo da izvodi penale u reprezentaciji i Romi iako je svjestan da je u tome izuzetno los??? Zato sto Pjanic nema muda u reprezentaciji i zato sto nema niko muda u Romi da uzme loptu i opuca penal. U zadnjih pet utakmica Dzeki kaoliko se mogu sjetiti nisu napravljene 3 postene sanse sto od veznog reda sto od krila i onda cudo bozije kako covjek ne daje golove a na ledjima mu stalno minimlano dvojica igraca. Pa jucer kad je primio loptu sa desne strane na svojoj polovini tri igraca oko njega. Gledajte malo utakmicu detaljnije a ne samo da upamtite kad je nego dao ili promasio gol. Pjanic igra pickasto i svaku loptu koju dobije momentalno salje od sebe i to je upravo ono sto je Edin i spomenuo u utakmici protiv Irske.Sarcom wrote:Nije mi jasno kako trenutna statistika Pjanica u Romi sa 7 golova i 5 asistencija u Seria A je katastrofalna igra,a Dzeke sa 3 gola i 1 asistencijom nije?hrasno38 wrote:pa sto onda komentarises ista ako nisi gledao......onako po inerciji ajmo malo pljuckati po najboljem igracu Bosne i Hercegovine cisto iz navike i da vrijeme proletileškarenje wrote:Nisam gledaoa je li ti to ne jedini primjer, svega ti
A inace je svojstveno klasicnim centarforima od 190 i kusur cm da trce po terenu ko mahniti, igraju cijelu utakmicu u napadu i odbrani i onda u 85 minuti sprintaju 80 metara da odbrane svoj gol.
Sto se tice igre Pjanica u reprezentaciji tu se slazem da je ispod ocekivanja.
- hrasno38
#34244 Re: Edin Džeko
hehehehe a ti si mlad u P.M!!! na zalost da ja "matori senilac" vidim puno puno vise nego neki balavci od 40 i kusur godina...Pajnic je igrac koji se krije iza ostalih igraca i na tome skuplja poene i na svoju trku. Ajde mi pokazi kada je zadnji put evo recimo Pjanic loptu ubacio u kazneni prostor a ne da je zavrsila na prvoj stativi.....Pjanic kao sto napisa neko na njegovoj temi ovdje na forumu je samo izvikan igrac i osim slobodnog udarca on nema apsolutno nista drugo jer da ima davno bi to ostalo i pokazao. Davno sam pisao da je Miske za Pjanica fudbalski mag kada je ovdje vecina pljuvala po Misketu a branila Pjanica. Pa dobro evo daj mi parametar kada je zadnji put i da li je ikako Pjanic dao Edinu dobar zadnji pas od kada je dosao u Romu??? Pa oni su suigraci iz reprezentacije! Ah da zaboravio sam pa nije mu dao ni u reprezentaciji...ne njemu nego nikome!!!leškarenje wrote:Ma mladoj propisi tu dijagnozu![]()
Čini ti se, pa konstantno ga igram da daje gol sve kontam proradice, tako i u Citiyu dok je bi.. to sto si postao matori senilac pa ne vidiš dalje od nosa nisam ti ja kriv. Budi realan svega ti jednom u životu pa reci da je kita od ovce,nema potrebe da ga hvališ, pa gledamo tekme i mi. Evo i predsjednik im vise ne moze da suti,opleo po njima,nikoga ne izdvaja. Ovo za Pjanica, sta ti imam komentarisati kad je lik po svim parametrima najbolji igrač Rome koji je trenutno zapao igrama u krizu, repku je nesto drugo ko sto reče ovaj prije.
I nisam ja rekao da me boli kurac nego ti pa reko da ti dam savjet da te manje boli....!!!!!
- MOSALJOZE
- hrasno38
#34246 Re: Edin Džeko
pa vidim ja da si ti po razmisljanju jos uvijek mlad i zelenleškarenje wrote:Triesosam, kolega
- hrasno38
#34247 Re: Edin Džeko
a cudni su putevi gospodnji....nikad se ne zna:)leškarenje wrote:Ma nadoći ću valjda na ovaj nivo forumskih pametnica nekad,haj Boga tihrasno38 wrote:pa vidim ja da si ti po razmisljanju jos uvijek mlad i zelenleškarenje wrote:Triesosam, kolega
- muha_sa
#34248 Re: Edin Džeko
ne kontam zašto nadjevanje pogrdnih imena Edinu
momak trenutno nije u formi pa šta
ko eto ima i saigrace koji ko nešto vrijede
Roma je klub--da se čaršijski izrazim--ni za kurac
Edin je postigo sve u životu i zaboli ga rinaka za dalje--postigo sve pošteno uz mnogo rada i mnogo odricanja i svaka mu cast na tome--naklon do poda
isto tako ne kontam ako se komentira njegova loša igra odmahs e skoci za oči i ko eto pitari mrze Edina
zašto kritiku vezat za navijace nekog kluba--ovdje Sarajeva. To navijaci Sarajeva jedva cekaju da hraknu na djete ovog grada
Moguce da je tako jer ne pratim ovaj PDF pošto ponekad ko padobranac uletim
momak trenutno nije u formi pa šta
Edin je postigo sve u životu i zaboli ga rinaka za dalje--postigo sve pošteno uz mnogo rada i mnogo odricanja i svaka mu cast na tome--naklon do poda
isto tako ne kontam ako se komentira njegova loša igra odmahs e skoci za oči i ko eto pitari mrze Edina
zašto kritiku vezat za navijace nekog kluba--ovdje Sarajeva. To navijaci Sarajeva jedva cekaju da hraknu na djete ovog grada
- BarbaDue
#34249 Re: Edin Džeko
Sve je tako kako ti kažešmuha_sa wrote:ne kontam zašto nadjevanje pogrdnih imena Edinu![]()
momak trenutno nije u formi pa štako eto ima i saigrace koji ko nešto vrijede
![]()
Edin je postigo sve u životu i zaboli ga rinaka za dalje--postigo sve pošteno uz mnogo rada i mnogo odricanja i svaka mu cast na tome--naklon do poda![]()
isto tako ne kontam ako se komentira njegova loša igra odmahs e skoci za oči i ko eto pitari mrze Edina![]()
zašto kritiku vezat za navijace nekog kluba--ovdje Sarajeva. To navijaci Sarajeva jedva cekaju da hraknu na djete ovog grada![]()
- hrasno38
#34250 Re: Edin Džeko
Muha malo uprati par likova i samo ce ti se kazati. Niko ne moze reci da Edin igra ni sjajno ni dobro jer to ne bi bilo tacno a tacno je da kao i cijela Roma igra lose samo sto se neko nasladjuje sa tim redovno a neko to prokomentira onako kako dolikuje da se komentira nasem naboljem igracu. Bas ispada onako kako su pojedini forumasi ovdje i napisali da dok je Edin igrao dobro zavukli su se pojedinci u misije rupe a cim napravi i najmanju gresku eto ih u koloni cekaju da pljuju. Ibisevica, Pjanica, Kolasinca nisu vjeruj mi ni priblizno nikada tako omalovazavali i sta onda da pomislim drugo posto se iskljucivo radi o navijacima Sarajeva da je u pitanju nego klasicni onaj pokvareni dio Pitarluka. Prelistas malo ovu temu i samo ce ti se kazati kao sto sam napisao u pocetku!!!!muha_sa wrote:ne kontam zašto nadjevanje pogrdnih imena Edinu![]()
momak trenutno nije u formi pa štako eto ima i saigrace koji ko nešto vrijede
![]()
Edin je postigo sve u životu i zaboli ga rinaka za dalje--postigo sve pošteno uz mnogo rada i mnogo odricanja i svaka mu cast na tome--naklon do poda![]()
isto tako ne kontam ako se komentira njegova loša igra odmahs e skoci za oči i ko eto pitari mrze Edina![]()
zašto kritiku vezat za navijace nekog kluba--ovdje Sarajeva. To navijaci Sarajeva jedva cekaju da hraknu na djete ovog grada![]()