Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SmokingMan wrote:Ovaj Arsenal ima male šanse protiv Napolija narednog Četvrtka.
Kuci oni mogu svakog pobijedit a u gostima su vrlo losi, cak imaju i negativnu gol razliku, Everton je dosad trebao vodit barem 2,3:0,moglo bi im se ovo osvetit
SmokingMan wrote:Ovaj Arsenal ima male šanse protiv Napolija narednog Četvrtka.
Kuci oni mogu svakog pobijedit a u gostima su vrlo losi, cak imaju i negativnu gol razliku, Everton je dosad trebao vodit barem 2,3:0,moglo bi im se ovo osvetit
Imali su sreće u EL,sada su tek prave utakmice.Kada se još sjetim kako su presingom stezali Liverpool u grupnoj fazi,sumnjam da će ovakva odbrana lahko izaći na kraj sa njihovim napadom...
Odlično polufinale. Evo okrenu Watford.
Oba tima inače igraju fino, pokazali su da je za EPL dobra kombinacija odličan mladi trener, koji zna uklopiti ono što mu je na raspolaganju, malo domaćih, po neki odpadak stranac, plus po neki mladi koji se prodaje. To je malo šuplje što su oba tima u nekim šuhveli dealovima ili sa drugim klubovima (Watford) ili sa, kako ih zovu, superagentima (Wolvesi i Mendes), ali iskreno ovako kao posmatrača zalibo me i za to.
Korovjev wrote:A moja je prognoza da će pobjednik ovog polufinala uzeti City u finalu.
Da su dobili Wolvesi imali bi sansu, njihov nacin igre na brze kontranapade dobro funkcionise protiv top timova, ali od Watforda su i prije zijanili.
Warford vjerujem da nema sansi protiv City-ja
Ole je ubjedljivo najlosiji trener, ali kad je on dosao United je imao presmijesan raspored, cim su pocele malo teze utakmice poceli su porazi...
Sarri je tvrdoglav sto forsira losije igrace umjesto boljih koje drzi na klupi...
Za Emerya ne smatram da je los trener, sigurno je bolji od ove 2 ali ima smijesne igrace realno...