to ja ne jedem...moonca wrote:Veceras...sirnica..![]()
~~~~~••
samo zeljanica, burek, krompirusa...i buredjici sa pavlakom i bijelim lukom
Moderator: anex
to ja ne jedem...moonca wrote:Veceras...sirnica..![]()
~~~~~••
Guadalajara wrote: to ja ne jedem...
samo zeljanica, burek, krompirusa...i buredjici sa pavlakom i bijelim lukom
U pravu SI...to Sam htjela napisati...NEmO k3 wrote:@moonca to meso se ne soli , ta budja na šta ti misliš sam spomenuo u postu prije Google Wolfganga New york
Taj budj doprinosi da meso sazrije kroz te neke gljivice , da ne ulazimo u detalj ... osim toga taj budj ti je na masnoci prije nego sto idu na rostilj taj budj se odstraniTomahawk11 wrote:Velahavle, jedu buđavo meso![]()
Mi se satrasmo ganjajući friško, oni zombije jedu
ja samo bluebunk wrote:Jedu budjavo i jos zivo (rare) ,sto ti je zapad
Svoj ti posomO k3 wrote:Taj budj doprinosi da meso sazrije kroz te neke gljivice , da ne ulazimo u detalj ... osim toga taj budj ti je na masnoci prije nego sto idu na rostilj taj budj se odstraniTomahawk11 wrote:Velahavle, jedu buđavo meso![]()
Mi se satrasmo ganjajući friško, oni zombije jedu
Jesi vidiobunk wrote:Jedu budjavo i jos zivo (rare) ,sto ti je zapad
moonca wrote:Guadalajara wrote: to ja ne jedem...
samo zeljanica, burek, krompirusa...i buredjici sa pavlakom i bijelim lukom![]()
...dobro..sad ne jedesh.. no..kad ona odluci na napavi..bice ti omiljena..
![]()
Kako je to pisanje? Šta izvodiš to?moonca wrote:Ma, nisu Ni sva ' domaca' ukusna..probala Sam razne' organske' I ukus upitan..
Dry aged odreske služi Mala stanica u BL.mO k3 wrote:nam dva čovjeka koji imaju ovakve frižidere za Sazrijevanje mesa taj proces se zove dry aged . Tu igra ulogu temperatura i vlazina vazduha
Ovdje je isto važno kvaliteta mesa
Ah da ima u New Yorku mislim da se zove Wolfgang restoran potražite na YOU tube kako kod njih sazrijeva meso sa dobrim gljivicama okolo , u Evropi je zabranjeno taj način sazrijevanja osim u Švicarskoj

..mislish na 'velika' slova- ako je to-- pisem sa phona..insomnia78 wrote:Kako je to pisanje? Šta izvodiš to?moonca wrote:Ma, nisu Ni sva ' domaca' ukusna..probala Sam razne' organske' I ukus upitan..
more paradajz uvijekMunlajt wrote:Voli li neko?
Što? Kako je ti pripremaš?Munlajt wrote:
Lisicarka s vrhnjem?
ko kažeMunlajt wrote:Pijo ne voli sunčanice?![]()
Lisicarka s vrhnjem?