Nekako smijesno zvuci "gasao punta"hopi wrote:jbg punta je neko opasno gasao, a još cesta mokra
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- славянин
#34226 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- hopi
#34227 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
haha pa znam zato sam i napisao zajebavam se, a niti je cesta mokraславянин wrote:Nekako smijesno zvuci "gasao punta"hopi wrote:jbg punta je neko opasno gasao, a još cesta mokra
- vjeshalica
#34228 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Neka drkačica u puntu
- O'zone
- Globalni moderator
#34229 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
U trenutku joj se čitav svijet okrenuo naglavačke
-
noviclan
#34230 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Dr.acicavjeshalica wrote:Udario punto u cosak onog msm bordo reno i izvrnuL se na krov
Neka drkačica u puntu
https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/51 ... o-na-krovu
-
L u c i f e r
#34231 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Voli mala misionarsku pozu...
- drug_profi
#34232 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
O'zone wrote:U trenutku joj se čitav svijet okrenuo naglavačke
Bezobraznik
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#34233 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Također prema nezvaničnim informacijama, nesreću je prouzrokovalo treće vozilo, čiji je vozač pobjegao sa mjesta događaja.
- holowey
#34234 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
imaju zvanicne kamere koje pokrivaju kruzni tok...zna se priblizno vrijeme kontakta, zna se koja vozila su usla/izasla iz kruznog... a cini mi se da mikrokreditna u blizini ima kamere koje pokrivaju ovu lokaciju...nije vise tako lako svaliti na trece lice, ili pobjeci...mk ultra wrote:Također prema nezvaničnim informacijama, nesreću je prouzrokovalo treće vozilo, čiji je vozač pobjegao sa mjesta događaja.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#34235 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
славянин wrote:Nekako smijesno zvuci "gasao punta"hopi wrote:jbg punta je neko opasno gasao, a još cesta mokra
-
julisiz es grant
#34236 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Ovaj bijeli krš od kadeta već treći dan vidim kako stoji na istom mjestu na trotoaru preko puta RTV doma sa jedne strane, i Opštine Novi Grad, sa druge. Natrpan je nekakvim kesama na zadnjem sjedištu i neka ručna torba stoji na suvozačkom. Po svemu što znamo, u gepeku može biti i nečiji leš. Činjenica da auto stoji na nepropisnom mjestu najmanje tri dana bez pomjeranja, pored glavne džade i na rubu najmnogoljudnijeg naselja u Sarajevu, zorno pokazuje da tu tri dana nije prošao policajac. Ili, što je još vjerovatnije i gore, jeste prošao ali ga boli kurac. Kao i stanovnike pomenutog naselja.
- seoBIH
#34237 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jesi li prijavio policiji?
- SmokingMan
#34238 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Policijska stanica je samo par stotina metara uzbrdo,nemoguće da partola nije primjetila Kadet,pored kojeg sam juče prošao.... 
-
julisiz es grant
#34239 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nisam, i u tome i jeste poenta i razlog mog upisa. Policijska uprava Novi Grad nalazi se 150 metara od ovog mjesta. Ovo je raskrsnica koja vodi prema njoj i nemoguće ja da neki policajac ovo nije vidio. Da li policija djeluje na mogući prekršaj ili krivično djelo samo po prijavi građana, ili i na osnovu vlastitog opažanja i saznanja?
- Xavier1
#34240 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Svima sve tesko. Eto i ti si isti jer ne zelis da im javis. Lakse slikati i postaviti na forum.julisiz es grant wrote:Nisam, i u tome i jeste poenta i razlog mog upisa. Policijska uprava Novi Grad nalazi se 150 metara od ovog mjesta. Ovo je raskrsnica koja vodi prema njoj i nemoguće ja da neki policajac ovo nije vidio. Da li policija djeluje na mogući prekršaj ili krivično djelo samo po prijavi građana, ili i na osnovu vlastitog opažanja i saznanja?
- Edin H.
#34241 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nikom ne smeta?julisiz es grant wrote:
Ovaj bijeli krš od kadeta već treći dan vidim kako stoji na istom mjestu na trotoaru preko puta RTV doma sa jedne strane, i Opštine Novi Grad, sa druge. Natrpan je nekakvim kesama na zadnjem sjedištu i neka ručna torba stoji na suvozačkom. Po svemu što znamo, u gepeku može biti i nečiji leš. Činjenica da auto stoji na nepropisnom mjestu najmanje tri dana bez pomjeranja, pored glavne džade i na rubu najmnogoljudnijeg naselja u Sarajevu, zorno pokazuje da tu tri dana nije prošao policajac. Ili, što je još vjerovatnije i gore, jeste prošao ali ga boli kurac. Kao i stanovnike pomenutog naselja.
- i agree
#34242 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mozda radi u trafici pored
- Edin H.
#34243 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
I drzi robu u kadetui agree wrote:Mozda radi u trafici pored
- i agree
#34244 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sverc komerc 
- Thorgerson
#34245 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nazovi policiju i oni ce onda morati da izadju na teren i da ga maknu.julisiz es grant wrote:Nisam, i u tome i jeste poenta i razlog mog upisa. Policijska uprava Novi Grad nalazi se 150 metara od ovog mjesta. Ovo je raskrsnica koja vodi prema njoj i nemoguće ja da neki policajac ovo nije vidio. Da li policija djeluje na mogući prekršaj ili krivično djelo samo po prijavi građana, ili i na osnovu vlastitog opažanja i saznanja?
Pa šta sad da svi krenemo slikat automobile po trotoaru gdje smetaju!? Jebote sta te boli qrac gdje je mup, kakva ti je to priča? Ja svaki put nazovem, ako vidim da auto smeta. Jebe mi se da je taman pred mup-om parkirano. Nazovem.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#34246 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovo je tačno.vjeshalica wrote:Udario punto u cosak onog msm bordo reno i izvrnuL se na krov
Neka drkačica u puntu
U drugom autu je bila trudna žena sa malim djetetom.
- Ned071
#34247 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kakva policija, nema od zvanja nista... mene neki dan zagradio lik, ostavio nasred ceste auto i otisao placat racune... naidje policija, dvojica u golfu, ja ih zaustavim, kaze lola nije nas rejon i razguli dalje... postali su nevidjeni smetljari i neradnici... bacaju suplje o transverzalama, peru titu i slicna sranja a u prometu haos gori nego u ratu
-
julisiz es grant
#34248 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Poenta je da uhljebi neće ništa uraditi na svoju inicijativu. Sutra da vide kako te neko izbunari nasred ulice, neće ni prići dok ne vikneš POLICIJAAA.Thorgerson wrote:Nazovi policiju i oni ce onda morati da izadju na teren i da ga maknu.julisiz es grant wrote:Nisam, i u tome i jeste poenta i razlog mog upisa. Policijska uprava Novi Grad nalazi se 150 metara od ovog mjesta. Ovo je raskrsnica koja vodi prema njoj i nemoguće ja da neki policajac ovo nije vidio. Da li policija djeluje na mogući prekršaj ili krivično djelo samo po prijavi građana, ili i na osnovu vlastitog opažanja i saznanja?
Pa šta sad da svi krenemo slikat automobile po trotoaru gdje smetaju!? Jebote sta te boli qrac gdje je mup, kakva ti je to priča? Ja svaki put nazovem, ako vidim da auto smeta. Jebe mi se da je taman pred mup-om parkirano. Nazovem.
Gdje su drotovi koji preventivno patroliraju naseljima? Ima li toga više?
- Thorgerson
#34249 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa opisao si i sebe.julisiz es grant wrote:Poenta je da uhljebi neće ništa uraditi na svoju inicijativu. Sutra da vide kako te neko izbunari nasred ulice, neće ni prići dok ne vikneš POLICIJAAA.Thorgerson wrote:Nazovi policiju i oni ce onda morati da izadju na teren i da ga maknu.julisiz es grant wrote:Nisam, i u tome i jeste poenta i razlog mog upisa. Policijska uprava Novi Grad nalazi se 150 metara od ovog mjesta. Ovo je raskrsnica koja vodi prema njoj i nemoguće ja da neki policajac ovo nije vidio. Da li policija djeluje na mogući prekršaj ili krivično djelo samo po prijavi građana, ili i na osnovu vlastitog opažanja i saznanja?
Gdje su drotovi koji preventivno patroliraju naseljima? Ima li toga više?
Šta si ti uradio, na svoju incijativu. Postavio si ovdje sliku i nerviraš se.
Umjesto da si pozvao policiju i smijao se fino dok ovom hadalju pauk odvozi auto.
Šta ću ti ja sad, nerviraj se svaki dan kad prođeš pored tog kadeta.
-
julisiz es grant
#34250 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nema ga više, hebem te kad ne kontaš