Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Edin H.

#34201 Re: Edin Džeko

Post by Edin H. »

leškarenje wrote:
Point. wrote:Mogu misliti kakav tuzan zivot imas @leskaranje kad ti je vrh dana da visis na temi o najvecem igracu BiH i stavljas glupe smajlice radosnice kad ti beha brend fuli penal. Josip Pejakovic bi imao materijala na tebi samo tako.
Ma to se ja vama valjam od smijeha,vasem neznanju :bih: ono su suhe cinjenice,Lord efikasniji od njega :facepalm:
I najveci svjetski fudbalski giganti imaju pravo na predah :oops:
Šibicar

#34202 Re: Edin Džeko

Post by Šibicar »

Pojedini forumaši se ponašaju kao pojedini roditelji kad im dijete kaže da ga mrzi učitelj/nastavnik/profesor,pa zbog toga ima loše ocjene,a oni onda idu u školu da traže pravdu za svog mezimca.Milion igrača duplo boljih od Džeke imaju periode loše igre ili forme u kojem je i on trenutno,to ne znači da je Džeko kloc od kad je počeo igrati lopte i da će biti kloc do kraja karijere,nego da je trenutno u kloc periodu,za koji se nadam da će,za dobrobit svih nas,uskoro proći,jer Džeko je najbolje što naša reprezentacija trenutno ima.Mene je jedino strah da se on nije zasitio svega,jer mi je u pojedinim utakmicama Rome izgledao tako beskrvno i bezvoljno kao da mu ne bi teško palo da sutra završi karijeru.
Jack Be Nimble

#34203 Re: Edin Džeko

Post by Jack Be Nimble »

Ma sad ce zimski raspust pa ce napuniti baterije. Vratice se kako sto je nekad bio. Iako ga vec cekamo dvije godine da se vrati kao sto je nekad bio.

Sve u svemu blize je MLS-u :D
Point.

#34204 Re: Edin Džeko

Post by Point. »

leškarenje wrote:
Point. wrote:Mogu misliti kakav tuzan zivot imas @leskaranje kad ti je vrh dana da visis na temi o najvecem igracu BiH i stavljas glupe smajlice radosnice kad ti beha brend fuli penal. Josip Pejakovic bi imao materijala na tebi samo tako.
Ma to se ja vama valjam od smijeha,vasem neznanju :bih: ono su suhe cinjenice,Lord efikasniji od njega :facepalm:
Kad vec stavljas cinjenicne tablice stavi i onu reprezentativnu statistiku. Pa da se onda poklopis po usima.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#34205 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:Pape nije iz Sarajeva, a Dzeko je iz Zelje....e jbg sad :roll: :mrgreen:
Tako je Pape rodjen 1955 u Zavidovicima prvu sezonu za Sarajevo odigrao 72/73....do tada igrao za Krivaju
Dzeko prosao kompletnu Zeljinu skolu, poslije toga dvije godine u seniorima te otisao u Cesku..

Na to sam mislio a ne da Pape nije igrac Sarajeva...i uopste to nije poenta nego je poenta da Sarajevo nije izbacilo evropskog igraca od Papeta!
hrasno38

#34206 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

Baltazar_khan wrote:
hrasno38 wrote: Jeste ....."vremena" dok se nije pojavio Edin Dzeko....i da li si ti uopste shvatio sta sam ja napisao. Navedi mi igraca Sarajeva iz samostalne BiH koji je igrao iole ozbiljniju ulogu u nekoj evropskoj ozbiljnoj ligi pa da otvorilo temu i o njemu!!!! Na zalost nema jer to je klub koji ne pravi igrace pa je zato jos uvijek drugi najuspjesniji klub iz BiH a mi ovdje pricamo o igracu koji dolazi iz najuspjesnijeg kluba iz BiH.....onog sto vas je nasamarao prije koji mjesec da ste ruckali vlastita jajca!!!
daj molim te. pa jedan braco salihamidžić je izmislio fudbal za ovu krampetinu. a uporediti papeta i kloca samo može neko ko se ne razumije u fudbal :skoljka:
sreca pa se vi navijaci manjeg sarajevskog kluba razumijete u fudbal!
Edin H.

#34207 Re: Edin Džeko

Post by Edin H. »

Šibicar wrote:Pojedini forumaši se ponašaju kao pojedini roditelji kad im dijete kaže da ga mrzi učitelj/nastavnik/profesor,pa zbog toga ima loše ocjene,a oni onda idu u školu da traže pravdu za svog mezimca.Milion igrača duplo boljih od Džeke imaju periode loše igre ili forme u kojem je i on trenutno,to ne znači da je Džeko kloc od kad je počeo igrati lopte i da će biti kloc do kraja karijere,nego da je trenutno u kloc periodu,za koji se nadam da će,za dobrobit svih nas,uskoro proći,jer Džeko je najbolje što naša reprezentacija trenutno ima.Mene je jedino strah da se on nije zasitio svega,jer mi je u pojedinim utakmicama Rome izgledao tako beskrvno i bezvoljno kao da mu ne bi teško palo da sutra završi karijeru.
Nije ba odavno navikao igrati ovoliko utakmica u nizu, krivim Manchinija i Pelegrinija :oops:
hrasno38

#34208 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:Jest meni ovaj hrasno šega frajer. :lol: Kako frajer popizdi, jest ga lagano isprovocirati. :lol: Iskritikuješ Džeku, nagovori ti se svega, i još ako si navijač Sarajeva, napiše nešto o pobjedi svog kluba u derbiju. :lol:
Kako si ti nedorastao a mislio sam da si ozbiljniji decko.......kad bi ti jos malo razmislio o tome sta i kako ja pisem mozda bi ti i stiglo iz guzice u glavu!
Tomahawk11
Globalni moderator

#34209 Re: Edin Džeko

Post by Tomahawk11 »

hrasno38 wrote:
Tomahawk11 wrote:Pape nije iz Sarajeva, a Dzeko je iz Zelje....e jbg sad :roll: :mrgreen:
Tako je Pape rodjen 1955 u Zavidovicima prvu sezonu za Sarajevo odigrao 72/73....do tada igrao za Krivaju
Dzeko prosao kompletnu Zeljinu skolu, poslije toga dvije godine u seniorima te otisao u Cesku..

Na to sam mislio a ne da Pape nije igrac Sarajeva...i uopste to nije poenta nego je poenta da Sarajevo nije izbacilo evropskog igraca od Papeta!
Ako cemo realno, Dzeko se afirmisao nakon odlaska iz Zelje i postao reprezentativac.
Pape je bio reprezentativac u Sarajevu.
Ostalo ne bih komentarisao, ne bih se uvlacio u raspravu.
Šibicar

#34210 Re: Edin Džeko

Post by Šibicar »

Edin H. wrote:
Šibicar wrote:Pojedini forumaši se ponašaju kao pojedini roditelji kad im dijete kaže da ga mrzi učitelj/nastavnik/profesor,pa zbog toga ima loše ocjene,a oni onda idu u školu da traže pravdu za svog mezimca.Milion igrača duplo boljih od Džeke imaju periode loše igre ili forme u kojem je i on trenutno,to ne znači da je Džeko kloc od kad je počeo igrati lopte i da će biti kloc do kraja karijere,nego da je trenutno u kloc periodu,za koji se nadam da će,za dobrobit svih nas,uskoro proći,jer Džeko je najbolje što naša reprezentacija trenutno ima.Mene je jedino strah da se on nije zasitio svega,jer mi je u pojedinim utakmicama Rome izgledao tako beskrvno i bezvoljno kao da mu ne bi teško palo da sutra završi karijeru.
Nije ba odavno navikao igrati ovoliko utakmica u nizu, krivim Manchinija i Pelegrinija :oops:
Bez zajebancije,pretjeruju i jedni i drugi,ovi što ga brane kao da su slijepi,ne valjaju mu saigrači,ne dodaju mu loptu,mrze ga treneri,ne paše mu formacija i taktika,sve će izmisliti samo da sa Džeke skinu odgovornost,a s druge strane pojedinci što ga napadaju pretjeruju jer kažu da nikad nije ni bio dobar,da nema pojma u fudbalu,da je sreća glavni razlog njegove dobre karijere...itd,uglavnom klasično naše,pretjeruje se i u jednom i u drugom pravcu...
Baltazar_khan

#34211 Re: Edin Džeko

Post by Baltazar_khan »

hrasno38 wrote:
Baltazar_khan wrote:
hrasno38 wrote: Jeste ....."vremena" dok se nije pojavio Edin Dzeko....i da li si ti uopste shvatio sta sam ja napisao. Navedi mi igraca Sarajeva iz samostalne BiH koji je igrao iole ozbiljniju ulogu u nekoj evropskoj ozbiljnoj ligi pa da otvorilo temu i o njemu!!!! Na zalost nema jer to je klub koji ne pravi igrace pa je zato jos uvijek drugi najuspjesniji klub iz BiH a mi ovdje pricamo o igracu koji dolazi iz najuspjesnijeg kluba iz BiH.....onog sto vas je nasamarao prije koji mjesec da ste ruckali vlastita jajca!!!
daj molim te. pa jedan braco salihamidžić je izmislio fudbal za ovu krampetinu. a uporediti papeta i kloca samo može neko ko se ne razumije u fudbal :skoljka:
sreca pa se vi navijaci manjeg sarajevskog kluba razumijete u fudbal!
Image
hrasno38

#34212 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

hrasno38 wrote:sreca pa se vi navijaci manjeg sarajevskog kluba razumijete u fudbal!
Baltazar_khan wrote:Image
Wolfsburg blamiert Bayern 5:1 allen vorran Edin Dzeko

https://www.youtube.com/watch?v=pOixhDOMXDw

jel to mislis na ovaj Bayern ahahaha
hrasno38

#34213 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:Nije to taj Bajern :P
Aha ovo je onaj iz Cekrcica kod Donje Drozgometve.......
limeni

#34214 Re: Edin Džeko

Post by limeni »

Stigle su ga suze onog siroceta iz Zenice kojem je govorio "kome jebes mater?!"
BarbaDue

#34215 Re: Edin Džeko

Post by BarbaDue »

Dosadili ste više i bogu i ljudima sa tom glupom manijačko-hordaškom pričom.

Popusite nas i jedni i drugi!!!
hrasno38

#34216 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

limeni wrote:Stigle su ga suze onog siroceta iz Zenice kojem je govorio "kome jebes mater?!"
Mislis onog kojeg je stalno prije toga pogurao kad god je mogao sa ponekom suskicom ili metalkom???? Pa mislim mozes reci da je Dzeko i kloc, i los igrac ali da je los covjek....e zato moras biti bas kvalitetan bolesnik...ono bas kvalitetan!!!!
splinter

#34217 Re: Edin Džeko

Post by splinter »

Nakotilo se opet i izmigoljilo po temi . . .
MOSALJOZE

#34218 Re: Edin Džeko

Post by MOSALJOZE »

BarbaDue wrote:Dosadili ste više i bogu i ljudima sa tom glupom manijačko-hordaškom pričom.

Jest glupa,ali ne mozes ignorisati činjenicu da 2-3 forumaša(simpatizera fks)konstantno pljuju po Edinu.
hrasno38

#34219 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

MOSALJOZE wrote:
BarbaDue wrote:Dosadili ste više i bogu i ljudima sa tom glupom manijačko-hordaškom pričom.

Jest glupa,ali ne mozes ignorisati činjenicu da 2-3 forumaša(simpatizera fks)konstantno pljuju po Edinu.
A sta ce jadni kad nikad do sada nisu imali priliku da na forumu pricaju o nekom svom igracu u Evropi :D Treba i to razumjeti...postoje razliciti dusevni bolovi.
Jack Be Nimble

#34220 Re: Edin Džeko

Post by Jack Be Nimble »

Najveci problem u prici Zeljo v Sarajevo je sto obe strane dolaze do zakljuca da njihovim timovima treba 30-50 godina da bi napravili solidnog igraca.
mO k3

#34221 Re: Edin Džeko

Post by mO k3 »

Logovan wrote:Jest meni ovaj hrasno šega frajer. :lol: Kako frajer popizdi, jest ga lagano isprovocirati. :lol: Iskritikuješ Džeku, nagovori ti se svega, i još ako si navijač Sarajeva, napiše nešto o pobjedi svog kluba u derbiju. :lol:
:lol: :thumbup:
Neko je vec ranije napisao, dzeko je imao par dobrih epizoda , od kada je otisao iz wolfsburga mozes ga zaboraviti ...

Od danas sam navijac Sarajeva :mrgreen:
mO k3

#34222 Re: Edin Džeko

Post by mO k3 »

Jack Be Nimble wrote:Najveci problem u prici Zeljo v Sarajevo je sto obe strane dolaze do zakljuca da njihovim timovima treba 30-50 godina da bi napravili solidnog igraca.
ostari ti taj igrac :mrgreen:
Point.

#34223 Re: Edin Džeko

Post by Point. »

mO k3 wrote:
:lol: :thumbup:
Neko je vec ranije napisao, dzeko je imao par dobrih epizoda , od kada je otisao iz wolfsburga mozes ga zaboraviti ...

Od danas sam navijac Sarajeva :mrgreen:
Zaboravio si dvije titule prvaka Engleske, u kojima je direktno svojim golovima ucestvovao. :run: Zaboravio si i onih 10 golova u kvalifikacijama za Brazil, takodjer poslije Wolfsburga. Naravno, ni 50 golova u 130 utakmica nije lose za nekog, koji je , jel, zaboravljen.

Mislim, kako vam se da vise? Kako vam se da pljuvati po Edinu, kada vas i brojke i cinjenice diskredituju kao ozbiljne sugovornike? Odkud ovolika mrznja prema nekome koji je toliko dobrog donio ovoj drzavi, cije ime i prezime je jedan svjetski beha brend?
insomnia78

#34224 Re: Edin Džeko

Post by insomnia78 »

Ole Gunnar Solskjær na aparatima
House

#34225 Re: Edin Džeko

Post by House »

dijaspora pljuje po edinu i niko više! to je valjda jasno

mišOvi
Post Reply