Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#34201 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

kmirsad wrote:
KatarinaKosaca wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:A sada dolaze "glasaci" NS-a :lol: :lol: :lol: :lol:
pa nisu svi glasaci NS pijani od srece kao jedan forumas. Glasa se za najmanje zlo sa svim pri.jedbama. trebamo im se klanjati da bi bili glasaci? I ponavljati kakp su lijepi i pametni. Upsss, to vec sami rade. Kao Falatar juce. "Mi smo kompetentni" a kompetentni ljudi znaju da je nepristojno to sam o sebi reci
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vidis kako si se prepoznao
kmirsad

#34202 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

kluz franjo wrote:Kada čovjek čita šta se sve piše na ovoj temi...
Da Naša stranka ne postoji, fakat bi je se moralo izmisliti.
:meza1:
:thumbup: :lol: :lol: :lol:
cadburry

#34203 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by cadburry »

furlan

#34204 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by furlan »

Cuj autor "Redakcija Stava" Dzaba siroka ramena , kad su muda malena. :lol:
kmirsad

#34205 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

KatarinaKosaca wrote:vidis kako si se prepoznao
Naravno da sam se prepoznao... glup sam, ali ne toliko... :lol:Pa i ti si se prepoznala među "glasačima " NS... al to nije neko čudo, ti si za razliku od mene, pametna... :-D
Last edited by kmirsad on 11/10/2018 20:55, edited 1 time in total.
kmirsad

#34206 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

cadburry wrote:http://stav.ba/koalicija-konakovica-i-n ... itet-u-ks/

Braćo, uzEše nam identitet!
Šta ima veze, dali mi ga 93 bez da su me pitali... doduše nisu me ni mogli pitati, bio negdje na brdu, čuvo ovce... otišo musliman, vratio se... kažu bošnjak...sad i neka ga uzmu... mene to kao Ostalog... Bosanca... neče nešto pumo pogoditi...
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#34207 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

kmirsad wrote:
KatarinaKosaca wrote:vidis kako si se prepoznao
Naravno da sam se prepoznao... glup sam, ali ne toliko... :lol:Pa i ti si se prepoznala među "glasačima " NS... al to nije neko čudo, ti si za razliku od mene, pametna... :-D
ja nikad tako ne kategorisem ljude. Niti dijelim epitete glup i pametan. A najmanje o sebi kazem pametna.
madner

#34208 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by madner »

Znaci nemaju preletace. Ovo je gore od onog sto kaze da je vec kupljen Mekic.

Ni manje ni vise nego identitet. :D
video

#34209 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by video »

Ma cim je bizon izvisio, onda od lopovluka mane stani
kluz franjo

#34210 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

Ovo je specijalno javljanje iz CIK-a za jednog forumskog maystora.

Nakon unosa rezultata za 324 od ukupno 328 biračkih mjesta, Naša stranka je "izbila" drugi direktni mandat iz izborne jedinice 407 (N. Grad, Ilidža, Goražde) za federalni nivo, a koji je sve do sada držao drugoplasirani kandidat na listi SDA.

To ne mjenja ništa po pitanju ukupnog broja mandata u parlamentu FBiH. Jedina je razlika u tome što ovo mjesto ide kandidatu SDA sa kompenzacijske liste, a ne kandidatu koji je drugoplasiran na SDA listi u IJ 407.

Po trenutnom stanju (još 4 biračka mjesta i dopisni glasovi), Nasiha Pozder je upravo izbacila Adnana Efendića iz Parlamenta FBiH.

Maystore ožeži.
Pandakonda

#34212 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Pandakonda »

Rekoše danas da FBiH ide na 6 zastupnika :shock: :bih:
statixx

#34213 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by statixx »

Moj glas je otisao Nasihi.
kmirsad

#34214 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

statixx wrote:Moj glas je otisao Nasihi.
Nasiha je super.
cadburry

#34215 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by cadburry »

kluz franjo wrote:Ovo je specijalno javljanje iz CIK-a za jednog forumskog maystora.

Nakon unosa rezultata za 324 od ukupno 328 biračkih mjesta, Naša stranka je "izbila" drugi direktni mandat iz izborne jedinice 407 (N. Grad, Ilidža, Goražde) za federalni nivo, a koji je sve do sada držao drugoplasirani kandidat na listi SDA.

To ne mjenja ništa po pitanju ukupnog broja mandata u parlamentu FBiH. Jedina je razlika u tome što ovo mjesto ide kandidatu SDA sa kompenzacijske liste, a ne kandidatu koji je drugoplasiran na SDA listi u IJ 407.

Po trenutnom stanju (još 4 biračka mjesta i dopisni glasovi), Nasiha Pozder je upravo izbacila Adnana Efendića iz Parlamenta FBiH.

Maystore ožeži.
Iskreno, ne bi me iznenadilo da su SDAovci u sinoćnjem "prebrojavanju glasova zatvorenom za javnost i posmatrače" dopisali koji glas Našoj stranci kako bi se dogodila ova izmjena SDA-ovih zastupnika. :D

https://avaz.ba/vijesti/bih/415916/sda- ... a-efendica
agent_zero

#34216 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by agent_zero »

kluz franjo wrote:Ovo je specijalno javljanje iz CIK-a za jednog forumskog maystora.

Maystore ožeži.
Hajte se vi pozabavite ozbiljnim stvarima, kao što su ove: hoce-li-lideri-opozicionih-stranaka-kon ... 51774.html , a ne tim izbornim nebitnim mrvicama.

Mislim stvarno...
kmirsad

#34217 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Kako sam čuo... Pedja rekao za koaliviju je prihvatljiv parner koji izglasa njihov prijedlog Zakona o ispitivanju porijekla imovine imenovanih dužnosnika... šta misliš koja bi to mogla biti stranka... ili je Pedja postavio previsoko uslov...
Pandakonda

#34218 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Pandakonda »

kmirsad wrote:Kako sam čuo... Pedja rekao za koaliviju je prihvatljiv parner koji izglasa njihov prijedlog Zakona o ispitivanju porijekla imovine imenovanih dužnosnika... šta misliš koja bi to mogla biti stranka... ili je Pedja postavio previsoko uslov...
Konaković je tokom javljanja u izbornoj noći rekao da će mu upravo taj zakon biti prioritet
cadburry

#34219 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by cadburry »

kmirsad wrote:Kako sam čuo... Pedja rekao za koaliviju je prihvatljiv parner koji izglasa njihov prijedlog Zakona o ispitivanju porijekla imovine imenovanih dužnosnika... šta misliš koja bi to mogla biti stranka... ili je Pedja postavio previsoko uslov...
Ja mislim da se kod nas raja previše loži na te gluposti. Sjećam se kako je Lagumdžija prije 8 godina isto ovako govorio: "evo im naših 5 politika, nek zelenim markerom podvuku sa čim se slažu, sa žutim sa čim se ne slažu, ali se može diskotvati, a sa crvenim ono što im je skroz neprihvatljivo. Problem je kad budu trebali podvući Zakona o oduzimanju nelegalno stečene imovine".

I usvojiše Zakon, i prođoše godine i godine od tad, a nikom ništa.

Svaki ideološki profil očito ima svoju šuplju od koje ne odustaje.
kmirsad

#34220 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Svi su svašta obečavali...Koliko sam ja razumio... Pedja je rekao, na prvoj sjednici prvo izglasati, pa onda pregovori o koalicijaama...

Image
Better Man

#34221 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Better Man »

kmirsad wrote:

Šta ima veze, dali mi ga 93 bez da su me pitali... doduše nisu me ni mogli pitati, bio negdje na brdu, čuvo ovce... otišo musliman, vratio se... kažu bošnjak...sad i neka ga uzmu... mene to kao Ostalog... Bosanca... neče nešto pumo pogoditi...
Stav je radikalno fašističko - rasističko glasilo i treba ga ignorisati.
insomnia78

#34222 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

kmirsad wrote:Svi su svašta obečavali...Koliko sam ja razumio... Pedja je rekao, na prvoj sjednici prvo izglasati, pa onda pregovori o koalicijaama...

Image
Pravog si citir’o
kluz franjo

#34223 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

agent_zero wrote:

Maystore ožeži.
Hajte se vi pozabavite ozbiljnim stvarima, kao što su ove: hoce-li-lideri-opozicionih-stranaka-kon ... 51774.html , a ne tim izbornim nebitnim mrvicama.

Mislim stvarno...
Kolega, vidim dugo ste na forumu, pa možete slobodno i provjeriti.

Ja sam i prije 4 i prije dvije godine, i ne samo po forumu, skretao pažnju, citirao podatke i argumentovao sumnju u regularnost izbornog procesa.

Prije dvije godine, na lokalnim izborima - a koji su manje komplikovani (samo dva listića, jedna kolona za načelnika) je u brojnim izbornim jedinicama bilo i preko 12% nevažećih listića.

Iz nekog meni nejasnog razloga, to tada nije privuklo pažnju ni u javnosti, ni u medijima, pa ni ovdje na forumu.

Kada su prije 6 mjeseci Zildžić i Konaković otvoreno pred kamerama "priznavali" izborne manipulacije u organizaciji SDA, bilo nas je tek nekolicina na ovom forumu, koji su to tematizirali - možete isto tako provjeriti.

Dakle, mene ne morate uvjeravati u činjenicu da se na ovim, kao i na svim prethodnim, vrše razne izborne manipulacije.
Ali, ako će Vam biti lakše, upisaću se ja i na gore navedenu temu...
mirzadelibasic

#34224 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by mirzadelibasic »

Naša stranka ipak dobila 6 mandata u Sarajevu?
doktor78

#34225 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by doktor78 »

mirzadelibasic wrote:Naša stranka ipak dobila 6 mandata u Sarajevu?
Malo li je na ovu skupoću :D
Locked