Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#34201 Re: Liverpool FC
Bring back Rafa 
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#34202 Re: Liverpool FC
Normalno da je gotovo. Imali smo toliko match lopti tokom sezone koje nismo koristili a luzercina Klopp ce vjerujem opet naci neki izgovor. Odlican motivator, ocajan takticar. Idiot ubacuje Milnera u igru gdje ti fali kreacije a na kraju ubacuje mrtvaca Lallanu.
U januaru se morao pojacati kad smo imali prednost sa Cityem kako bi je odrzali. MORAO !!!
Sto se mene tice moze na kraju sezone otici, iz utakmice u utakmicu mi je antipaticniji. Daj Mourinha on ce sigurno osvojiti nesta a ne moze se igrat ruznije od ovog kako se sad igra.
U januaru se morao pojacati kad smo imali prednost sa Cityem kako bi je odrzali. MORAO !!!
Sto se mene tice moze na kraju sezone otici, iz utakmice u utakmicu mi je antipaticniji. Daj Mourinha on ce sigurno osvojiti nesta a ne moze se igrat ruznije od ovog kako se sad igra.
- HarunKovac
#34203 Re: Liverpool FC
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW, DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN.
*ovog se uvijek sjetim
#YNWA
*ovog se uvijek sjetim
#YNWA
- drug_profi
#34204 Re: Liverpool FC
Ja sam poslije Lestera i Westhama prestao da se sekiram. Imam ja vaznijih stvari u zivotu oko kojih bih se trebao sekirati.
Tako da sam danas bio strogo kul.
Ima jos 9 utakmica. Liverpul je imao stvari u svojim rukama. Više nema i to je to. Spursi i MU su jedine dvije ekipe koje bi mogle otkinuti koji bod Sitiju.
Ima u zadnjim kolima i jedna i druga ekipa da igraju sa davljenicima i tu bi moglo biti iznenađenja.
Tako da sam danas bio strogo kul.
Ima jos 9 utakmica. Liverpul je imao stvari u svojim rukama. Više nema i to je to. Spursi i MU su jedine dvije ekipe koje bi mogle otkinuti koji bod Sitiju.
Ima u zadnjim kolima i jedna i druga ekipa da igraju sa davljenicima i tu bi moglo biti iznenađenja.
- vicious
#34206 Re: Liverpool FC
Ne znam šta mu bi sa Lallanom, ovo je bila situacija za Šaćirija da uđe i pokuša nešto da uradi sam, ili opali sa 20 m ili gurne neki pas. Šteta jbg.
Ali treba malo odvaditi, ipak nije igrica pa da se može tek tako napraviti šta zamisliš. Ima i s druge strane 11 igrača koji ginu, naročito u ovakvoj utakmici hoće da ti otkinu makar bod. I naravno da nije gotovo, i City će još gubiti bodove.
5b Matip
3b VVD
1b Henderson
Flop - Salaš
Ali treba malo odvaditi, ipak nije igrica pa da se može tek tako napraviti šta zamisliš. Ima i s druge strane 11 igrača koji ginu, naročito u ovakvoj utakmici hoće da ti otkinu makar bod. I naravno da nije gotovo, i City će još gubiti bodove.
5b Matip
3b VVD
1b Henderson
Flop - Salaš
- AmiĐa_Idriz
#34207 Re: Liverpool FC
17 - Alisson has kept 17 clean sheets in the Premier League this season – the most by a keeper in their debut season in the competition since Jose Reina in 2005-06 (20). Wall.
- Gandalf
#34208 Re: Liverpool FC
Bilo je lijepo družiti se sa vama,
Adios muchachos.
Adios muchachos.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#34209 Re: Liverpool FC
Cuj Matip 5 bodova
Nekad se pitam gledaju li ljudi utakmice. Pa on je jedini koji je unosio nesigurnost danas. Vvd odigrao najbolju partiju sezone sve je covjek pokupio.
VVD 5
TAA 3
Alisson 1
Egipatska kokos 0.
Kud ga ne prodasmo.
Nekad se pitam gledaju li ljudi utakmice. Pa on je jedini koji je unosio nesigurnost danas. Vvd odigrao najbolju partiju sezone sve je covjek pokupio.
VVD 5
TAA 3
Alisson 1
Egipatska kokos 0.
Kud ga ne prodasmo.
- no_sekirli
#34210 Re: Liverpool FC
Zadnje 3 od 4 zavrsise 0:0 
- Edin H.
#34211 Re: Liverpool FC
1. VVD
2. Alison
3. Matip
Flop - Fabinho
2. Alison
3. Matip
Flop - Fabinho
- vicious
#34212 Re: Liverpool FC
Moram priznati da nisam gledao dobar dio prvog poluvremena, ako je tu nešto kakio do mene je.Gerro wrote:Cuj Matip 5 bodova![]()
VVD 5
TAA 3
Alisson 1
Egipatska kokos 0.
Kud ga ne prodasmo.
Inače je imao samo jednu nepotrebno izgubljenu loptu na sredini, nazad je sve počistio šta je trebao, a imao sjajan prodor kad je gurnuo Salaha u šansu. Virgil opet odigrao rutinsku utakmicu, ništa posebno za njegove standarde, čak 2-3 puta malo nesiguran. Ne znam za šta Alisonu bodovi, za nabijanje lopte u aut ili na "ničiju zemlju"? Ne sjećam se nekih posebnih odbrana, možda mi je promaklo.
Salah se izgleda prešalto u Roma-mode.
-
UmaX
#34213 Re: Liverpool FC
Jebote ne tako davno Liverpool imao onaj dugi niz bez poraza. Pa imali su sansu bit 10 bodova ispred Cityja.
A zadnjih 5-6 utakmica jedini koji valja je Virgil, te tu i tamo jos poneko (al ne iz napada), al Virgil jedina konstanta. Slabo.
A zadnjih 5-6 utakmica jedini koji valja je Virgil, te tu i tamo jos poneko (al ne iz napada), al Virgil jedina konstanta. Slabo.
- AmiĐa_Idriz
#34214 Re: Liverpool FC
Meni je Matip sasvim korektnu utakmicu odradio.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#34215 Re: Liverpool FC
Alissonu sam dao bodove jer nisam imao kome. Toliko su svi ocajni bili...
Salaha je prosle godine us.ralo da valja, sve mu je ulazilo. Ove godine ima problema sa najosnovnijim stvarima kao sto je primanje lopte.
I da kazem, mi citavu sezonu igramo lose samo sto vise nemamo srece a ni snage. Za to najvise krivim K(F)loppa.
Salaha je prosle godine us.ralo da valja, sve mu je ulazilo. Ove godine ima problema sa najosnovnijim stvarima kao sto je primanje lopte.
I da kazem, mi citavu sezonu igramo lose samo sto vise nemamo srece a ni snage. Za to najvise krivim K(F)loppa.
- AmiĐa_Idriz
#34216 Re: Liverpool FC
Valjda će mu otvoriti, napokon, ovo danas oči.
Imamo 2 teže utakmice, obje na Anfieldu, ostalo sve donji dio tabele. Ne zanima me, natrpati Burnley i sve ostale.
Keita - Fabinho - Wijnaldum
Salahu i Maneu dva tri šamara svaki sat.
Odbrani se nema šta reći, za divno čudo..
Imamo 2 teže utakmice, obje na Anfieldu, ostalo sve donji dio tabele. Ne zanima me, natrpati Burnley i sve ostale.
Keita - Fabinho - Wijnaldum
Salahu i Maneu dva tri šamara svaki sat.
Odbrani se nema šta reći, za divno čudo..
- BHF_Manijak
#34217 Re: Liverpool FC
Kako rekoh prije utakmice. Jednostavno sve mi je mirisalo na kiks. Od jedva pobjede Citya, do ovih usranih grlica. Kazem vam nakon Watforda ne letite sa komplimentima i uzdizanjem. Lezi im ekipa jednostavno i premali je uzorak. Evo vidjeli smo te iste danas.
Luzer se usrao. Izmjene su mu ocajne, ali bas ocajne. Cuj Milner na ganjanju rezultata, cuj mrtvi, invalid Lallana. Frajer nije normalan i jedini ce biti krivac za gubitak titule. Samo nemojte Allaha vam pricu "pa on je i doveo ekipu da igra za titulu". Kad do neceg dodjes, moras to i zavrsiti, a nije da nije imao sansi. Sam je kriv. Origi igrac manje na terenu kao i protiv Watforda, ali frajko ga drzi. Forsira Hendersona, forsirat ce ga i iduce sezone jer u njemu igracinu vidi, a frajer je nivo upravo Evertona.
I sad ne mogu izmjenama da se naibretim. Dan te jebo uvodi dva lika od kojih je Dado Sadikovic kreativniji.
Salah flop utakmica. Onu prvu sansu koliko se frajer namjesta da sam ja minutu prije znao gdje ce opaliti. Drugu mu isto godina trebala. Fabinho mrtvu sansu promasi...
Uzasno sporo, uzasno pickasto, uzasno ziheraski, jednostavno Kloppovski, kao i protiv Uniteda. S tim sto je za razliku od Uniteda Everton smijesna ekipa. Doduse i United je bio kad su na kraju s juniorima ostali, a ovaj ih nije smio napast.
City je s pola gasa ove levate uzeo. Ljudi veci dio sezone te bez Fernandinha, te bez De Bruynea, te bez oog, te bez onog i dodjose do prve pozicije, uz najbolju gol razliku.
Evo i sad protiv Bournemoutha im se povrijedi sijaset igraca i opet 0:1.
Na kraju sto Brko Osim kaze lahko je iz 15 dati 5, hajde iz 3 daj 1 ili 2. Upravo to je danas bilo. Debili fulise 3 mrtva zicera.
Ne nakukavam fakat, ali ne vidim kako ovo City moze do kraja ispustiti sa laganim rasporedom. Pa Liverpoolu ce ovakav mrtvi Chelsea uzeti bod, jer ce picic na klupi laganini igrati i "cekati sansu".
Mislim da je to to bilo, a i lakse je, da se nadaju bezze, ovako bezbolno do kraja...
Previse X-a, kao i prosle godine.
@Amidja, ne vrijedi, debil drka na Hendersona, na Lallanu i na taj smijesni polusvijet od igraca, jebli mu oni familiju.
Luzer se usrao. Izmjene su mu ocajne, ali bas ocajne. Cuj Milner na ganjanju rezultata, cuj mrtvi, invalid Lallana. Frajer nije normalan i jedini ce biti krivac za gubitak titule. Samo nemojte Allaha vam pricu "pa on je i doveo ekipu da igra za titulu". Kad do neceg dodjes, moras to i zavrsiti, a nije da nije imao sansi. Sam je kriv. Origi igrac manje na terenu kao i protiv Watforda, ali frajko ga drzi. Forsira Hendersona, forsirat ce ga i iduce sezone jer u njemu igracinu vidi, a frajer je nivo upravo Evertona.
I sad ne mogu izmjenama da se naibretim. Dan te jebo uvodi dva lika od kojih je Dado Sadikovic kreativniji.
Salah flop utakmica. Onu prvu sansu koliko se frajer namjesta da sam ja minutu prije znao gdje ce opaliti. Drugu mu isto godina trebala. Fabinho mrtvu sansu promasi...
Uzasno sporo, uzasno pickasto, uzasno ziheraski, jednostavno Kloppovski, kao i protiv Uniteda. S tim sto je za razliku od Uniteda Everton smijesna ekipa. Doduse i United je bio kad su na kraju s juniorima ostali, a ovaj ih nije smio napast.
City je s pola gasa ove levate uzeo. Ljudi veci dio sezone te bez Fernandinha, te bez De Bruynea, te bez oog, te bez onog i dodjose do prve pozicije, uz najbolju gol razliku.
Evo i sad protiv Bournemoutha im se povrijedi sijaset igraca i opet 0:1.
Na kraju sto Brko Osim kaze lahko je iz 15 dati 5, hajde iz 3 daj 1 ili 2. Upravo to je danas bilo. Debili fulise 3 mrtva zicera.
Ne nakukavam fakat, ali ne vidim kako ovo City moze do kraja ispustiti sa laganim rasporedom. Pa Liverpoolu ce ovakav mrtvi Chelsea uzeti bod, jer ce picic na klupi laganini igrati i "cekati sansu".
Mislim da je to to bilo, a i lakse je, da se nadaju bezze, ovako bezbolno do kraja...
@Amidja, ne vrijedi, debil drka na Hendersona, na Lallanu i na taj smijesni polusvijet od igraca, jebli mu oni familiju.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#34218 Re: Liverpool FC
Sve baciti na ligu prvaka.
- AmiĐa_Idriz
#34219 Re: Liverpool FC
Moraće mijenjati nešto. Sumnjam da će tvrdoglavo do kraja ići sa ovim.BHF_Manijak wrote: @Amidja, ne vrijedi, debil drka na Hendersona, na Lallanu i na taj smijesni polusvijet od igraca, jebli mu oni familiju.
- BHF_Manijak
#34220 Re: Liverpool FC
Pa gura citavu sezonu, kad god moze! Keita danas nicim izazvan na klupi, ulaze Milner i Lallana dan te jebo.AmiĐa_Idriz wrote:Moraće mijenjati nešto. Sumnjam da će tvrdoglavo do kraja ići sa ovim.BHF_Manijak wrote: @Amidja, ne vrijedi, debil drka na Hendersona, na Lallanu i na taj smijesni polusvijet od igraca, jebli mu oni familiju.
Henderson kapitenski od prve. Vidis da je frajer tvrdoglava mazga, koja sama sebi hoce nesto da dokaze, da s karinama moze uzeti nesto.
Cuj vjetar... Pa je l' ga stid???
- AmiĐa_Idriz
#34221 Re: Liverpool FC
Pa eto, vidjećemo sad već protiv Burnleya šta će izvesti. Ja mislim da nakon ovog danas više nećemo gledati Hendersona i Fabinha sa Wijnaldumom. To nije ni trkački vezni, to je nikakav vezni.
Izmjene su očajne od početka sezone.
A to sa izjavama, čovjek se, iskreno, blamira.
Izmjene su očajne od početka sezone.
A to sa izjavama, čovjek se, iskreno, blamira.
Last edited by AmiĐa_Idriz on 03/03/2019 21:24, edited 1 time in total.
- AmiĐa_Idriz
#34222 Re: Liverpool FC
Jedini igrač sa šampionskim mentalitetom i igrom, i jedini koji ima muda uz Lallanu vjerovatno.Virgil van Dijk against Everton:
86% passing
1 chance created
1 shot
10/13 aerial duels – more than anyone else
2/2 tackles
3 interceptions
13 clearances (more than any LFC player this season)
The Dutch colossus.
Igrač sezone u PL.
- BHF_Manijak
#34223 Re: Liverpool FC
Kako frajer upravlja cijelom ekipom. Tacno je haram gledati kapitensku na ruci onog futavca.
Kako prilikom jedne akcije naruzi Fabinha...
Prirodni lider, on mora biti kapiten!
Da su imali jos 2 ovakva igraca, ne nuzno po kvaliteti, ali ko ce ih za jaja uhvatiti kad se glupiraju, uzeli bi titulu hladno.
Kako prilikom jedne akcije naruzi Fabinha...
Da su imali jos 2 ovakva igraca, ne nuzno po kvaliteti, ali ko ce ih za jaja uhvatiti kad se glupiraju, uzeli bi titulu hladno.
Last edited by BHF_Manijak on 03/03/2019 22:06, edited 2 times in total.
- AmiĐa_Idriz
#34224 Re: Liverpool FC
Upravo to, fudbalsko umijeće na stranu (koje je na vrhunskom nivou) ali način na koji drži i upravlja prvo Matipom a zatim i ostatkom ekipe je strašan. Istinski vođa.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#34225 Re: Liverpool FC
Jedina svjetska klasa u ekipi. Alisson je sljedeci koji je najblizi tom pojmu. Ostatak ekipe je uglavnom pun polovnjaka, skarta i tek pokojeg dobrog igraca.