A sto ne kazes UZP-ovac da im gradska vlast koja je isto UZP-ovska nije dala normalan prostor za skup . tako da ta ublehaska prica ne pije vode pardon UZP-ovska..Hafis wrote:Evo nam Komše večeras u Mostar da se predstavi svom glasačkom tijelu.
Skup je na veoma atraktivnoj lokaciji. To je tzv. ljetna ''bašta'' u ratu devastiranog objekta Doma JNA, blizu Starog mosta. Inače, radi se o zapuštenoj ruševini koja čeka bolje dane, a u međuvremenu, osim što služi kao nelegalni parking s posebnim cijenama za turiste, glavna namjena su ljetnja okupljanja Prve mostarske partije, inače Safetove lokalne podružnice, čije će članstvo iz obližnje Donje Mahale uglavnom i prisustvovati večerašnjem šupljačenju i prozivanju drugih ljudi.
Demokratska fronta Željko Komšić
- dulekrele
#34201 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- mO k3
#34202 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Fala !!!geralt wrote:Zasto necu glasati za Zeljka Komsica:
- Zbog opsteg raspada i rasula u DF-u tokom zadnje dvije godine. Ko ne zna upravljati strankom, ne zna upravljati ni drzavom.
- Zbog neaktivnosti u Parlamentu.
- Zbog neaktivnosti tokom dva mandata u Predsjednistvu.
- Zbog predizbornog rusenja koalicije "lijevih" stranaka.
- Zbog toga sto mu se sva predizborna kampanja svodi na plasenje glasaca babarogama.
- Zbog portreta Blaza Kraljevica.
Navedi mi tri razloga zasto ce za Cirilcara glasati??
- geralt
#34203 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pitaj nekoga ko planira glasati za navedenog, ja ne znam ni jedan.mO k3 wrote:Fala !!!geralt wrote:Zasto necu glasati za Zeljka Komsica:
- Zbog opsteg raspada i rasula u DF-u tokom zadnje dvije godine. Ko ne zna upravljati strankom, ne zna upravljati ni drzavom.
- Zbog toga sto mu se sva predizborna kampanja svodi na plasenje glasaca babarogama.
Ja sam za Komsica glasao 2006. i 2010. kad je on bio najbolji kandidat od ponudjenih na listicu, i kad vecina ovih stvari sto sam naveo nije bila aktuelna. Ove godine na listicu imam tri kandidata koja su bolja od njega - Becirevica, Falatara i Hadzikadica.
Last edited by geralt on 03/10/2018 13:00, edited 1 time in total.
- mO k3
#34204 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa vidi tebi su bolja ova trojica od Zeljke Komsica , meni je bolji Zeljko od dvojice .....geralt wrote:Pitaj nekoga ko planira glasati za navedenog, ja ne znam ni jedan.mO k3 wrote:Fala !!!geralt wrote:Zasto necu glasati za Zeljka Komsica:
Ja sam za Komsica glasao 2006. i 2010. kad je on bio najbolji kandidat od ponudjenih na listicu, i kad vecina ovih stvari sto sam naveo nije bila aktuelna. Ove godine na listicu imam tri kandidata koja su bolja od njega - Becirevica, Falatara i Hadzibegica.
-
Hafis
#34205 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A kako je gradska UZP-ovska vlast dala SDA-u u ostalim strankama normalan prostor za skup....dulekrele wrote:A sto ne kazes UZP-ovac da im gradska vlast koja je isto UZP-ovska nije dala normalan prostor za skup . tako da ta ublehaska prica ne pije vode pardon UZP-ovska..Hafis wrote:Evo nam Komše večeras u Mostar da se predstavi svom glasačkom tijelu.
Skup je na veoma atraktivnoj lokaciji. To je tzv. ljetna ''bašta'' u ratu devastiranog objekta Doma JNA, blizu Starog mosta. Inače, radi se o zapuštenoj ruševini koja čeka bolje dane, a u međuvremenu, osim što služi kao nelegalni parking s posebnim cijenama za turiste, glavna namjena su ljetnja okupljanja Prve mostarske partije, inače Safetove lokalne podružnice, čije će članstvo iz obližnje Donje Mahale uglavnom i prisustvovati večerašnjem šupljačenju i prozivanju drugih ljudi.
Da ti pomognem, da ne mučiš tu multietnićarsku i antiantifašistićku glavu: ŽK nema dovoljno mesa...hoću reći nema dovoljno hablečina da napuni pola normalne sale, a ne kakvog trga....tako da nije ni tražio prostor...kojeg će mu qurca... to su ti smutila raja ispred granapa.
- spreca
#34206 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa kako da nedate SDA...da nije njih nebi bilo ni HDZa....oni su vasi glavni pokrovitelji...ali eto srecom jos kratko a sta ce posle biti boga pitaj....moli se svaki dn...mozda ti i pomogne staHafis wrote: A kako je gradska UZP-ovska vlast dala SDA-u u ostalim strankama normalan prostor za skup....
Da ti pomognem, da ne mučiš tu multietnićarsku i antiantifašistićku glavu: ŽK nema dovoljno mesa...hoću reći nema dovoljno hablečina da napuni pola normalne sale, a ne kakvog trga....tako da nije ni tražio prostor...kojeg će mu qurca... to su ti smutila raja ispred granapa.
- dulekrele
#34207 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
pomizi ti sebi i ako ti pomoci nema.trazen prostor i nije dat. nemoj da lazes i govoris ne istinu. doduse UZP posla.spreca wrote:Hafis wrote: A kako je gradska UZP-ovska vlast dala SDA-u u ostalim strankama normalan prostor za skup....
-
Hafis
#34208 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne prosipaj mi te klošarske priče iza dragstora.dulekrele wrote:pomizi ti sebi i ako ti pomoci nema.trazen prostor i nije dat. nemoj da lazes i govoris ne istinu. doduse UZP posla.spreca wrote:Hafis wrote: A kako je gradska UZP-ovska vlast dala SDA-u u ostalim strankama normalan prostor za skup....
Koji su to prostor tražili? Tko ga je tražio. Da čujemo.
- spreca
#34209 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
vidi se ko ima iskustva...Hafis wrote:Socijalni slučaj pred vratima WC-a, rekao je pola kerima druže, pola kerima druže
- BHCluster
#34210 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

UZP-ovci na okupu: Ratni stožer HVO-a i ratni zapovjednici podržali Čovića.
- cyprus
#34211 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Znao sam da je grohnuo u očima javnosti, ali baš ovako
- BHCluster
#34212 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Neko nesto napisao na interwebu? Ajde?cyprus wrote:
Znao sam da je grohnuo u očima javnosti, ali baš ovakoVidi omjer pluseva i minusa
-
Hafis
#34213 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne dao bog da kampanja potraje još 15-tak dana... već se počeo ponavljati...
Nek' mi oproste ovi dijasporci-socijalci, ali čini mi se da osigurač nije izdržao ovoliki napon.... a i prevelik saug.... izgleda ništa od fotelje.
Nek' mi oproste ovi dijasporci-socijalci, ali čini mi se da osigurač nije izdržao ovoliki napon.... a i prevelik saug.... izgleda ništa od fotelje.
- MuaDib
#34214 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Asistencija SNSD i histerija se nastavlja:BHCluster wrote:Divi ovo HDZ (HNS), SDA, SDP, NS, Reis ul-Ulema, pa Hrvatski generalski zbor, zvanicni Zagreb, zivi i mrtvi glasaci sve u borbi protiv Komsica. Kakva kolektivna histerija.
http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=312147
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#34215 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ne znam gdje je ovo, ali znat ce Komsicevi glasaci

- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#34216 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jesi li sigurna da nije u pitanju Željko Cvijanović?

- plain vanilla
#34217 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
NisamChmoljo wrote:Jesi li sigurna da nije u pitanju Željko Cvijanović?
-
muzicar_iz_parka
#34218 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja mislim da je Željka veći muškarac.Chmoljo wrote:Jesi li sigurna da nije u pitanju Željko Cvijanović?
Ona bar nije papučar.
- spreca
#34219 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
plain vanilla wrote:NisamChmoljo wrote:Jesi li sigurna da nije u pitanju Željko Cvijanović?
- vatrogasac
#34220 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A koliko poslije dana izbora ide primopredaja?

- plain vanilla
#34221 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bome, ja isla na skup da vidim Cedu 
On bi glat uzeo ove izbore
Ima par hiljada ljudi, Soni trg nije prepun, ali ok je.
On bi glat uzeo ove izbore
- Maraschino
#34222 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sada mi javi prijatelj da je Ceda bio.plain vanilla wrote:Bome, ja isla na skup da vidim Cedu
On bi glat uzeo ove izbore![]()
Kakvi su utisci?
- plain vanilla
#34223 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A meni je Ceda dobar, pa zbog njega sam otisla na skup, otisla sa skupa cim se Suljagic popeo na binu.Maraschino wrote:Sada mi javi prijatelj da je Ceda bio.plain vanilla wrote:Bome, ja isla na skup da vidim Cedu
On bi glat uzeo ove izbore![]()
Ima par hiljada ljudi, Soni trg nije prepun, ali ok je.![]()
Kakvi su utisci?
Gledam onaj skup, kontam kakvu je podrsku nekad Komsic imao, a na sta je to sad spalo. I sve je sam kriv. Mislim da mozemo Covicu cestitati pobjedu.
- Leverage
#34224 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa i od tog malog broja 80% je došlo da vidi Čedu.
- Banksy
#34225 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
odlični...Maraschino wrote:
Sada mi javi prijatelj da je Ceda bio.![]()
Kakvi su utisci?
ČEDA JOVANOVIĆ: Vučić je zaslužio uspeh
JOVANOVIĆ: Vučić je moderniji od opozicije
ČEDA JOVANOVIĆ: Vučić ima šansu da pomiri Srbiju sa susedima
ČEDA JOVANOVIĆ: Čestitam Vučiću
Čeda Jovanović: Vučić vuče ozbiljne poteze
Čeda Jovanović: Dobar potez predsednika