Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- trcicu trceci
#34176 Re: Edin Džeko
Najgore je biti napadac i trener, za eventualne uspjehe svi slave tebe, za neuspijeh isto prvo tebe. Dzeku su uglavnom slavili, ali pritisak je, treba osvojiti tiulu, a kao da on ima carobni stapic pa ce je stvoriti. Treba vise upotrijebljenih lopti.
- trcicu trceci
#34177 Re: Edin Džeko
Tuzan je zivot kada ti se sve svodi da nekoga mrzis. Ne bih ti bio u kozi. Ali drago mi je, jer i ne zasluzujes bolje.leškarenje wrote:Samo ostaje dilema je li ovdje ulazi pola sata produzetaka iz ove utakmiceMOSALJOZE wrote:![]()
![]()
- SEYOboy
#34178 Re: Edin Džeko
izgleda da će džeko sa panjićem u paketu u barcu
- Baltazar_khan
#34180 Re: Edin Džeko
na vrijeme se pellegrini kutarisao krampe. ne sviđa mi se što je postao kloc jer što je veći kloc toliko je bliže željezničaru. onda bi im bio pojačanje veliko iako je krampon 
- trcicu trceci
#34181 Re: Edin Džeko
Pasa, cinjenica je da to tebe raduje. Ne znam, evo zapitam se kada bi mene radovao neciji neuspijeh i ne mogu nikako da skontam.
- trcicu trceci
#34182 Re: Edin Džeko
Sta je ovo nego radovanje? To je cak i zavist, teska zloba i u takvim slucajevima je u pitanju psiha. Nije zdravo radovati se necijem neuspjehu.leškarenje wrote:Cekam krajide hladno statistika namah
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fulili obojica penal![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ali pisi ti i dalje, govoris sve vise o sebi.
- mO k3
#34183 Re: Edin Džeko
Ne mozes ti statistiku , kada on nema sa kim da igraleškarenje wrote:Cekam krajide hladno statistika namah
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fulili obojica penal![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- trcicu trceci
#34184 Re: Edin Džeko
leškarenje wrote:trcicu trceci wrote:Sta je ovo nego radovanje? To je cak i zavist, teska zloba i u takvim slucajevima je u pitanju psiha. Nije zdravo radovati se necijem neuspjehu.
Ali pisi ti i dalje, govoris sve vise o sebi.![]()
![]()
Evo gajbu isao kupiti da se olesim od veselja![]()
hop,hop,hopa.......
Jarane ja vam otvaram oci,a vi coravi pa coravi da ga jebes.Gledam ja tekme Rome vise nego ti,ne treba meni Garsija da vidim dalik ne moze meda.Samo ga prekomandovati na stopera,trenutno je tu najboljI...a ti svrsavaj na njegove igre,sjeba onakvu ekipu koja je razvaljivala dok on nije poceo igrati
- luckylaka
#34185 Re: Edin Džeko
Pa ne moze mjenjati klub svaki mjesec.ustvari koliko je klubova bilo zainteresovano za Dzeku u prelaznom roku nisam nesto upratio ili koliko ih je bilo zainteresovano da da obestecenje m.c.Maharadza wrote:KLOC![]()
Šalu na stranu, 'ebo ja ekipu koja napadača ne zna uposliti!
"Kopaj" Edine da se vratiš u Wolfsburg i u finu Bundesligu, stipu se talijanske propale lige!
- MOSALJOZE
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#34187 Re: Edin Džeko
Kako bi ti bio presretan kad bi mogao da navedes jednog igraca Sarajeva u zadnjih 20 godina koji je igrao Njjemacku, Englesku ili Seriju A!!!! Vasi zadnji talenti su Paja i Husref jer Pape nije vas i naucio je lopte igrati u Zavidovicima.Baltazar_khan wrote:na vrijeme se pellegrini kutarisao krampe. ne sviđa mi se što je postao kloc jer što je veći kloc toliko je bliže željezničaru. onda bi im bio pojačanje veliko iako je krampon
-
missko
#34188 Re: Edin Džeko
Mislim da Dzeko ima najlosiju statistiku pucanja penala u Evropi mozda od 20 da je 7 dao.
Pjanis isto lose puca svaka mu ili ne udje ili jedva udje
- Kinaski
#34189 Re: Edin Džeko
kakav kiks rome sto je dumbiu zamjenila za dzeku
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#34190 Re: Edin Džeko
Jeste, tako je.emmir1 wrote:Znao sam da će promašit.
Na njemu je pritisak, nije ispunio očekivanja i lupit će je jako pa ako uđe dobro je.
Jednostavno najmanje je do njega ovdje.
On je inace dobar igrac ali ga jebe Mancini...ili je Pelegrili..ili je mozda Garcia.
Prvo je Silva bio sebican, sada jebe onaj Salah, Gervinjo..
Ma ja ba, Dzeko je odlican.
- Baltazar_khan
#34191 Re: Edin Džeko
Safet susic je nas najbolji fudbaler svih vremena i legenda je sarajeva. Znam da se jedu muda zbog toga al briga me to je tvoj problemhrasno38 wrote:Kako bi ti bio presretan kad bi mogao da navedes jednog igraca Sarajeva u zadnjih 20 godina koji je igrao Njjemacku, Englesku ili Seriju A!!!! Vasi zadnji talenti su Paja i Husref jer Pape nije vas i naucio je lopte igrati u Zavidovicima.Baltazar_khan wrote:na vrijeme se pellegrini kutarisao krampe. ne sviđa mi se što je postao kloc jer što je veći kloc toliko je bliže željezničaru. onda bi im bio pojačanje veliko iako je krampon
- Edin H.
#34192 Re: Edin Džeko
missko wrote:Mislim da Dzeko ima najlosiju statistiku pucanja penala u Evropi mozda od 20 da je 7 dao.
Koji kreten od trenera da opet pusti Dzeku da puca pena, sto je najgore to bi Bazdarevic isto uradio.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#34193 Re: Edin Džeko
Jeste ....."vremena" dok se nije pojavio Edin Dzeko....i da li si ti uopste shvatio sta sam ja napisao. Navedi mi igraca Sarajeva iz samostalne BiH koji je igrao iole ozbiljniju ulogu u nekoj evropskoj ozbiljnoj ligi pa da otvorilo temu i o njemu!!!! Na zalost nema jer to je klub koji ne pravi igrace pa je zato jos uvijek drugi najuspjesniji klub iz BiH a mi ovdje pricamo o igracu koji dolazi iz najuspjesnijeg kluba iz BiH.....onog sto vas je nasamarao prije koji mjesec da ste ruckali vlastita jajca!!!Baltazar_khan wrote:Safet susic je nas najbolji fudbaler svih vremena i legenda je sarajeva. Znam da se jedu muda zbog toga al briga me to je tvoj problemhrasno38 wrote:Kako bi ti bio presretan kad bi mogao da navedes jednog igraca Sarajeva u zadnjih 20 godina koji je igrao Njjemacku, Englesku ili Seriju A!!!! Vasi zadnji talenti su Paja i Husref jer Pape nije vas i naucio je lopte igrati u Zavidovicima.Baltazar_khan wrote:na vrijeme se pellegrini kutarisao krampe. ne sviđa mi se što je postao kloc jer što je veći kloc toliko je bliže željezničaru. onda bi im bio pojačanje veliko iako je krampon
- Norman
#34194 Re: Edin Džeko
Ko kaže da ne može iz penala zabiti?leškarenje wrote:Svako 310. minuta gol,bjezi ba...i dodje me ubjedjivati pored mojih ocijune moze lik ni iz penala da zabije
ali bitno je da se gradi
![]()
Pa eto ti te statistike na koju se pozivaš: od tri gola u Seriji A, dva je pogodio iz penala.
- Edin H.
#34195 Re: Edin Džeko
Norman wrote:Ko kaže da ne može iz penala zabiti?leškarenje wrote:Svako 310. minuta gol,bjezi ba...i dodje me ubjedjivati pored mojih ocijune moze lik ni iz penala da zabije
ali bitno je da se gradi
![]()
Pa eto ti te statistike na koju se pozivaš: od tri gola u Seriji A, dva je pogodio iz penala.
Ma pusti to, mene vise zanima kakav ima ugovor, da mu platu ne smanje
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#34196 Re: Edin Džeko
Pape nije iz Sarajeva, a Dzeko je iz Zelje....e jbg sad

- Logovan
#34197 Re: Edin Džeko
Jest meni ovaj hrasno šega frajer.
Kako frajer popizdi, jest ga lagano isprovocirati.
Iskritikuješ Džeku, nagovori ti se svega, i još ako si navijač Sarajeva, napiše nešto o pobjedi svog kluba u derbiju. 
- Point.
#34198 Re: Edin Džeko
Mogu misliti kakav tuzan zivot imas @leskaranje kad ti je vrh dana da visis na temi o najvecem igracu BiH i stavljas glupe smajlice radosnice kad ti beha brend fuli penal. Josip Pejakovic bi imao materijala na tebi samo tako.
- Baltazar_khan
#34199 Re: Edin Džeko
daj molim te. pa jedan braco salihamidžić je izmislio fudbal za ovu krampetinu. a uporediti papeta i kloca samo može neko ko se ne razumije u fudbalhrasno38 wrote: Jeste ....."vremena" dok se nije pojavio Edin Dzeko....i da li si ti uopste shvatio sta sam ja napisao. Navedi mi igraca Sarajeva iz samostalne BiH koji je igrao iole ozbiljniju ulogu u nekoj evropskoj ozbiljnoj ligi pa da otvorilo temu i o njemu!!!! Na zalost nema jer to je klub koji ne pravi igrace pa je zato jos uvijek drugi najuspjesniji klub iz BiH a mi ovdje pricamo o igracu koji dolazi iz najuspjesnijeg kluba iz BiH.....onog sto vas je nasamarao prije koji mjesec da ste ruckali vlastita jajca!!!
- MOSALJOZE