cisti prosjek
Moderator: _BataZiv_0809

+1TAFKAP wrote:Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
a ne Gledali ste film, čisti prosjek, da se ubije vrijeme, ...
potencijal za novu temuTAFKAP wrote:Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
a ne Gledali ste film, čisti prosjek, da se ubije vrijeme, ...
l33t wrote:Jos malo bit ce i kategorije (Gledali ste 1-5 ocjena ; 5-7 ; 7-10)
hahakakavdanakneiskustvu wrote:l33t wrote:Jos malo bit ce i kategorije (Gledali ste 1-5 ocjena ; 5-7 ; 7-10)
najbolji su mi oni sa ocjenom 7,6 ili 6,3,gdje nadju ove decimale da mi je znati
Jesi li gledao sa prevodom ako jesi na kojoj stranici si skinuo titloveBigBossBrkO wrote:The.Purge.Election.Year.2016.1080p.HC.WEBRip.x264.AAC2.0-STUTTERSHITkaranana wrote:Ja mislim da je izaso. Pa vidis da na posteru pise july 4.

Gledao sam i ja bih ga smjestio na onu drugu temu 'gledali ste ne preporučujete'medvjed23 wrote:a moram i ja metnuti jedan post po principu: gledao sam i nije čemu, al ipak ću preporučiti![]()
zašto? zato što smatram da bi film mogao biti interesantan svima koji su odrasli na igricama kao što su tekken 3 i sl.. film odiše tom atmosferom i koreografije borbi su na momente sjajne..

Neces valjda snimke iz kina gledat...grehotaKB9 wrote:eh danas je red za pogledat varkraft i novi iksmen
pojavili su se neki pravo dobri snimci, hd ripovi cini mi se, imaju samo azijatske titlove al nisu veliki pa ne smetaRaigor Stonehoof wrote:Neces valjda snimke iz kina gledat...grehotaKB9 wrote:eh danas je red za pogledat varkraft i novi iksmen