I opet se zajebem
Mass Effect također, ali ne u tolikoj mjeri jer su često bile jasne paragon vs renegade odluke
Moderator: Benq

meni ova igra izgleda toliko genericno i neinteresantno u svim onim klipovima sto su izbacili (na gameplay mislim)ferratilis wrote: ↑02/11/2020 22:13 Sistemski zahtjevi za jednu od prvih "pravih" next gen igara. Kao sto je bilo ocekivano, trazice vise rama. Ali nije strasno. Opet je sve do optimizacije developera.
![]()
E ja sam sinoc nastavio staru partiju Civ6 što sam počeo nekad davno... i naravno evo me sad podočnjaci ko kese... do iza 2 mislim da sam sjedio... počeo u 10...
Ne znam ni ja u šta ovoliku snagu potrošiše jbt, ne djeluje mi ni kao open world igra, ne kontam fakat._coRey_ wrote: ↑02/11/2020 22:44meni ova igra izgleda toliko genericno i neinteresantno u svim onim klipovima sto su izbacili (na gameplay mislim)ferratilis wrote: ↑02/11/2020 22:13 Sistemski zahtjevi za jednu od prvih "pravih" next gen igara. Kao sto je bilo ocekivano, trazice vise rama. Ali nije strasno. Opet je sve do optimizacije developera.
![]()