Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drug_profi wrote:Nemam ni to. Imam samo ohrndanu vojnu knjižicu, poluraspadnutu, za koju mi nakon rata teta na nekom šalteru gdje sam tražio neka prava reče drsko kakva TI je ovo knjižica, raspadnuta, šta si mi ovo ovako donio, što je nisi fino čuvao.
A ja njoj rekoh: GOSPOĐO tu je moj znoj, kiše i snjegovi koji su je 4 godine natapali u džepu moje uniforme. Da bi VAŠE cijenjeno dupe danas imalo glavu na drugom kraju. Ali za vašu pamet nisam bio zadužen, pa se danas nažalost vi nešto pitate, a ja ništa.
Da sam na njenom mjestu ostatak života bih proveo pod mokrom hasurom. Nakon godinu dana smogao bih hrabrosti da iskružim dvije rupice za oči.
baxus wrote:Željko Komsic glavati ubelhas, sada u službi SDA.
Kupi glasove levata koji se još pale na državu pa makar to bio i frankestajn iz Dejtona. Samo hajvani i ovi pomenuti levati ne vide da je još od 91. cilj upravo koncept “svakom svoje”
Gradjanski otpor koji se javio 92. nije bio dio plana i ugašen je u Genevi 1993. (Poslije toga je skinut Sefer, vjera ušla u institucije, nebosnjaci su postali nepoželjni u Armiji BiH, zakuhalo se s Hrvatima, počelo se trgovat teritorijima...)
Levati koji glasaju za Komsica su na nivou BH fanaticosa.
Pored otvorene agresije na BiH, mi smo imali tešku unutrašnju borbu koja i danas traje, brobu građanskog i kleronacionalnog koncepta Bosne i Hercegovine. I sada ispade da trebamo odustati od građanskog koncepta, jel se čini da je propao. Građane neće niko ukinuti, tok nek bude jasno. Ma koliko neki željeli podjelu Bosne na tri nacionalna atara.
Ukinuli su nas već. BiH vise nije gradjanska nego država 3 konstitutivna naroda.
Ono za sto se glasalo na referendumu 92. bilo je na snazi 3,5 godina.
Manje nego jedan izborni ciklus.
Ja nisam odustao, ja ovo ne prihvatam. Al onaj ko misli da će nam Željko Komsic vratit gradjansku BiH nek se dobro zamisli u čemu mu je život prošao.
ultima_palabra wrote:Meni je suludo da je on uopšte kandidat za nešto nakon silnih blamaža u ove 4 godine. Čitavi poslanički klubovi odu u preletače, očigledno ubačeni ljudi napuštaju stranku čim dobiju mandat, općinski odbori se gase, koalira se sa svakim uključujući Fikreta Abdića... a osnivač i predsjednik prespava čitav taj period, i onda vaskrsne pred izbore.
I ne samo da traži glasove, nego govori da će država propasti ako se on ne izabere. Ako to nije bezobrazluk, ne znam šta jeste.
Njegovi trubaduri to nazivaju PATRIOTIZMOM.
A ako nisi patriota po automatizmu si za Heliodrom...
Nivo BH fanaticosa, ponavljam.
Idoli su im, Tomislav Piplica, Zvjezdan Misimovic, Edin Dzeko i Željko Komsic.
Evo nam Komše večeras u Mostar da se predstavi svom glasačkom tijelu.
Skup je na veoma atraktivnoj lokaciji. To je tzv. ljetna ''bašta'' u ratu devastiranog objekta Doma JNA, blizu Starog mosta. Inače, radi se o zapuštenoj ruševini koja čeka bolje dane, a u međuvremenu, osim što služi kao nelegalni parking s posebnim cijenama za turiste, glavna namjena su ljetnja okupljanja Prve mostarske partije, inače Safetove lokalne podružnice, čije će članstvo iz obližnje Donje Mahale uglavnom i prisustvovati večerašnjem šupljačenju i prozivanju drugih ljudi.
Divi ovo HDZ (HNS), SDA, SDP, NS, Reis ul-Ulema, pa Hrvatski generalski zbor, zvanicni Zagreb, zivi i mrtvi glasaci sve u borbi protiv Komsica. Kakva kolektivna histerija.
criticos wrote:Heroji rata, ne mogu biti heroji mira.
Do kada će mu glavna referenca biti ''zlatni ljiljan'', a ne neki zakon, amandman, političke veze i ekonomski progres za mandata?
Njegov problem je što on još uvijek vodi neke ratove, a ja ne želim da me takav predstavlja.
Ima nas dovoljno koji hocemo.....rat jos nije zavrsen , samo sto su se neki vec davno predali
BHCluster wrote:Divi ovo HDZ (HNS), SDA, SDP, NS, Reis ul-Ulema, pa Hrvatski generalski zbor, zvanicni Zagreb, zivi i mrtvi glasaci sve u borbi protiv Komsica. Kakva kolektivna histerija.
criticos wrote:Heroji rata, ne mogu biti heroji mira.
Do kada će mu glavna referenca biti ''zlatni ljiljan'', a ne neki zakon, amandman, političke veze i ekonomski progres za mandata?
Njegov problem je što on još uvijek vodi neke ratove, a ja ne želim da me takav predstavlja.
Ima nas dovoljno koji hocemo.....rat jos nije zavrsen , samo sto su se neki vec davno predali
BHCluster wrote:Divi ovo HDZ (HNS), SDA, SDP, NS, Reis ul-Ulema, pa Hrvatski generalski zbor, zvanicni Zagreb, zivi i mrtvi glasaci sve u borbi protiv Komsica. Kakva kolektivna histerija.
SDA sigurno nije. On im je glavni adut. Ne laskaj mu.
Hafis wrote:Evo nam Komše večeras u Mostar da se predstavi svom glasačkom tijelu.
Skup je na veoma atraktivnoj lokaciji. To je tzv. ljetna ''bašta'' u ratu devastiranog objekta Doma JNA, blizu Starog mosta. Inače, radi se o zapuštenoj ruševini koja čeka bolje dane, a u međuvremenu, osim što služi kao nelegalni parking s posebnim cijenama za turiste, glavna namjena su ljetnja okupljanja Prve mostarske partije, inače Safetove lokalne podružnice, čije će članstvo iz obližnje Donje Mahale uglavnom i prisustvovati večerašnjem šupljačenju i prozivanju drugih ljudi.
posto nisam njegov glasac nisam ni znao da je ustvari komso uzrok ove kaljuze u kojoj trenutno jesmo.
da ga hoce covke starat pa da prodisemo ko ljudi i da napokon postanemo dio europe...do koje ce nas odnijeti nosioci pravih europskih vrednota
Hafis wrote:Evo nam Komše večeras u Mostar da se predstavi svom glasačkom tijelu.
Haha Patriote.
Svi zajedno imaju oko 1700 godina odležane robije i 18 godina radnog staža.
Safa okom, ono skokom...još nije skontalo gdje je ono u svemu tome.
hizo ramidovic wrote:posto nisam njegov glasac nisam ni znao da je ustvari komso uzrok ove kaljuze u kojoj trenutno jesmo.
da ga hoce covke starat pa da prodisemo ko ljudi i da napokon postanemo dio europe...do koje ce nas odnijeti nosioci pravih europskih vrednota
idemo covke, deri ovog alkosa...
On je posljednji bedem za gradjansku BiH, ako njega ne izglasamo podijeli se zemlja.
hizo ramidovic wrote:posto nisam njegov glasac nisam ni znao da je ustvari komso uzrok ove kaljuze u kojoj trenutno jesmo.
On je posljednji bedem za gradjansku BiH, ako njega ne izglasamo podijeli se zemlja.
pisaj i takvu ljevicu kad je razjebe jedan komso...
Ti kad god se javis, dobijem jaku zelju htio nehtio da glasam za Komsu
Jbt, narod ti endemska vrsta od Ivana, tebe sikira gdje zeljko besjedi u Mostaru.
pisaj i takvu ljevicu kad je razjebe jedan komso...
...kao i drzavu kojoj je nepriajtelj Jugo HadeZeovac i Velikosrbin po radnoj obavezi