Morel se tuj jedna dzamija metnut.Hakiz wrote:Možda i treba, ali neće na njenom mjestu napraviti sportsku dvoranu i koncertnu halu kakva bi nam trebala. Tako da...
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- Control panel
#34126 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
Hakiz
#34127 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Možemo.Dasi wrote:Ne mozemo svi biti savrseni.Hakiz wrote:Vidiš, meni je to ubijanje pasa plus.
Šta nekome ne valja, drugome valja.
Evo, ja na primjer.
Ja sam imao samo jednu manu, bio sam suviše samoljubiv. Sada sam se oslobodio i te mane i sada sam savršen.
Da iskoristim ovu priliku i pozdravim Katarinu Kosaču.
- Control panel
#34128 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
jefff wrote:. Ajme. Svi ovu djecicu iz NS gledaju kao na cednu, neiskvarenu, izgubljenu u vremenu i prostoru.
Dajte ljudi. Hajmo se uozbiljiti.
Marjanovic je bas cedan.
-
Hakiz
#34129 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Džamija je condicio sine qua non. Doduše, latinski je više za crkvu, ali, nisam ja kriv što su te fraze na latinskom.Control panel wrote:Morel se tuj jedna dzamija metnut.Hakiz wrote:Možda i treba, ali neće na njenom mjestu napraviti sportsku dvoranu i koncertnu halu kakva bi nam trebala. Tako da...
-
The 51st State
#34130 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
To da realizuje osto bi zlatnim slovima upisan.Banksy wrote:Konakovićev glavni poslovni projekat, u slučaju preuzimanja kantonalne vlasti, je ravnanje Skenderije i na njenom mjestu pravljenje 'arene', šta god to značilo, hotela i poslovnih zgrada.
Šta na to kaže Peđa? Hoće li, za drugarsku ljubav, opet zatvoriti jedno oko kao u slučaju ubijanja hiljada sarajevskih pasa (za čije su sudbine NS prvaci bili, navodno, jako zainteresirani)?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#34131 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
a ti si osvjesteni pionir, uzorni omladinac u hajci na zloceste sda ovce. Kad cete shvatiti da glasati bilo koga u demokraciji nije zlocin i da se NITKO TEBI ni za sta ne treba orcvrčak_na_hedonizmu wrote:Znam sa nisi u redu je, oprosteno
Pavdati. Puno sebi za pravo dajete. Previse. Sto je odlika jako primitivne strukture mentalnog sklopa. Over&out sa tobom.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#34132 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Konakovic je SDA cedo. SDA mentalni sklop. Vjerski pa skoro fanatik i glavni lobisti kampanje su mu bili imami. Zlocin nad napustenim psima je napravio i sintore uzdigao. Ukratko sve je sto ja ne podnosim, ne zelim, od cega se jezim, osipam i prezirem. Stoga je moja intimna zelja da NS ne ulazi u koaliciju sa ovim desnm krilom SDA i radije oporba nego vlast po svaku cijenu, ali davajuci glas svaku narednu odluku sam prepustila NS-u i prihvaticu je, makar se zvala Dino Konakovic
-
jefff
#34133 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Danas vidim, na posredan nacin se distanciraju od Kifle.Control panel wrote:jefff wrote:. Ajme. Svi ovu djecicu iz NS gledaju kao na cednu, neiskvarenu, izgubljenu u vremenu i prostoru.
Dajte ljudi. Hajmo se uozbiljiti.
Marjanovic je bas cedan.
Kao, nece u matematicke koalicije.
Pa u kakvu bi htjeli? Sa SDA? Ko da vise.
Ko bi rekao da su oni toliko namazani.
- It_is_a_Leclerc
#34134 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
SDA fanovi samo što ne prošište ko ekspres lonac. Svakim satom gube sve više potencijalnij partnera.
Naša stranka, čini se, više bi voljela u opoziciju.
Naša stranka, čini se, više bi voljela u opoziciju.
- cvrčak_na_hedonizmu
#34135 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sto se onda pravdasKatarinaKosaca wrote:a ti si osvjesteni pionir, uzorni omladinac u hajci na zloceste sda ovce. Kad cete shvatiti da glasati bilo koga u demokraciji nije zlocin i da se NITKO TEBI ni za sta ne treba orcvrčak_na_hedonizmu wrote:Znam sa nisi u redu je, oprosteno
Pavdati. Puno sebi za pravo dajete. Previse. Sto je odlika jako primitivne strukture mentalnog sklopa. Over&out sa tobom.
Rekoh ti, u redu je, oprosteno.
Ps. Kad ces shvatiti, singular
- Banksy
#34136 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sigurno.Control panel wrote:Morel se tuj jedna dzamija metnut.Hakiz wrote:Možda i treba, ali neće na njenom mjestu napraviti sportsku dvoranu i koncertnu halu kakva bi nam trebala. Tako da...
Ko se ne bi borio za pola milijarde.
Međunarodna grupa investitora koju predvodi investicijski fond iz Dubaija
više od pola milijarde maraka.
nova arena, koncertna dvorana, hotel,te stambeno-poslovni objekat
u septembru 2016. potpisali su prvi dokument- memorandum o razumijevanju s Vladom SA kantona (Konaković)
- JThomas
#34137 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
meni je i bivši sda-ovac draži od sadašnjeg. malo. bogdu jednu
ali nama se ovdje pričaju bajke kao da on ništa sa tom sda nema, niti je ikad imao. ili kao da se nije kralo dok je on bio glavni u kantonu.
- Lakat Jebić
#34138 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa tu je i bila dzamija... #samokaem
- madner
#34139 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sve je sazeto u: puno bolji od SDA i SBBa. 
-
Hakiz
#34140 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
A prije džamije? #samopitamLakat Jebić wrote:Pa tu je i bila dzamija... #samokaem
-
Nivelacija
#34141 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kojovic bio na N1, uglavnom nema ni teoretske sanse za bilo sta izmedju NS i SDA po njemu
- Lakat Jebić
#34142 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
1518. godine? Ne znam, vjerovatno ledinaHakiz wrote:A prije džamije? #samopitamLakat Jebić wrote:Pa tu je i bila dzamija... #samokaem
- Banksy
#34143 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
... i kao da se neće krasti kad opet bude, i kao da se isključivo zbog toga toliko ne tuče za obnovu premijerskog mjesta.JThomas wrote:meni je i bivši sda-ovac draži od sadašnjeg. malo. bogdu jednuali nama se ovdje pričaju bajke kao da on ništa sa tom sda nema, niti je ikad imao. ili kao da se nije kralo dok je on bio glavni u kantonu.
- Lakat Jebić
#34144 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Na drugu temu, dini minus sto je pobio cuke? 
Dje zivite vi, kad pitas ljude koji su gladali za njega zasto su glasali, prva stvar je "rijesio cuke". Ostalr su razlicite, subjektivne, manje ili vise tacne, al cuke su zajednicki imenitelj.
Dje zivite vi, kad pitas ljude koji su gladali za njega zasto su glasali, prva stvar je "rijesio cuke". Ostalr su razlicite, subjektivne, manje ili vise tacne, al cuke su zajednicki imenitelj.
-
Hakiz
#34145 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
A ni to nije uradio kako treba, po nekim dijelovima grada cuke kao da Dine ni bilo nije...Lakat Jebić wrote:Na drugu temu, dini minus sto je pobio cuke?
- Banksy
#34146 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Katedrala sv. Petra i PavlaLakat Jebić wrote:1518. godine? Ne znam, vjerovatno ledinaHakiz wrote:A prije džamije? #samopitamLakat Jebić wrote:Pa tu je i bila dzamija... #samokaem
- Lakat Jebić
- Banksy
#34148 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Last edited by Banksy on 11/10/2018 17:11, edited 1 time in total.
- cvrčak_na_hedonizmu
#34149 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Da ih nije rijesio sad ni bila prica, veze on nema, nije sposoban copore lutalica da rijesi, a kamoli nesto drugoLakat Jebić wrote:Na drugu temu, dini minus sto je pobio cuke?
Standard
Kifla je konjokradica, al kontam da je normalnija varijanta
- Lakat Jebić
#34150 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa. Jel na potezu il na mjestu dzamije?Banksy wrote:baš
https://hr.wikipedia.org/wiki/Katedrala ... u_Sarajevu
negdje na potezu soukbunar-vrbanja-SCC