Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

zakasnila

#34126 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by zakasnila »

AbelNR wrote:Ej narode jedno pitanje...vama se mozda moze ciniti glupim...kako znate je li neki posao ulazi u GA (statistiku)...ja to ne mogu nigdje naci
Job history, pa ako je pored zadatka minus, onda ne ulazi u statistiku
AbelNR

#34127 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by AbelNR »

dobojlija81 wrote:
AbelNR wrote:Ej narode jedno pitanje...vama se mozda moze ciniti glupim...kako znate je li neki posao ulazi u GA (statistiku)...ja to ne mogu nigdje naci
job history-ako ima onaj crni krug sa znakom - pored zadatka ti ne ulaze
hvala...znao sam to ali sam mislio da to mozes vidjeti negdje cak i ako ne uradis posao
ljiljan02

#34128 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by ljiljan02 »

Odes u Jobs History i vidis tamo, oni koji ne ulaze u GA imaju kao znak - pored sebe http://prntscr.com/a6qn07
mirza1h

#34129 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by mirza1h »

AbelNR wrote:
dobojlija81 wrote:
job history-ako ima onaj crni krug sa znakom - pored zadatka ti ne ulaze
hvala...znao sam to ali sam mislio da to mozes vidjeti negdje cak i ako ne uradis posao
Nekad piše u instrukcijama ako ne ulazi u acc
AbelNR

#34130 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by AbelNR »

HVALA VAM :D :D :D
Dinostula

#34131 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by Dinostula »

847545
[great Pay.] Do You Love Football? Tell Us What Do People On Social Media Think About Fifa?

Pusta dalje 3 nova.
dobarchojk

#34132 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by dobarchojk »

877157
Twitter User Search

Jel zna ko kakvu caku, kako se radi ovo? 20c
nanab

#34133 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by nanab »

Pitanjce jedno...riknuo mi komp danas, jel nije problem da nastavim da radim sa drugog uredjaja, isto je moj,nije niko koristio za ove poslove, i da sutra povucem novac?

Nesto sam se zabagovala danas od muke i njihovih pravila, pa nemam pojma dal sam vec napravila stetu? Koliko se secam neko je pisao i da radi sa posla cak ili tako nesto?
begsoon1510

#34134 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by begsoon1510 »

nanab wrote:Pitanjce jedno...riknuo mi komp danas, jel nije problem da nastavim da radim sa drugog uredjaja, isto je moj,nije niko koristio za ove poslove, i da sutra povucem novac?

Nesto sam se zabagovala danas od muke i njihovih pravila, pa nemam pojma dal sam vec napravila stetu? Koliko se secam neko je pisao i da radi sa posla cak ili tako nesto?
ma nije problem
drugtito2011

#34135 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by drugtito2011 »

nanab wrote:Pitanjce jedno...riknuo mi komp danas, jel nije problem da nastavim da radim sa drugog uredjaja, isto je moj,nije niko koristio za ove poslove, i da sutra povucem novac?

Ma radi slobodno. Kupila si novi komp smao nastavljaš.
nanab

#34136 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by nanab »

Ja se nadam da cu stari popraviti, jer izgubih zivce sa netbookom i 1Gb rama, em sporo,em se on jadan ugusi sa oopsevima, jos kad me spopadnu safari i apple mogu odmah da se ubijem

Hvala Begsoon i Tito ;-)
ljiljan02

#34137 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by ljiljan02 »

876645
Chronicle External Audit
AKTIVAN
niho92

#34138 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by niho92 »

ljiljan02 wrote:876645
Chronicle External Audit
AKTIVAN
Morat cu te dodat na viber da me obavještavaš :D
ljiljan02

#34139 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by ljiljan02 »

niho92 wrote:
ljiljan02 wrote:876645
Chronicle External Audit
AKTIVAN
Morat cu te dodat na viber da me obavještavaš :D
:D

ja bas kontam jucer kako bilo dobro da imamo brojeve jedni od drugih i da javljamo jedni drugima kada budu ovi bas extra zadaci dostupni
zemomak

#34140 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by zemomak »

zna li neko mogu li se raditi ovi mikro zadaci sa dva naloga na dva racunara u jednom domacinstvu??? mislim na crowdflower...
shadowchaser

#34141 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by shadowchaser »

ljiljan02 wrote:
ja bas kontam jucer kako bilo dobro da imamo brojeve jedni od drugih i da javljamo jedni drugima kada budu ovi bas extra zadaci dostupni
to nije nimalo losa ideja ali umjesto vibera predlozila bih mozda skype ili neki drugi messenger, gdje mozemo praviti grupne razgovore za razlicite zadatke a jedan za ovako neobaveznu pricu kome se prica :D

mislim da bi bilo preglednije i puno bolje :D
natazamlata

#34142 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by natazamlata »

shadowchaser wrote:
ljiljan02 wrote:
to nije nimalo losa ideja ali umjesto vibera predlozila bih mozda skype ili neki drugi messenger, gdje mozemo praviti grupne razgovore za razlicite zadatke a jedan za ovako neobaveznu pricu kome se prica :D

mislim da bi bilo preglednije i puno bolje :D
Treba nam glasanje, za i protiv :D
AbelNR

#34143 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by AbelNR »

Ja sam za :D :D
shadowchaser

#34144 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by shadowchaser »

ima li neko prijedlog koji messenger da koristimo, neki gdje mozemo i fajlove dijeliti i da moze puno ljudi se ubaciti u grupni chat
ja messenger ne koristim godinama pa ni ne znam vise sta se gdje moze :D
AbelNR

#34145 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by AbelNR »

shadowchaser wrote:ima li neko prijedlog koji messenger da koristimo, neki gdje mozemo i fajlove dijeliti i da moze puno ljudi se ubaciti u grupni chat

viber, whatsapp od mobilnih...mada je meni opet bolja ideja da mi napravimo fb grupu jer ovdje previse ljudi dolazi i mogu sve vidjeti sta se pise pa onda sire po forumima na CS ili NB
begsoon1510

#34146 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by begsoon1510 »

AbelNR wrote:
shadowchaser wrote:ima li neko prijedlog koji messenger da koristimo, neki gdje mozemo i fajlove dijeliti i da moze puno ljudi se ubaciti u grupni chat

viber, whatsapp od mobilnih...mada je meni opet bolja ideja da mi napravimo fb grupu jer ovdje previse ljudi dolazi i mogu sve vidjeti sta se pise pa onda sire po forumima na CS ili NB
+1 abel
shadowchaser

#34147 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by shadowchaser »

AbelNR wrote:

ma mobilni su mi nekako previse licni, svi bi znali broj telefona svakome, ovako napravis mail i to je to
a fb grupa i nije bas pogodna jer ne mozes razdvojiti zadatke od obicnog mahalanja :D
ali opet za sta vecina se opredijeli i ja sam za
brano20

#34148 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by brano20 »

shadowchaser wrote:
AbelNR wrote:

ma mobilni su mi nekako previse licni, svi bi znali broj telefona svakome, ovako napravis mail i to je to
a fb grupa i nije bas pogodna jer ne mozes razdvojiti zadatke od obicnog mahalanja :D
ali opet za sta vecina se opredijeli i ja sam za
fb grupa je možda najbolja, a možemo i koristiti i messenger za priču preko facebooka, ja sam za sve da se još bolje uvežemo :-D
natazamlata

#34149 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by natazamlata »

Meni mobilni uopste nije za rad, pre bih neku platformu koja se koristi na racunaru. Nesto gde moze da se napravi dosta podkategorija, pa npr ako sam expelled u nekom zadatku ili ako ne volim da ga radim, to ne moram ni da citam. A ono sto znam i mogu da pomognem, tu ucestvujem.
AbelNR

#34150 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by AbelNR »

Ajmo se onda bas "skontat" ... ja bi iskreno volio fb grupu...mislim ionako je vecina ljudi ovdje konstantno online na fb...nisi duzan da ikoga dodas kao prijatelja a opet je najbrzi nacin komunikacije, uploada...plus postavis privatnost grupe tako da znatizeljne oci ne mogu da vire :D
Post Reply