Job history, pa ako je pored zadatka minus, onda ne ulazi u statistikuAbelNR wrote:Ej narode jedno pitanje...vama se mozda moze ciniti glupim...kako znate je li neki posao ulazi u GA (statistiku)...ja to ne mogu nigdje naci
Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
- zakasnila
#34126 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
- AbelNR
#34127 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
hvala...znao sam to ali sam mislio da to mozes vidjeti negdje cak i ako ne uradis posaodobojlija81 wrote:job history-ako ima onaj crni krug sa znakom - pored zadatka ti ne ulazeAbelNR wrote:Ej narode jedno pitanje...vama se mozda moze ciniti glupim...kako znate je li neki posao ulazi u GA (statistiku)...ja to ne mogu nigdje naci
-
ljiljan02
#34128 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Odes u Jobs History i vidis tamo, oni koji ne ulaze u GA imaju kao znak - pored sebe http://prntscr.com/a6qn07AbelNR wrote:Ej narode jedno pitanje...vama se mozda moze ciniti glupim...kako znate je li neki posao ulazi u GA (statistiku)...ja to ne mogu nigdje naci
-
mirza1h
#34129 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Nekad piše u instrukcijama ako ne ulazi u accAbelNR wrote:hvala...znao sam to ali sam mislio da to mozes vidjeti negdje cak i ako ne uradis posaodobojlija81 wrote:job history-ako ima onaj crni krug sa znakom - pored zadatka ti ne ulazeAbelNR wrote:Ej narode jedno pitanje...vama se mozda moze ciniti glupim...kako znate je li neki posao ulazi u GA (statistiku)...ja to ne mogu nigdje naci
- AbelNR
- Dinostula
#34131 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
847545
[great Pay.] Do You Love Football? Tell Us What Do People On Social Media Think About Fifa?
Pusta dalje 3 nova.
[great Pay.] Do You Love Football? Tell Us What Do People On Social Media Think About Fifa?
Pusta dalje 3 nova.
- dobarchojk
#34132 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
877157
Twitter User Search
Jel zna ko kakvu caku, kako se radi ovo? 20c
Twitter User Search
Jel zna ko kakvu caku, kako se radi ovo? 20c
- nanab
#34133 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Pitanjce jedno...riknuo mi komp danas, jel nije problem da nastavim da radim sa drugog uredjaja, isto je moj,nije niko koristio za ove poslove, i da sutra povucem novac?
Nesto sam se zabagovala danas od muke i njihovih pravila, pa nemam pojma dal sam vec napravila stetu? Koliko se secam neko je pisao i da radi sa posla cak ili tako nesto?
Nesto sam se zabagovala danas od muke i njihovih pravila, pa nemam pojma dal sam vec napravila stetu? Koliko se secam neko je pisao i da radi sa posla cak ili tako nesto?
- begsoon1510
#34134 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
ma nije problemnanab wrote:Pitanjce jedno...riknuo mi komp danas, jel nije problem da nastavim da radim sa drugog uredjaja, isto je moj,nije niko koristio za ove poslove, i da sutra povucem novac?
- drugtito2011
#34135 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Ma radi slobodno. Kupila si novi komp smao nastavljaš.nanab wrote:Pitanjce jedno...riknuo mi komp danas, jel nije problem da nastavim da radim sa drugog uredjaja, isto je moj,nije niko koristio za ove poslove, i da sutra povucem novac?
- nanab
#34136 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Ja se nadam da cu stari popraviti, jer izgubih zivce sa netbookom i 1Gb rama, em sporo,em se on jadan ugusi sa oopsevima, jos kad me spopadnu safari i apple mogu odmah da se ubijem
Hvala Begsoon i Tito
Hvala Begsoon i Tito
-
ljiljan02
#34137 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
876645
Chronicle External Audit
AKTIVAN
Chronicle External Audit
AKTIVAN
-
niho92
#34138 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Morat cu te dodat na viber da me obavještavašljiljan02 wrote:876645
Chronicle External Audit
AKTIVAN
-
ljiljan02
#34139 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
niho92 wrote:Morat cu te dodat na viber da me obavještavašljiljan02 wrote:876645
Chronicle External Audit
AKTIVAN
ja bas kontam jucer kako bilo dobro da imamo brojeve jedni od drugih i da javljamo jedni drugima kada budu ovi bas extra zadaci dostupni
- zemomak
#34140 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
zna li neko mogu li se raditi ovi mikro zadaci sa dva naloga na dva racunara u jednom domacinstvu??? mislim na crowdflower...
- shadowchaser
#34141 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
to nije nimalo losa ideja ali umjesto vibera predlozila bih mozda skype ili neki drugi messenger, gdje mozemo praviti grupne razgovore za razlicite zadatke a jedan za ovako neobaveznu pricu kome se pricaljiljan02 wrote:
ja bas kontam jucer kako bilo dobro da imamo brojeve jedni od drugih i da javljamo jedni drugima kada budu ovi bas extra zadaci dostupni
mislim da bi bilo preglednije i puno bolje
- natazamlata
#34142 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Treba nam glasanje, za i protivshadowchaser wrote:to nije nimalo losa ideja ali umjesto vibera predlozila bih mozda skype ili neki drugi messenger, gdje mozemo praviti grupne razgovore za razlicite zadatke a jedan za ovako neobaveznu pricu kome se pricaljiljan02 wrote:
mislim da bi bilo preglednije i puno bolje
- AbelNR
- shadowchaser
#34144 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
ima li neko prijedlog koji messenger da koristimo, neki gdje mozemo i fajlove dijeliti i da moze puno ljudi se ubaciti u grupni chat
ja messenger ne koristim godinama pa ni ne znam vise sta se gdje moze
- AbelNR
#34145 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
shadowchaser wrote:ima li neko prijedlog koji messenger da koristimo, neki gdje mozemo i fajlove dijeliti i da moze puno ljudi se ubaciti u grupni chat
viber, whatsapp od mobilnih...mada je meni opet bolja ideja da mi napravimo fb grupu jer ovdje previse ljudi dolazi i mogu sve vidjeti sta se pise pa onda sire po forumima na CS ili NB
- begsoon1510
#34146 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
+1 abelAbelNR wrote:shadowchaser wrote:ima li neko prijedlog koji messenger da koristimo, neki gdje mozemo i fajlove dijeliti i da moze puno ljudi se ubaciti u grupni chat
viber, whatsapp od mobilnih...mada je meni opet bolja ideja da mi napravimo fb grupu jer ovdje previse ljudi dolazi i mogu sve vidjeti sta se pise pa onda sire po forumima na CS ili NB
- shadowchaser
#34147 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
ma mobilni su mi nekako previse licni, svi bi znali broj telefona svakome, ovako napravis mail i to je toAbelNR wrote:
a fb grupa i nije bas pogodna jer ne mozes razdvojiti zadatke od obicnog mahalanja
ali opet za sta vecina se opredijeli i ja sam za
-
brano20
#34148 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
fb grupa je možda najbolja, a možemo i koristiti i messenger za priču preko facebooka, ja sam za sve da se još bolje uvežemoshadowchaser wrote:ma mobilni su mi nekako previse licni, svi bi znali broj telefona svakome, ovako napravis mail i to je toAbelNR wrote:
a fb grupa i nije bas pogodna jer ne mozes razdvojiti zadatke od obicnog mahalanja
ali opet za sta vecina se opredijeli i ja sam za
- natazamlata
#34149 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Meni mobilni uopste nije za rad, pre bih neku platformu koja se koristi na racunaru. Nesto gde moze da se napravi dosta podkategorija, pa npr ako sam expelled u nekom zadatku ili ako ne volim da ga radim, to ne moram ni da citam. A ono sto znam i mogu da pomognem, tu ucestvujem.
- AbelNR
#34150 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Ajmo se onda bas "skontat" ... ja bi iskreno volio fb grupu...mislim ionako je vecina ljudi ovdje konstantno online na fb...nisi duzan da ikoga dodas kao prijatelja a opet je najbrzi nacin komunikacije, uploada...plus postavis privatnost grupe tako da znatizeljne oci ne mogu da vire