SDA-All about

kosponovodjeluje

#34101 Re: SDA-All about

Post by kosponovodjeluje »

Načelnik Novog Grada Semir Efendić (SDA) usmrtio pješaka

Image

Načelnik sarajevske općine Novi Grad Semir Efendić danas je oko 14 sati u Zagrebačkoj ulici udario pješaka koji je oko 18 sati podlegao povredama u Kliničkom centru.

Kako saznajemo, smrtno je stradao 77- godišnji Emir Selimović, rođen u Foči 1941. godine.

Efendić se trenutno nalazi u prostorijama MUP-a Kantona Sarajevo radi davanja izjave.

http://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/361 ... io-pjesaka
Better Man

#34102 Re: SDA-All about

Post by Better Man »

Za ovo se istog trena podnosi ostavka. Ako ništa, iz moralnih razloga to mora uraditi.
mahalik

#34103 Re: SDA-All about

Post by mahalik »

njegovo je ovim završilo
Još kjedan kadar SDA doviđenja nekima i u SDA je sad svanulo
putokaz1

#34104 Re: SDA-All about

Post by putokaz1 »

Utvrdit će MUP da je Pješak Kriv
megaman4

#34105 Re: SDA-All about

Post by megaman4 »

mahalik wrote:njegovo je ovim završilo
Još kjedan kadar SDA doviđenja nekima i u SDA je sad svanulo
SDA je ionako puna raznih frakcija i struja. Ne bi mu bio u kozi. Ovo se svakome moze desiti. Samo treba reci ne daj boze nikome. :sad:

Porodici preminuloga zelim sabura.
LakePlacid

#34106 Re: SDA-All about

Post by LakePlacid »

Prije par sati sam ostavio komentar na jednom bh. portalu i njihovom fb. page sa svojim fb. profilom, i za ovog nacelnika koji je u istoj stranci kao i naziv ove teme, napisao kako bi trebao da odgovara kao svaki drugi gradjanin te bi najbolje bilo da da ostavku iz moralnih razloga, na moj komentar su odgovorila dva lica jedan se zove Anes Omerhodzic koji mi je u privatnoj poruci prijetio ocem nekog Adija Zahiragića koji radi u federalnoj policiji gdje je glavni inspektor, a kasnije mi se javio i taj Adi Zahiragić te napisao da ne pametujem i kako ima ljudi u Sarajevu koji za 20KM svasta rade :lol:

I na netu vidim da je taj Zahiragić političar iste stranke, buduci da ne zivim u BIH, i da sam operisan od bh. stanja, politike a pogotovo političara, dodjem do zaključka da je u BIH opasno i pisati po fb., gdje odmah dobijes ozbiljne prijetnje zbog jednog običnog i bezazlenog komentara :lol:
It_is_a_Leclerc

#34107 Re: SDA-All about

Post by It_is_a_Leclerc »

Niko ko je jednom sjeo za volan neće likovati nad ovim. Svašta se danas kreće po i pored ceste.

Ono što su, međutim, činjenice je da
a) Semir Efendić mora podnijeti neopozivu ostavku da zaštiti funkciju i dignitet kabineta u procesu koji slijedi
b) javnost mora inzistirati da se proces provede transparentno i pošteno. Već su Faktor, Slobodna Bosna i ostala plaćenička eksadrila počeli s pripremom terena da se pješak proglasi krivim jer je "gluh" što je, dakako, nemoguće utvrditi bez uvida u medicinsku dokumentaciju.
Alighieri

#34108 Re: SDA-All about

Post by Alighieri »

Ne daj Bože nikome. Svakako mislim da ima moral, jedan od rijetkih u SDA i rezultat mora biti ostavka.
So What!

#34109 Re: SDA-All about

Post by So What! »

megaman4 wrote:
MuaDib wrote:
cyprus wrote:SDA prije par sedmica u Novom Gradu uzela 24 od 27 mjesnih zajednica (ili tako nešto)... A vi samo slavite...
Uz izlaznost ispod 15%, loše informisanje građana o izborima i kršenje svih demokratskih običaja izbornog procesa.
Isfosirana pobjeda kojom u SDA Efendić pokazuje svoje mišiće i pozicionira se da popuni vakum nakon odlaska Konakovića.
Trenutno je jedino Efendic siguran ali dokle???
Prizva ti i kletvu na Efendića ...

Semir Efendić lišen slobode zbog saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo pješak

https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /180317086
Alighieri

#34110 Re: SDA-All about

Post by Alighieri »

LakePlacid wrote:Prije par sati sam ostavio komentar na jednom bh. portalu i njihovom fb. page sa svojim fb. profilom, i za ovog nacelnika koji je u istoj stranci kao i naziv ove teme, napisao kako bi trebao da odgovara kao svaki drugi gradjanin te bi najbolje bilo da da ostavku iz moralnih razloga, na moj komentar su odgovorila dva lica jedan se zove Anes Omerhodzic koji mi je u privatnoj poruci prijetio ocem nekog Adija Zahiragića koji radi u federalnoj policiji gdje je glavni inspektor, a kasnije mi se javio i taj Adi Zahiragić te napisao da ne pametujem i kako ima ljudi u Sarajevu koji za 20KM svasta rade :lol:

I na netu vidim da je taj Zahiragić političar iste stranke, buduci da ne zivim u BIH, i da sam operisan od bh. stanja, politike a pogotovo političara, dodjem do zaključka da je u BIH opasno i pisati po fb., gdje odmah dobijes ozbiljne prijetnje zbog jednog običnog i bezazlenog komentara :lol:
Daj dokaz, sliku, screenshot???

Otac im je preselio na ahiret prije par mjeseci. Lažov?
putokaz1

#34111 Re: SDA-All about

Post by putokaz1 »

u Lukavcu pišeš protiv SDA ali SDA opet radi šta želi preko OV i Insidera u Općini
sahara1428

#34112 Re: SDA-All about

Post by sahara1428 »

Dobro upamtiti lice "uvaženog zastupnika" pred sutrašnju sjednicu Skupštine Kantona Sarajevo, smeta mu dim,

Image

a kad napravi dobar BIZNIS... :izet: :izet: :izet: :-) :-) :-) :lol: :lol: :lol: :D :D :D

Alighieri

#34113 Re: SDA-All about

Post by Alighieri »

putokaz1 wrote:u Lukavcu pišeš protiv SDA ali SDA opet radi šta želi preko OV i Insidera u Općini
ja?
putokaz1

#34114 Re: SDA-All about

Post by putokaz1 »

Alighieri wrote:
putokaz1 wrote:u Lukavcu pišeš protiv SDA ali SDA opet radi šta želi preko OV i Insidera u Općini
ja?
Ne TI
Lapsus
Pišu građani
Građani pišu sve i svašta protiv SDA ali SDA radi kako želi,i pobjedi za OV tj kupi 5 vijećnika
Nemaju Načelnika ali odlučuju o svemu
vatrogasac

#34115 Re: SDA-All about

Post by vatrogasac »

putokaz1 wrote: Građani pišu sve i svašta protiv SDA ali SDA radi kako želi,i pobjedi za OV tj kupi 5 vijećnika
Nemaju Načelnika ali odlučuju o svemu
Pa krivi ste i vi što po internetu aplaudirate na Kazazove i Slave Kukića kolumne kao da će one promijeniti vlast.
Intelektualci poručuju: Vremenu lažnih proroka i autokrata na ljevici je došao kraj

https://www.klix.ba/vijesti/bih/intelek ... /180318050
Da paradoks bude veći među ovim intelektualcima je i Kazaz.
LakePlacid

#34116 Re: SDA-All about

Post by LakePlacid »

Alighieri wrote:
LakePlacid wrote:Prije par sati sam ostavio komentar na jednom bh. portalu i njihovom fb. page sa svojim fb. profilom, i za ovog nacelnika koji je u istoj stranci kao i naziv ove teme, napisao kako bi trebao da odgovara kao svaki drugi gradjanin te bi najbolje bilo da da ostavku iz moralnih razloga, na moj komentar su odgovorila dva lica jedan se zove Anes Omerhodzic koji mi je u privatnoj poruci prijetio ocem nekog Adija Zahiragića koji radi u federalnoj policiji gdje je glavni inspektor, a kasnije mi se javio i taj Adi Zahiragić te napisao da ne pametujem i kako ima ljudi u Sarajevu koji za 20KM svasta rade :lol:

:lol:

ma meni je to smiješno buduci da ne znam nikoga i da sam "operisan" od nekih stvari, viim ljudi salju poruke sa prijetecim tonom ukacam na net izbaci mi da je politicar, nebih ni znao da jeste da nema googla :lol:

Image
So What!

#34118 Re: SDA-All about

Post by So What! »

LakePlacid wrote:
Alighieri wrote:

:lol:

ma meni je to smiješno buduci da ne znam nikoga i da sam "operisan" od nekih stvari, viim ljudi salju poruke sa prijetecim tonom ukacam na net izbaci mi da je politicar, nebih ni znao da jeste da nema googla :lol:

Image
Ja bih na tvom mjestu prijavio policiji, ovakvi su veoma opasni i na Facebook profilu mu se uviđa da se radi o ekstremisti.

Učini nam uslugu i prijavi ovo molim te, jer ništa ne činiš ako upoznaš samo nas na forumu.
smijesni_ste

#34119 Re: SDA-All about

Post by smijesni_ste »

Slažem se...obavezno policiji prijaviti, nema veze što ne živiš u BiH
Alighieri

#34120 Re: SDA-All about

Post by Alighieri »

Prijavi ga Žurnalu, jedva bi dočekali.
kmirsad

#34121 Re: SDA-All about

Post by kmirsad »

smijesni_ste wrote:Slažem se...obavezno policiji prijaviti, nema veze što ne živiš u BiH
Ma ima njih ovdje...nema potrebe za prijavljivanjem... :-D
Alighieri

#34122 Re: SDA-All about

Post by Alighieri »

Ta nova snaga zelenih :lol:

Zar to nije brat od precednika unije u sarajevu, hareta, lijepo, lijepo :lol:

I taj lik je prosao na lokalnim izborima 2016 za zelene.

Hoce li klix objaviti ovo? Samo zurnal :wink:
DonieBrasco

#34123 Re: SDA-All about

Post by DonieBrasco »

Neka me neko prosvjetli, molim vas.

Znaci pada Vlada KS sa Konakovicem, tj. SDA vlada, a onda sta ?
Janjicar

#34124 Re: SDA-All about

Post by Janjicar »

DonieBrasco wrote:Neka me neko prosvjetli, molim vas.

Znaci pada Vlada KS sa Konakovicem, tj. SDA vlada, a onda sta ?
Novi se ljudi izaberu i onda "jovo nanovo".
DonieBrasco

#34125 Re: SDA-All about

Post by DonieBrasco »

Dobro to, ali hoce li konacno poceti da se radi ili idemo opet sticati bogatsvo u licnu korist, namjestatati, sređivati kako nama (strankama) odgovara.

Daj da se radi za doborbit građana, kantona, federacije, drzave u picku materinu vise licni interesi.
Post Reply