a do tad vrijedi teorija anti erdoan?ultima_palabra wrote:Pa ko će dokazati? Objektivno pravosuđe Turske?
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#34101 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- ultima_palabra
#34102 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Do tada vrijedi zdrav razum.KatarinaKosaca wrote:a do tad vrijedi teorija anti erdoan?ultima_palabra wrote:Pa ko će dokazati? Objektivno pravosuđe Turske?
- cvrčak_na_hedonizmu
#34103 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne znam kako si se prepoznala...KatarinaKosaca wrote:pa nisu svi glasaci NS pijani od srece kao jedan forumas. Glasa se za najmanje zlo sa svim pri.jedbama. trebamo im se klanjati da bi bili glasaci? I ponavljati kakp su lijepi i pametni. Upsss, to vec sami rade. Kao Falatar juce. "Mi smo kompetentni" a kompetentni ljudi znaju da je nepristojno to sam o sebi recicvrčak_na_hedonizmu wrote:A sada dolaze "glasaci" NS-a![]()
![]()
![]()
Sokiran sam
-
baxus
#34104 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Zajedno s Dinom i tacka.madner wrote:Moram reci da sam ugodno iznenadjen voljom da se udje u posao. To je bio najveci minus koji sam imao za FGR opoziciju.
Dok na repertoar ne dodju teme o gay pravima
Uglavnom, podrzavam. glasao sam i za jedne i za druge.
- KatarinaKosaca
#34105 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
imas li sta o napisanom ili ti smeta kritika? Znaci ne treba kritikovati? Tako sam i mislila o intelektualnom nivou. Hvalacvrčak_na_hedonizmu wrote:Ne znam kako si se prepoznala...KatarinaKosaca wrote:pa nisu svi glasaci NS pijani od srece kao jedan forumas. Glasa se za najmanje zlo sa svim pri.jedbama. trebamo im se klanjati da bi bili glasaci? I ponavljati kakp su lijepi i pametni. Upsss, to vec sami rade. Kao Falatar juce. "Mi smo kompetentni" a kompetentni ljudi znaju da je nepristojno to sam o sebi recicvrčak_na_hedonizmu wrote:A sada dolaze "glasaci" NS-a![]()
![]()
![]()
Sokiran sam
- KatarinaKosaca
#34106 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ko odredjuje sta je zdrav razum? Ti i Sabina?ultima_palabra wrote:Do tada vrijedi zdrav razum.KatarinaKosaca wrote:a do tad vrijedi teorija anti erdoan?ultima_palabra wrote:Pa ko će dokazati? Objektivno pravosuđe Turske?
-
SSemir
#34107 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
[kompetentan
Last edited by SSemir on 22/11/2020 14:39, edited 2 times in total.
- wewa
#34108 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
+1SSemir wrote:Kad ti zivotom upravljaju nepismeni, neodgojeni, travnicki maturanti, itd ond u takvoj konkurenciji i kompetentan osjeti pravo da kaze da je kompetentanKatarinaKosaca wrote:pa nisu svi glasaci NS pijani od srece kao jedan forumas. Glasa se za najmanje zlo sa svim pri.jedbama. trebamo im se klanjati da bi bili glasaci? I ponavljati kakp su lijepi i pametni. Upsss, to vec sami rade. Kao Falatar juce. "Mi smo kompetentni" a kompetentni ljudi znaju da je nepristojno to sam o sebi recicvrčak_na_hedonizmu wrote:A sada dolaze "glasaci" NS-a![]()
![]()
![]()
kukala nam majka ako kompetentni nastave sutjeti.
- KatarinaKosaca
#34109 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
zato ih se i glasa. Govoriti hvalospheve o sebi, prosto je nepristojno. To svaki kompetentan covjek zna. O SEBI SE NE govori u superlativu. O tome govorim a ne da trebaju sutjeti o bilo cemu.SSemir wrote:Kad ti zivotom upravljaju nepismeni, neodgojeni, travnicki maturanti, itd ond u takvoj konkurenciji i kompetentan osjeti pravo da kaze da je kompetentanKatarinaKosaca wrote:pa nisu svi glasaci NS pijani od srece kao jedan forumas. Glasa se za najmanje zlo sa svim pri.jedbama. trebamo im se klanjati da bi bili glasaci? I ponavljati kakp su lijepi i pametni. Upsss, to vec sami rade. Kao Falatar juce. "Mi smo kompetentni" a kompetentni ljudi znaju da je nepristojno to sam o sebi recicvrčak_na_hedonizmu wrote:A sada dolaze "glasaci" NS-a![]()
![]()
![]()
-
kluz franjo
#34110 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kada čovjek čita šta se sve piše na ovoj temi...
Da Naša stranka ne postoji, fakat bi je se moralo izmisliti.

Da Naša stranka ne postoji, fakat bi je se moralo izmisliti.
-
baxul
#34111 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
zašto je nepristojno govoriti o svojim kolegama kao kompetentnim ljudima? ili o svojoj organizaciji da može obaviti posao za koji je unajmljena?KatarinaKosaca wrote: zato ih se i glasa. Govoriti hvalospheve o sebi, prosto je nepristojno. To svaki kompetentan covjek zna. O SEBI SE NE govori u superlativu. O tome govorim a ne da trebaju sutjeti o bilo cemu.
-
The 51st State
#34112 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
krucijalno pitanje, pratim. 
-
Hakiz
#34113 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ja čekam ko će prvi reći, ako istorijski trenutak bude zahtijevao, čak i teška srca, preuzećemo odgovornost za vođenje (kantona, entiteta, države).
- cvrčak_na_hedonizmu
#34114 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Imam, ako si ti glasac NS-a, ja sam kvantni fizicarKatarinaKosaca wrote: imas li sta o napisanom ili ti smeta kritika? Znaci ne treba kritikovati? Tako sam i mislila o intelektualnom nivou. Hvala

- KatarinaKosaca
#34115 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
o SEBI.. fakat trebam crtat i bojiti da je pocinjati recenicu sa "Ja' ili "mi"+ superlativ je nepristojno? To zna valjda svaki intelektualac. Ili se svjesno pravite ludi da 10x ISTO napisem ili stvarno to ne znate? Idete kroz zivot pricajuci o sebi superlative?baxul wrote:zašto je nepristojno govoriti o svojim kolegama kao kompetentnim ljudima? ili o svojoj organizaciji da može obaviti posao za koji je unajmljena?KatarinaKosaca wrote: zato ih se i glasa. Govoriti hvalospheve o sebi, prosto je nepristojno. To svaki kompetentan covjek zna. O SEBI SE NE govori u superlativu. O tome govorim a ne da trebaju sutjeti o bilo cemu.
- KatarinaKosaca
#34116 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ma tebi cu se pravdat. Nisam eto.. sta sad?cvrčak_na_hedonizmu wrote:Imam, ako si ti glasac NS-a, ja sam kvantni fizicarKatarinaKosaca wrote: imas li sta o napisanom ili ti smeta kritika? Znaci ne treba kritikovati? Tako sam i mislila o intelektualnom nivou. Hvala
- cvrčak_na_hedonizmu
#34117 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Znam sa nisi u redu je, oprosteno 
-
Hakiz
#34118 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma, dovoljno smo pričali o mom autu, hajdemo sada malo o meni.KatarinaKosaca wrote:o SEBI.. fakat trebam crtat i bojiti da je pocinjati recenicu sa "Ja' ili "mi"+ superlativ je nepristojno? To zna valjda svaki intelektualac. Ili se svjesno pravite ludi da 10x ISTO napisem ili stvarno to ne znate? Idete kroz zivot pricajuci o sebi superlative?baxul wrote:zašto je nepristojno govoriti o svojim kolegama kao kompetentnim ljudima? ili o svojoj organizaciji da može obaviti posao za koji je unajmljena?KatarinaKosaca wrote: zato ih se i glasa. Govoriti hvalospheve o sebi, prosto je nepristojno. To svaki kompetentan covjek zna. O SEBI SE NE govori u superlativu. O tome govorim a ne da trebaju sutjeti o bilo cemu.
- Banksy
#34119 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Konakovićev glavni poslovni projekat, u slučaju preuzimanja kantonalne vlasti, je ravnanje Skenderije i na njenom mjestu pravljenje 'arene', šta god to značilo, hotela i poslovnih zgrada.
Šta na to kaže Peđa? Hoće li, za drugarsku ljubav, opet zatvoriti jedno oko kao u slučaju ubijanja hiljada sarajevskih pasa (za čije su sudbine NS prvaci bili, navodno, jako zainteresirani)?
Šta na to kaže Peđa? Hoće li, za drugarsku ljubav, opet zatvoriti jedno oko kao u slučaju ubijanja hiljada sarajevskih pasa (za čije su sudbine NS prvaci bili, navodno, jako zainteresirani)?
-
Hakiz
#34120 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Vidiš, meni je to ubijanje pasa plus.
Šta nekome ne valja, drugome valja.
- cvrčak_na_hedonizmu
#34121 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa sta nam je onda cinitiBanksy wrote:Konakovićev glavni poslovni projekat, u slučaju preuzimanja kantonalne vlasti, je ravnanje Skenderije i na njenom mjestu pravljenje 'arene', šta god to značilo, hotela i poslovnih zgrada.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#34122 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Skenderiju i treba poravnati, ono je neviđena rupa 
- Dasi
#34123 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne mozemo svi biti savrseni.Hakiz wrote:Vidiš, meni je to ubijanje pasa plus.
-
Hakiz
#34124 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Možda i treba, ali neće na njenom mjestu napraviti sportsku dvoranu i koncertnu halu kakva bi nam trebala. Tako da...
-
jefff
#34125 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Dajte ljudi. Hajmo se uozbiljiti.