Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dudlov wrote: ↑02/01/2026 22:26
Ja sam nedavno kupio Ipad 11 A16 na rate.
Zadovoljan sam jer nisam zahtjevan korisnik. Garancija 1 godinu a ima i za keš opcija( u drugoj radnji) sa garancijom 2 godine.
Burazeru, jesi ti procitao ovo sto sam ja napisao????
raspon cijena za ovaj na olx-u od 750km pa gore?
zdruzdjo wrote: ↑01/01/2026 13:52
Koji bi ipad bio adekvatan.
Kindle za 3x manje para
Nece covjek da cita romane,hoce boje na ekranu
Bolje mu je da kupi opet ovo sto je nauimo...samo ja ne koristim Apple proizvode za licnu upotrebu,pa mu ne mogu dati savjet.
Ali ono sto on trazi je da je nesto starije ali da ipak ima dovoljno veliku verziju iOSa,da se mogu skidati aplikacije sa Storea.
zippoo87 wrote: ↑02/01/2026 23:42
Nece covjek da cita romane,hoce boje na ekranu
Bolje mu je da kupi opet ovo sto je nauimo...samo ja ne koristim Apple proizvode za licnu upotrebu,pa mu ne mogu dati savjet.
Ali ono sto on trazi je da je nesto starije ali da ipak ima dovoljno veliku verziju iOSa,da se mogu skidati aplikacije sa Storea.
Ma da, ima stripova koji imaju i boje.
a sto se tice software-a, nema tu nekih high-end programa. epub i pdf citaci, eventualno youtube i VLC player(mada sve to ne pod moranje) i to je to.
Svaka cast IOS-u ali neke stvari me stvarno pizde: hoces da skines sliku sa neta u Safariju ili bilo kojem browseru - kliknes save - slika je skinuta i nema je u galeriji, nego je u fajlovima - pa onda treba u Safariju klik na downloads - pa klik na sliku - pa klik na share - pa klik na save image i pojavi se u galeriji?
probook wrote: ↑07/01/2026 21:00
Svaka cast IOS-u ali neke stvari me stvarno pizde: hoces da skines sliku sa neta u Safariju ili bilo kojem browseru - kliknes save - slika je skinuta i nema je u galeriji, nego je u fajlovima - pa onda treba u Safariju klik na downloads - pa klik na sliku - pa klik na share - pa klik na save image i pojavi se u galeriji?
Mislim wtf?
drzis na sliku, i u meniju kad izaberes Save to Photos ide pravo u galeriju
ako izaberes Download Linked File onda ode negdje u files
Mislim wtf?
Mislim wtf?
Nije do iOS-a
Imas sajtova koji ti ne daju sliku skinuti tako. Mislim da je ovo sa facebook bilo slika i ne mozes tako skinuti.
Da li je neko koristio AI na iphone da sa slika obrise neke objekte ili slike? Hahaha ne mogu da vjerujem kako su lose odradili to. Uvijek ostane kao mrlja neka gdje je objekt bio i slicno. Samsung npr savrseno odradi
skafiskafsnjak wrote: ↑09/01/2026 11:28
Da li je neko koristio AI na iphone da sa slika obrise neke objekte ili slike? Hahaha ne mogu da vjerujem kako su lose odradili to. Uvijek ostane kao mrlja neka gdje je objekt bio i slicno. Samsung npr savrseno odradi
da jako je los... ne mogu da vjerujem da nisu iskoristili onu logiku kao kad dugo drzis na ekran da nesto selektujes i za AI removal
skafiskafsnjak wrote: ↑09/01/2026 11:28
Koristio sam, daleko je od savršenog. Ali istovremeno daleko bolje od Adobe Photoshopa od kog se očekuje da to radi perfektno.