Naravno da je korektno. Nek se hvata posla i doprinosi ekonomskom razvoju drustva. Steta je da takvi kadrovi, koji su na vrhama stranackih lista, propadaju po skupstinama.Control panel wrote: A da se neko ko je profesionalac u skupstini i ima pltu recimo 1800-2000 plus pausal 600 KM i da se ovome uki e a ova sto ima 5000+600 on moze primati pausal. Da li je to korektno.
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
statixx
#34076 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- Control panel
#34077 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
statixx wrote:Naravno da je korektno. Nek se hvata posla i doprinosi ekonomskom razvoju drustva. Steta je da takvi kadrovi, koji su na vrhama stranackih lista, propadaju po skupstinama.Control panel wrote: A da se neko ko je profesionalac u skupstini i ima pltu recimo 1800-2000 plus pausal 600 KM i da se ovome uki e a ova sto ima 5000+600 on moze primati pausal. Da li je to korektno.
Mislim da nije korektno.
- ultima_palabra
#34078 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma glupost je da uopste postoji profesionalni poslanik, u uslovima kakvi kod nas.
-
statixx
#34079 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Naravno da je korektno, zamisli da sutra imas 5 inzenjera koji sjede u skupstini, a rade u nekim kompanijama. Moras im kompenzirati dolazak. Profesionalnim ljencinama, kojima je angazman u skupstini jedini smisao zivota, treba ukinuti pausal. Inace ga stimulises da ne radi, da se bavi korupcijom i gleda kako da poveca postojeca primanja.
- Dasi
#34080 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
I meni istocyprus wrote:
Najjači dio
- wewa
#34081 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
politicar koji koristi navodnike kad prica o ljudskim pravimaDasi wrote:I meni istocyprus wrote:
Najjači dioTriput sam procitao da se uvjerim da lik misli da jedno iskljucuje drugo.
braco sestre...
- Banksy
#34082 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
sabina1 wrote:Kakav je pritisak vode u vašim stanovima i kućama nakon izbora , normalan , ili slab ?
Ima li kakvih vijesti iz NS-a o koalicionom raspoloženju unutar stranke, a nakon Kiflinog zagrljaja s Kukićem, Šepićem i Kasumovićem?
- Dasi
#34083 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Banksy wrote:sabina1 wrote:Kakav je pritisak vode u vašim stanovima i kućama nakon izbora , normalan , ili slab ?![]()
![]()
Ima li kakvih vijesti iz NS-a o koalicionom raspoloženju unutar stranke, a nakon Kiflinog zagrljaja s Kukićem, Šepićem i Kasumovićem?
https://www.facebook.com/nasastranka.ba ... 723471160/
8:50min
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#34084 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
statixx wrote:Na aparatima, otkako je cuo ko je novi americki ambasador.
-
kluz franjo
#34085 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Po rotaciji Dodik je prvi Predsjedavajući.pici wrote:statixx wrote:Na aparatima, otkako je cuo ko je novi americki ambasador.![]()
ima da bidne prcanja i uzduz i poprijeko... mogu samo zamislit u troclano prdcnenistvo kad upane... orgije
To znači da će on od novog ambasadora primiti vjerodajnicu!
Karma is a bitch.
- Banksy
#34086 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Hvala. Znači, može i s njima, ako 'prije svega' prihvate NS reformu obrazovanja i u svojim kantonima? Zašto je ne bi prihvatili, krimosi tu ne gube nikakav novac...?Dasi wrote:Banksy wrote:sabina1 wrote:Kakav je pritisak vode u vašim stanovima i kućama nakon izbora , normalan , ili slab ?![]()
![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#34087 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Dasi wrote:Banksy wrote:sabina1 wrote:Kakav je pritisak vode u vašim stanovima i kućama nakon izbora , normalan , ili slab ?![]()
![]()

kaki su ovo momenti iza prdCenikovih ledja
- drug_profi
#34088 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
A dipl. pravnik po zvanju.Dasi wrote:I meni istocyprus wrote:
Najjači dioTriput sam procitao da se uvjerim da lik misli da jedno iskljucuje drugo.
-
julisiz es grant
#34089 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ukinuti platu a ostaviti paušal. Kao u opštinskim vijećima. Pa kolko muzike tolko para.statixx wrote:Naravno da je korektno, zamisli da sutra imas 5 inzenjera koji sjede u skupstini, a rade u nekim kompanijama. Moras im kompenzirati dolazak. Profesionalnim ljencinama, kojima je angazman u skupstini jedini smisao zivota, treba ukinuti pausal. Inace ga stimulises da ne radi, da se bavi korupcijom i gleda kako da poveca postojeca primanja.
A ne kao u BPK, nije bilo sjednice od januara do avgusta, a nehljebima kapala lova. I to ne mala.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#34090 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nikakvih.Banksy wrote:sabina1 wrote:Kakav je pritisak vode u vašim stanovima i kućama nakon izbora , normalan , ili slab ?![]()
![]()
Predugo su čekali na ovo da bi im to baš nešto posebno smetalo.
- studiorum_tuzlaensis
#34091 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Neka ih ko profesionalci... u tom slučaju će sebi pokupovat mjesta inženjera u institutima i javnim preduzecima, pa će opet kompenzirat, a neće ni tamo ni ovamo dolazit.statixx wrote:Naravno da je korektno, zamisli da sutra imas 5 inzenjera koji sjede u skupstini, a rade u nekim kompanijama. Moras im kompenzirati dolazak. Profesionalnim ljencinama, kojima je angazman u skupstini jedini smisao zivota, treba ukinuti pausal. Inace ga stimulises da ne radi, da se bavi korupcijom i gleda kako da poveca postojeca primanja.
- Control panel
#34092 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ljubav dine i pedje ne moze narusiti ni grljenje dine sa kukom, sepicem i fudom.sabina1 wrote:Nikakvih.Banksy wrote:sabina1 wrote:Kakav je pritisak vode u vašim stanovima i kućama nakon izbora , normalan , ili slab ?![]()
![]()
Nije pedja toliko ljubomoran.
Bice pomogni ti meni pomognu cu ja tebi.
Last edited by Control panel on 11/10/2018 14:47, edited 1 time in total.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#34093 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ako vas ista ukopa, to ce biti ona... dan poslije puca u Turskoj je govorila hrabro i glasno da je to Erdoan sam sebe a ni State Department se jos nije bio oglasio, ne zna sta je privredni rast, a sta privredni razvoj, a sta je inflacija. I ovo..
Uvodjenje bosanskog jezika je RS na sarajevski nacin. Sabina Cudic
- ultima_palabra
#34094 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Za Erdogana je bila u pravu 
- cvrčak_na_hedonizmu
#34095 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
A sada dolaze "glasaci" NS-a

- madner
#34096 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Moram reci da sam ugodno iznenadjen voljom da se udje u posao. To je bio najveci minus koji sam imao za FGR opoziciju. 
- KatarinaKosaca
#34097 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
nije se dokazalo. Spekulacije. Ozbiljan politicar to ne radi. Niti polititicar cija ciljna grupa nisu samo anti erdoanovci. Ja nisam anti Erdoan. Sto ne znaci da mu klicem.ultima_palabra wrote:Za Erdogana je bila u pravu
- ultima_palabra
#34098 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa ko će dokazati? Objektivno pravosuđe Turske? 
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#34099 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Reuf Bajrović je opasnost za NS a Konaković , Šepić i Kasumović nisu.Control panel wrote:Ljubav dine i pedje ne moze narusiti ni grljenje dine sa kukom, sepicem i fudom.sabina1 wrote:
Nikakvih.
Nije pedja toliko ljubomoran.
Bice pomogni ti meni pomognu cu ja tebi.
Biće to dug i bolan povratak u stvarnost.
Nije više vrijedno pomena.
- KatarinaKosaca
#34100 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
pa nisu svi glasaci NS pijani od srece kao jedan forumas. Glasa se za najmanje zlo sa svim pri.jedbama. trebamo im se klanjati da bi bili glasaci? I ponavljati kakp su lijepi i pametni. Upsss, to vec sami rade. Kao Falatar juce. "Mi smo kompetentni" a kompetentni ljudi znaju da je nepristojno to sam o sebi recicvrčak_na_hedonizmu wrote:A sada dolaze "glasaci" NS-a![]()
![]()
![]()