Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Pa dobro, preživjeće i bez njega. ga staklena, čudi me da se nije tokom sezone povrijedio
Ma jeste par puta . Imao ga ja na fantasyju pa znam. Hoce prezivjeti, ali opet bas im je bitan, a treba se nositi s raketama.
Naravno da je bitan, ali ovo što su igrali s OKC bez njega, dobro je izgledalo. Mitchell se dobro snalazi u ulozi kreatora, jedino da ga ne sjebu sudije sa faulovima. Tu je i Ingles koji je solidan kao kreator igre.
U prednosti su sa visokim igračima, Gobert i Favors, nešto kao Davis i Mirotić kombinacija, doduše ovi nemaju vanjskog šuta, ali je zato reket pun.
Super je burks odigrao, posebno u odbrani. Za napad se zna da je dobar, ali u odbrani sinoc pravo dobar. Imaju i exuma, ali opet Rubio je par levela iznad. S njim nekako vjerujem da bi mogli izbaciti rakete. Cini mi se da igraju bas ono sto raketama ne odgovara.
Jazz outscored the Thunder by 9.0 points per 100 possessions when Rubio was on the floor, according to NBA.com's lineup data. Conversely, Utah was outscored by 0.3 points per 100 possessions whenever Rubio was on the bench.
The most glaring difference came on defense. With Rubio buzzing around the perimeter, the Jazz posted a robust defensive rating of 95.0. However, that mark ballooned to 110.4 whenever he wasn't.
Hajde Pelikani, gdje ste protiv GSW? Nameracili se na sirotom Portlandu a protiv ozbiljnije ekipe nula bodova. Ocerupase ih KD i drustvo da jos uvijek skupljaju perje.
Od onih pogadjanja, nijednu seriju nisam skinuo. Curry se nece definitivno vracati do 3 utakmice najranije, tako su ga odmarali i protiv Houstona, prije par sezona, sve dok dobijaju, on ce se lezati na klupi.
Tony Soprano wrote:Od onih pogadjanja, nijednu seriju nisam skinuo. Curry se nece definitivno vracati do 3 utakmice najranije, tako su ga odmarali i protiv Houstona, prije par sezona, sve dok dobijaju, on ce se lezati na klupi.
Kerr je reko likely to play
oni njega trebaju što prije vratiti da uzme ritam za Houston
i ja sam se ponadao da ovi pelikani mogu nesto napraviti, nakon sto su natamburali portland, ali qrko. gsw je druga zivotinja. pelsi bukvalno ispadose ko skrojena ekipa da uniste portland.
spree wrote:i ja sam se ponadao da ovi pelikani mogu nesto napraviti, nakon sto su natamburali portland, ali qrko. gsw je druga zivotinja. pelsi bukvalno ispadose ko skrojena ekipa da uniste portland.
ne znam kako misle cuvati duranta,u startnih 5 su im tri niska beka,15 cm je durant visi od moorea ili holidaya
spree wrote:i ja sam se ponadao da ovi pelikani mogu nesto napraviti, nakon sto su natamburali portland, ali qrko. gsw je druga zivotinja. pelsi bukvalno ispadose ko skrojena ekipa da uniste portland.
ne znam kako misle cuvati duranta,u startnih 5 su im tri niska beka,15 cm je durant visi od moorea ili holidaya
Mora ga davis cuvati, bez obzira na ostale matchupe. Kd kad vidi mirotica ispred svo lice mu se ozari
Mora ga davis cuvati, bez obzira na ostale matchupe. Kd kad vidi mirotica ispred svo lice mu se ozari
S obzirom da je NOP zavrsio sesti ovo i nije iznenadjenje vec vise pokazuje kako je Portland los i kako im je trener taraba.
Dobro je da nece Nurk produziti ugovor sa njima.
sve vise i vise spoznajem da u novoj postavci nba lige vise zaista ne postoji pozicija klasicnog centra kao sto je nurk. doba ewinga, smitsa, longlija, robinsona, mutomba.....je ostalo u 90im. po meni u ovakvoj kontelaciji, ko god pokusava da sagradi nesto na toj poziciji samo trosi roster mjesto. danasnji "centri" su playovi, powerforwardi, imaju domet, pucaju trice ko veliki...nurk to nema. srezo je 15-20 kila da izgledom podsjeca na nekog powera, ali nema domet niti pokretljivost. a doba blokova i postova i neke dominacije pod kosem je po meni proslo.