Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vako su kod mene ovdje neki dan dva borca uletila na benzinsku. Ukrali 200€.
Debil jos ostavi noz na pultu. Ufate ih isti dan. Borac prije mjesec izaso iz zatvora
Policijski službenici PS Ilidža uhapsili su S. A. (1972.) iz Prijepolja kod kojeg su kontrolom pronašli pet kesica s bijelom praškastom materijom koja asocira na drogu, pet mobitela koji su oštećeni, metalnu spravu za konzumaciju droge i ručnu radiostanicu Cobra
Policijski službenici PS Ilidža uhapsili su S. A. (1972.) iz Prijepolja kod kojeg su kontrolom pronašli pet kesica s bijelom praškastom materijom koja asocira na drogu, pet mobitela koji su oštećeni, metalnu spravu za konzumaciju droge i ručnu radiostanicu Cobra
"Ka'e jedan moj prijatelj " - mislim da je minimalno 50% sandžaklija koji žive i ordiniraju na teritoriji opštine Ilidža upleteno u poslove s drogom i općenito kriminal neke vrste.
Naslovnica wrote:Je li fakat istina da je kurbansko meso iz Zavoda u Pazariću završavalo kod Brajlovića?!?!?!?!
Nista nije iskljuceno kad vidis kako su se uzrujali ti zeleni termiti kad je covjek izasao pred parlament i kamere.
Zanima me iz koje je stranke ovaj hrabri direktor, zna li neko? Tesko da je iz SDA.
Naslovnica wrote:Je li fakat istina da je kurbansko meso iz Zavoda u Pazariću završavalo kod Brajlovića?!?!?!?!
Nista nije iskljuceno kad vidis kako su se uzrujali ti zeleni termiti kad je covjek izasao pred parlament i kamere.
Zanima me iz koje je stranke ovaj hrabri direktor, zna li neko? Tesko da je iz SDA.
Salic je SBB
Niko ne proziva Jasmina Cerimagica direktora...da li namjerno ili slucajno...niti njegovog jarana Bekana...tako me ne cudi pljacka ovih ubogih ljudi,jedino krv more bruku donekle da sapere,ovo je balijski uzas i katastrofa svjetskih razmjera i ne mogu shvatiti um ljudi.koji su spremni.od ovakvih ljudi u potrebi otimati sto.im je neko dao ukljujujuvi te penzije jer to je inace malo s obzirom na njihove potrebe
Uzas jad i bijeda i svako ko jr pojeo sto njima pripada dabogda mu se na djeci vratilo