i treba vam, zasluzili ste puno gore.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Raigor Stonehoof
#34076 Re: Premijer liga BiH
a brkovicevi koferi, zavrsili brdo utakmica, pa izadju u evropu da pokazu tu svoju snagu i fasuju od jevreja peticu za 20 minuta.
nakon takvih stvari, normalno da nikome ne moze biti zao i kad bude pokoja odluka na njihovu stetu. pa tatomitet, pa famozni go borcu, izmisljeni penali neophodni da bi prosli drugoligase u kupu, djikansko ponasanje na derbiju bez crvenog, pa benko izadje sam na golmana, lik ga obori s ledja, kaze sudija faul za zelju
-
Nadzorna_ploca
#34077 Re: Premijer liga BiH
Kupili Boga oca ljudi. Znaju kako je dobro. 
-
sumirprimus
#34078 Re: Premijer liga BiH
ma ne sjecam se sad svake minute, al se sjecam da nije bilo strepnje ko sa celikom il mladostiCharuga wrote:Da, ali samo drugo poluvrijeme. U prvom su ekipe bile bez želje i volje.sumirprimus wrote:jedina dobra predstava slobode ove sezone je s vama...
- Logovan
#34079 Re: RE: Re: Premijer liga BiH
Kone na aparatima.luckylaka wrote:1121 putLogovan wrote:Kone na aparatima.
1122 put
- leškarenje
#34080 Re: Premijer liga BiH
Jokibizza wrote:Jesi to na godisnjem?leškarenje wrote:BlueBlood wrote:koliko vas guraju isto toliko nas kradu a razlika samo 4 bobemi da imamo posteno sudjenje bili bi ispred vas a da nam silje koliko vama bili bi ubijedljivo prvi !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
tcz
#34081 Re: Premijer liga BiH
ove kone bas su gotivne
koliko prate fks mi jednostavno ne moramo prsto mrdnut. Sve ljudi znaju: plata, Dinini procenata, povreda, sudiskih grasaka, prica na infu... itd. ljudi bukvalno sve znaju 
- avetinja
#34082 Re: Premijer liga BiH
Dao će se odigrati utakmice Kupa, da ne čitam jedno te isto već tri dana.
- alberto_tomba
#34083 Re: Premijer liga BiH
Komsinice bez starog prevaranta Osima u Savezu su nesto kao Overeem u UFC-u. Navikao da se cijeli zivot siba steroidima koji se ne kontrolisu na takmicenjima u Japanu, pa sada kad vise nema hemije u venu, bije ga ko stigne.
-
mirza_15
#34084 Re: Premijer liga BiH
Kone su pokradene protiv celika (nije sviran penal za celik kod 0:0) i protiv slobode (opet nije sviran penal, ovaj pu za slobodu, opet kod 0:0).
Protiv Olimpica jeste bio ofsajd kod gola Sarajeva. Protiv Viteza nije bio penal. Protiv Viteza je bilo drugih sumnjivih odluka ali i na jednoj i na drugoj strani.
Generalno glupa prica. Ja ne vidim da sudije nekog favorizuju. Ima gresaka. Ima i onih grubih previda. Ali ne vidim namjeru da se neko pogura kako se to radilo prije desetak godina recimo.
Sent from my mobile phone using Tapatalk
Protiv Olimpica jeste bio ofsajd kod gola Sarajeva. Protiv Viteza nije bio penal. Protiv Viteza je bilo drugih sumnjivih odluka ali i na jednoj i na drugoj strani.
Generalno glupa prica. Ja ne vidim da sudije nekog favorizuju. Ima gresaka. Ima i onih grubih previda. Ali ne vidim namjeru da se neko pogura kako se to radilo prije desetak godina recimo.
- Maharadza
#34085 Re: Premijer liga BiH
Kome smeta evropski željo? 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#34086 Re: Premijer liga BiH
“Evo želim gradonačelnika Jasmina Imamovića javno da pozovem u subotu na utakmicu da pred punim tribinama da kažemo ljudima on i ja kakvu Slobodu želimo i damo obećanja šta će ko da uradi. Ja sam spreman ako ne ispunim svoja obećanje da me objese na reflektor na Tušnju” – kazao je između ostaloga Husić i dodao: “Spreman sam da ukoliko Sloboda ove godine osvoji titulu prvaka BiH halalim sav novac koji sam do sada uložio. I taj ću papir da potpišem.” – kaže Husić.
opet nista od titule
- jeza u ledja
#34087 Re: Premijer liga BiH
Kakav provincijski prevrtljivac... 
- BHF_Manijak
#34088 Re: Premijer liga BiH
Al' bas seoska varalica lik, Allaha mi!
Jarane ba, je l' te stid???
Frajer ce za godinu dana zajebat sve Borceve najave istupanja iz lige i "suspenzije ukoliko ne izmire dugove", a ljudi to radili u kontinuitetu 20 godina. Azmir to za godinu prepisa...
Frajer ce za godinu dana zajebat sve Borceve najave istupanja iz lige i "suspenzije ukoliko ne izmire dugove", a ljudi to radili u kontinuitetu 20 godina. Azmir to za godinu prepisa...
- Logovan
#34089 Re: Premijer liga BiH
Idiot klasični. Sa ovakvim riječima se kupe navijači u sekundi.plain vanilla wrote:“Evo želim gradonačelnika Jasmina Imamovića javno da pozovem u subotu na utakmicu da pred punim tribinama da kažemo ljudima on i ja kakvu Slobodu želimo i damo obećanja šta će ko da uradi. Ja sam spreman ako ne ispunim svoja obećanje da me objese na reflektor na Tušnju” – kazao je između ostaloga Husić i dodao: “Spreman sam da ukoliko Sloboda ove godine osvoji titulu prvaka BiH halalim sav novac koji sam do sada uložio. I taj ću papir da potpišem.” – kaže Husić.
opet nista od titule
- Anestezija
#34090 Re: Premijer liga BiH
Jasmin salje Azmiru

-
bjelave
#34091 Re: Premijer liga BiH
I jos im je u derbiju iskljucen igrac, sto navode kao jedan od kljucnih dokaza da se nad njima vrsi nepravda jer oni su navikli da mogu da biju i lome koliko hoce ali da se to niposto ne sankcionira. Sve suprotno tome dozivljavaju kao nepravdu.mirza_15 wrote:Kone su pokradene protiv celika (nije sviran penal za celik kod 0:0) i protiv slobode (opet nije sviran penal, ovaj pu za slobodu, opet kod 0:0).
Sustina je u onome sto Tomba napisa gore.
- plain vanilla
#34092 Re: Premijer liga BiH
totalno se pogubio, ne zna ni sam sta biLogovan wrote:Idiot klasični. Sa ovakvim riječima se kupe navijači u sekundi.plain vanilla wrote:“Evo želim gradonačelnika Jasmina Imamovića javno da pozovem u subotu na utakmicu da pred punim tribinama da kažemo ljudima on i ja kakvu Slobodu želimo i damo obećanja šta će ko da uradi. Ja sam spreman ako ne ispunim svoja obećanje da me objese na reflektor na Tušnju” – kazao je između ostaloga Husić i dodao: “Spreman sam da ukoliko Sloboda ove godine osvoji titulu prvaka BiH halalim sav novac koji sam do sada uložio. I taj ću papir da potpišem.” – kaže Husić.
opet nista od titule
elem, kako sam i prije govorila, ima on rezervni tim, Slogu iz Simin Hana
imali su niz poraza, i proslu utakmicu dobiju u gostima
sad ce Sloga uzbrdo, polako do premijer lige
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#34093 Re: Premijer liga BiH
Znaci,ne vjerujem da je ovo rekaoplain vanilla wrote:“Evo želim gradonačelnika Jasmina Imamovića javno da pozovem u subotu na utakmicu da pred punim tribinama da kažemo ljudima on i ja kakvu Slobodu želimo i damo obećanja šta će ko da uradi. Ja sam spreman ako ne ispunim svoja obećanje da me objese na reflektor na Tušnju” – kazao je između ostaloga Husić i dodao: “Spreman sam da ukoliko Sloboda ove godine osvoji titulu prvaka BiH halalim sav novac koji sam do sada uložio. I taj ću papir da potpišem.” – kaže Husić.
opet nista od titule
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#34094 Re: Premijer liga BiH
Dobro je, nije rekao ako osvoje Ligu Prvaka

- plain vanilla
#34095 Re: Premijer liga BiH
cirkusJa sam spreman ako ne ispunim svoja obećanje da me objese na reflektor na Tušnju” – kazao je između ostaloga Husić
-
missko
#34096 Re: Premijer liga BiH
Kako sad seoska varalica postao a bio olicenje postenja u premier ligi, iznjeo sav prljav ves i napao Dinu doduse bez dokaza al ga je napao a kad te seoska varalica i lazov napadne s tim se ne moze na kraj
EMS-om
EMS-om
-
Nadzorna_ploca
#34097 Re: Premijer liga BiH
Seljak bio, ostao i biti ce. Klasicna varalica i cuko, samo laje.
- omega369
#34098 Re: Premijer liga BiH
BlueBlood wrote:koliko vas guraju isto toliko nas kradu a razlika samo 4 bobemi da imamo posteno sudjenje bili bi ispred vas a da nam silje koliko vama bili bi ubijedljivo prvi !
Vecu glupost odavno nije niko izvalio na ovom forumu, ali fakat
do salema je...da mu niste sta duzni ostali, treba to preispitati
-
Nadzorna_ploca
#34099 Re: Premijer liga BiH
Bitno je istaci kad kazu prvi onda prvi u ligi za opstanak. 
- MOSALJOZE
#34100 Re: Premijer liga BiH
Pošteno sudjenje
Molim moje kolege forumaše da se ne brukaju.Timove poput Viteza,Čelika i Mladosti smo trebali uzeti,i to samo da se zapitaš jel 2 ili 3 gola razlike.
Molim moje kolege forumaše da se ne brukaju.Timove poput Viteza,Čelika i Mladosti smo trebali uzeti,i to samo da se zapitaš jel 2 ili 3 gola razlike.