Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Raigor Stonehoof

#34076 Re: Premijer liga BiH

Post by Raigor Stonehoof »

a brkovicevi koferi, zavrsili brdo utakmica, pa izadju u evropu da pokazu tu svoju snagu i fasuju od jevreja peticu za 20 minuta. :run: nakon takvih stvari, normalno da nikome ne moze biti zao i kad bude pokoja odluka na njihovu stetu. pa tatomitet, pa famozni go borcu, izmisljeni penali neophodni da bi prosli drugoligase u kupu, djikansko ponasanje na derbiju bez crvenog, pa benko izadje sam na golmana, lik ga obori s ledja, kaze sudija faul za zelju :lol:

i treba vam, zasluzili ste puno gore.
Nadzorna_ploca

#34077 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Kupili Boga oca ljudi. Znaju kako je dobro. :izet:
sumirprimus

#34078 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Charuga wrote:
sumirprimus wrote:jedina dobra predstava slobode ove sezone je s vama...
Da, ali samo drugo poluvrijeme. U prvom su ekipe bile bez želje i volje.
ma ne sjecam se sad svake minute, al se sjecam da nije bilo strepnje ko sa celikom il mladosti :D
Logovan

#34079 Re: RE: Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

luckylaka wrote:
Logovan wrote:Kone na aparatima.
1121 put
Kone na aparatima.

1122 put
leškarenje

#34080 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

ibizza wrote:
leškarenje wrote:
BlueBlood wrote:koliko vas guraju isto toliko nas kradu a razlika samo 4 bobe :roll: mi da imamo posteno sudjenje bili bi ispred vas a da nam silje koliko vama bili bi ubijedljivo prvi ! :wink:
:place1: :place1: :place1: :place1: :place1: :place1: :place1: :place1: :place1: :place1: :place1: :place1: :place1: :place1: :place1: :place1: :place1:
Jesi to na godisnjem?
Jok :lol:
tcz

#34081 Re: Premijer liga BiH

Post by tcz »

ove kone bas su gotivne :lol: koliko prate fks mi jednostavno ne moramo prsto mrdnut. Sve ljudi znaju: plata, Dinini procenata, povreda, sudiskih grasaka, prica na infu... itd. ljudi bukvalno sve znaju :thumbup:
avetinja

#34082 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Dao će se odigrati utakmice Kupa, da ne čitam jedno te isto već tri dana.
alberto_tomba

#34083 Re: Premijer liga BiH

Post by alberto_tomba »

Komsinice bez starog prevaranta Osima u Savezu su nesto kao Overeem u UFC-u. Navikao da se cijeli zivot siba steroidima koji se ne kontrolisu na takmicenjima u Japanu, pa sada kad vise nema hemije u venu, bije ga ko stigne.
mirza_15

#34084 Re: Premijer liga BiH

Post by mirza_15 »

Kone su pokradene protiv celika (nije sviran penal za celik kod 0:0) i protiv slobode (opet nije sviran penal, ovaj pu za slobodu, opet kod 0:0).

Protiv Olimpica jeste bio ofsajd kod gola Sarajeva. Protiv Viteza nije bio penal. Protiv Viteza je bilo drugih sumnjivih odluka ali i na jednoj i na drugoj strani.

Generalno glupa prica. Ja ne vidim da sudije nekog favorizuju. Ima gresaka. Ima i onih grubih previda. Ali ne vidim namjeru da se neko pogura kako se to radilo prije desetak godina recimo.

Sent from my mobile phone using Tapatalk
Maharadza

#34085 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

Kome smeta evropski željo? :oops:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#34086 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

“Evo želim gradonačelnika Jasmina Imamovića javno da pozovem u subotu na utakmicu da pred punim tribinama da kažemo ljudima on i ja kakvu Slobodu želimo i damo obećanja šta će ko da uradi. Ja sam spreman ako ne ispunim svoja obećanje da me objese na reflektor na Tušnju” – kazao je između ostaloga Husić i dodao: “Spreman sam da ukoliko Sloboda ove godine osvoji titulu prvaka BiH halalim sav novac koji sam do sada uložio. I taj ću papir da potpišem.” – kaže Husić.

opet nista od titule :mrgreen:
jeza u ledja

#34087 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Kakav provincijski prevrtljivac... :roll:
BHF_Manijak

#34088 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

Al' bas seoska varalica lik, Allaha mi! :lol: :lol: :-) Jarane ba, je l' te stid??? :mrgreen:

Frajer ce za godinu dana zajebat sve Borceve najave istupanja iz lige i "suspenzije ukoliko ne izmire dugove", a ljudi to radili u kontinuitetu 20 godina. Azmir to za godinu prepisa... :mrgreen:
Logovan

#34089 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

plain vanilla wrote:
“Evo želim gradonačelnika Jasmina Imamovića javno da pozovem u subotu na utakmicu da pred punim tribinama da kažemo ljudima on i ja kakvu Slobodu želimo i damo obećanja šta će ko da uradi. Ja sam spreman ako ne ispunim svoja obećanje da me objese na reflektor na Tušnju” – kazao je između ostaloga Husić i dodao: “Spreman sam da ukoliko Sloboda ove godine osvoji titulu prvaka BiH halalim sav novac koji sam do sada uložio. I taj ću papir da potpišem.” – kaže Husić.

Idiot klasični. Sa ovakvim riječima se kupe navijači u sekundi.
Anestezija

#34090 Re: Premijer liga BiH

Post by Anestezija »

Jasmin salje Azmiru :lol: :D
bjelave

#34091 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

mirza_15 wrote:Kone su pokradene protiv celika (nije sviran penal za celik kod 0:0) i protiv slobode (opet nije sviran penal, ovaj pu za slobodu, opet kod 0:0).

Protiv Olimpica jeste bio ofsajd kod gola Sarajeva. Protiv Viteza nije bio penal. Protiv Viteza je bilo drugih sumnjivih odluka ali i na jednoj i na drugoj strani.

Generalno glupa prica. Ja ne vidim da sudije nekog favorizuju. Ima gresaka. Ima i onih grubih previda. Ali ne vidim namjeru da se neko pogura kako se to radilo prije desetak godina recimo.

Sent from my mobile phone using Tapatalk
I jos im je u derbiju iskljucen igrac, sto navode kao jedan od kljucnih dokaza da se nad njima vrsi nepravda jer oni su navikli da mogu da biju i lome koliko hoce ali da se to niposto ne sankcionira. Sve suprotno tome dozivljavaju kao nepravdu.

Sustina je u onome sto Tomba napisa gore.
plain vanilla

#34092 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Logovan wrote:
plain vanilla wrote:

Idiot klasični. Sa ovakvim riječima se kupe navijači u sekundi.
totalno se pogubio, ne zna ni sam sta bi

elem, kako sam i prije govorila, ima on rezervni tim, Slogu iz Simin Hana
imali su niz poraza, i proslu utakmicu dobiju u gostima :mrgreen:
sad ce Sloga uzbrdo, polako do premijer lige
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#34093 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

plain vanilla wrote:

Znaci,ne vjerujem da je ovo rekao :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#34094 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Dobro je, nije rekao ako osvoje Ligu Prvaka :lol: :lol: :mrgreen: :-)
plain vanilla

#34095 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Ja sam spreman ako ne ispunim svoja obećanje da me objese na reflektor na Tušnju” – kazao je između ostaloga Husić
cirkus :mrgreen:
missko

#34096 Re: Premijer liga BiH

Post by missko »

Kako sad seoska varalica postao a bio olicenje postenja u premier ligi, iznjeo sav prljav ves i napao Dinu doduse bez dokaza al ga je napao a kad te seoska varalica i lazov napadne s tim se ne moze na kraj

EMS-om
Nadzorna_ploca

#34097 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Seljak bio, ostao i biti ce. Klasicna varalica i cuko, samo laje.
omega369

#34098 Re: Premijer liga BiH

Post by omega369 »

BlueBlood wrote:koliko vas guraju isto toliko nas kradu a razlika samo 4 bobe :roll: mi da imamo posteno sudjenje bili bi ispred vas a da nam silje koliko vama bili bi ubijedljivo prvi ! :wink:
:lol: :lol: :lol:

Vecu glupost odavno nije niko izvalio na ovom forumu, ali fakat :wink:

do salema je...da mu niste sta duzni ostali, treba to preispitati :-)
Nadzorna_ploca

#34099 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Bitno je istaci kad kazu prvi onda prvi u ligi za opstanak. :oops:
MOSALJOZE

#34100 Re: Premijer liga BiH

Post by MOSALJOZE »

Pošteno sudjenje :-)
Molim moje kolege forumaše da se ne brukaju.Timove poput Viteza,Čelika i Mladosti smo trebali uzeti,i to samo da se zapitaš jel 2 ili 3 gola razlike.
Locked