Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
akcija007 wrote: ↑21/04/2023 07:46
Bingo pumpa Tuzla, od danas dizel 2,41 a benzin 2,46
Svugdje druge benzin ptosjek.2,70
Kakva je.ovo cijena na Bingo pumpi jeli moguce da je ovolika razlika u cijeni i kakav je kvalitet goriva ?
Benzin normala...sipao ga.
Nikakve razlike u odnosu na druge.
Normalno je gorivo,ne znam sto odmah mislite da ima neki problem sa gorivom...naspi jednom,probaj pa ako ti godi,sipaj opet ako ne,sipaj negdje drugo.
Mozda zbog cinjenice da im gorivo prevlaci HIFA, njihove cisterne.
(a valjda gorivo nabavljaju negdje u Italiji)
Benzin normala...sipao ga.
Nikakve razlike u odnosu na druge.
Normalno je gorivo,ne znam sto odmah mislite da ima neki problem sa gorivom...naspi jednom,probaj pa ako ti godi,sipaj opet ako ne,sipaj negdje drugo.
Pa moze im prevlaciti i komsijin mali ako ima cisternu i potrebne dozvole,kakve to ima veze?
Ja znam da ti mislis da je to mozda isto gorivo kao HIFI-no ali ja vjerujem da nije .
Zato sam i napisao,naspes 1-2 puta i probas kako se ponasa u tvom autu.
Ja sam sipao benzin,sve normala...sipqti cu opet,evo imaju sada benzinsku i u mom gradu,pa ne moram ganjati na Sickom,kada mi bude usput.
Pa moze im prevlaciti i komsijin mali ako ima cisternu i potrebne dozvole,kakve to ima veze?
Ja znam da ti mislis da je to mozda isto gorivo kao HIFI-no ali ja vjerujem da nije .
Ja sam sipao benzin,sve normala...sipqti cu opet,evo imaju sada benzinsku i u mom gradu,pa ne moram ganjati na Sickom,kada mi bude usput.
Procitaj moje ranije komentare, ja vec 2 mjeseca sipam dva dizela tu i sve ok.
Nisam sipao jer sam mislio da je hifino gorivo, kad sam dobio informaciju da nije sipam redovno.
Procitaj moje ranije komentare, ja vec 2 mjeseca sipam dva dizela tu i sve ok.
Nisam sipao jer sam mislio da je hifino gorivo, kad sam dobio informaciju da nije sipam redovno.
sve je to izdrkavanje ratnih i poratnih hohštaplera koji nisu za bicikla imali prije rata kao što je Radoncic npr a pogotovo ološa koji je šverco sa cetnicima u ratu 100 na sat.... a sad glume elitu preko za groš slomljenih radnickih ledja....
Turističke cijene. Kad krenes prema Trebinju i dalje, a zaboraviš nasuti prije Ljubinja, nemaš izbora.Do Trebinja nema pumpe. Ne živi pumpa od lokalaca, njima je skupo i da je 1.20 gorivo
Turističke cijene. Kad krenes prema Trebinju i dalje, a zaboraviš nasuti prije Ljubinja, nemaš izbora.Do Trebinja nema pumpe. Ne živi pumpa od lokalaca, njima je skupo i da je 1.20 gorivo
Vala ako si krenuo prema Trebinju preko Stoca i Ljubinja, zadnja "normalna" pumpa je u Mostaru. Kasnije se sve "od zla oca i od gore matere".
Ovaj hp reli, ekoloska svijest a sve auta sa 500+KS koja voze punim gasom
Slicno kao kad na one eko forume i mitinge svi ucesnici dodju privatnim avionima
Throttle wrote: ↑23/04/2023 14:11
Ovaj hp reli, ekoloska svijest a sve auta sa 500+KS koja voze punim gasom
Slicno kao kad na one eko forume i mitinge svi ucesnici dodju privatnim avionima
mk ultra wrote: ↑27/04/2023 20:48
Presao sam 600km a ostalo 2 crtice iznad rezerve
Vela xavle
Ja sam trenutno presao 900 i kusur km, ne znam tacno.. imam ukupno 4 crtice, otprilike nekih 20 ak litara. 1.6 hdi je cudo nevidjeno.
Sa-Podgora-Podgora- malo Mostar loko - Sa- Gracanica-Tuzla-Gracanica-Sa...i jos ostalo komotno do Tučepa.