Hvala na odgovoru, kako vi vidite greske koje su vam ispravili , vidim na ovoj i predhodnoj da su vam ukazali na greske ja to ne mogu da nadjem, vjerovatno sto jos uvijek vrtim rucno ups ? ZNaci vjerovatno nece biti za nove clanove mjesta , steta Bgmglitch wrote:ako mislis na testiranje rainforest aplikacije pise ti u stepu ako nisi logovan vec loguj se sa (podaci) a ako si vec logovan ne radi nista znaci samo yescarlosvela wrote:Zdravo, kad radim TW , logujem se i opet nakon 4-5 koraka mi daju imejl i pasvord da li to prijavlujem ili kliknem yes? i da li iko zna da li ce uskoro pustat opet da novi id za TW , imam nekoliko referala koji bi radili a ne mogu, hvala unaprijed svakom na odgovoru
a sto se tog drugog tice to niko ne zna osim rf-a s obzirom da sad se hitovi razgrabe preko ekstenzije
Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
-
carlosvela
#34051 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
- relativno84
-
LovaDoKrova
#34053 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Jutro..jel to samo meni ne radi foruim na clixsesene? Nikako ne mogu da udjem
- dobojlija81
#34054 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
najjači od svihrelativno84 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=0tmFe5W27B4
Napokon nesto brzo bez previse peglanja, RIP CF
jest da ga je marno koji moždani ili je pijan ko letva
-
mirza1h
#34055 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Jeli moguće raditi sa dva akaunta, na dva različita laptopa iz jedne kuće? Brat želi da počne raditi, pa ako može neko objasniti na šta treba paziti?
- shadowchaser
#34056 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
ja radim na dva kompjutera sa jedne IP adrese, stim da sam drugi napravila sa druge IP adrese i onda nastavila raditi kuci, e sad ne znam ima li to kakve veze, ali meni ide sve bez problemamirza1h wrote:Jeli moguće raditi sa dva akaunta, na dva različita laptopa iz jedne kuće? Brat želi da počne raditi, pa ako može neko objasniti na šta treba paziti?
-
mirza1h
#34057 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Hvala, a jel smijemo i ja i on istovremeno raditi iste taskove?shadowchaser wrote:ja radim na dva kompjutera sa jedne IP adrese, stim da sam drugi napravila sa druge IP adrese i onda nastavila raditi kuci, e sad ne znam ima li to kakve veze, ali meni ide sve bez problemamirza1h wrote:Jeli moguće raditi sa dva akaunta, na dva različita laptopa iz jedne kuće? Brat želi da počne raditi, pa ako može neko objasniti na šta treba paziti?
- shadowchaser
#34058 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
ja radimmirza1h wrote:Hvala, a jel smijemo i ja i on istovremeno raditi iste taskove?shadowchaser wrote:ja radim na dva kompjutera sa jedne IP adrese, stim da sam drugi napravila sa druge IP adrese i onda nastavila raditi kuci, e sad ne znam ima li to kakve veze, ali meni ide sve bez problemamirza1h wrote:Jeli moguće raditi sa dva akaunta, na dva različita laptopa iz jedne kuće? Brat želi da počne raditi, pa ako može neko objasniti na šta treba paziti?
da ne bude posle ja kriva hehehe
- dobojlija81
#34059 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
jestmirza1h wrote:Jeli moguće raditi sa dva akaunta, na dva različita laptopa iz jedne kuće? Brat želi da počne raditi, pa ako može neko objasniti na šta treba paziti?
na neobuxu iskoci samo ako je neko pokliko reklame pa ne mozes ti u isto vrijeme tako nešto
- drugtito2011
#34060 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Info iz "prve ruke", 100% prvjereno i radi već mjesecima.mirza1h wrote:Jeli moguće raditi sa dva akaunta, na dva različita laptopa iz jedne kuće? Brat želi da počne raditi, pa ako može neko objasniti na šta treba paziti?
1. Ista IP - možeš raditi sa dva ili više kompjutera, jer razliku pravi MAC adresa i ona je bitna
2. Moraju biti različiti accounti, neovisni jedan od drugog
3. Normalno funkcioniše sve na CF, CS i NB
4. Samo na NB dobiješ poruku, ako klikaš reklame, da su reklame ispucane na drugoj IP adresi, na CS možeš klikati reklame i Clixgrid na oba acc
5. SVI poslovi se mogu raditi na oba accounta
6. NIJE TAČNO da ako otvoriš zadatak na jednom accountu da ga na drugom ne možeš raditi
7. Isto vrijedi i za TW
8. Jedino što se dešava jeste da na vinima i godištima dijeli ukupna broj zadataka na oba acc, pa tako neko uradi 50 vina na jednom acc, a ti po 25 na oba
9. Još uvijek provjeram da li je isto važi za TW
10 Možeš oba acc vezati na isti Paypal acc, samo moraju biti različite-mail adrese za isplatuPaypal a
11. isplata sa CF na PP se može pustiti istovremeno sa oba acc, dok sa CS i NB ne može (kod mene je bilo tako)
12. Nisam imao nikakvih problema prilikom registracije novog acc sa istom IP, jedino sam na ICG morao dokazati da nije riječ o istom acc pa sam slao SS od oba acc.
Eto ako još nešto zanima ili ako trebaš fizičke dokaze napraviću SS i poslati
Edit:
13. Drugi acc može biti refferal na CS i NB
-
aminaze123
#34061 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
U vezi s tim koliko odbijenih zadataka smijemo imati na Rainforestu prije nego nas isključe ovako su odgovorili: This number can vary because admins can block at their discretion, but generally we look for a high number of rejections in the last 30 days. Rejections older than that usually don't matter as much.
Pozz
Pozz
- dobojlija81
#34062 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
860488
Dialogue Writing
level_2_contributors $1.00
Q1: How many tone of voice are you able to use apart?
A1: I can do one.
jel imao li ko da nalijepi ovdje malo cu izmjeniti
Dialogue Writing
level_2_contributors $1.00
Q1: How many tone of voice are you able to use apart?
A1: I can do one.
jel imao li ko da nalijepi ovdje malo cu izmjeniti
-
mirza1h
#34063 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Hvala, ma nema nema ništa od reklama ionako.dobojlija81 wrote:jestmirza1h wrote:Jeli moguće raditi sa dva akaunta, na dva različita laptopa iz jedne kuće? Brat želi da počne raditi, pa ako može neko objasniti na šta treba paziti?
na neobuxu iskoci samo ako je neko pokliko reklame pa ne mozes ti u isto vrijeme tako nešto
-
mirza1h
#34064 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Hvala, a jel smijemo i ja i on istovremeno raditi iste taskove? I ovo 10. jel to preko primarne i sekundarne e-mail adrese, pa može na isti Paypal račun, tj . da njegov mail s kojim se registruje, stavim kao sekundarni?drugtito2011 wrote:Info iz "prve ruke", 100% prvjereno i radi već mjesecima.mirza1h wrote:Jeli moguće raditi sa dva akaunta, na dva različita laptopa iz jedne kuće? Brat želi da počne raditi, pa ako može neko objasniti na šta treba paziti?
1. Ista IP - možeš raditi sa dva ili više kompjutera, jer razliku pravi MAC adresa i ona je bitna
4. Samo na NB dobiješ poruku, ako klikaš reklame, da su reklame ispucane na drugoj IP adresi, na CS možeš klikati reklame i Clixgrid na oba acc
6. NIJE TAČNO da ako otvoriš zadatak na jednom accountu da ga na drugom ne možeš raditi
7. Isto vrijedi i za TW
8. Jedino što se dešava jeste da na vinima i godištima dijeli ukupna broj zadataka na oba acc, pa tako neko uradi 50 vina na jednom acc, a ti po 25 na oba
10 Možeš oba acc vezati na isti Paypal acc, samo moraju biti različite-mail adrese za isplatuPaypal a
11. isplata sa CF na PP se može pustiti istovremeno sa oba acc, dok sa CS i NB ne može (kod mene je bilo tako)
12. Nisam imao nikakvih problema prilikom registracije novog acc sa istom IP, jedino sam na ICG morao dokazati da nije riječ o istom acc pa sam slao SS od oba acc.
Edit:
- drugtito2011
#34065 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Smijete naravno, Vi ste dvije osobe koje se ne poznaju, a koje sjede u internet klubu i rade istovremenomirza1h wrote:Hvala, a jel smijemo i ja i on istovremeno raditi iste taskove? I ovo 10. jel to preko primarne i sekundarne e-mail adrese, pa može na isti Paypal račun, tj . da njegov mail s kojim se registruje, stavim kao sekundarni?drugtito2011 wrote:Info iz "prve ruke", 100% prvjereno i radi već mjesecima.mirza1h wrote:Jeli moguće raditi sa dva akaunta, na dva različita laptopa iz jedne kuće? Brat želi da počne raditi, pa ako može neko objasniti na šta treba paziti?
7. Isto vrijedi i za TW
Edit:
10. Jeste. Njegov mail stavi kao sekundarni na PP.
- mv960
#34066 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Prije par dana neko je postavio odgovor od rf na tu temu i kao rade na tome da se obezbjede testni zadaci. Dakle nekih 20-tak stranica u nazad se vrati.carlosvela wrote:Zdravo, kad radim TW , logujem se i opet nakon 4-5 koraka mi daju imejl i pasvord da li to prijavlujem ili kliknem yes? i da li iko zna da li ce uskoro pustat opet da novi id za TW , imam nekoliko referala koji bi radili a ne mogu, hvala unaprijed svakom na odgovoru
- shadowchaser
#34067 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
jos uvijek nema mogucnosti za nove da pocnu raditi tw, po njima bice uskoro, na CF ces odraditi testne zadatke, pa ako prodjes dobiti ces link za profil i extenzijumv960 wrote:Prije par dana neko je postavio odgovor od rf na tu temu i kao rade na tome da se obezbjede testni zadaci. Dakle nekih 20-tak stranica u nazad se vrati.carlosvela wrote:Zdravo, kad radim TW , logujem se i opet nakon 4-5 koraka mi daju imejl i pasvord da li to prijavlujem ili kliknem yes? i da li iko zna da li ce uskoro pustat opet da novi id za TW , imam nekoliko referala koji bi radili a ne mogu, hvala unaprijed svakom na odgovoru
-
kako_kad
#34068 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
koliko submit?
876317
Image Categorization (hip Roofs)
876317
- crophil
#34069 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
30 skako_kad wrote:koliko submit?
876317
-
kako_kad
#34070 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
hvalacrophil wrote:30 skako_kad wrote:koliko submit?
876317
1 nakon kviza, ili sam ja zakasnio, ili je vrlo kratko trajao
- crophil
#34071 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
ja nisam ni vidio, ali je isti id kao jučer pa sam ostavio na refresh, možda još koji put otvorikako_kad wrote:hvalacrophil wrote:30 skako_kad wrote:koliko submit?
876317
1 nakon kviza, ili sam ja zakasnio, ili je vrlo kratko trajao
-
LovaDoKrova
#34072 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
875183
Categorize Item- What Is The Best Category For The Item? svaku sliku trebate da svrstate negde ja nisam birala ni za jednu opciju other
Categorize Item- What Is The Best Category For The Item? svaku sliku trebate da svrstate negde ja nisam birala ni za jednu opciju other
- dobojlija81
#34073 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
854376
Is This An Ipad\tablet\ebook Reader? A Simple Yes\no Task
Is This An Ipad\tablet\ebook Reader? A Simple Yes\no Task
-
Mike Ross
#34074 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Nova situacija (bar ja nisam do sada primijetio), ovo bi znacilo da moze refresh svakih 6 sec, ili sto sam jos primijetio, moze i svake sekunde, ali nakon 10 puta, izbaci ovu poruku i do sledece minute. Eh, sad nakon tih 10 puta na jednom kanalu, ukljucujem drugi kanal itd..., posto je Nedjelja i neme tw, sutra cemo da vidimo kako ide.
- begsoon1510
#34075 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
ma dobro je,puno je 10 sec biloMike Ross wrote:
Nova situacija (bar ja nisam do sada primijetio), ovo bi znacilo da moze refresh svakih 6 sec, ili sto sam jos primijetio, moze i svake sekunde, ali nakon 10 puta, izbaci ovu poruku i do sledece minute. Eh, sad nakon tih 10 puta na jednom kanalu, ukljucujem drugi kanal itd..., posto je Nedjelja i neme tw, sutra cemo da vidimo kako ide.