Piloti i snajperiste su posebno omrzeni kod svake vojske, a posebno kod ovakvih umobolnika.fosna2014 wrote:Koliko mu sati preostaje?
Lagana smrt bi bila kao nagrada u ovom slucaju.
Jbg, ruzno je, al vojnik si, ubijas i rizikujes da budes ubijen.
Piloti i snajperiste su posebno omrzeni kod svake vojske, a posebno kod ovakvih umobolnika.fosna2014 wrote:Koliko mu sati preostaje?
Pa da, njima nije cilj SAMO ubiti covjeka. Bolesnici su to, moraju zadovoljiti sadisticke potrebe.Lincoln-Burrows wrote:Pretpostavljam da će ga svezati za noge i vući Toyotom kroz ulice Rake.
Zato je susjedna Zamalka pala.celava_dlaka wrote:Ljudi haman Aleppo oslobodili, a ne mogu jobar, na strani sam SAA al sto su nesposobni malo je za rec
Hmmm, ovo mi djeluje i zvuci nevjerovatno, skoro pa nemoguce. Zamalka je jos jace uporiste pobunjenika od Dzobara. Isto gusto naseljen kvart, kuca na kuci. Nije nemoguce, al mi tesko povjerovati.dječak sa šibicama wrote:Zato je susjedna Zamalka pala.celava_dlaka wrote:Ljudi haman Aleppo oslobodili, a ne mogu jobar, na strani sam SAA al sto su nesposobni malo je za rec
http://wikimapia.org/#lang=en&lat=33.53 ... 14/Zamalka
Teroristi u Jobaru su pravom cabru, u svakom slucaju. Nije vise pitanje hoce li, vec kada ce se predati ili svi izginuti.
Upravo tako.exliberal-ex wrote:Ja sam jucer slucajno naletio na neke snimke iz Jabara ili kako se vec pise...snimljeno prije 8 mjeseci, ( tenk sa go pro kamerom)
Kako se oni krpe,to je upadanje sa tenkovima I transporterima, deru po zgradama sve ode u materinu...i opet I pored tog razaranja vidis kako se ispaljuju RPG, gube jedan tenk ali se posada spasava....ovi pokusavaju da ih izvuku , citava zgrada kolapsira... pa rat kod nas je bio ko da se djeca pobiju u obdanistu....strasno
Ima snimak sa ZSU Shilke, onaj protuavionac sa 4 cijevi, namjestili kameru izmedju cijevi i sad gledas kako ovaj roka po zgradi, ali regularno saceka da autobus ili kamion prodju cestom koja se nalazi izmedju njega i zgrade, i onda nastavi paljbuHerr Flick wrote:Nesto ne mogu da razumijem ovo u Damasku.Gledam neke slike po fb,neki dijelovi Damaska sasvim normalni,ulice pune naroda a 10 kilometara dalje(vjerovatno i manje) brutalni rat.Ili recimo gledao sam neke klipove na youtubu tenkovi,bmp-ovi kraj autoputa rokaju a saobracaj normalan kao da se nista ne desava..Ovi arapi su blentav narod,to je nevjerovatno koliko su blentavi![]()
I u tome su jako kreativni.Kikibombona wrote:Pa da, njima nije cilj SAMO ubiti covjeka. Bolesnici su to, moraju zadovoljiti sadisticke potrebe.Lincoln-Burrows wrote:Pretpostavljam da će ga svezati za noge i vući Toyotom kroz ulice Rake.
Ne znam, piloti bi trebali biti naoruzani i pucati sebi u glavu ako dodju u priliku da ih zarobe najgore zivotinje sto trenutno postoje.

Ovo su vec stare metode pretece ISIL-a, Sadamovih Fedajina.dragma wrote:I u tome su jako kreativni.Kikibombona wrote:Pa da, njima nije cilj SAMO ubiti covjeka. Bolesnici su to, moraju zadovoljiti sadisticke potrebe.Lincoln-Burrows wrote:Pretpostavljam da će ga svezati za noge i vući Toyotom kroz ulice Rake.
Ne znam, piloti bi trebali biti naoruzani i pucati sebi u glavu ako dodju u priliku da ih zarobe najgore zivotinje sto trenutno postoje.
18+
https://www.facebook.com/video.php?v=41 ... 81&fref=nf

sarajevoxxxx wrote:Jordanska vojska:Smatramo IS odgovornim za sigurnost pilota
Jordanski pilot Muaz El-Kesasibeh, prije 5 mjeseci se ozenio.Rodjen u jordanskom gradu Kerek.
http://www.assabeel.net/local/item/8274 ... 8%A9%D8%9F
primjetio sam kad sam gledao dosta snimaka iz Sirije da SAA vojnici cesto imaju kojekakve vrpce zavezane na ramenuHerr Flick wrote:Nesto ne mogu da razumijem ovo u Damasku.Gledam neke slike po fb,neki dijelovi Damaska sasvim normalni,ulice pune naroda a 10 kilometara dalje(vjerovatno i manje) brutalni rat.Ili recimo gledao sam neke klipove na youtubu tenkovi,bmp-ovi kraj autoputa rokaju a saobracaj normalan kao da se nista ne desava..Ovi arapi su blentav narod,to je nevjerovatno koliko su blentavi![]()
Nadam se da će sad ići odmazda nad kozojebima i to sa kamatom.budza wrote:sarajevoxxxx wrote:Jordanska vojska:Smatramo IS odgovornim za sigurnost pilota
Jordanski pilot Muaz El-Kesasibeh, prije 5 mjeseci se ozenio.Rodjen u jordanskom gradu Kerek.
http://www.assabeel.net/local/item/8274 ... 8%A9%D8%9F
ko ga jebe.
nadam se da ce imati pravedno sudjenje i da ce biti smaknut kao crv.
taj pilot da je imao muda, Isao bi na tel aviv, kairo ili na damask.
govno jedno poltronsko.
Definitivno nisi bio u borbi. Kad poče da prašti oko tebe a svakakvih uniformi, jedino te trakice pomažu-donekle.ioannes wrote:primjetio sam kad sam gledao dosta snimaka iz Sirije da SAA vojnici cesto imaju kojekakve vrpce zavezane na ramenuHerr Flick wrote:Nesto ne mogu da razumijem ovo u Damasku.Gledam neke slike po fb,neki dijelovi Damaska sasvim normalni,ulice pune naroda a 10 kilometara dalje(vjerovatno i manje) brutalni rat.Ili recimo gledao sam neke klipove na youtubu tenkovi,bmp-ovi kraj autoputa rokaju a saobracaj normalan kao da se nista ne desava..Ovi arapi su blentav narod,to je nevjerovatno koliko su blentavi![]()
nekad crvene,ljubicaste itd. sta se krije iza toga?
Vučiću,pederu!sarajevoxxxx wrote:I Kurdi u Kobaneu obaraju avione![]()
Danas oborene dvije bespilotne letjelice Daiša - Naslov je današnje vijesti na pro-kurdskim portalima, sa ovom slikom ispod![]()