Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja fakat ne kontam šta je vama dvojici Sergej toliko skrivio da ga blatite u svakom postu.
Odakle ti to?
Ja poštujem Sergeja od kada sam uživo gledao kada je postigao pobjedonosni gol protiv Litvanije u Vilniusu, gol protiv Velsa u Kardifu ili kada je izbacio 50 lopti protiv Španije u Valensiji kao štoper.
Tada su igrali najbolji koje je BiH mogla ponuditi.
Ne zanima me 11 poslušnika, niti 11 patriota, pa ni 11 igrača koje guraju menadžeri premda sam slab prema njima , jer mi je jasno da od toga žive i da su svi u plusu.
Želim kompetitivan tim i 11 najboljih koje u darom trenutku BiH može ponuditi.
Cirkus oko reprezentacije je počeo izbacivanjem Asmira i traje….
Vidim kako poštuješ.
Ovo što je na slici je trenutno što imamo najbolje, minus povrijeđeni koji nisu tu.
Gdje si ti procitao da ga blatimo.Sta se to Barba ne smije kritikovati
Ništa drugo ni ne radiš osim što kritikuješ.
Jos sam ja mala maca sto se tice kritikovanja sta bi im radio Bogdanovic,Nikic ili Marko Topic da im daju sansu.Hvalicemo kada zasluze no sikiriki
Jesi našao stručnjake svaka čast, jedan koji nema sa našom reprezentacijom ništa, drugi hodajuća simpatična šprdancija a Topić razumije u kojoj smo situaciji i da je suludo kritikovati kad igraš protiv same kreme svjetskog fudbala a ekipa ti u smjeni generacija.
Serete po reprezentaciji, serete po Sergeju koji je doveo repku kao igrač sa ekipom tadašnjom do ovog nivoa da igraju sa Njemačkom u šeširu a ne sa Zimbabve-om...
Mjenjali bi i njega svakog koji je došao na njegovo mjesto...al eto o njemu sada govorim...Bošnjo je zanimljiv karatker čovjeka na zemlji...u smislu: Selo gori a baba se češlja
Mogao bi ovo biti meč s malo golova.
Holandiji ne treba realno ništa, dovoljno su jaki i iskusni da mogu držati loptu bez puno frke, a nadam se da će gledati da se niko ne povrijedi pred ligaške utakmice.
Problem je što i takvi mogu istrčati kontru u sekundi i što imaju onog Weghorsta koji iz kornera može pored ovih naših zabijati hladno.
Ja se nadam da će se oni zadovoljiti s 1-2 gola, a mi šta napravimo.
darius_maximus wrote: ↑19/11/2024 11:40
Mogao bi ovo biti meč s malo golova.
Holandiji ne treba realno ništa, dovoljno su jaki i iskusni da mogu držati loptu bez puno frke, a nadam se da će gledati da se niko ne povrijedi pred ligaške utakmice.
Problem je što i takvi mogu istrčati kontru u sekundi i što imaju onog Weghorsta koji iz kornera može pored ovih naših zabijati hladno.
Ja se nadam da će se oni zadovoljiti s 1-2 gola, a mi šta napravimo.
Serete po reprezentaciji, serete po Sergeju koji je doveo repku kao igrač sa ekipom tadašnjom do ovog nivoa da igraju sa Njemačkom u šeširu a ne sa Zimbabve-om...
Mjenjali bi i njega svakog koji je došao na njegovo mjesto...al eto o njemu sada govorim...Bošnjo je zanimljiv karatker čovjeka na zemlji...u smislu: Selo gori a baba se češlja
Ko skonta, skont'o je...
Licno nisam primjetio da iko ovdje sere po reprezentaciji nego se kritikuje katastrofalno stanje iste gdje se u vecini slucajeva proziva vico i kompanija.Drugo.Barba se oprostio od reprezentacije prije 20-ak godina(cini mi se) sto nema veze sa danasnjim stanjem reprezentacije.
dvajt wrote: ↑19/11/2024 13:43
golman i jos jedan i dva rođena u BiH ... ovo je reprezentacija dijaspore. sad da ih skupis da pricaju na bosanskom jedva da bi se sporazumili
Svakako samo Nailaga, bude li igrao, tu ne prica njemacki. I Muharemovic, mozda.
Kod nas je stvarno rijetkost sresti ili cuti nekoga da zna nesto pametno reci vezano za reprezentaciju, a i generalno fudbal.
Jedno je sto prosjecan covjek pojma nema, ali ni novinari veze sa vezom nemaju, pa zato postavljaju pitanja na nivou djeteta od 10 godina.
Mozda smo bas zato tu gdje jesmo. Mozda zvucim kao idiot, ali toliko me frustrira cijela ova rasprava, da ne znam sta drugo da kazem.
Za mene je ova reprezentacija do sada odigrala katastroalno. Moglo je mnogo, mnogo bolje.
Barbarez je do sad, sto se igre tice pao na ispitu. Uradio je dobru stvar sto je doveo par mladih igraca, kao sto je Bajraktarevic, Bazdar i svaka cast na tom radu. Ubjedjen sam da ova postava u repki mnogo vise radi za dobrobit repke, i to je onos to takodjer uzimam u obzir kad ih ocjenjujem.
Ja i dalje podrzavam Barbareza i njegov tim, bas zbog ovod drugog dijela, i zato sto znam da su alternative na slicnom nivou sto se tice taktike i tog dijela.
Mi imamo igracki kadar na nivou Finske, Slovenije i slicnih reprezentacija, u najmanju ruku. Nebi trebali imati losije rezultate od pomenutih reprezentacija. Nadam se da ce Barba i ekipa nesto nauciti iz ovih utakmica i da ce se dici na veci nivou.
Dugarry wrote: ↑19/11/2024 14:15
Kod nas je stvarno rijetkost sresti ili cuti nekoga da zna nesto pametno reci vezano za reprezentaciju, a i generalno fudbal.
Jedno je sto prosjecan covjek pojma nema, ali ni novinari veze sa vezom nemaju, pa zato postavljaju pitanja na nivou djeteta od 10 godina.
Mozda smo bas zato tu gdje jesmo. Mozda zvucim kao idiot, ali toliko me frustrira cijela ova rasprava, da ne znam sta drugo da kazem.
Za mene je ova reprezentacija do sada odigrala katastroalno. Moglo je mnogo, mnogo bolje.
Barbarez je do sad, sto se igre tice pao na ispitu. Uradio je dobru stvar sto je doveo par mladih igraca, kao sto je Bajraktarevic, Bazdar i svaka cast na tom radu. Ubjedjen sam da ova postava u repki mnogo vise radi za dobrobit repke, i to je onos to takodjer uzimam u obzir kad ih ocjenjujem.
Ja i dalje podrzavam Barbareza i njegov tim, bas zbog ovod drugog dijela, i zato sto znam da su alternative na slicnom nivou sto se tice taktike i tog dijela.
Mi imamo igracki kadar na nivou Finske, Slovenije i slicnih reprezentacija, u najmanju ruku. Nebi trebali imati losije rezultate od pomenutih reprezentacija. Nadam se da ce Barba i ekipa nesto nauciti iz ovih utakmica i da ce se dici na veci nivou.
100% tacno i vise od toga. dok sam igro profesionalno za mahalu, mi mladji i slabijeg kvaliteta igraci smo igrali odbranu, jer je to lakse i tako su ovi stariji i bolji naredjivali dok su oni igrali napad jer je to, jelte, vrlo tesko i komplikovano. zvali smo hin tanjirasi, sidrasi i gotovani ali najgore sto ako mu ne dadnes loptu kad on i kako on misli, dobijes po picci. medzutim, tako valjda treba i mora