Moguce, nisam gledao usporeni kasnije, osim onog sto je isao tokom tekme. Uostalom svejedno je i da je goaltending, jer je kasnije pogodio tricu + ona prethodna lopta je pala na liniju nakon sto je young izbio. Ok moze sad neko reci da ne bi bilo isto da je Indiana ima +2, ali sbb kbb. Niko ne spominje da je Indiana imala foul to give i da je LeBron bio toliko aware da je uspio izbjeci taj faulIronman_88 wrote:I ja sam uvjeren bio na prvi pogled da je goaltending čist kao suza, ali nakon bezbroj usporenih snimaka ipak mislim da lopta nije nikako dotakla tablu na putu prema gore (iako se tako čini zbog brzine kojom je James lupio loptu od tablu).spree wrote:Clutch blok i 3 za pobjedu. Pitanje je jel bio goaltending kod bloka, a isto tako jel u predzadnjem napadu young izbio loptu lebronu i ona pala na liniju. I da LeBron imao 15/15 slobodna bacanja
NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- spree
#34026 Re: NBA - National Basketball Association
-
MensurM
#34027 Re: NBA - National Basketball Association
LeBron’s teammates went 17-51 (33%). LeBron went 14-24 (58%).
Harden’s teammates went 37-67 (55%). Harden went 8-21 (38%).
Cavs win on a buzzer beater by LeBron, Houston wins by 18. I wonder who is more valuable?
Cavs win on a buzzer beater by LeBron, Houston wins by 18. I wonder who is more valuable?
-
saale
#34028 Re: NBA - National Basketball Association
jarane sudije nisu svirale i kraj price..sta ti imas nesta se uvjeravatIronman_88 wrote:Smanji ugođaj, niko ne osporava ništa, Jamesu naravno kapa do poda i za blokadu i za tricu, sugerirali smo samo da je blokada bila tijesna, na prvi pogled nisam bio siguran da li je regularna ili ne (vidim da nisam jedini), ti ako jesi, čestitke na oku sokolovom.
-
saale
#34029 Re: NBA - National Basketball Association
Lebron odigra ovakvu utakmicu sinoc, a jedino sto ste komentarisali je kako je zakasnila banana, koliko ste iskompleksirani..... 
Trenutno na 35p 11s i 8 as uz 55% šuta u plej ofu...Nije loše:)
- spree
#34030 Re: NBA - National Basketball Association
Prvo valjda znas i sam da se za MVP ne gleda jedna utakmica. Drugo uopste se ne gledaju po utakmice. Trece Harden je imao puno bolji omjer. Cetvrto harden je vec par godina pravo blizu tako da ce i to imati uticaja. Peto harden (ma koliko cudno zvucalo) je odbranbeno efikasniji ove godine i sesto lebron jeste najlorisniji, ali ne gleda se to tako, odnosno ima dosta ostalih faktora (vidi kad je rose dobio MVP).MensurM wrote:LeBron’s teammates went 17-51 (33%). LeBron went 14-24 (58%).
-
kakavdanakneiskustvu
#34031 Re: NBA - National Basketball Association
da,smijesno je to i objasnjavati na ovoj temi,jer jbg kontas da nece neko ko ne prati nikad nba doci nesto ovako napisati,kad eto ti njegaspree wrote:Prvo valjda znas i sam da se za MVP ne gleda jedna utakmica. Drugo uopste se ne gledaju po utakmice. Trece Harden je imao puno bolji omjer. Cetvrto harden je vec par godina pravo blizu tako da ce i to imati uticaja. Peto harden (ma koliko cudno zvucalo) je odbranbeno efikasniji ove godine i sesto lebron jeste najlorisniji, ali ne gleda se to tako, odnosno ima dosta ostalih faktora (vidi kad je rose dobio MVP).MensurM wrote:LeBron’s teammates went 17-51 (33%). LeBron went 14-24 (58%).
-
saale
#34032 Re: NBA - National Basketball Association
Samo nek zamjene ekipe, dati Djemi Hardenove saigrace a Hardenu Djemine panjevekakavdanakneiskustvu wrote:da,smijesno je to i objasnjavati na ovoj temi,jer jbg kontas da nece neko ko ne prati nikad nba doci nesto ovako napisati,kad eto ti njegaspree wrote:Prvo valjda znas i sam da se za MVP ne gleda jedna utakmica. Drugo uopste se ne gledaju po utakmice. Trece Harden je imao puno bolji omjer. Cetvrto harden je vec par godina pravo blizu tako da ce i to imati uticaja. Peto harden (ma koliko cudno zvucalo) je odbranbeno efikasniji ove godine i sesto lebron jeste najlorisniji, ali ne gleda se to tako, odnosno ima dosta ostalih faktora (vidi kad je rose dobio MVP).MensurM wrote:LeBron’s teammates went 17-51 (33%). LeBron went 14-24 (58%).
- Raigor Stonehoof
#34033 Re: NBA - National Basketball Association
jebem ti profesoricu bosanskogspree wrote: Niko ne spominje da je Indiana imala foul to give i da je LeBron bio toliko aware da je uspio izbjeci taj faul
-
saale
#34034 Re: NBA - National Basketball Association
Raigor Stonehoof wrote:jebem ti profesoricu bosanskogspree wrote: Niko ne spominje da je Indiana imala foul to give i da je LeBron bio toliko aware da je uspio izbjeci taj faulnije bio svjestan nego je bio aware jel.
- Ironman_88
#34035 Re: NBA - National Basketball Association
Očito da si ti jedini sa kompleksima ovdje:saale wrote:Lebron odigra ovakvu utakmicu sinoc, a jedino sto ste komentarisali je kako je zakasnila banana, koliko ste iskompleksirani.....
1. James mi je među dražim igračima
2. osvrnuo sam se na dio posta u vezi blokade jer mi je taj dio u tom trenutku bio interesantan, tebi je to bio signal da uletiš i obračunavaš se sa hejterima i kompleksašima
3. sudeći po tvom stažu na forumu, pretpostavljam da nisi balavac, ponašaj se u diskusiji kao odrasla i kulturna osoba.
-
kakavdanakneiskustvu
#34036 Re: NBA - National Basketball Association
Raigor Stonehoof wrote:jebem ti profesoricu bosanskogspree wrote: Niko ne spominje da je Indiana imala foul to give i da je LeBron bio toliko aware da je uspio izbjeci taj faulnije bio svjestan nego je bio aware jel.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#34037 Re: NBA - National Basketball Association
- spree
#34038 Re: NBA - National Basketball Association
- spree
#34039 Re: NBA - National Basketball Association
Ma pusti ga. Frajer ne cita. Tonu ovih hejtera, a on se uhvatio tebe i pretpostavljam meneIronman_88 wrote:Očito da si ti jedini sa kompleksima ovdje:saale wrote:Lebron odigra ovakvu utakmicu sinoc, a jedino sto ste komentarisali je kako je zakasnila banana, koliko ste iskompleksirani.....
1. James mi je među dražim igračima
2. osvrnuo sam se na dio posta u vezi blokade jer mi je taj dio u tom trenutku bio interesantan, tebi je to bio signal da uletiš i obračunavaš se sa hejterima i kompleksašima
3. sudeći po tvom stažu na forumu, pretpostavljam da nisi balavac, ponašaj se u diskusiji kao odrasla i kulturna osoba.
-
Melo15
#34040 Re: NBA - National Basketball Association
Interesuje li koga Hardenov dres od ove sezone, bijeli? 
- pirmin
#34041 Re: NBA - National Basketball Association
Mene interesuje dobra Kawhi-majica.
Ovu sto imam ne mogu vise nositi.
Ovu sto imam ne mogu vise nositi.
-
moke_31
#34042 Re: NBA - National Basketball Association
Ja koliko vidim James je opalio blokadu nakon što je lopta prvo udarila tabluRaigor Stonehoof wrote:I kaze ne jase po cuniMensurM wrote:Zašto si na svijetu najveći?
Gotvim ja njega kao jednog od najvećih svih vremena ali brate počinje me pravo živcirati sa koracima koje mu nikad ne sude, pa u posljednnje vrijeme bullying, ide direktno na igrače i gura ih silom, ljudi se samo sklanjaju jer se boje faula, plus sad ovo. Znam da ga guraju sudije, liga, pare, sponzori i to ali postaje previše očigledno i ofirno.
- relativno84
#34043 Re: NBA - National Basketball Association
moke_31 wrote:Gotvim ja njega kao jednog od najvećih svih vremena ali brate počinje me pravo živcirati sa koracima koje mu nikad ne sude, pa u posljednnje vrijeme bullying, ide direktno na igrače i gura ih silom, ljudi se samo sklanjaju jer se boje faula, plus sad ovo. Znam da ga guraju sudije, liga, pare, sponzori i to ali postaje previše očigledno i ofirno.

- spree
#34044 Re: NBA - National Basketball Association
Zvanicno priznato da je bio goaltending, a i greska kod petposljednjeg napada cavsa kada je young izbio loptu.
-
saale
#34045 Re: NBA - National Basketball Association
spree wrote:Zvanicno priznato da je bio goaltending, a i greska kod petposljednjeg napada cavsa kada je young izbio loptu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#34046 Re: NBA - National Basketball Association
Šta je problem, lik napravi korake, to se ne smije više ni reći 
-
kakavdanakneiskustvu
#34047 Re: NBA - National Basketball Association
to i oni nepostojeci faulovi na hardenu zgade covjeku nbaTomahawk11 wrote:Šta je problem, lik napravi korake, to se ne smije više ni reći
-
moke_31
#34048 Re: NBA - National Basketball Association
Ma bradu više niko ne smije pogledati poprijeko a kamoli napraviti bilo kakav kontakt, bukvalno ga puštaju da ulazi pod koš kako hoće.kakavdanakneiskustvu wrote:to i oni nepostojeci faulovi na hardenu zgade covjeku nbaTomahawk11 wrote:Šta je problem, lik napravi korake, to se ne smije više ni reći
A što je najgore on uopće nije toliko brz igrač da mu niko lateralnom kretnjom ne može presjeći putanju kretanja, odnosno malo mu skrenuti putanju od koša. Jednostavno drugi igrači se boje faula i onda ga maksimalno puštaju, a za gledati to postaje sve gadljivije, bar meni.
- n;hill
#34049 Re: NBA - National Basketball Association
uhh..što zagušvaše Celticsi sinoć...mogli su dobiti...al sad neizvjesno, sad je pritisak na njima, koliko puta samo promašiše cijeli koš 
- Ironman_88
#34050 Re: NBA - National Basketball Association
Čovjek se stalno koprca kao zaklana kokoš čim je neki igrač u blizini (njegov ili protivnički, nebitno)moke_31 wrote:Ma bradu više niko ne smije pogledati poprijeko a kamoli napraviti bilo kakav kontakt, bukvalno ga puštaju da ulazi pod koš kako hoće.kakavdanakneiskustvu wrote:to i oni nepostojeci faulovi na hardenu zgade covjeku nbaTomahawk11 wrote:Šta je problem, lik napravi korake, to se ne smije više ni reći
A što je najgore on uopće nije toliko brz igrač da mu niko lateralnom kretnjom ne može presjeći putanju kretanja, odnosno malo mu skrenuti putanju od koša. Jednostavno drugi igrači se boje faula i onda ga maksimalno puštaju, a za gledati to postaje sve gadljivije, bar meni.