Manchester City FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

insaneinthebrain

#34001 Re: Manchester City FC

Post by insaneinthebrain »

obuzdan wrote:
insaneinthebrain wrote:
presaugo dzekson na klupi kad je vidio da pelegrini ubacuje bonya :lol:
Materemi znao sam da se lik drogira, ali ovoliko...
a i ti izgleda malo povuces s vremena na vrijeme
obuzdan

#34002 Re: Manchester City FC

Post by obuzdan »

insaneinthebrain wrote: a i ti izgleda malo povuces s vremena na vrijeme
Ko te sta pito'? Povuci ti mene malo...
insaneinthebrain

#34003 Re: Manchester City FC

obuzdan wrote:
a ko je tebe sta pit'o, i ko tebi daje za pravo da dzeku zoves narkomanom. mozes samo da mu ga povuces
obuzdan

#34004 Re: Manchester City FC

Post by obuzdan »

insaneinthebrain wrote:
obuzdan wrote:
a ko je tebe sta pit'o, i ko tebi daje za pravo da dzeku zoves narkomanom. mozes samo da mu ga povuces
Halo ba klocu, bilo je ironicno...Ne volis ga ti nista vise nego svi mi...Smiri malo dozivljaje...
insaneinthebrain

#34005 Re: Manchester City FC

pa fino stavis onaj ironicni smajli klocu, a ne ovako da mislimo da si ozbiljan
Point.

#34006 Re: Manchester City FC

Post by Point. »

Ovaj Bony je najveca uvala borova od igraca zadnjih 10 godina. Pa jebo te Tito sta je ono, Bedntner za njega dodje Messi. I onakav guzati parmak City plati 30 miliona? Jebem ti fudbal kad ga svako igra.
Bosanski_kralj

#34007 Re: Manchester City FC

Post by Bosanski_kralj »

insaneinthebrain wrote:pa fino stavis onaj ironicni smajli klocu, a ne ovako da mislimo da si ozbiljan
:mrgreen:
Mustang1

#34008 Re: Manchester City FC

Post by Mustang1 »

Nakon sto smo ovu slusali poslije utakmice Chelsea-Paris red je i nakon ovog promasenog penala :D

Edin H.

#34009 Re: Manchester City FC

Post by Edin H. »

Point. wrote:Ovaj Bony je najveca uvala borova od igraca zadnjih 10 godina. Pa jebo te Tito sta je ono, Bedntner za njega dodje Messi. I onakav guzati parmak City plati 30 miliona? Jebem ti fudbal kad ga svako igra.
Neka, dobro je da su ovog parmaka kupili, pomoce Dzeki da izgura ugovor sa Cityjem do kraja, tu ipak kane koji dinar :D
Artest

#34010 Re: Manchester City FC

Post by Artest »

Ovi budalasi su stvarno mislili da ce se Nasri pretvorit u njihovog Iniestu?! Ono, vizljasti lik, sklon brzim promjenama pravca; lucidan asistent, inteligentan i timski igrac. Sve ono sto Nasirce nije. Njegova zamjena Navas je katastrofa za sebe, nije odigrao 3 utakmice da valja otkako je dosao. Ostale fule da ne nabrajam, trebalo mi dvije stranice.

Begiristain je najveci Torabi u svijetu fudbala....Ne znam kako opstaje, vjerovatno ucjenjuje gazdu snimljenim gangbangom s kozama.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#34011 Re: Manchester City FC

Post by hrasno38 »

hahahahah cuj Bony...ja ovdje govorim vec danima da covjek bukvalno ne moze da se sastavi sa loptom kad igra...mozda on jeste dobar ali za sada je katastrofa. Vecerasnje drzanje Edina na klupi mi lici na nekakv kapric Pelegrinija jer apsolutno nije bio nikakav razlog ajde ako vec nije bio u prvih 11 da ga prvog uvede jer ako on kao trener ne vidi njegovu igru u odnosu na Bonija onda nek se kane trenerskog posla. Ja da sam na mjestu vlasnika MC-a trazio bih od Pelea da on vrati pare klubu koje su date za Bonija.
Mogli bi sutra docekati vijest da je Pele dobio nogu vrlo lako jer ovo su sve njegovi porazi. Barca jeste veceras ubila, dominirala ali u prvom poluvremenu u drugom je bila druga prica i moglo se kako tako parirati. Generalno ova igra koju igra MC je definitivno prevazidjena i mora se iz temelja promjeniti i igrati puno brze
ljevoruki

#34012 Re: Manchester City FC

Post by ljevoruki »

hrasno38 wrote:hahahahah cuj Bony...ja ovdje govorim vec danima da covjek bukvalno ne moze da se sastavi sa loptom kad igra...mozda on jeste dobar ali za sada je katastrofa. Vecerasnje drzanje Edina na klupi mi lici na nekakv kapric Pelegrinija jer apsolutno nije bio nikakav razlog ajde ako vec nije bio u prvih 11 da ga prvog uvede jer ako on kao trener ne vidi njegovu igru u odnosu na Bonija onda nek se kane trenerskog posla. Ja da sam na mjestu vlasnika MC-a trazio bih od Pelea da on vrati pare klubu koje su date za Bonija.
Mogli bi sutra docekati vijest da je Pele dobio nogu vrlo lako jer ovo su sve njegovi porazi. Barca jeste veceras ubila, dominirala ali u prvom poluvremenu u drugom je bila druga prica i moglo se kako tako parirati. Generalno ova igra koju igra MC je definitivno prevazidjena i mora se iz temelja promjeniti i igrati puno brze
Nema brze igre sa Silvom i Nasrijem. :(
Treba promijeniti vise od pola tima i trenera, dati im par godina da se malo uigraju i onda ocekivati rezultate.
Ovo sto sada gledamo je zalosno, koliko su para ulozili morali su uzeti LP barem jednom do sada.

P.S. Milner je veceras vidjen kod nane Hate na Sedreniku, uzimala mu mjeru za dimije. :oops:
Point.

#34013 Re: Manchester City FC

Post by Point. »

Silva i Nasri su najveci kocnicari danasnjeg Citija. Kako oni samo mrljave loptu, stani, okreni, kreni, stani opet, okreni se za 360 stepenibeh onda dodaj Kunu, koji ce radije sutati iz nemogucih daljina i uglova nego uposliti suigraca. Boze me sacuvaj.
Logovan

#34014 Re: Manchester City FC

Post by Logovan »

Point. wrote:Silva i Nasri su najveci kocnicari danasnjeg Citija. Kako oni samo mrljave loptu, stani, okreni, kreni, stani opet, okreni se za 360 stepenibeh onda dodaj Kunu, koji ce radije sutati iz nemogucih daljina i uglova nego uposliti suigraca. Boze me sacuvaj.
Silva je i dobar, kakav je Nasri. Po meni ne može on sa njim u istu rečenicu.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#34015 Re: Manchester City FC

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:
Point. wrote:Silva i Nasri su najveci kocnicari danasnjeg Citija. Kako oni samo mrljave loptu, stani, okreni, kreni, stani opet, okreni se za 360 stepenibeh onda dodaj Kunu, koji ce radije sutati iz nemogucih daljina i uglova nego uposliti suigraca. Boze me sacuvaj.
Ma tesko da je iko u MC taraba od igraca ipak su to fudbalska imena ali igru i nacin igre odredjuje trener i ako igra nije onakva kakvu su ustelili izbacuje se igrac koji je kvari. Jucer je bila cista sprdnja sa Milnerom cijelu utakmicu a na klupi Pelegriniju sjede Dzeko, Bonny pa zasto ne i Lampard koji ima ogromno iskustvo. Pa koji bi trener sinoc igrao onako kalkulantski. Najbolji primjer je PSG koji je napao Chelsi iz svih oruzja i naravno to mu se isplatilo. Gdje je sad onaj @Sunup da nam objasni kako je Aguero zvijer.....jucer ama nista....ni onaj penal nije bio al eto dobio ga je. MC centrira lopte sa krila a najvisi igrac u napadu metar i zilet!!!:) Vec danas su trebali dati nogu Pelegriniju jer radi njegovih eksperimenata su ispali iz svega iz cega se moglo ispasti. Sinoc da je napao Barcu u drugom poluvremenu svim sa cim raspolaze svasta je moglo biti.
Bonny je totalni ali totalni promasaj. Covjek je najvise golova dao iz penala i naravno kad si jedini napadac i kad svi igraju na tebe da ces postici najvise golova. Jovetic je za njega Maradona.
AmiĐa_Idriz

#34016 Re: Manchester City FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Point. wrote:Ovaj Bony je najveca uvala borova od igraca zadnjih 10 godina. Pa jebo te Tito sta je ono, Bedntner za njega dodje Messi. I onakav guzati parmak City plati 30 miliona? Jebem ti fudbal kad ga svako igra.
Ma rođo zna samo iz sve snage nekako opucati/potkopati loptu pa šta bude. On i je samo za klubove tipa Svonsi ili Vitese gdje je i mogao glumiti "glavnog" igrača. Uglavnom Monk je obavio majstorski posao uze čovjek 30 miliona za komad balvana :D
Sunup

#34017 Re: Manchester City FC

Post by Sunup »

hrasno38 wrote:
Logovan wrote:
Ma tesko da je iko u MC taraba od igraca ipak su to fudbalska imena ali igru i nacin igre odredjuje trener i ako igra nije onakva kakvu su ustelili izbacuje se igrac koji je kvari. Jucer je bila cista sprdnja sa Milnerom cijelu utakmicu a na klupi Pelegriniju sjede Dzeko, Bonny pa zasto ne i Lampard koji ima ogromno iskustvo. Pa koji bi trener sinoc igrao onako kalkulantski. Najbolji primjer je PSG koji je napao Chelsi iz svih oruzja i naravno to mu se isplatilo. Gdje je sad onaj @Sunup da nam objasni kako je Aguero zvijer.....jucer ama nista....ni onaj penal nije bio al eto dobio ga je. MC centrira lopte sa krila a najvisi igrac u napadu metar i zilet!!!:) Vec danas su trebali dati nogu Pelegriniju jer radi njegovih eksperimenata su ispali iz svega iz cega se moglo ispasti. Sinoc da je napao Barcu u drugom poluvremenu svim sa cim raspolaze svasta je moglo biti.
Bonny je totalni ali totalni promasaj. Covjek je najvise golova dao iz penala i naravno kad si jedini napadac i kad svi igraju na tebe da ces postici najvise golova. Jovetic je za njega Maradona.
==============================
Eto bas bi bilo bolje po City da je umjesto trkaca i borca Milnera u igri bio spavac i "slucajni prolaznik" Dzeko ili pak Bony !!?? Kakvih mi samo strucnjaka u Bosni imamo; sve "suskavac" do "suskavca"!!
Bitno je da ti vidis da je City igrao "kalkulantski" , a nije navalio (vidi ti samo poredjenja: kao sto je PSG napao Chelsea) na Barcelonu !!? Pa znas li ti uopste snagu PSG u odnosu na Mourinhom "autobus"?? Ne znas !!)Pa tebi nije jasno da City ni sa 14-15 igraca na terenu (nemoj ovo 14-15 bas bukvalno shvatiti) nije u stanju napasti Barcelonu ako Barcelona zaista treba zapeti. Niti jedan jedini igrac City-ja izuzev Aguera i donekle Silve(i to i oni mozda) ne bi imao mjesta u prvoj postavi Barcelone !!
U drugom poluvremenu Barcelona je bitno smanjila gas (i pored toga su jednostavno morali zabiti barem 2-3 gola samo u 2. poluvremenu iz onih silnih 100% sansi), a nikako nije bilo to da je eto City navalio! Barcelona je toliko lagano igrala protiv City-ja da su se ljudi bukvalno ponasali kao da su na treningu! Da im je nestotrebalo u 2. poluvremenu, City bi bio posramljen isto kao i u prvom poluvremenu. Slijepci kao ti to naravno ne vide i ne vide 100 i jednu 100% sansu Barcelone ali eto konstatuju da je svasta moglo biti u 2. poluvremenu i to zbog penala za City (uzgred, ono nije bio penal !) i jedne polusanse!!! ??
I nema tog trenera na svijetu koji bi od ovog City-ja mogao napraviti u Evropi respektabilnu ekipu !! Nema tu kvaliteta za to !! Za takvo sto trebalo bi im jos minimalno 5-6 vrhunskih fudbalera i tjeranje napolje 7-8 sadasnjih prvotimaca!!!
Sto si to ti (kao i svi drugi Dzekini ljubitelji na ovom forumu) toliko ljubomoran i ljut na Aguera?? Teske komplekse vam covjek nabija !!
Pa i protiv Barcelone je covjek bio ako ne najbolji kod City-ja, a ono medju par najboljih.
Tomahawk11
Globalni moderator

#34018 Re: Manchester City FC

Post by Tomahawk11 »

Palace konkretno, ne ko ovi setaci, dodaj je, tamo je, vamo je, eto imali su onu stativu, ostalo uzas od igre, niko da potegne, FC Letargija is back. Bas ih je mucno gledati.
I da, Edin beskoristan...ne igraju na njega uopste :oops:

Mozda je bio koji ofsajdcic kod ovog Palaceovog gola, al nema veze :oops: mogao bi Pele biti popushlic jos veceras.
skafiskafsnjak

#34019 Re: Manchester City FC

Post by skafiskafsnjak »

United ce ih nakarindzat :izet:
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#34020 Re: Manchester City FC

Post by I am Happy »

Bas su levatine
insaneinthebrain

#34021 Re: Manchester City FC

skafiskafsnjak wrote:United ce ih nakarindzat :izet:
al u qrcu :lol:
skafiskafsnjak

#34022 Re: Manchester City FC

Post by skafiskafsnjak »

insaneinthebrain wrote:
Pa vala, gledajuci trenutnu formu ova dva kluba, to ti je tako.

Ti se u qrcu nadaj da nece :lol: :lol:
relativno84

#34023 Re: Manchester City FC

Post by relativno84 »

:oops:
insaneinthebrain

#34024 Re: Manchester City FC

skafiskafsnjak wrote:
insaneinthebrain wrote:
Pa vala, gledajuci trenutnu formu ova dva kluba, to ti je tako.

Ti se u qrcu nadaj da nece :lol: :lol:
a ti se u qurcu nadaj da hoce :izet:
al ih dere palace :D
splinter

#34025 Re: Manchester City FC

Post by splinter »

I dalje i dalje i trpaj te levate :-D
Post Reply