Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
last mohicans wrote: ↑02/03/2026 21:29
Dobar ovaj Gaučos bek kod Zelje
Sa Ristovskim u 5 deka
Prvo Ristovski nije bek, barem to nauči. Trica ramazan olsun.
Onda ne poznajes svoje igrace
12/02/1992 (34)
Citizenship: North Macedonia North Macedonia
Height: 1,85 m
Position: Right-Back
Nama svaki gol ko pobjeda.ne trazimo puno
12/02/1992 (34)
On je igrao i veznog, igra sve čovjek, a kod nas je uglavnom desni stoper, bek rijetko.
12/02/1992 (34)
On je igrao i veznog, igra sve čovjek, a kod nas je uglavnom desni stoper, bek rijetko.
Ok ,samo sam procitao na transfermarket sta pise,cini mi se protiv borca da je igrao dole na desnon strani i izletio 2-3 puta
12/02/1992 (34)
Je li realno da poredis Rileta i onu vasu nindza kornjacu.
Sve dok nakon ovog klanja se ne desi neki slučajni “biciklo” ovo neće stati. Prvi put kada se dotična gospoda upute na klinički na daljnje pretrage tu će početi regularno suđenje. Kada iz guzice u glavu dođe strah kako za sebe samog tako i za familiju onda se ni Vicina ne pika. LIJEPI STRAH… Ja da sam Mamić ja bih znao šta bih. U Bosni bog dao ima dovoljno budala koje će za par eurića čuda sa Bandićem da naprave. Sve ostalo je šprdnja….
armin071 wrote: ↑07/03/2026 18:04
Sve dok nakon ovog klanja se ne desi neki slučajni “biciklo” ovo neće stati. Prvi put kada se dotična gospoda upute na klinički na daljnje pretrage tu će početi regularno suđenje. Kada iz guzice u glavu dođe strah kako za sebe samog tako i za familiju onda se ni Vicina ne pika. LIJEPI STRAH… Ja da sam Mamić ja bih znao šta bih. U Bosni bog dao ima dovoljno budala koje će za par eurića čuda sa Bandićem da naprave. Sve ostalo je šprdnja….
Bandic vedri i oblci od 2017. kad smo mi izgubili titulu zbog penala u Bijeljini tad je bilo smijesno. a Bandic i dalje tu, fura po svom
armin071 wrote: ↑07/03/2026 18:04
Bandic vedri i oblci od 2017. kad smo mi izgubili titulu zbog penala u Bijeljini tad je bilo smijesno. a Bandic i dalje tu, fura po svom
ma ko nas jebe… Navijači ginu da ukradu nekome transparent, tuku se međusobno, glođemo se između sebe a kamenjar te jebe godinama… pa da je khabib pa do sad bi ga neko polomio…. nema prave reakcije nema ni posljedica zato nas i karaju gdje god mogu…