hipoteticka situacija, ti i ja smo radne kolegezizi505 wrote:
Za mene si ti malo naopak, a nekome drugom nisi.
Jednostavno smo svi različiti
tako me pozdravis, ja odgovorim "ma joj, ima 3 dana ne mogu se ljudski posrat'"
ne bi me cudno pogledala?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
hipoteticka situacija, ti i ja smo radne kolegezizi505 wrote:
Šta ima, kolega forumašu?radiostar wrote:znas li sta je tetrapiloktomija?zizi505 wrote:
Onda nikoga ne pitaj kako je, da ti slučajno ne bi iskreno odgovorio, što bi tebe moglo užasnuti.
I ti kao i radiostar izbjegavaj onda otvorena pitanja.
e pazi sad, ispravka krivog navoda, nisam pitao 'kako je'
Ne bih, još bi ti ponudila šta ti može pomoći oko togaradiostar wrote:hipoteticka situacija, ti i ja smo radne kolegezizi505 wrote:
tako me pozdravis, ja odgovorim "ma joj, ima 3 dana ne mogu se ljudski posrat'"
ne bi me cudno pogledala?
jest, lako je bacati suplju ovakozizi505 wrote:
Ne bih, još bi ti ponudila šta ti može pomoći oko toga
evo, hekla se pomalo, kod tebe kolegice?zizi505 wrote:
Šta ima, kolega forumašu?
haha, evo i ovoga, djesi ti ba fakerualibaba_i_30_godina wrote:O jbte nekima ne meres ni odgovoriti iskreno kada te pitaju kako si, pa makar to bilo retoričko pitanje.
mene uopste ne komplementira to sto moj rad nekoga obogacuje ... mislim ok je dok nije u pitanju mobing i postuje se dogovor...al da me to najvise komplimentiralmo wrote:moj posao mi donosi ovakve komplimente, a i međuljudski odnosi.biggrin wrote:ti si k'o nacrtana za rad kod privatnikalmo wrote: nekako najviše mi komplimentira kada čujem da nešto što radim (na bilo kojem polju) ostavlja pozitivan trag i obogaćuje nekoga.
privatnike ostavljam tebi i sličnim buranijama
A imaš li inače s tim problem?radiostar wrote:jest, lako je bacati suplju ovakozizi505 wrote:
Ne bih, još bi ti ponudila šta ti može pomoći oko toga
ko zna, mozda nam se putevi i ukrste kad poludim pa pocnem tako dijeliti informacije o svojim sranjima
radiostar wrote:evo, hekla se pomalo, kod tebe kolegice?zizi505 wrote:
Šta ima, kolega forumašu?
super, izuzetno mi je drago sto nisam dio te tvoje ekipezizi505 wrote:
A imaš li inače s tim problem?
Imam efikasnih recepata?
Ja imam ekipu na poslu s kojom tabirim stanja naših stolica, da se malo pristojnije izrazim
od vas mladjih generacija bih ocekivao da ste ipak malo sirih pogleda... i jesi li to ti pretpostavila moj spol? tststszizi505 wrote:
muško, a hekla
![]()
Boli me stomak![]()
![]()
da je to ta varijanta sad bih u kafani slavio, ne bih se glupostima bavioHakiz wrote:Ovdje sve razlog za svađu.
Meni kada kolegica kaže "dobila" ispustim uzdah olakšanja. Skupa alimentacija...
Konzervativnaradiostar wrote:od vas mladjih generacija bih ocekivao da ste ipak malo sirih pogleda... i jesi li to ti pretpostavila moj spol? tststszizi505 wrote:
muško, a hekla
![]()
Boli me stomak![]()
![]()
Nekompatibilnazizi505 wrote:Konzervativnaradiostar wrote:od vas mladjih generacija bih ocekivao da ste ipak malo sirih pogleda... i jesi li to ti pretpostavila moj spol? tststszizi505 wrote:
muško, a hekla
![]()
Boli me stomak![]()
![]()
Opusti se.radiostar wrote:da je to ta varijanta sad bih u kafani slavio, ne bih se glupostima bavioHakiz wrote:Ovdje sve razlog za svađu.
Meni kada kolegica kaže "dobila" ispustim uzdah olakšanja. Skupa alimentacija...
al nije ni izdaleka, tako da mi je ta info suvisna totalno
Treba biti iskren.moonca wrote:hm - pitam kolegu -kako si-ev iz wc - nesto me prostata zeza..ha...hipoteticki naravno... ne bi mi se svidjelo to-odmah mi ide slika wcc i pishaone..
ma opusteniji ne mogu bitiHakiz wrote:Opusti se.radiostar wrote:da je to ta varijanta sad bih u kafani slavio, ne bih se glupostima bavioHakiz wrote:Ovdje sve razlog za svađu.
al nije ni izdaleka, tako da mi je ta info suvisna totalno