prvi je naravno najbolji... pravi klasik
pa
četvrti i peti... petica može biti ko zaseban film i izuzetno je zanimljiv
dvojka je faktički SF kao i film o krađi organa i uspavljivanju bolesnika Coma
dok je nažalost scenarij najgori u trojci...
Moderator: _BataZiv_0809
oglas: potrebna zrela zena za infantilan film.BJB wrote:Ma nije uopste..Za ovu ulogu je i bila potrebna zrela zena.Lincoln-Burrows wrote:Kate je prestara za tu ulogu.BJB wrote:Odavno ne pogledah bolji film..![]()
![]()
Kate Winslet, Judy Davis-genijalna, Liam Hemsworth -eye candy..
Ma ja se malo pravim pametna, sto me dekoncentrises?BJB wrote:cLo, ukusi se razlikuju, meni se bas dopao sto je drugaciji..
onako....moze proc.pici wrote:
sve se kanim ovaj film pregledat al me omelo sa serijo GoT pa ko ga je gledao isplatili se sat i po drezdat izgleda filmcina a odlicna glumacka postava...
Ne isplati, karina od filma, malo reći razočaranpici wrote:
sve se kanim ovaj film pregledat al me omelo sa serijo GoT pa ko ga je gledao isplatili se sat i po drezdat izgleda filmcina a odlicna glumacka postava...
A good man always has to know his limitationsBlack swan wrote:kad zaghlavim u losem filmu
odmh ukljucim prljavog harija
sad sam na sudden impact ili 4. po redu
to su filmovi s muzevima za muzeve a ne ova sranja danas ni scenarija ni duse ni rezije
vrh filmdrag_gost wrote:http://www.imdb.com/title/tt3704050/ - Remember
Zar se ovakvi filmovi jos snimaju? Genijalni Plummer...
Samo da ne bude polusmarački kao posljednji Kaufmanov.
omar little wrote:ne mogu vjerovati da jos uvijek postoje ljudi na planeti koji daju novce adamu sendleru za snimati filmove. ili da postoje specimeni koji placaju karte za kino gledati njegove filmove. toliko od mene.
U isti kos kod mene ide ben stiller, owen wilson, vince vaughn, sve komedijasi na baterijeomar little wrote:ne mogu vjerovati da jos uvijek postoje ljudi na planeti koji daju novce adamu sendleru za snimati filmove. ili da postoje specimeni koji placaju karte za kino gledati njegove filmove. toliko od mene.