Fudbalski klubovi iz BiH - stare sezone

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
emigrazione

#3401 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by emigrazione »

Stroj-2 wrote:
avetinja wrote:Kako vam ne dosadi mjeriti čiji je veći?

Komšinice idu logikom gdje sami sebi skaču u stomak. Titule iz Jugoslavije se računaju kao dvostruke, trostruke...zavisi koliko gospodi odgovara. Koju god oni cifru lupe, to se mora poštovati. Kada im neko spomene Videoton, dobiju kolektivni osip, i to se ne računa kao najveći evropski uspjeh bh fudbala, već se poteže pitanje Borussije i Kijeva. To je za grohotnog smijeha.
A osmina finala jedne LP nije uspjeh za jedan klub iz BiH pored velike četvorke iz tog vremena i masu drugih jačih evropskih klubova ?
Nije jarane samo je Videoton uspjeh...zamal' sa Realom da igraju finale i da ga izbace na penale
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#3402 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by hrasno38 »

ibizza wrote:
hrasno38 wrote:
Aha rasclanjujemo sada pehare na sastavne dijelove OK nema problema i opet kaqd sve saberes i oduzmes rezultat je 14:11 ali za plavu kaznenu ekspediciju.
ma hajde ba, za 3 mjeseca ce dupla biti abd tako da smo opet tu :P Pricati o velicini kluba koji je za prvih 76. godina postojanja osvojio JEDAN trofej je zalosno. Poslije rata, imali malo savez, malo srece i uzeli par titula i sad se tu k*****e :D Bjez ba @Hrasno :D
Pa mozda i bude ako malo Bakir pogura!!
ibizza

#3403 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by ibizza »

hrasno38 wrote:
ibizza wrote:
hrasno38 wrote:
Aha rasclanjujemo sada pehare na sastavne dijelove OK nema problema i opet kaqd sve saberes i oduzmes rezultat je 14:11 ali za plavu kaznenu ekspediciju.
ma hajde ba, za 3 mjeseca ce dupla biti abd tako da smo opet tu :P Pricati o velicini kluba koji je za prvih 76. godina postojanja osvojio JEDAN trofej je zalosno. Poslije rata, imali malo savez, malo srece i uzeli par titula i sad se tu k*****e :D Bjez ba @Hrasno :D
Pa mozda i bude ako malo Bakir pogura!!
Ali za 76. godina jedan trofej u vitrinama- ZALOSNO moj @hrasno :D

Ima da guraju svi, mora biti dupla :P :D
hrasno38

#3404 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by hrasno38 »

hrasno38 wrote:Pa mozda i bude ako malo Bakir pogura!!
ibizza wrote:Ali za 76. godina jedan trofej u vitrinama- ZALOSNO moj @hrasno :D

Samo dobro podmazite to vam inace ide od ruke od samog osnivanja "sa partijom nisi sam"!!!
Stroj-2

#3405 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by Stroj-2 »

hrasno38 wrote:

Samo dobro podmazite to vam inace ide od ruke od samog osnivanja "sa partijom nisi sam"!!!
Osnovala Partija podržala Čaršija 8-)
hrasno38

#3406 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:
hrasno38 wrote:
leškarenje wrote:Pa je li te onda stid ?
Boze sacuvaj kako me moze biti stid neceka sto je casno i posteno pa makar to bio i odlazak u drugu ligu. To je sport igras budes prvak i onda ispadnes pa se vratis i dodjes do polufinala kupa UEFA. Ovi gore sto igraju guzovace od postanka ne ispadaju i imaju samo jednu titulu vise i nikada nisu prisli ni blizu Zeljinog uspjeha u Evropi. Jel tebe stid???? Zeljo je sportski klub a Sarajevo klasicni rezimski i politicko stvoreni tj vjestacki.
Pa sto bi nas onda bilo stid sto nemamo vise trofeja :D ja tebe ne kontam :lol: :lol:
Pa ne znam mozda sam nesto propustio ali koliko se sjecam sportovi se igraju za neke nagrade....trofeje...medalje...nebitno za vas jer vam je od 92 dovoljna natkasla da svoje strpate!
ibizza

#3407 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by ibizza »

hrasno38 wrote:

Joooooj suplje o partijama i drzavama :D

Pa ko vama je dao zemlju da sklepate ovu skalameriju od stadiona? Ko vam je dao lovu da sagradite one tribine? Ko vam uradi reflektore? U opstinskim budzetima se odvajaju pare za privatno vlasnistvo-odrzavanje Grbavice itd :D Da ne govorim o tati Osimu, savezu, Amaru i titulama :D

A ono najde drobiti o partijama i podrsci , bjez ba :D

76. godina -JEDAN trofej :D Ja bruke od kluba :lol: :lol:
hrasno38

#3408 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:Bake zna :izet: da vam ne bi rezima gledo bi jos stadion sa Bristola ,moj hrasno...ne valja ti prica nikako.

Naravno sportovi se igraju za trofeje,bolji ih je uzimao u to vrijeme.Posteno,ali vi tad niste ni bili u prilici da igrate za iste,je li te sramota :D
Hahahah jest jest Alija i Bakir nam oslobodili BiH i Grbavicu zajedno sa rezimom!!!! A onda podjelili zlatne kasike.....i rekli nekim ekipama "rat je zavrsio sad se mozete vratiti".
Stroj-2

#3409 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by Stroj-2 »

hrasno38 wrote:
Pa ne znam mozda sam nesto propustio ali koliko se sjecam sportovi se igraju za neke nagrade....trofeje...medalje...nebitno za vas jer vam je od 92 dovoljna natkasla da svoje strpate!
Vama u '76 godina dovoljna je ladica bila za trofej i poruka #zamaloreal. :D
Last edited by Stroj-2 on 26/02/2016 23:46, edited 1 time in total.
ibizza

#3410 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by ibizza »

Stroj-2 wrote:
hrasno38 wrote:
Vama u '76 godina dovoljna je ladica bila za trofej. :D
:lol: :lol: :lol:
hrasno38

#3411 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by hrasno38 »

Dobri ste, onako zabavni i po obicaju neargumentovani ko novinari Srne ali je uzivanje pravo iamti vas za sugovornike i po ko zna koji put se uvjeriti kolike su vase boli...samo da podsjetim 14:11. Pamtnom dosta ko je veci i uspjesniji izuzev ako vi ne uciite i niste ucili neku novu matematiku. Laku noc i prijatno....da igrate protiv nekog drugo pozelio bih da vas poderu a ovako ne mogu ma koliko da vas ne volim to je manje od onoga koliko mrzim ustase iz Z.Mostara.
Stroj-2

#3412 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by Stroj-2 »

hrasno38 wrote:Dobri ste, onako zabavni i po obicaju neargumentovani ko novinari Srne ali je uzivanje pravo iamti vas za sugovornike i po ko zna koji put se uvjeriti kolike su vase boli...samo da podsjetim 14:11. Pamtnom dosta ko je veci i uspjesniji izuzev ako vi ne uciite i niste ucili neku novu matematiku. Laku noc i prijatno....da igrate protiv nekog drugo pozelio bih da vas poderu a ovako ne mogu ma koliko da vas ne volim to je manje od onoga koliko mrzim ustase iz Z.Mostara.
Predaj se štrumfe izgubio si boj.

Samo naprijed mali plavi nema predaje. 8-)
jeza u ledja

#3413 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by jeza u ledja »

Rijesili smo neke stvari...

Izvinjajem se sto izmaltretira coeka.

Idemo dalje.
emigrazione

#3414 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by emigrazione »

leškarenje wrote:Tebi glavni argument da je Ramljak bio vani u ratu :lol: :lol:
I da je bio vodja :lol:
avetinja

#3415 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by avetinja »

hrasno38 wrote:Dobri ste, onako zabavni i po obicaju neargumentovani ko novinari Srne ali je uzivanje pravo iamti vas za sugovornike i po ko zna koji put se uvjeriti kolike su vase boli...samo da podsjetim 14:11. Pamtnom dosta ko je veci i uspjesniji izuzev ako vi ne uciite i niste ucili neku novu matematiku. Laku noc i prijatno....da igrate protiv nekog drugo pozelio bih da vas poderu a ovako ne mogu ma koliko da vas ne volim to je manje od onoga koliko mrzim ustase iz Z.Mostara.
Ne možeš tako računati. Titule iz Jugoslavije se samo broje (jedna titula vrijedi kao njih 3,4, 5.. zavisi kako se komšiluk dogovori), ostalo možeš u Miljacku baciti. United, HSV, Borussija, Kijevo se računaju kao najveći uspjesi. Videoton se ne računa. Samo je to ispravna logika.

Alaselamet. :lol: :lol: :lol:
avetinja

#3416 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by avetinja »

Dobro se sjećam izjava pojedinih forumaša da se titule iz Jugoslavije računaju kao 2-3. :lol:

Pa kad su iz "ralpga" što ih niste osvajali? Đe zapelo? :mrgreen:

Hajde sve to, ali da negirate Videoton kao najveći uspjeh bh fudbala... :lol: :lol:
Logovan

#3417 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by Logovan »

leškarenje wrote: Naravno sportovi se igraju za trofeje
Od ove polusezone fudbal se igra radi hora i novog semafora. :oops: :D Ko ima ovo dvoje, on je glavni i tako to.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#3418 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by mali_milojica »

Stroj-2 wrote:
hrasno38 wrote:
70 godina sprcali u guzicu,sve spalo na kancelariju u Titovoj i zajednicko brojilo za vodu sa ostalim stanarima 8-)
The 51st State

#3419 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by The 51st State »

hrasno38 wrote:
leškarenje wrote:Bake zna :izet: da vam ne bi rezima gledo bi jos stadion sa Bristola ,moj hrasno...ne valja ti prica nikako.

Naravno sportovi se igraju za trofeje,bolji ih je uzimao u to vrijeme.Posteno,ali vi tad niste ni bili u prilici da igrate za iste,je li te sramota :D
Hahahah jest jest Alija i Bakir nam oslobodili BiH i Grbavicu zajedno sa rezimom!!!! A onda podjelili zlatne kasike.....i rekli nekim ekipama "rat je zavrsio sad se mozete vratiti".
Nesuvislo ali rece istinu, da ne bi reintegracije zeljeznicar bi bio jedna obicna istorijska anomalicna pojava, ono i sad jeste za priseban svijet..
Stroj-2

#3420 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by Stroj-2 »

mali_milojica wrote:
Stroj-2 wrote:
hrasno38 wrote:
70 godina sprcali u guzicu,sve spalo na kancelariju u Titovoj i zajednicko brojilo za vodu sa ostalim stanarima 8-)
I kao podstanari opet s dvije titule, najbolje igrače, s najboljim posjetama. Pametnom je išaret dovoljan. 8-)
bjelave

#3421 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by bjelave »

hrasno38 wrote:
Stroj-2 wrote:Jel Želimir Vidović Keli pokojni pobjego ?

@Hrano38 FK Sarajevo- Manchester United na Koševu 8-)
E vidis nije nego Sarajevo Zeljo neke davne godine ako vec hoces da pametujes o posjetama kao i Sarajevo Hamburg.....s tim da se tada na Kosevu stajalo a ovo se na Kosevu sjedi!!!!

Rekordna posjeta na Koševu je zabilježena 10. marta 1982. godine, kada se u derbiju gradskih rivala skupilo 55.000 gledalaca (prema nekim procjenama i više od 60.000), što je najveći zabilježeni broj gledalaca na jednoj fudbalskoj utakmici u našoj zemlji.
Napisi i rezultat Hrasno :izet: :izet:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#3422 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by mali_milojica »

Stroj-2 wrote:
I kao podstanari opet s dvije titule, najbolje igrače, s najboljim posjetama. Pametnom je išaret dovoljan. 8-)
Dvije titule u 70 godina :roll:
omega369

#3423 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by omega369 »

kako se priblizava sutrasnja utakmica opasno se cirevi pripremaju na pucanje. Gdje je zapelo? miske sve ulozio na pobjedu protiv sirokog pa je kolektivna nervoza?

Ako tu ispusite bice "bambuca, idemo nigdje" :izet:
Stroj-2

#3424 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by Stroj-2 »

leškarenje wrote:
mali_milojica wrote:
Stroj-2 wrote:
Dvije titule u 70 godina :roll:
5 titula za 70. godina,a vi ste za svojih 76. imali 1 (JEDNU ) :lol:
Nek dumaju i kopaju malo. :izet:
avetinja

#3425 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by avetinja »

O ovome ja govorim. Nije bitno koliko titula u konačnici imaju ova dva kluba. Bitno je koliko ih je ko osvojio za 70 godina postojanja. Alaselamet.
Post Reply