Nije jarane samo je Videoton uspjeh...zamal' sa Realom da igraju finale i da ga izbace na penaleStroj-2 wrote:A osmina finala jedne LP nije uspjeh za jedan klub iz BiH pored velike četvorke iz tog vremena i masu drugih jačih evropskih klubova ?avetinja wrote:Kako vam ne dosadi mjeriti čiji je veći?
Komšinice idu logikom gdje sami sebi skaču u stomak. Titule iz Jugoslavije se računaju kao dvostruke, trostruke...zavisi koliko gospodi odgovara. Koju god oni cifru lupe, to se mora poštovati. Kada im neko spomene Videoton, dobiju kolektivni osip, i to se ne računa kao najveći evropski uspjeh bh fudbala, već se poteže pitanje Borussije i Kijeva. To je za grohotnog smijeha.
Fudbalski klubovi iz BiH - stare sezone
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- emigrazione
#3401 Re: Fudbal u BiH (općenito)
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#3402 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Pa mozda i bude ako malo Bakir pogura!!ibizza wrote:ma hajde ba, za 3 mjeseca ce dupla biti abd tako da smo opet tuhrasno38 wrote:
Aha rasclanjujemo sada pehare na sastavne dijelove OK nema problema i opet kaqd sve saberes i oduzmes rezultat je 14:11 ali za plavu kaznenu ekspediciju.Pricati o velicini kluba koji je za prvih 76. godina postojanja osvojio JEDAN trofej je zalosno. Poslije rata, imali malo savez, malo srece i uzeli par titula i sad se tu k*****e
Bjez ba @Hrasno
-
ibizza
#3403 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Ali za 76. godina jedan trofej u vitrinama- ZALOSNO moj @hrasnohrasno38 wrote:Pa mozda i bude ako malo Bakir pogura!!ibizza wrote:ma hajde ba, za 3 mjeseca ce dupla biti abd tako da smo opet tuhrasno38 wrote:
Aha rasclanjujemo sada pehare na sastavne dijelove OK nema problema i opet kaqd sve saberes i oduzmes rezultat je 14:11 ali za plavu kaznenu ekspediciju.Pricati o velicini kluba koji je za prvih 76. godina postojanja osvojio JEDAN trofej je zalosno. Poslije rata, imali malo savez, malo srece i uzeli par titula i sad se tu k*****e
Bjez ba @Hrasno
Ima da guraju svi, mora biti dupla
- hrasno38
#3404 Re: Fudbal u BiH (općenito)
hrasno38 wrote:Pa mozda i bude ako malo Bakir pogura!!
Samo dobro podmazite to vam inace ide od ruke od samog osnivanja "sa partijom nisi sam"!!!ibizza wrote:Ali za 76. godina jedan trofej u vitrinama- ZALOSNO moj @hrasno
Ima da guraju svi, mora biti dupla![]()
- Stroj-2
#3405 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Osnovala Partija podržala Čaršijahrasno38 wrote:hrasno38 wrote:Pa mozda i bude ako malo Bakir pogura!!Samo dobro podmazite to vam inace ide od ruke od samog osnivanja "sa partijom nisi sam"!!!ibizza wrote:Ali za 76. godina jedan trofej u vitrinama- ZALOSNO moj @hrasno
- hrasno38
#3406 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Pa ne znam mozda sam nesto propustio ali koliko se sjecam sportovi se igraju za neke nagrade....trofeje...medalje...nebitno za vas jer vam je od 92 dovoljna natkasla da svoje strpate!leškarenje wrote:Pa sto bi nas onda bilo stid sto nemamo vise trofejahrasno38 wrote:Boze sacuvaj kako me moze biti stid neceka sto je casno i posteno pa makar to bio i odlazak u drugu ligu. To je sport igras budes prvak i onda ispadnes pa se vratis i dodjes do polufinala kupa UEFA. Ovi gore sto igraju guzovace od postanka ne ispadaju i imaju samo jednu titulu vise i nikada nisu prisli ni blizu Zeljinog uspjeha u Evropi. Jel tebe stid???? Zeljo je sportski klub a Sarajevo klasicni rezimski i politicko stvoreni tj vjestacki.leškarenje wrote:Pa je li te onda stid ?ja tebe ne kontam
![]()
-
ibizza
#3407 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Joooooj suplje o partijama i drzavamahrasno38 wrote:hrasno38 wrote:Pa mozda i bude ako malo Bakir pogura!!Samo dobro podmazite to vam inace ide od ruke od samog osnivanja "sa partijom nisi sam"!!!ibizza wrote:Ali za 76. godina jedan trofej u vitrinama- ZALOSNO moj @hrasno
Pa ko vama je dao zemlju da sklepate ovu skalameriju od stadiona? Ko vam je dao lovu da sagradite one tribine? Ko vam uradi reflektore? U opstinskim budzetima se odvajaju pare za privatno vlasnistvo-odrzavanje Grbavice itd
A ono najde drobiti o partijama i podrsci , bjez ba
76. godina -JEDAN trofej
- hrasno38
#3408 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Hahahah jest jest Alija i Bakir nam oslobodili BiH i Grbavicu zajedno sa rezimom!!!! A onda podjelili zlatne kasike.....i rekli nekim ekipama "rat je zavrsio sad se mozete vratiti".leškarenje wrote:Bake znada vam ne bi rezima gledo bi jos stadion sa Bristola ,moj hrasno...ne valja ti prica nikako.
Naravno sportovi se igraju za trofeje,bolji ih je uzimao u to vrijeme.Posteno,ali vi tad niste ni bili u prilici da igrate za iste,je li te sramota
- Stroj-2
#3409 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Vama u '76 godina dovoljna je ladica bila za trofej i poruka #zamaloreal.hrasno38 wrote:
Pa ne znam mozda sam nesto propustio ali koliko se sjecam sportovi se igraju za neke nagrade....trofeje...medalje...nebitno za vas jer vam je od 92 dovoljna natkasla da svoje strpate!
Last edited by Stroj-2 on 26/02/2016 23:46, edited 1 time in total.
-
ibizza
#3410 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Stroj-2 wrote:Vama u '76 godina dovoljna je ladica bila za trofej.hrasno38 wrote:
Pa ne znam mozda sam nesto propustio ali koliko se sjecam sportovi se igraju za neke nagrade....trofeje...medalje...nebitno za vas jer vam je od 92 dovoljna natkasla da svoje strpate!
- hrasno38
#3411 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Dobri ste, onako zabavni i po obicaju neargumentovani ko novinari Srne ali je uzivanje pravo iamti vas za sugovornike i po ko zna koji put se uvjeriti kolike su vase boli...samo da podsjetim 14:11. Pamtnom dosta ko je veci i uspjesniji izuzev ako vi ne uciite i niste ucili neku novu matematiku. Laku noc i prijatno....da igrate protiv nekog drugo pozelio bih da vas poderu a ovako ne mogu ma koliko da vas ne volim to je manje od onoga koliko mrzim ustase iz Z.Mostara.
- Stroj-2
#3412 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Predaj se štrumfe izgubio si boj.hrasno38 wrote:Dobri ste, onako zabavni i po obicaju neargumentovani ko novinari Srne ali je uzivanje pravo iamti vas za sugovornike i po ko zna koji put se uvjeriti kolike su vase boli...samo da podsjetim 14:11. Pamtnom dosta ko je veci i uspjesniji izuzev ako vi ne uciite i niste ucili neku novu matematiku. Laku noc i prijatno....da igrate protiv nekog drugo pozelio bih da vas poderu a ovako ne mogu ma koliko da vas ne volim to je manje od onoga koliko mrzim ustase iz Z.Mostara.
Samo naprijed mali plavi nema predaje.
- jeza u ledja
#3413 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Rijesili smo neke stvari...
Izvinjajem se sto izmaltretira coeka.
Idemo dalje.
Izvinjajem se sto izmaltretira coeka.
Idemo dalje.
- emigrazione
#3414 Re: Fudbal u BiH (općenito)
I da je bio vodjaleškarenje wrote:Tebi glavni argument da je Ramljak bio vani u ratu![]()
- avetinja
#3415 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Ne možeš tako računati. Titule iz Jugoslavije se samo broje (jedna titula vrijedi kao njih 3,4, 5.. zavisi kako se komšiluk dogovori), ostalo možeš u Miljacku baciti. United, HSV, Borussija, Kijevo se računaju kao najveći uspjesi. Videoton se ne računa. Samo je to ispravna logika.hrasno38 wrote:Dobri ste, onako zabavni i po obicaju neargumentovani ko novinari Srne ali je uzivanje pravo iamti vas za sugovornike i po ko zna koji put se uvjeriti kolike su vase boli...samo da podsjetim 14:11. Pamtnom dosta ko je veci i uspjesniji izuzev ako vi ne uciite i niste ucili neku novu matematiku. Laku noc i prijatno....da igrate protiv nekog drugo pozelio bih da vas poderu a ovako ne mogu ma koliko da vas ne volim to je manje od onoga koliko mrzim ustase iz Z.Mostara.
Alaselamet.
- avetinja
#3416 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Dobro se sjećam izjava pojedinih forumaša da se titule iz Jugoslavije računaju kao 2-3.
Pa kad su iz "ralpga" što ih niste osvajali? Đe zapelo?
Hajde sve to, ali da negirate Videoton kao najveći uspjeh bh fudbala...

Pa kad su iz "ralpga" što ih niste osvajali? Đe zapelo?
Hajde sve to, ali da negirate Videoton kao najveći uspjeh bh fudbala...
- Logovan
#3417 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Od ove polusezone fudbal se igra radi hora i novog semafora.leškarenje wrote: Naravno sportovi se igraju za trofeje
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#3418 Re: Fudbal u BiH (općenito)
70 godina sprcali u guzicu,sve spalo na kancelariju u Titovoj i zajednicko brojilo za vodu sa ostalim stanarimaStroj-2 wrote:Vama u '76 godina dovoljna je ladica bila za trofej i poruka #zamaloreal.hrasno38 wrote:
-
The 51st State
#3419 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Nesuvislo ali rece istinu, da ne bi reintegracije zeljeznicar bi bio jedna obicna istorijska anomalicna pojava, ono i sad jeste za priseban svijet..hrasno38 wrote:Hahahah jest jest Alija i Bakir nam oslobodili BiH i Grbavicu zajedno sa rezimom!!!! A onda podjelili zlatne kasike.....i rekli nekim ekipama "rat je zavrsio sad se mozete vratiti".leškarenje wrote:Bake znada vam ne bi rezima gledo bi jos stadion sa Bristola ,moj hrasno...ne valja ti prica nikako.
Naravno sportovi se igraju za trofeje,bolji ih je uzimao u to vrijeme.Posteno,ali vi tad niste ni bili u prilici da igrate za iste,je li te sramota
- Stroj-2
#3420 Re: Fudbal u BiH (općenito)
I kao podstanari opet s dvije titule, najbolje igrače, s najboljim posjetama. Pametnom je išaret dovoljan.mali_milojica wrote:70 godina sprcali u guzicu,sve spalo na kancelariju u Titovoj i zajednicko brojilo za vodu sa ostalim stanarimaStroj-2 wrote:Vama u '76 godina dovoljna je ladica bila za trofej i poruka #zamaloreal.hrasno38 wrote:
-
bjelave
#3421 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Napisi i rezultat Hrasnohrasno38 wrote:E vidis nije nego Sarajevo Zeljo neke davne godine ako vec hoces da pametujes o posjetama kao i Sarajevo Hamburg.....s tim da se tada na Kosevu stajalo a ovo se na Kosevu sjedi!!!!Stroj-2 wrote:Jel Želimir Vidović Keli pokojni pobjego ?
@Hrano38 FK Sarajevo- Manchester United na Koševu
Rekordna posjeta na Koševu je zabilježena 10. marta 1982. godine, kada se u derbiju gradskih rivala skupilo 55.000 gledalaca (prema nekim procjenama i više od 60.000), što je najveći zabilježeni broj gledalaca na jednoj fudbalskoj utakmici u našoj zemlji.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#3422 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Dvije titule u 70 godinaStroj-2 wrote:
I kao podstanari opet s dvije titule, najbolje igrače, s najboljim posjetama. Pametnom je išaret dovoljan.
- omega369
#3423 Re: Fudbal u BiH (općenito)
kako se priblizava sutrasnja utakmica opasno se cirevi pripremaju na pucanje. Gdje je zapelo? miske sve ulozio na pobjedu protiv sirokog pa je kolektivna nervoza?
Ako tu ispusite bice "bambuca, idemo nigdje"
Ako tu ispusite bice "bambuca, idemo nigdje"
- Stroj-2
#3424 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Nek dumaju i kopaju malo.leškarenje wrote:5 titula za 70. godina,a vi ste za svojih 76. imali 1 (JEDNU )mali_milojica wrote:Dvije titule u 70 godinaStroj-2 wrote:
I kao podstanari opet s dvije titule, najbolje igrače, s najboljim posjetama. Pametnom je išaret dovoljan.
- avetinja
#3425 Re: Fudbal u BiH (općenito)
O ovome ja govorim. Nije bitno koliko titula u konačnici imaju ova dva kluba. Bitno je koliko ih je ko osvojio za 70 godina postojanja. Alaselamet.