Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imam čast i zadovoljstvo da pozovem sve alfiste (iz BiH i zemalja okruženja, nebitno odakle su) na prigodno okupljanje povodom promocije novo-osnovanog kluba Alfa Corse. Tom prilikom organizujemo roštilj gdje ćemo se družiti i upoznati nove prijatelje. Dobrodošli su svi, a prenesite i prijateljima alfistima koji eventualno ne znaju za ovaj događaj. Molimo samo da potvrdite Vaš dolazak (s brojem osoba) da bi osigurali adekvatan broj parking mjesta i mjesta za posjetioce.
Oni koji ne znaju naći lokaciju mogu doći do 11:30 sati na parking ispred caffe-a Machiatto, preko puta stadiona Grbavica, gdje će ih dočekati i u koloni dovesti do krajnjeg odredišta.
Nadamo se da se vidimo u što većem broju!
Cuore sportivo!
Mrzim je iz jednog jedinog razloga, a to je, jako dobro drzi cijenu kao polovna, pa su male sanse da je ugrabim uskoro.
Da nisam u procesu kupovine nekretnine, definitivno bi bila u uzem izboru, a sad, jedino mi preostaje gledati ove sličice.
ja cu da zavrsim na gerijatriji sa alzhajmerom ili parkinsonom od mašćobe koju sam pojo tako da - ce mi zadnji model koji cu imat bit Alfa Romeo Dovidjento
ma alfa ce mi uvijek biti lijepa. svaka. jebi je, al cu sebi kupiti jednu, jebo razum ba.
danas sam blehno u alfu 4C, pa dobrih 20 minuta. poslije skontam da sam zaboravio slikati