Ovo samo govori o njima, znaci ja platim nesto, a oni to za par mjeseci stave u uslugu. Kao prije nisu mogli staviti, jer nisu ubrali dovoljno para, a sta je tek sa onim sto placaju dodatno petaka.
Drugi put cu da pazim...
Moderator: Benq
shefe, nisi primjetio, moj post je replika ovima sto traze pare nazad za HD STB a ne tebi, tvoj post je uletio u medjuvremenuLud i ponosan wrote:@neki stari oponentu... Valja li der ovo, sta ti kazes?neki wrote:Znaci sad bi korisnici koji su prije placali 15 Mbit 65 km trebali traziti povrat novca retroaktivno jer sad paket od 55 km ima 15 Mbit (lupam)..
Glupa vam je logika
Vjeruj da mi je drago, jer Lol uspjesno drzi trku sa Telemachom, bio sam se malo zabrinuo jer su novi Telemachovi paketi bili sadrzajniji i povoljniji, ali srecom odgovor je brzo uslijedio.Lud i ponosan wrote:^^
Ma znam, nego me interesuje tvoje misljenje u pogledu novih brzina, nista vise.![]()
![]()
O ovom cemo tek pricati kad dobijemo opciju za gledanje preko aplikacije. Evo na ovoj temi nas ima trojica koji bi voljeli imati tu opciju. Nije zanemarivo.Lud i ponosan wrote:Ne govori to nista o njima, vec o dinamicnom trzistu na kojem se stvari odvijaju velikom brzinom. Da bi drzali korak sa konkurencijom moraju pratiti te trendove... I ko uopste vise brine o korisnicima u ovoj drzavi od Logosofta? Da li postoji kompanija na Balkanu koja vise prati zelje svojih korisnika?Nazif_Gljiva wrote:Ma hajde sad i novi automobil, pa dje bi mi kraj bio![]()
Ovo samo govori o njima, znaci ja platim nesto, a oni to za par mjeseci stave u uslugu. Kao prije nisu mogli staviti, jer nisu ubrali dovoljno para, a sta je tek sa onim sto placaju dodatno petaka.
Drugi put cu da pazim...
Elem, odlazimo gdje ne treba, ali rekoh svoje misljenje.I ja placam dodatni resiver za 5 km, sto ne smatram da je mnogo novca. Nedavno mi je crk'o jedan STB, koji je naravno brzo zamjenjen, sta bi se desilo da sam recimo kupio taj isti uredjaj i time srezao racun za ovih 5 km koliko kosta rentanje?
Ziv bio.
@Qler
Mogao si pretpostaviti da ce u nekom periodu da opadne cijena ovih uredjaja, da se ponudi i nesto vise, dodatno, ali treba to docekati...
Platis 70 KM za HD STB, i oni te ukljuce u pakete koji imaju pravo na nadogradnju.aMeR_BH wrote:Zasto je Trio Light izostavljen iz ovih promjena?
Vjerovatno zato sto je skoro lansiran. Ovi ostali su bili prilicno debalansirani u odnosu na njega.aMeR_BH wrote:Zasto je Trio Light izostavljen iz ovih promjena?
Pridruzujem se zeljama da nista ne mjenjaju na gore@no403 wrote:Prvo da se pridruzim zahtjevima za pracenje programa na smartphonima i racunarima preko interneta - kad moze bht i telemach mozete i vi.
Drugo u vezi povecanja brzina, iako mi je generalno drago ipak sam zabrinut da li ce to zapravo znaciti za neke korisnike degradaciju brzine? Znam da mi ovo sto smo imali sve do sad (otkljucan vdsl) nismo imali zvanicno ali covjek se navikne na nesto kad vec ima to pola godine. Zelio bih da nijednom korisniku od 1.12. ne bude mijenjano NA GORE.
U PREVODU - Ja sam vec veoma zadovoljan s ovim sto imam ne trebam nikakva poboljsanja:)... please...
Razumijem o cemu pricas i da s razlogom zicas da ti to ostane, ali prijetiti sa prelaskom na Trio je besmisleno.@no403 wrote:Vjerovao ili ne nisam samo ja imao otkljucan VDSL. I vjeruj mi da zakljucavanje na 2,5 puta nizu brzinu kod tih korisnika nije "poboljsanje svima" kako kazes.
Bas sam danas razgovarao na poslu s kolegom koji takodje ima otkljucan vdsl i kontamo da u slucaju zakljucavanja tj. smanjenja brzine ni trio vise nije tako los...
Ma samo neka naprave da mogu da gledam tv preko lol wifi-a i ja cu biti zadovoljan.Lud i ponosan wrote:Pa moze se, na primjer, vezati za MAC adresu uredjaja, ciji se ukupan broj ogranici recimo na 2.karanana wrote:A kako se ove aplikacije za gledanje mobilno stite od strane provajdera? Sta hocu da pitam? Dakle ako se ta aplikacija uvede, sta sprijecava mene kao korisnika da svoj access na mobile super tv dadnem jos desetorici mojih jarana da imaju super tv mobile a da ne placaju?
I naravno da moze ici aplikacija na "pametne telefone", samo ne znam koliko % korisnika bi to zapravo koristilo. Mislim da je taj broj zanemariv.
Tableti i racunari su vec neka druga stvar.
Meho, zato ti i dalje surfaj s 2 Mbps po cijeni mojih 10 a o HD samo sanjaj22042012 wrote:BH teleckom trenutno ima 65 000 korisnika najsavremenije IPTV platforme. Toliko o Logosoftu i srbomahu. VI za 50 godina nece te dostici ni 20 % trenutnih telekomovih korisnika. Narod je prepoznao prave patriote a brojka sve govori.
Meho
moj te treho22042012 wrote:BH teleckom trenutno ima 65 000 korisnika najsavremenije IPTV platforme. Toliko o Logosoftu i srbomahu. VI za 50 godina nece te dostici ni 20 % trenutnih telekomovih korisnika. Narod je prepoznao prave patriote a brojka sve govori.
Meho