Nema na čemu.MTV wrote:Hvala na objasnjenju/odgovoru
Usput, vide se i voditelji kad se pripremaju dok traju reklame, često se čuje i poneka psovka, pogotovo od onog voditelja sa RTRS-a koji se javlja iz backstagea.
Moderator: anex
Nema na čemu.MTV wrote:Hvala na objasnjenju/odgovoru
Dok idu reklame na drugim kanalima, RTRS ima reklame od minut-dva pa onda uključe svog novinara u program koji razgovara sa učesnicima. Tako da svaki blok reklama faktički traje oko 2 minuta.MTV wrote:Vidis nisam znao za tog voditelja, gledam neometano na RTL i tamo je Nikolina Pisek i ona makedonka.

Ahaa dok RTL opali 7-8 minuta reklama pretpostavljam i PRVA.daky585 wrote:Dok idu reklame na drugim kanalima, RTRS ima reklame od minut-dva pa onda uključe svog novinara u program koji razgovara sa učesnicima. Tako da svaki blok reklama faktički traje oko 2 minuta.MTV wrote:Vidis nisam znao za tog voditelja, gledam neometano na RTL i tamo je Nikolina Pisek i ona makedonka.
jah xD jesteMelisa84 wrote:Ovo je postala lakrdija od emisije. Više je nego očigledno da produkcija ostavlja kandidate koji se njima sviđaju, tj. prave balans kako bi imali glasače iz svih država učesnica.
Očit primjer je ona mala ajkulica Iva Ćurić, koja, osim što nema pojma sa pjevanjem i bira sve neke pjesme koje mogu pjevati djeca od 5-6 godina, će sigurno ići u finale, jer je miljenik žirija, produkcije, ili je pak neko izvalio dobru kesu love kako bi je promovisao.
Osim toga, pola kandidata su već profesionalni pjevači, tako da i to ubija draž emisije. Amel ima album, spotove, bio pobjednik prvog OBN talent show-a u BiH, Jelena back vocals, učesnik Euro Songa, Nikola, onaj čupavi makedonac,....
Nisam ljubiteljica folk muzike, ali Zvezde Granda su na prvom mjestu kao show emisija ovog tipa (talenti), iz prostog razloga što u istoj ima stvarno najveći broj odličnih talenata pjevača (pop i folk muzike) i što nema štele, jer tu pobjeđuju i idu do kraja stvarno najbolji.
Ziri je evroviziju sjebo, po televotingu je Italija pobjednik.phillie wrote:Jbo ih Ilija da ih jbo...televoting je i evroviziju sjbo. Steta Jelene.
To jeste upravu si. Mislio sam da mislis na 2015. Moja greska.phillie wrote:Sto se tice evrovizije, mislio sam opcenito, otkako su ga uveli....
Jer za RTL postoji samo Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Makedonija. A spominju BiH svake prestupne kad treba reci da show ide u 5 zemalja.daky585 wrote:Interesantno je što voditelj na RTRS forsira ovo "Pozdravi gledaoce u BiH", "Mi u Bosni to tako kažemo". To mi je totalno netipično za RTRS.
to je zato sto su takmicari iz federacije.daky585 wrote:Interesantno je što voditelj na RTRS forsira ovo "Pozdravi gledaoce u BiH", "Mi u Bosni to tako kažemo". To mi je totalno netipično za RTRS.
mora da nas zajebavasMelisa84 wrote:Ovo je postala lakrdija od emisije. Više je nego očigledno da produkcija ostavlja kandidate koji se njima sviđaju, tj. prave balans kako bi imali glasače iz svih država učesnica.
Očit primjer je ona mala ajkulica Iva Ćurić, koja, osim što nema pojma sa pjevanjem i bira sve neke pjesme koje mogu pjevati djeca od 5-6 godina, će sigurno ići u finale, jer je miljenik žirija, produkcije, ili je pak neko izvalio dobru kesu love kako bi je promovisao.
Osim toga, pola kandidata su već profesionalni pjevači, tako da i to ubija draž emisije. Amel ima album, spotove, bio pobjednik prvog OBN talent show-a u BiH, Jelena back vocals, učesnik Euro Songa, Nikola, onaj čupavi makedonac,....
Nisam ljubiteljica folk muzike, ali Zvezde Granda su na prvom mjestu kao show emisija ovog tipa (talenti), iz prostog razloga što u istoj ima stvarno najveći broj odličnih talenata pjevača (pop i folk muzike) i što nema štele, jer tu pobjeđuju i idu do kraja stvarno najbolji.
MTV wrote:Veceras nitko nije ispao a sutra 4 ide kuci. S tim ako je danas netko dobio najvise glasova sutra moze imati manje glasova od najlosijeg kanditata. Sutra se nemoze glasati za danasnje kandidate.
Istog sam misljenja, al su bili svi sretni kad je Antonija rekla danas neispada nitko, a onda pokisli kad rece Aleksandar sutra 4 ispada. To mi je bilo genijalno al se slazem da nije fer.buba80 wrote:MTV wrote:Veceras nitko nije ispao a sutra 4 ide kuci. S tim ako je danas netko dobio najvise glasova sutra moze imati manje glasova od najlosijeg kanditata. Sutra se nemoze glasati za danasnje kandidate.
Meni je malo to nefer. Trebali su to najaviti na pocetku emisije, ako nista, bar reci da sa sutrasnjim ispadanjem ce biti cetiri natjecatelja manje.
Ovako ce veceras mozda ljudi vise glasati, jer ipak cetvero ih ispada, a ovi od sinoc ostali zakinuti.