Emir Spahic - ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Idemedosumom
#3401 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
@It_is_a_Leclerc
Čovjek je frkec, ta osobina ne valja, nikome. Samo ne vidim što naglašavaš to bošnjački. K'o da su svi bošnjaci takvi.
Čovjek je frkec, ta osobina ne valja, nikome. Samo ne vidim što naglašavaš to bošnjački. K'o da su svi bošnjaci takvi.
- Šunj
#3402 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pregledao am snimak vise puta i lijepo se vidi da je redar prvi udario naseg bosanca (16. ili 17 sekunda na snimku) koji ima crvenu kapu na glavi. Ne opravdavam Spahica, ali poslije svega sto smo prozivili u zadnjih 20-ak godina i ja bi branio svoju familiju i prijatelje, i ubio bih da ih odbranim.
Pa i ako mu raskinu ugovor, naci ce novi klub. Aferim!
Pa i ako mu raskinu ugovor, naci ce novi klub. Aferim!
- relativno84
#3403 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Svi smo mi Emir samo sto vecina nema muda to pokazati javno 
- luckylaka
#3404 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
relativno84 wrote:Svi smo mi Emir samo sto vecina nema muda to pokazati javno
- bingov buraz
#3405 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Skuterom ga Emire 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3406 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pojedini s foruma sto su isli u Dubrovnik - isli su 
- Arslan_11
#3407 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Kao da se samo mi tucemo jbt. seljacina vakav nakav. Lik je takav, ima kratak fitilj i to je to. Samo udri spaha..
- ultima_palabra
#3408 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Tomahawk11 wrote:Pojedini s foruma sto su isli u Dubrovnik - isli su
- Šibicar
#3409 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ja mu vala onaj Pariz nikad neću halaliti...a da je trenutno u dobroj formi i da odlično igra jeste,da je kreten i to je tačno,i što je najvažnije on je odrasla osoba svjesna svojih postupaka i da sam bira put kojim će se kretati,to je do njega i nek' radi od svog života šta hoće i neka se ponaša kako misli da treba,ali,ako mu je uopšte stalo do toga šta ovdje misli raja o njemu,mora biti svjestan da je naša država jedna velika mahala i da će se svaki njegov potez na terenu(a posebno van terena)vagati,pa bio on loš ili dobar i to odlučuje svako za sebe,jer ne gledaju svi istim očima niti misle istom glavom,za neke će uvijek biti heroj i faca,a za neke papak i šupak....istina je,kao i obično,negdje u sredini.north wrote:@Cvrčak dobro napisa,sve dok je valjao, valja i može još valjati za repku jebe mi se šta radi u privatnom životu....kurčevit, ja i , kakve mi imamo veze sa tim? Zamislimo situaciju da u odlučujućj utakmici na EP za prolazak u četvrtfinale npr., Spahić glavom udari protivničkog igrača, dobije crveni i mi ispadnemo..bio bi prgolašen personom non grata u cijeloj državi
E pa to je kao što je poznato jedan Zidane uradio, ali je i dalje ikona francuskog, evropskog i svjetskog fudbala..i ostali nabrojani "problematični": Zlatan, Keane, Robbie Fowler, Eto, Cantona i mnogi drugi veliki igrači...Boljeg od Spahića nemamo na toj poziciji, a bogami ga nikada nismo ni imali, i dok je tako pssss
....To ti je ono kad Dinamo uzima titule, cijela ih Hrvatska ne voli kao ni Mamića, ali mogu im se samo sageti....Nađimo boljeg od Spahića za repku, pa možemo pričati....ja sam prezadovoljan njegovim učinkom za repku, a kako se on ponaša u Dubrovniku, Sarajevu, zaboli me, nije mi ni rod nit se s njim družim
- Kinesko prkno
#3410 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Podrska Lepom na antifasistickoj borbi protiv mrskog svapskog okupatora. 
- ioannes
#3411 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
spahic je prototip seljacine sa balkana
-
emko1234
#3412 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Joj što ne mogu ovih***************** Spaha seljak i vi njega.
Šta jedete govna, ti zaštitari su ljudi koji su plaćeni za ono što su jučer uradili. Znači ljudi su radili svoj posao, ko je ba Spahićev brat i nekakav mu haver da se ponašaju ko da ih je sam Bekenbauer poslao u Vip?
Ko je Emir Spahić? Jel on Bog u Leverkuzenu pa redari trebaju pasti na koljena kad ga vide?
************************ da se normalnim ljudima jebe majka zato što rade svoj posao, a nekakvi se kurtoni dižu u nebo jer se ponašaju ko zadnji jalijaši na radnom mjestu. Jer stadion je Spahino radno mjesto.
Eto mangupi, otiđite u pon na posao pa nakautirajte prvog frajera koji vas ružno pogleda ili vam kaže šta što vam se ne sviđa pa da vidimo kakav će stav zauzeti okolina, šefovi, drugovi i svi ostali među vama.
Frajer je profesionalni sportista, fudbaler, bivši kapiten jedne reprezentacije, poznata ličnost a prije svega zrela osoba od 35 godina u guzici.
Jel mu dolikuje udaranje ljudi koji rade svoj posao na način koji on ne odobrava?
Jel zbog toga heroj i mangup?
Jesu li njegov brat i haver isti seljaci ko i on jer se tuku s istim tim ljudima, samo zato što ih nisu pustili da prođu onuda kuda nije trebalo da prođu?
Pa kad vidim ova debilna razmišljanja na forumu onda mi i bude drago što smo svjetsko prkno.
Jebo vas i Hatić i Spahić i svi ostali slični majmuni koji silom u životu rješavaju probleme koji nisu problemi.
Šta jedete govna, ti zaštitari su ljudi koji su plaćeni za ono što su jučer uradili. Znači ljudi su radili svoj posao, ko je ba Spahićev brat i nekakav mu haver da se ponašaju ko da ih je sam Bekenbauer poslao u Vip?
Ko je Emir Spahić? Jel on Bog u Leverkuzenu pa redari trebaju pasti na koljena kad ga vide?
************************ da se normalnim ljudima jebe majka zato što rade svoj posao, a nekakvi se kurtoni dižu u nebo jer se ponašaju ko zadnji jalijaši na radnom mjestu. Jer stadion je Spahino radno mjesto.
Eto mangupi, otiđite u pon na posao pa nakautirajte prvog frajera koji vas ružno pogleda ili vam kaže šta što vam se ne sviđa pa da vidimo kakav će stav zauzeti okolina, šefovi, drugovi i svi ostali među vama.
Frajer je profesionalni sportista, fudbaler, bivši kapiten jedne reprezentacije, poznata ličnost a prije svega zrela osoba od 35 godina u guzici.
Jel mu dolikuje udaranje ljudi koji rade svoj posao na način koji on ne odobrava?
Jesu li njegov brat i haver isti seljaci ko i on jer se tuku s istim tim ljudima, samo zato što ih nisu pustili da prođu onuda kuda nije trebalo da prođu?
Pa kad vidim ova debilna razmišljanja na forumu onda mi i bude drago što smo svjetsko prkno.
Jebo vas i Hatić i Spahić i svi ostali slični majmuni koji silom u životu rješavaju probleme koji nisu problemi.
Last edited by -LIBERO- on 11/04/2015 09:43, edited 1 time in total.
Reason: Polako, takve uvrede na racun drugih forumas su neprihvatljive. Ima i drugih nacina da iskazes svoje neslaganje. A vidim da ih znas. Samo malo vise samokontrole. Upozorenje.
Reason: Polako, takve uvrede na racun drugih forumas su neprihvatljive. Ima i drugih nacina da iskazes svoje neslaganje. A vidim da ih znas. Samo malo vise samokontrole. Upozorenje.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3413 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Emko svaka castemko1234 wrote:Joj što ne mogu ovih pušača kurca, jebo vas Spaha seljak i vi njega.
Jebo vas on sve redom. Samo kod nas ima to da se normalnim ljudima jebe majka zato što rade svoj posao, a nekakvi se kurtoni dižu u nebo jer se ponašaju ko zadnji jalijaši na radnom mjestu. Jer stadion je Spahino radno mjesto.
Eh samo me zanima koja bi se pjesma ovdje pjevala da npr. Branislav Ivanovic ovako nesto napravi. Ili jos bolje Dzo Simunic
Hipokrizija samo takva. Ovdje se svrsavalo na albansku provokaciju Srbima onom zastavom, a ne daj boze da je bila obratna situacija, da ne kazem da nama na Bilinom neko spusti dron sa zastavom Velike Srbije.
Dakle princip "nek je nas i moze raditi sta hoce" se po ko zna koji put pokazuje u najsjanijem sjaju. U drzavama gdje se gleda ponasas li se po pravilima i ispunjavas li svoje obaveze, a ne ko si i sta si, i jest blagostanje.
I da ne zaboravim, ovo mi je 5000-ti post
-
Itakoto
#3414 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Relax.
Meni je Spaha kralj.
Meni je Spaha kralj.
-
biscanka2
#3415 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Clan komisije wrote:Pa daj ba ako cemo realno ko su zastitari?
Spaha je tu radnik, on je taj koji kopa (mislim fudbal je postao besmislen, kad skontas, ali jbg tu se vrte milijarde).
Karikiram, ali zamisli da si ti jedan od menadzera neke firme, dovedes brata da mu pokazes kancelariju i portir na ulazu kaze tvom bratu, halo ba momak gdje si ti kreno mamu ti jebem, i jos ga ufati ga ufati polugom.
Smijesno mi je da se ovako ponasaju prema Spahi jebote ko da je ono dijete sto dohvaca lopte, a ne prvotimac kluba i to poprilicno uspjesan prvotimac, standardan.
A vidim svi prizekljujete kazne. Kakve ba kazne, on je tu da igra, odrezat ce mu mozda neku kaznu, ionako je povrijedjen, svakako ne moze igrat. Platit ce nesta, izvinut se i dovidjenja...
I jos jednom, ono nije bila grupa nekih huligana nego covjekov brat, prijatelju mu i rodbina. Halo, o cemu su razmisljali ti zastitari - to mi nije jasno. Ej, jos kraj utakmice, prazne tribine, ljudi izgubili tekmu, izivcirani, iznervirani i jos mu ti dodajes sol na ranu...meni ovo lici samo na prosipanje sile doticnih.
I da dodam u njemackim medijima na naslovnoj stoji da se Spahic na provokaciji zastitara umjesao u tucu .
Ko je utakmicu gledao 120 minuta onolike snage i volje koju je reprezentacija u igru ulozila i na kraju po*srati jedanaesterac odluci pobjedu pa te onda seronja koji je cijelo vrijeme po bini setao ili sjedio uzme provocirati... .
Igraci kucu pod krovom drze al izgleda da se ovdje nasao zastitar koji je htjeo svoju velicinu u praznom stadionu pokazati al vjerujem da ce se u istragi ustanoviti ko je kriv ( zastitari su tu da tucu sprijece a ne da je provociraju ).
A ovi forumski pljucarosi sto samo gledaju kako bi koga popljuvali ..., idite na temu politicari pa pljujte tamo do mile volje ( kog god tamo popljucate necete pogrijesiti ). Spaha nedaj da ti ovi pljucarosi na dusu sjedaju - samo ignora i glavu gore nek hasumi puknu.
- Lakat Jebić
#3416 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
i zato mi, posljednji fudbalski romantici, podrzavamo spahicaJThomas wrote:džaba je sve, kad je (fudbalski) sistem iz dana u dan sve stroži prema ispadima bilo koje vrste. nikakve veze nema šta mi pričamo, kad je to biznis gdje se vrte milijarde. i svako talasanje je nepoželjno i kvari biznis. fudbalerima su plate sve veće, ali i odgovornosti isto tako, i tretman što se tiče ovakvih stvari je sve bliže tretmanu fabričkih radnika.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#3417 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Prvi za milione, drugi za dnevnicu od par desetina eura.biscanka2 wrote:
![]()
![]()
![]()
I da dodam u njemackim medijima na naslovnoj stoji da se Spahic na provokaciji zastitara umjesao u tucu .
Ko je utakmicu gledao 120 minuta onolike snage i volje koju je reprezentacija u igru ulozila i na kraju po*srati jedanaesterac odluci pobjedu pa te onda seronja koji je cijelo vrijeme po bini setao ili sjedio uzme provocirati... .![]()
Igraci kucu pod krovom drze al izgleda da se ovdje nasao zastitar koji je htjeo svoju velicinu u praznom stadionu pokazati al vjerujem da ce se u istragi ustanoviti ko je kriv ( zastitari su tu da tucu sprijece a ne da je provociraju ).
A ovi forumski pljucarosi sto samo gledaju kako bi koga popljuvali ..., idite na temu politicari pa pljujte tamo do mile volje ( kog god tamo popljucate necete pogrijesiti ). Spaha nedaj da ti ovi pljucarosi na dusu sjedaju - samo ignora i glavu gore nek hasumi puknu.
Pu! Jebem ti sta sve necu procitati
- Ridjobrki
#3418 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Spaha, udri ne žali - nije ti ga majka rodila.
Ja sam totalno protiv nasilja i sile al' ga nekad jednostavno čovjek mora ili primijeniti ili odglumiti. Meni da neko buraza dirne ja bih ga zgazio. Frku je započelo obezbjeđenje prekomjernom upotrebom sile ili debilnim insistiranjem na poštovanju propisa čisto poštovanja propisa radi. Što se mene tiče, malo ga je i zveknuo.
I ne stoje poređenja sa četaljima i ustašoidima, Šimunić je ustaša i proaktivno je radio debilne stvari koje su ga s pravom koštale. Spaha je došao u situaciju u kojoj se svako od nas mogao naći - pobio se u incidentu koji su uzrokovali drugi. Nije marširao po terenu sa ISIL-ovom zastavom ili tako šta.
Ja sam totalno protiv nasilja i sile al' ga nekad jednostavno čovjek mora ili primijeniti ili odglumiti. Meni da neko buraza dirne ja bih ga zgazio. Frku je započelo obezbjeđenje prekomjernom upotrebom sile ili debilnim insistiranjem na poštovanju propisa čisto poštovanja propisa radi. Što se mene tiče, malo ga je i zveknuo.
I ne stoje poređenja sa četaljima i ustašoidima, Šimunić je ustaša i proaktivno je radio debilne stvari koje su ga s pravom koštale. Spaha je došao u situaciju u kojoj se svako od nas mogao naći - pobio se u incidentu koji su uzrokovali drugi. Nije marširao po terenu sa ISIL-ovom zastavom ili tako šta.
- relativno84
#3419 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
emko1234 wrote:Joj što ne mogu ovih pušača kurca, jebo vas Spaha seljak i vi njega.
Jebo vas on sve redom. Samo kod nas ima to da se normalnim ljudima jebe majka zato što rade svoj posao, a nekakvi se kurtoni dižu u nebo jer se ponašaju ko zadnji jalijaši na radnom mjestu. Jer stadion je Spahino radno mjesto.

Odmjereno
- Ridjobrki
#3420 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
I kaže se jebao.
-
5 0 5
#3421 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
spaha, bolje bi ti bilo da se pobrines za tu povredu, nego sto visis na forumu pod zenskim nikom.biscanka2 wrote:
![]()
![]()
![]()
Ko je utakmicu gledao 120 minuta onolike snage i volje koju je reprezentacija u igru ulozila i na kraju po*srati jedanaesterac odluci pobjedu pa te onda seronja koji je cijelo vrijeme po bini setao ili sjedio uzme provocirati... .![]()
- Ridjobrki
#3422 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
biscanka2 wrote: I da dodam u njemackim medijima na naslovnoj stoji da se Spahic na provokaciji zastitara umjesao u tucu .
Ne možeš ti to njima objasniti, i ja često muku mučim da odbranim krajiški svjetonazor na ovom forumu al' džaba.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#3423 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Emir Spahic je zapceo frku prekomjernom upotrebom fudbalske vjestine i debilnim insistiranjem na strogom postovanju fudbalskih pravila. Moze li se tako reci? I on je samo radnik,kao oni.Ridjobrki wrote:Spaha, udri ne žali - nije ti ga majka rodila.![]()
Ljudi koji crnce za sicu i boje se gubitka posla trebaju da rade mimo propisa jer se nekom diglo da radi sta hoces
P.S. Nastranu Simunic, evo bil' se Baneta Ivanovica ovoliko branilo
Last edited by _BataZiv_0809 on 10/04/2015 16:55, edited 1 time in total.
- Ridjobrki
#3424 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Taj neko sebi to može priuštiti, oni ne mogu. Nek se žale onom ko je izmislio kapitalizam._BataZiv_0809 wrote: Ljudi koji crnce za sicu i boje se gubitka posla trebaju da rade mimo propisa jer se nekom diglo da radi sta hoces
I ne crnče nego ga šlajfaju i glume majmune, da su bili spremni crnčiti ne bi bili redari na BayAreni.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#3425 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ma ya, samo u Bosni. Ko ima para , moze sta hoce. E u Njemackoj nije tako. Da mi je otac rodjeni, nek ga kazne.Ridjobrki wrote:Taj neko sebi to može priuštiti, oni ne mogu. Nek se žale onom ko je izmislio kapitalizam._BataZiv_0809 wrote: Ljudi koji crnce za sicu i boje se gubitka posla trebaju da rade mimo propisa jer se nekom diglo da radi sta hoces
I ne crnče nego ga šlajfaju i glume majmune, da su bili spremni crnčiti ne bi bili redari na BayAreni.
Kapiten repke, dobri klubovi, zivio u najprosperitetnijim drzavama na svijetu, obisao kuglu zemaljsku, pojebo bataljon predobrih treba, sve u zivotu ima, i nije naucio da se ne moze preko reda i da se sakama ne rijesavaju problemi.
Pu! Jebem ti Balkan!