Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija osvajamo:

Poll ended at 24/12/2011 21:48

6 bodova
229
51%
4 boda
130
29%
3 boda
50
11%
2 boda
8
2%
1 bod
20
4%
0 bodova
13
3%

Total votes: 450

quasar

#3401 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by quasar »

Miske je igrao poluvrijeme, i to drugo, kad je i protivnik vec umoran. Kao starter s ne pokazuje dovoljno dobro. Mora biti zamjenjen i to gorim, jer boljeg nema. Ovo je po meni sasvim logicno bilo. Miske je usao na vrijeme. Tek je u 87. minuti dalo efekta. ne bi bilo drugacije ni da je od 1. minute. Vjerovatno bi bilo i gore. Poklopilo se da smo dobili visak prostora, njihov umor, i Misketova genijala, te Dzekina sklonost asistenciji i poznavanje saigraca. Zasluzili smo pobjedu. Miske je dao veliki doprinos tome, i treba biti realan i znati da to ne bi bilo bas tako da je igrao 90 minuta i da je imao 11 kontra sebe. Umjesto onih izljeva u eter, trebao je hladne glave razmisliti i shvatiti da je Pape izvukao najbolje iz njega i to u pravo vrijeme. Nadam se da ce se stisati strasti, a u ovom slucaju sam na Papetovoj strani jer on je sef i njegova je odgovornost za odabir igraca. Igrac se namece kvalitetom, a ne preko izjava.
Corola

#3402 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Corola »

O'zone wrote:Ovo je savršena situacija Albanci gube Francuzi igraju(još uvjek) 0:0 samo treba mi da postignemo j...ni go al' ne da se usranom do potoka nikad

Ispravka Luxemburg-Albanija 1:1
Usrani stig'o :lol:
Corola

#3403 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Corola »

Splinter wrote:
Corola wrote:
Sasvim_Obican wrote:Ibričić je nesposobni kloc koji svojom sebičnošću i nespretnošću, izgubi večeras, ni manje ni više, nego šest ( brojem : 6 ) lopti na samoj ivici šesnaesterca. Kalibar igrača za duele sa Kamen Ingradom i Cibalijom.

Šta kaže - "Jebem i tebe i navijače.."- e moj Senijade..
Nista gori od Stilica.Ali ovaj je zasticen ko polarni mredvjed.
a sto si se okomio na stilica da ti nije kakvu malu fakno pa ti sad vokri :-) :-)
koliko je stilic los tovar je duplo losiji , khraj price!!
Onda mora da je Ibro brkovcima i takvima ko ti kompletusu zaredao :lol:
Ni jedan ni drugi nisu ni za gredice luka okopavati a kamoli nesto oko repke.Nadam se da ih vise nece zvati.
Last edited by Corola on 07/09/2011 08:45, edited 1 time in total.
Host

#3404 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Host »

Interesuje me samo kome je ona psovka od strane Misimovica poslije datoga gola bila upucena 'Fuck U'!Da nije mozda Susicu ili gostujucoj ekipi na klupi?
quasar

#3405 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by quasar »

Host wrote:Interesuje me samo kome je ona psovka od strane Misimovica poslije datoga gola bila upucena 'Fuck U'!Da nije mozda Susicu ili gostujucoj ekipi na klupi?
Gledajuci na TV, izgledalo je da je okrenut klupama. E sad, to mi nema logike jer je na ulasku na poluvremenu izgledalo da ima sa Susicem dobar odnos. Miske vec zna nesto ruskog i mozda mu je sa bjeloruske klupe nesto dobacivano da ga se isprovocira. Nisam siguran ima li neki saigrac iz kluba. Meni to izgleda najlogicnije.
Macan Online

#3406 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Macan Online »

Koliko bi smo para dobili za plasman na EURO 2012?
O'zone
Globalni moderator

#3407 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by O'zone »

Corola wrote:
O'zone wrote:Ovo je savršena situacija Albanci gube Francuzi igraju(još uvjek) 0:0 samo treba mi da postignemo j...ni go al' ne da se usranom do potoka nikad

Dobro nam došao :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
velikibrnjo

#3408 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by velikibrnjo »

:-)
Lele sta se ovdje sve ne procita
PRVO
Utakmica je bila bas onakva kako je i bilo za ocekivat, tvrda, pomalo poruzna
Ali sta se moglo, bezglavo trcati prema golu pa primiti iz kontre i onda pojesti g!

Sjetimo se utakmice s Belgijom, haman identicna, gore super u Ze mucenje i natezanje
Umalo bodove nismo prosuli

Nje bilo prostora, pored onakvog bunkera da se nesta aman zabije kijamet golova (kakav je to smor od igre, pa zeludac me zabolio)

Da je Miske psova Susicu nakon postignutog gola, zvuci kao vic, smijem ruku u vatru staviti da je ono upuceno nekom bjelorusu, jer Misketova reakcija na ono koskanje koje je uslijedilo poslije GOVORI SVE

I NAJBITNIJE
NIJE SUSIC REKAO DA MISKETA TREBA BITI SRAMOTA, nego receno je susicU
i pretpostavljam da je to maslo nekog retardiranog novinara

helem mogli bi FRA biti pod pritiskom zbog prosipanja bodova, pa eto nam prilike
Mozda se posreci ko sinoc sa sudijskim odlukama :mrgreen: :bih:
Henry Chinaski

#3409 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Henry Chinaski »

Ne znam samo zašto smo uzeli nesposobnog Sušića za selektora i još ga za to plaćamo kad imamo toliko vrhunskih kvazi stručnjaka koji bi radili volonterski? :mrgreen:
Jebote, sudeći po forumu i komentarima, kod nas se svako treće dijete rodi sa apsolutnim znanjem fudbalske strategije. Još samo da to neko prepozna, to bi nam mogao biti glavni izvozni proizvod.

'ta će Sušić, kad je on znao šta o fudbalu? :mrgreen:

Umrite kritičari i negativci.
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
shake69

#3410 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by shake69 »

Macan Online wrote:Koliko bi smo para dobili za plasman na EURO 2012?
Mislim da se spominje izmedju 7-10 miliona eura, tako nekako!
Susic se dobro kockaoi vile su ga pronosale , ali ne bi smio vise gurati u prvi tim Ibricica i Zeca a i Misimovica treba cuvati jer nam je jos potreban. :bih:
masinovodja

#3411 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by masinovodja »

nedje su vitre dobro sjele... :thumbup:
O'zone
Globalni moderator

#3412 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by O'zone »

masinovodja wrote:nedje su vitre dobro sjele... :thumbup:
Bogami jesu a i Reis je na otvorenju džamije u Knežini učio dovu za pobjedu :mrgreen:
masinovodja

#3413 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by masinovodja »

O'zone wrote:
masinovodja wrote:nedje su vitre dobro sjele... :thumbup:
Bogami jesu a i Reis je na otvorenju džamije u Knežini učio dovu za pobjedu :mrgreen:
neka,, tako i treba... :thumbup:
shake69

#3414 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by shake69 »

Zna li neko tabelu najboljih drugoplasiranih ekipa i kakvi su nam izgledi ako osvojimo bod u Parizu, recimo da budemo najbolji drugi? Prosuli smo do sada osam bodova (Francuska, Albanija i Rumunija) sto je puno, ali ni u drugim grupama nije bas sve potaman, kliznula je Crna Gora, recimo.
Corola

#3415 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Corola »

O'zone wrote:
Corola wrote:

Dobro nam došao :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Misko je vec otisao.zayebao si se.
quasar

#3416 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by quasar »

velikibrnjo wrote::-)
Lele sta se ovdje sve ne procita
PRVO
Utakmica je bila bas onakva kako je i bilo za ocekivat, tvrda, pomalo poruzna
Ali sta se moglo, bezglavo trcati prema golu pa primiti iz kontre i onda pojesti g!

Sjetimo se utakmice s Belgijom, haman identicna, gore super u Ze mucenje i natezanje
Umalo bodove nismo prosuli

Nje bilo prostora, pored onakvog bunkera da se nesta aman zabije kijamet golova (kakav je to smor od igre, pa zeludac me zabolio)

Da je Miske psova Susicu nakon postignutog gola, zvuci kao vic, smijem ruku u vatru staviti da je ono upuceno nekom bjelorusu, jer Misketova reakcija na ono koskanje koje je uslijedilo poslije GOVORI SVE

I NAJBITNIJE
NIJE SUSIC REKAO DA MISKETA TREBA BITI SRAMOTA, nego receno je susicU
i pretpostavljam da je to maslo nekog retardiranog novinara

helem mogli bi FRA biti pod pritiskom zbog prosipanja bodova, pa eto nam prilike
Mozda se posreci ko sinoc sa sudijskim odlukama :mrgreen: :bih:

Vidis, vjerovatno si u pravu. Ima li negdje video one Misketove izjave?
Gandalf

#3417 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Gandalf »

Utakmica teška ko crna zemlja, ali drugačije nisam ni očekivao - Bjelorusi su fantastični trkači i borci, ali srećom treba znati još ponešto na terenu osim trčati k'o divlji mustang :mrgreen: U Francuskoj nemamo šta izgubiti a možemo profitirati drastično :razz:

PS - Eh, da je još našim igračima onakva fizička sprema Bjelorusa, ne bih se pribojavao ni jednog protivnika.
masinovodja

#3418 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by masinovodja »

evo mi jaran rece da je do njega u publici sjedio onaj rumun hagi i da je miske njemu sasuo rafal popracen iskrenim zeljama... :-D
Gandalf

#3419 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Gandalf »

Ma Miske se je der'o na nekog Bijelog Rusa - mislim, fakat mi glupo zvuči da psuje na engleskom Papetu - valjda bi selektoru, po našem dobrom starom običaju, skrpio mater i oba roditelja na bosanskom, da ga čitav svijet razumije.
shake69

#3420 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by shake69 »

shake69 wrote:Zna li neko tabelu najboljih drugoplasiranih ekipa i kakvi su nam izgledi ako osvojimo bod u Parizu, recimo da budemo najbolji drugi? Prosuli smo do sada osam bodova (Francuska, Albanija i Rumunija) sto je puno, ali ni u drugim grupama nije bas sve potaman, kliznula je Crna Gora, recimo.
Posto nema dobrovoljaca, sam sam pogledao: Svedska vjerovatno ide na EP kao druga a bolje od nas, mislim stoje i Grcka te Danska iz grupe H. Dakle, 'uzdaj se u se i u svoje kljuse'! :bih:
vozač

#3421 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by vozač »

pretpostavljam da će idioti od novinara i debili po forumima sad napraviti problem od toga što je miske rekao "nisam zaboravio igrati" i činjenice da je pape rekao (na pitanje novinara, što je jako bitno) da "miske više igra u reprezentaciji nego u klubu" i to potpuno smireno, bez ikakvih tenzija

dajte ba ljudi šta serete, niti je miske nešto specijalno rekao, niti je to uputio selektoru, (ako je i rekao može samo misliti na novinarske kretene i možda nekoga od publike ako ga je zajebavao onako usput) niti mu je pape bilo šta kontrirao, pa vidjeli ste na poluvremenu kako ga bodri i miluje po glavi, ko da mu je otac, a ne selektor
smiješni komentari, ali vrlo opasni i provokativni, zaista ne znam kome to treba

pape je smirio stvari sa begovićem, papca privolio da igra, sa misketom u korektnim odnosima, sve što je rekao stoji, miske je igrač za poluvrijeme, za potez, okolnosti su bile takve da je odigrao najkorisnije što je mogao, jednu loptu namjestio, promašio jednu šansu, zabio go, dovoljno

sve se odvija po njegovim predviđanjima, pa šta hoćete više, slušam jutros neku kobilu na bh radio 1, eto da nisu bila dva isključenja ko zna šta bi bilo, pa jebo te i isključenje je dio igre, možda je mogao preći preko onog simuliranja i drugog žutog u 1.poluvremenu, ali obzirom da se sve desilo na 2 metra od njega, vjerovatno je dobro i vidio šta je bjeloruščina uradio, pa još kad ga je odgurnuo samo je sudija dobio dodatno opravdanje za crveni karton, suđenje je bilo onako kako treba, sinoć smo pokazali da smo velika ekipa za bjeloruse i da imamo i određeni rejting u odnosu na njih, izgledali su ko neandertalci pored nas
a kad smo već kod suđenja prvi gol iz ofsajda (ibričić) to mi je pravo sumnjivo, al gotovo je sad, onaj go džeke iz prekida također, tako da ... sudija je bio korektan, možda bi se i mi mogli buniti, ali kad se sve sabere, mislim da su mu simpatije blago bile na našoj strani, nije nas zajebavao previše, što je najbitnije
Ajatolah_

#3422 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Ajatolah_ »

shake69 wrote:Zna li neko tabelu najboljih drugoplasiranih ekipa i kakvi su nam izgledi ako osvojimo bod u Parizu, recimo da budemo najbolji drugi?
Slabi. Šveđani će vjerovatno izvući više od jednog boda od u utakmicama s Finskom i Holandijom, ako ne oni onda Mađari protiv Finske. Grci igraju protiv Gruzije i Hrvatske kući. Iz trojke Portugal, Švedska, Norveška, za očekivati je da će sve tri upisati po bar jednu pobjedu do kraja, jer svi igraju protiv jedne od dvije najslabije ekipe, Kiprom i Islandom.

Valjalo bi da naši igrači znaju igrati bunker. Zamislite da smo igrali 0:0 na Koševu protiv Francuske, imali bismo jedan bod više od njih, i onda u Parizu dovoljan remi...
vozač

#3423 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by vozač »

EdoI wrote:
shake69 wrote:Zna li neko tabelu najboljih drugoplasiranih ekipa i kakvi su nam izgledi ako osvojimo bod u Parizu, recimo da budemo najbolji drugi?
Slabi. Šveđani će vjerovatno izvući više od jednog boda od u utakmicama s Finskom i Holandijom, ako ne oni onda Mađari protiv Finske. Grci igraju protiv Gruzije i Hrvatske kući. Iz trojke Portugal, Švedska, Norveška, za očekivati je da će sve tri upisati po bar jednu pobjedu do kraja, jer svi igraju protiv jedne od dvije najslabije ekipe, Kiprom i Islandom.

Valjalo bi da naši igrači znaju igrati bunker. Zamislite da smo igrali 0:0 na Koševu protiv Francuske, imali bismo jedan bod više od njih, i onda u Parizu dovoljan remi...
to je fudbal ...
za utjehu, zamisli das smo sinoć odigrali 0:0
Kulinban_1189

#3424 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Kulinban_1189 »

uistinu intersesantna kalkulacija i informacija, što znači da bi mi trebali samo bod iz utakmice sa Francuzima (naravno da dobijemo Luxemburg)

Na EURO 2012. ne moramo kroz baraž, već možemo kao najbolje drugoplasirana reprezentacija. Pobjedom nad Bjelorusijom učvrstili smo se na drugom mjestu, a do kraja igramo protiv Luksemburga te gostujemo kod Francuza.

Poredak drugoplasiranih reprezentacija vrlo je interesantan, a predvode ga Danci, s jednakim brojem bodova kao i BiH. S bodom manje slijede Šveđani, Irci i Grci, a potom Crnogorci i Česi. Najlošije drugoplasirane reprezentacije su Turska i Srbija.

I Danci narednu utakmicu igraju sa autsajderom, pa će posljednje kolo odlučiti. Danci će na megdan Portugalcima, a BiH Francuzima. Svoju šansu vide i Šveđani koji
dočekuju Kipar, pa onda igraju sa Holanđanima.

H Danska 6 4 1 1 9 4 +5 4 13
D Bosna i Hercegovina 7 4 1 2 8 7 +1 3 13
E Švedska 6 4 0 2 15 8 +7 6 12
B Irska 7 3 3 1 8 5 +3 4 12
F Grčka 6 3 3 0 6 3 +3 2 12
G Crna Gora 6 3 2 1 5 3 +2 2 11
I Češka 6 3 1 2 8 5 +3 5 10
A Turska 6 2 2 2 6 7 –1 1 8
C Srbija 6 2 2 2 6 9 –3 2 8
karanana

#3425 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by karanana »

ljudi nikako da skontaju da ne mozemo proci kao najbolja drugoplasirana.
Locked