Ja koristim neku Color Splash FX, ektra odradi posao, samo moras biti precizna ako hoces da odradis kako treba. Obzirom da si zensko pretpostavljam da ti prsti nisu kao kobasice mada sam vidjao i takvih slucajevaKapri wrote:Da li neko zna koja je aplikacija za uredjivanje slika kao neka slika koju sam vidjela-zuti cvijet a okolo crnobijelo?Mislila sa da je Instagram i kada sam ga skinula nisam mogla naci da uradim tako nesto.
Android OS
Moderator: Benq
-
feningas
#3401 Re: Android OS
- Ce-de-vi-ta
#3402 Re: Android OS
Pitanje jedno strucnjacima
Naime imam Android na svome telefonu, u pitanju Sensation i telefon se sa vremena na vrijeme ugasi prilikom primanja poziva i onda pri ponovnom paljenju skroz drugo stanje baterije prikazuje recimo manje ili vise da je puna/prazna nego je bilo prije dolaska poziva... Jeli se kome ista slicno desavalo 
Last edited by Ce-de-vi-ta on 07/06/2012 10:10, edited 1 time in total.
- _Reds_
#3403 Re: Android OS
Imas raznih aplikacija za to i ima ih dosta, mozes potraziti na marketu. Recima Camer Zoom FX, ima tonu dodatka koji nema sta ne mogu, jeste da se sama aplikacija placa, ali uvijek ima alternativa.feningas wrote:Ja koristim neku Color Splash FX, ektra odradi posao, samo moras biti precizna ako hoces da odradis kako treba. Obzirom da si zensko pretpostavljam da ti prsti nisu kao kobasice mada sam vidjao i takvih slucajevaKapri wrote:Da li neko zna koja je aplikacija za uredjivanje slika kao neka slika koju sam vidjela-zuti cvijet a okolo crnobijelo?Mislila sa da je Instagram i kada sam ga skinula nisam mogla naci da uradim tako nesto.
-
Fauja Singh
#3404 Re: Android OS
Drug mi ima Sensation ali XE, ima isto problem sa baterijom, tj nakon restarta mu pokazuje druge vrijednosti.Ce-de-vi-ta wrote:Pitanje jedno strucnjacimaNaime imam Android na svome telefonu, u pitanju Sensation i naime telefon se sa vremena na vrijeme ugasi prilikom primanja poziva i onda pri ponovnom paljenju skroz drugo stanje baterije prikazuje recimo manje ili vise da je puna/prazna nego je bilo prije dolaska poziva... Jeli se kome ista slicno desavalo
Kaze sa svakim ROM-om mu je tako i da je procitao da je to hardwerska greska.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
- Ce-de-vi-ta
#3405 Re: Android OS
Znaci nema fajde nositi ga na servis ili nesh sl. Ma nekada radi perfektno po mjesec i onda se desi to pa opet... budala pravastroga normala wrote:Drug mi ima Sensation ali XE, ima isto problem sa baterijom, tj nakon restarta mu pokazuje druge vrijednosti.Ce-de-vi-ta wrote:Pitanje jedno strucnjacimaNaime imam Android na svome telefonu, u pitanju Sensation i naime telefon se sa vremena na vrijeme ugasi prilikom primanja poziva i onda pri ponovnom paljenju skroz drugo stanje baterije prikazuje recimo manje ili vise da je puna/prazna nego je bilo prije dolaska poziva... Jeli se kome ista slicno desavalo
Kaze sa svakim ROM-om mu je tako i da je procitao da je to hardwerska greska.
-
Fauja Singh
#3406 Re: Android OS
Mislim da nema, ali opet vidi iskustva korisnika na drugim forumima, npr. na xda developers.
Ja sam na Galaxy S imao problem da kad napunim mobitel i samo sto ga iskljucim iz punjaca on mi pokazuje 98% baterije, i ponovo ga ukljucim i on fol puni, a prije 5 sekundi pisalo da je baterija puna.
To mi je bilo na svakom ROM-u koji sam instalirao.
Ja sam na Galaxy S imao problem da kad napunim mobitel i samo sto ga iskljucim iz punjaca on mi pokazuje 98% baterije, i ponovo ga ukljucim i on fol puni, a prije 5 sekundi pisalo da je baterija puna.
To mi je bilo na svakom ROM-u koji sam instalirao.
-
Static-X
#3408 Re: Android OS
A sta fali osmand- u ja skino i stavio bih kartu,nije lose bar ovo sto vidim.
Sent from my SCH-I500 using Tapatalk 2
- respo
#3409 Re: Android OS
mana osmand-a je da ne moze navigirati u offline modu
ne mozes postaviti rutu i da te navodi nego samo vidis rutu
- _Reds_
#3410 Re: Android OS
Jel ko nasao kakvu aplikaciju koja skida sa youtube-a u mp3 odmah ??
-
Static-X
#3411 Re: Android OS
A moze li ti reci poziciju na kojoj se nalazis trenutno?respo wrote:mana osmand-a je da ne moze navigirati u offline modu
-
Static-X
#3412 Re: Android OS
A moze li ti reci poziciju na kojoj se nalazis trenutno?respo wrote:mana osmand-a je da ne moze navigirati u offline modu
- insomnia78
#3413 Re: Android OS
Jesam ja "TubeGod" se zove skida ti u kojem hoces formatu_Reds_ wrote:Jel ko nasao kakvu aplikaciju koja skida sa youtube-a u mp3 odmah ??
Ps nemas je na marketu
Sent sa mog sokocala using tapatalk
- respo
#3414 Re: Android OS
moze to nadje regularno odstpanje otprilike do 10 metara ajd da kazemoStatic-X wrote:A moze li ti reci poziciju na kojoj se nalazis trenutno?respo wrote:mana osmand-a je da ne moze navigirati u offline modu
sve je ok samo sto ne moze navigirati u offline modu
- Revolucionar ★
#3415 Re: Android OS
Evo preporuka za igru , odlicna , jednostavna i genijalna
https://play.google.com/store/apps/deta ... ladeMaster
https://play.google.com/store/apps/deta ... ladeMaster
-
FMDzem
#3416 Re: Android OS
Pošto sam bio poklonik N95ce tek nedavno sam nabavio zvonitel sa Android OS, tačnije Xperia x8.
Može li za početak neki savijet, linkovi, šta da se instal. da ne lutam po 140+ str.
Čuo sam da bi bilo poželjno da se instal. nešto Sony... nisam zapamtio
Može li za početak neki savijet, linkovi, šta da se instal. da ne lutam po 140+ str.
- skafiskafsnjak
#3417 Re: Android OS
Sony PC CompanionFMDzem wrote:Pošto sam bio poklonik N95ce tek nedavno sam nabavio zvonitel sa Android OS, tačnije Xperia x8.
-
FMDzem
#3418 Re: Android OS
Sad' bi bilo lijepo da mi neko objasni za šta služi..L00d wrote:Sony PC CompanionFMDzem wrote:Pošto sam bio poklonik N95ce tek nedavno sam nabavio zvonitel sa Android OS, tačnije Xperia x8.
- skafiskafsnjak
#3419 Re: Android OS
isto za sta sluzi OVI suite ili nokia PC suiteFMDzem wrote:Sad' bi bilo lijepo da mi neko objasni za šta služi..L00d wrote:Sony PC CompanionFMDzem wrote:Pošto sam bio poklonik N95ce tek nedavno sam nabavio zvonitel sa Android OS, tačnije Xperia x8.
-
FMDzem
#3420 Re: Android OS
mhm.L00d wrote:
isto za sta sluzi OVI suite ili nokia PC suite
- skafiskafsnjak
#3421 Re: Android OS
A iako, ja ga ne koristim nikako. Samo eto da pogledam da li ima neki upadte 
-
FMDzem
#3422 Re: Android OS
Maaah, instal. sam ga, update raditi ako mi padne na pametL00d wrote:A iako, ja ga ne koristim nikako. Samo eto da pogledam da li ima neki upadte
Ako ima još neko neki prijedlog, savijet ..
- skafiskafsnjak
#3423 Re: Android OS
Ma sta znam, lijepo odes malo na play market i cackas. Svako instalira po vlastitim potrebama.
Nadjes neki file explorer. Ja koristim playere koji su dosli na mobitelu ( sto za muziku isto tako i video). JA sam instalirao operu mini i mobile. Neki widget za bateriju ....
Cackaj malo, upucen si kako ide... imao si symbian
Nadjes neki file explorer. Ja koristim playere koji su dosli na mobitelu ( sto za muziku isto tako i video). JA sam instalirao operu mini i mobile. Neki widget za bateriju ....
-
FMDzem
#3424 Re: Android OS
Sjooj šutiL00d wrote:Ma sta znam, lijepo odes malo na play market i cackas. Svako instalira po vlastitim potrebama.
- skafiskafsnjak
#3425 Re: Android OS
Stone age ?FMDzem wrote:Sjooj šutiL00d wrote:Ma sta znam, lijepo odes malo na play market i cackas. Svako instalira po vlastitim potrebama.