ela33 wrote:imam jedno pitanje dakle ovako: veoma rano sam pocela dobivati sijede valsi, sada imam 19 godina i jaaaako puno sijedih ali mi je kosa svijetlo smeđe boje pa to nije toliko upadljivo, barem nije bilo do sad, sad ih ima toliko da se stvarno primjeti a i ne zelim ih imati uopce pa ne znam kako da rjesim taj problem. Ne bih htjela da se farbam jer farbanje ostecuje kosu a i zato sto mi se jako sviđa moja boja kose, da li znate kako bih mogla da se rijesim sijedih vlasi (cupanje ne pomaze jer ih je bas previse :/)...ili ako bas nema druge opcije nego farbanje zanima me da li je moguce da se ofarbam u tacno istu boju koja je moja prirodna jer ne zelim drugu boju i ne zelim stalno farbati izrast. eto ako neko ima neki savjet unaprijed zahvaljujem

dusa draga, ona bi i cupala
najbolje ti je u frizerski s.otici i da te ofarba strucna osoba koja ce ti odrediti nijansu farbe priblizno tvojoj kosi.
ja se ne farbam, ali vidim razliku kod kolegica koje se farbaju u salonu i koje to rade same. farba iz salona se predivno presijava i vidno je kvalitetnija.
nesto sam upratila da oni u salonu mango stalno daju neke akcije i bonove gdje se mozes za badava ofarbat i osisat,
raspitaj se kako oni rade, mozda ti se svidi. (ja nisam isla pa ne znam)