irac300 wrote:Ona izaziva trenutnu impotenciju, kako na fizičkoj, tako i na psihičkoj bazi.ćiribiribela wrote:Zaboravljate Lori.
istina,sin iritantan na nju
Moderator: _BataZiv_0809
irac300 wrote:Ona izaziva trenutnu impotenciju, kako na fizičkoj, tako i na psihičkoj bazi.ćiribiribela wrote:Zaboravljate Lori.
joooj wrote:Zasto li je zenski dio publike zakinut za zanimljive muske likove!?
joooj wrote:So not my typekakavdanakneiskustvu wrote:joooj wrote:Zasto li je zenski dio publike zakinut za zanimljive muske likove!?
shane,darryll?
Ima faca među šetačima, pa možda ti se od njih neko svidijoooj wrote:Zasto li je zenski dio publike zakinut za zanimljive muske likove!?
Ne sviđa ti se nijedan?joooj wrote:splinter wrote:Ima faca među šetačima, pa možda ti se od njih neko svidijoooj wrote:Zasto li je zenski dio publike zakinut za zanimljive muske likove!?
Imas onog crnca sa kapom, barem znas da nece navuci neku prehladu na sebe.joooj wrote:So not my typekakavdanakneiskustvu wrote:
shane,darryll?

Hoće, hoće, al' neće večeras.ioannes wrote:Noah je najvjerovatnije onaj tip kojeg je Daryl u zadnjoj epizodi doveo ....
sad ce vjeovatno biti spasavanje Carol i Beth iz Bolnice
ExNihilo wrote:Pa reći će im Everybody hates Chris
U prvoj sezoni su bili u Atlanti. Trebalo je da su dosad dobro odamkli, ali eto...kakavdanakneiskustvu wrote:ExNihilo wrote:Pa reći će im Everybody hates Chris
moguće,jesu oni blizu onog grada,atlanta je ono?
ExNihilo wrote:U prvoj sezoni su bili u Atlanti. Trebalo je da su dosad dobro odamkli, ali eto...kakavdanakneiskustvu wrote:ExNihilo wrote:Pa reći će im Everybody hates Chris
moguće,jesu oni blizu onog grada,atlanta je ono?
99,9 %Jack Be Nimble wrote:Ja mislim da su Darryl i Carol nasli Noah on im ispricao sve. Njih dvoje se dogovorili da se Carol "povrijedi" i ode u bolnicu a Darryl ide po Ricka i ostale. Carol i Beth u bolnici ostali ispred bolnice i udri Misko.
ima smislaJack Be Nimble wrote:Ja mislim da su Darryl i Carol nasli Noah on im ispricao sve. Njih dvoje se dogovorili da se Carol "povrijedi" i ode u bolnicu a Darryl ide po Ricka i ostale. Carol i Beth u bolnici ostali ispred bolnice i udri Misko.