Gdje u Sa......

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
simbabimba

#3401 Re: Gdje u Sa......

Post by simbabimba »

Gdje kupiti albume grupe Knock Out? Ove snimljene poslje Puske?
sgunited

#3402 Re: Gdje u Sa......

Post by sgunited »

imas u Mercatoru na socijalnom CD-ove sigurno a mozes pogledati i u Magazi kod Bezistana ili cak mozda u sopu pored Meša (kod Opere) ako tu ima muzike uopste
Chustaa

#3403 Re: Gdje u Sa......

Post by Chustaa »

irconbih wrote:... kupiti mobitel u "normalnoj" radnji, a ne tipa ovih trafika što imaju na svakom koraku?
Kad kupim, da mi regularno izda racun, originalno pakovanje, bez ikakvih naznaka da je "skinut" s neke mreze
u EU i da ima garanciju koju i proizvodjac reklamira.

Hvala! :sax:
BHTelecom,imas i one na carsiji. :)
Margita81

#3404 Re: Gdje u Sa......

Post by Margita81 »

Gdje kupiti ventilator ljudi moji?? Obisla sam danas pola grada i nema nigdje (Beko, Robot socijalno i hrasno, interex-a oba, merkur, tus stup i onaj novi tehno shop kod koreje==nema!). :x topim se...
sarajevomd

#3405 Re: Gdje u Sa......

Post by sarajevomd »

Margita81 wrote:Gdje kupiti ventilator ljudi moji?? Obisla sam danas pola grada i nema nigdje (Beko, Robot socijalno i hrasno, interex-a oba, merkur, tus stup i onaj novi tehno shop kod koreje==nema!). :x topim se...
Pik! Ja sam pazario vrhunski za 40KM
muhanata

#3406 Re: Gdje u Sa......

Post by muhanata »

Incerum Canabea wrote:Gdje ima kupiti ovo:

Image

i to po mogućnosti onu malu - "džepno izdanje"?
Jučer išla do Marsa kod Željinog stadiona i vidjeh ovo. Ali doslovno džepno izdanje :lol: Rekoh da prijavim ;-)
pakica_

#3407 Re: Gdje u Sa......

Post by pakica_ »

muhanata wrote:
Jučer išla do Marsa kod Željinog stadiona i vidjeh ovo. Ali doslovno džepno izdanje :lol: Rekoh da prijavim ;-)
jbt, u tom marsu haman svega ima (znam da je jaranica kupila nekakvu dobru kabanicu kad su bile one kisurine), a ja nikako da se skanim da odem :lol:
Chustaa

#3408 Re: Gdje u Sa......

Post by Chustaa »

Al' stvarno ima svega.
muhanata

#3409 Re: Gdje u Sa......

Post by muhanata »

pakica_ wrote:jbt, u tom marsu haman svega ima (znam da je jaranica kupila nekakvu dobru kabanicu kad su bile one kisurine), a ja nikako da se skanim da odem :lol:
Chustaa wrote:Al' stvarno ima svega.
E isti slučaj! Ili mi je mrsko ili mi nije usput, a kad odem tamo prosto se iznenadim šta sve ljudi ne prodaju. Kod njih ne postoji riječ "nemamo". Imam osjećaj da redovno čitaju ovaj dio foruma :lol:
Chustaa

#3410 Re: Gdje u Sa......

Post by Chustaa »

Imam osjećaj da redovno čitaju ovaj dio foruma :lol:

Moguce :lol: :lol:
Chustaa

#3411 Re: Gdje u Sa......

Post by Chustaa »

Mozete li mi reci gdje i po kojoj cijeni mogu kupiti fotoaparat Canon SX110. :zoka:
respo

#3412 Re: Gdje u Sa......

Post by respo »

snowflake_ wrote:Molim vas jel mi neko moze pomoci :)

Treba mi dobra snajderica za sivenje duge svecane haljine...nije nista puno samo ono top i donji dio siroko leprsavo :) zna li neko finu tetu koja nece papreno naplatiti?

Hvalaaaa :)
na alipasinu na pijaci gdje je garderoba ima mala radnjica pored zlatare
Incerum Canabea

#3413 Re: Gdje u Sa......

Post by Incerum Canabea »

muhanata wrote:

Blagodarim. :D
rudy81

#3414 Re: Gdje u Sa......

Post by rudy81 »

Chustaa wrote:Mozete li mi reci gdje i po kojoj cijeni mogu kupiti fotoaparat Canon SX110. :zoka:

http://www.pik.ba/artikal/3856469/fotoa ... n-sx110-is

edit: doduse nije u sarajevu al mozes naruciti iz sarajeva :D
špico

#3415 Re: Gdje u Sa......

Post by špico »

Pozdrav,
več dugogodišnja želja mi je posjetiti Sarajevo, zadnjih nekoliko dana gladim ideju da bi si tu želju mogo možda ostvariti ove godine tjekom godišnjeg dopusta. Malo sam razgledavao ponude smještaja u Sarajevu... pa rekoh da vas pitam mislim da čete mi vi sarajlije najbolje reči.... gdje bi mogo nači najpovoljnije smještaj u Sarajevu (cca. 10-ak nočenja) ... putujem sam i nisam zahtjevan. Malo sam gledo ponude hostela al ne znam ... za ove najjeftinije kažu da radije ne idem... a ovi malo bolji uredniji, su mi preskupi (Mali mi je buđet) pa .... tako da razmišljam ima li ko mogučnost oddati mi jeftino jednu sobu u blizini centra Sarajeva sa wc.jom, odnosno kupatilom,...krajem augusta, početkom septembra...
Unaprijed zahvaljujem.

Ps; izvinjujem se ako sam postao na pogrešno mjesto, ako jesam neka moderatori slobodno prebace tamo gdje treba.
Maha23

#3416 Re: Gdje u Sa......

Post by Maha23 »

ima kupiti ovo ili nesto slicno??? Image
SAID5

#3417 Re: Gdje u Sa......

Post by SAID5 »

Iza katedrale, prema bosnjackoj gimnaziji, franc i sofija tea shop ili tako nesto :)

Sent from TPTLK
donBeton

#3418 Re: Gdje u Sa......

Post by donBeton »

One polusvježe tjestenine?
SAID5

#3419 Re: Gdje u Sa......

Post by SAID5 »

špico wrote:Pozdrav,
več dugogodišnja želja mi je posjetiti Sarajevo, zadnjih nekoliko dana gladim ideju da bi si tu želju mogo možda ostvariti ove godine tjekom godišnjeg dopusta. Malo sam razgledavao ponude smještaja u Sarajevu... pa rekoh da vas pitam mislim da čete mi vi sarajlije najbolje reči.... gdje bi mogo nači najpovoljnije smještaj u Sarajevu (cca. 10-ak nočenja) ... putujem sam i nisam zahtjevan. Malo sam gledo ponude hostela al ne znam ... za ove najjeftinije kažu da radije ne idem... a ovi malo bolji uredniji, su mi preskupi (Mali mi je buđet) pa .... tako da razmišljam ima li ko mogučnost oddati mi jeftino jednu sobu u blizini centra Sarajeva sa wc.jom, odnosno kupatilom,...krajem augusta, početkom septembra...
Unaprijed zahvaljujem.

Ps; izvinjujem se ako sam postao na pogrešno mjesto, ako jesam neka moderatori slobodno prebace tamo gdje treba.
nista pristojno ispod 10-15 eura, vjerujem da za vise dana mozda dobijes neki popust

Sent from TPTLK
sgunited

#3420 Re: Gdje u Sa......

Post by sgunited »

Unaprijed zahvaljujem.

svako hostel koji nadjes u Starom gradu ti je dobar, jer sve ti je blizu, nemoj traziti bas na carsiji jer su cijene malo vece vec pogledaj na Bjelavama, Mejtasu ili Vratniku mislim da su cijene malo nize a opet ti je carsiji 5-10 minuta pjeske udaljena
Chustaa

#3421 Re: Gdje u Sa......

Post by Chustaa »

Unaprijed zahvaljujem.

Obavezno pogledaj Hotel "Mod". :D http://www.hotel-mod.ba/aktuelno/
Vjeruj mi,pravo je lijep.Brzo nam dosao i lijepo se proveo. :lol:
Chustaa

#3422 Re: Gdje u Sa......

Post by Chustaa »

Maha23 wrote:ima kupiti ovo ili nesto slicno??? Image
Ja sam vidio to u Mercatoru,ali metalna ko kuglica. :-?
VenomousV

#3423 Re: Gdje u Sa......

Post by VenomousV »

...ima kupiti kristale/ nakit od istih? :D
pakica_

#3424 Re: Gdje u Sa......

Post by pakica_ »

VenomousV wrote:...ima kupiti kristale/ nakit od istih? :D
svarovski 8-)
VenomousV

#3425 Re: Gdje u Sa......

Post by VenomousV »