Ne znam za vas, ali ja ne bi bio zadovljan sa ovim osnovnim opremama... Sve bi mogao halaliti al pod obavezno da ima: ESP, što više zracnih jastuka i zavjesa, klimu ( može i manuelna, samo nek hladi), obavezno komande radija na volanu ( i sam sam mislio da je luksuz, dok nisam napravio par tura sa autom koji ima tu opciju, sad sam skonto da je potreba, pogotovo sto oko radija čarkam non stop... ) i po mogucnost da je kožni, al ne bi to bilo presudno, naslonjac za ruku, board comp ( jer kakav bi ja "Bošnjo" bio a da ne znam potrošnju svog TDI-a

) i naravno da ima dobra sjedišta, mada ona rijetko budu dobra u osnovnom modelu, pogotovo kad uz to ide neki mali motor ( pod ovo ne mislim da su kožna, jer mrzim kožu ( more alcantara) i da imaju grijanje i treskoguz, vec eto da imaju solidnu bocnu potporu i da su mekana), el. retrovizore sa grijanjem i tempomat... A ti vanjski detalji mi ne igraju neku ulogu... Što bi doplatio set Orginal felgi recimo 17" (ako su osnovni model 15") 2500KM, kad mogu za upola tih para kupiti identicne stare godinu ili dvije.. Ili proci jos jeftinije i kuptii neke aftermarkt za 500KM.... Ili recimo zatamnjena stakla, doplata ide od 450-1500KM, Obicnom folijom se moze zadnji boks bez gepeka kod kompakta odraditi za 30KM, ako hoces kvalitetnije, lumar fino 300KM ( mada je to meni loša opcija, za folije dati tolike pare, pogotovo ako se cesto otvaraju prozori..., zato ja odradim svake otprilike dvije godine po 30KM, ove obicne folije i pucaj)