Horde Zla

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Thorgerson

#3401 Re: Horde Zla

Post by Thorgerson »

insomnia78 wrote:
karanana wrote:idi na dzidzikovac u ambasadu, reci da te je strah nereda i anarhije i da si ugrozen i prepadnut za svoju sigurnost.

majke mi ja ne znam sta je s ljudima. takav je to neki strah od svega i za sve. ljudi kao da zive u staklenom zvonu. za sve su mediji krivi. od ovog belajcica pa do globalnih belaja. strah od ovog, strah od onog....strah od muslimana, strah od buba, strah od h1n1, strah od disanja.....
De ne budi blesav, normalno da me je strah za djete
Nije mi frka za mene, nije mi prvi put da se nalazim u svakakvim sukobima i situacijama
Lijepo rekoh, ne poznajem nesto posebno grad i ne bih se zelio naci sa djetetom "izmedju dvije vatre"
Ma nema sad nekih posebnih djelova grada gdje ne bi smio otici. Moj ti je prijedlog da malo prije i poslije utakmice ne budes blizu stadiona. I to je to. Mada generalnu tu nemas ni razloga da budes. Setkaj se po gradu od Skenderije prema Carsiji. Al bice danas policije tonu, tako da sto je bilo sranja bilo je.

Jest da su evo sinoc su ovi poljaci sranje napravili kod begove dzamije, hiljade ljudi tu, turista itd, usred carsije. Ali jbg, to se moze desiti u bilo kojem gradu.

p.s. I da, nemoj slucajno rezervisati nocenje u hotelu Sunce, Vogosca. :D
Last edited by Thorgerson on 14/07/2015 12:59, edited 1 time in total.
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#3402 Re: Horde Zla

Post by Slo Burner »

Sad je valjda kroz Doboj prosao jedan bus i 4 kombija
agent_001

#3403 Re: Horde Zla

Post by agent_001 »

KPNCTNJAH wrote:Jebo mater, ovi belaji se desavaju sirom svijeta, ali samo kod nas podrumasi pisu izvjestaje iz minute u minutu... i to naravno oni bolje znaju sta se desava, nego ljudi koji su na licu mjesta... ovi sto se nasladjuju mogu da se napuse dobro, pogotovo pacenici koji se nazivaju simpatizerima FK Sarajevo, a ova sva situacija im kao smijesna... dodju likovi kojim je jedini cilj napraviti belaj, mrze tebe, tvoj grad, drzavu, narod i nama je opet draze praviti neke podjele izmedju sebe, nego biti na istoj strani bar u ovakvim situacijama... ne trazi niko od tebe da ides na ulicu i da se boris s njima, ali bar nas mozes postediti debilnih komentara... jebem te internete...
bolje se izrazavas ) to je to :thumbup:
Akibh

#3404 Re: Horde Zla

Post by Akibh »

Samprotivsviju wrote:
-LIBERO- wrote:Ovi iz Tuzle krenuli.
Gdje ce ?
Gradac, Drvenik,...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3405 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

Makarska :D
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#3406 Re: Horde Zla

Post by mali_milojica »

Auto pijaca na Stupu. Svega za dvije črvene :D
jalijas74

#3407 Re: Horde Zla

Post by jalijas74 »

Policiji nije dovoljan gaf od sinoc i debela 2 sata zakasnjenja sa intervencijom vec se izgleda spremaju za neki novi promasaj.
1. posvetice se previse ovoj grupi iz Sunca
2. ekipa koja dolazi iz pravca Tuzle ce mozda i neprimjetna uci u grad
3. Ove iz Doboja ako ne skrenu na petlju prema Vogosci upasce drito u grad bez pratnje
4. ako je istina da ih ima i u Lukavici , gdje ce sigurno biti i koji "soko" sa njima dobice instrukcije da se se u grad moze uci i sa Vraca

Dakle moguci neredi ponovo Vogosca, pa Kobilja Glava, Ciglane, Grbavica - Skenderija, mozda i Marin dvor jer su se setali i tamo ili cak i sami centar grada ove ekipe sa kombijima ako se provuku a provucice se sigurno.
Capajebo

#3408 Re: Horde Zla

Post by Capajebo »

Mojne mi ba samo Ciglane. Da mogu iftar na miru kupit i uc' na zapad :mrgreen:
supercali

#3409 Re: Horde Zla

Post by supercali »

Ako se tako provuku i upadnu u "mahale" nece se fino provesti jer je onda svaki gradjanin potencijalni navijac sarajeva kojeg boli briga za fudbalom al nece dati na sebe i na svoje
Jos kao sto rekoh ako kod nekog proradi ptsp ima da se vracaju u sanducima u poljsku a to ne bi valjalo
Stroj-2

#3410 Re: Horde Zla

Post by Stroj-2 »

Kombat wrote:
Stroj-2 wrote:Ne znam jel neko spomeno, al ovi poljaci što su došli su na crnoj listi, inače im je zabranjen ulaz u dražve EU-a, kad su tekme, OGROMAN proust MUP-a i bezbjednosnih agencija.... znači lokalna djeca 95 i 99 god. stali na crtu s ovim ćelavim debilima, svaka čast...
Ovo boldirano je rekla-kazala sranje. Osim toga, da im je zabranjen ulazak u drzave EU- ne bi prosli ni Madjarsku ni Hrvatsku - pa cak i da su pokusali preko Srbije ici ne bi mogli preko Rumunije, tako da je ovo gore najobicnija jebena LAZ kojom se pokusava opravdati sinocnji potpuni debakl i pretvoriti u kao casan poraz od ono al pravo zajebanih likova.

Prije par stranica su pisali da im je zabranjen ulazak na stadione u Poljskoj, sada pisete kako im je zabranjen ulaz u drzave EU a ocekujem za par stranica da neko napise da su na americkoj terror watch listi i da ih trazi CIA.... :run:
čitaj fino, ne pred rudu....
jalijas74

#3411 Re: Horde Zla

Post by jalijas74 »

Ciglane i to onaj semafor gdje je ulaz u Zetru.
Zetra je jedini nacin da ih uvedu na stadion bezbjedno samo sto nasa murija to ne konta.
Baltazar_khan

#3412 Re: Horde Zla

Post by Baltazar_khan »

Image

ovi su na plavim srcima :oops:
lajk

#3413 Re: Horde Zla

Post by lajk »

supercali wrote:Ako se tako provuku i upadnu u "mahale" nece se fino provesti jer je onda svaki gradjanin potencijalni navijac sarajeva kojeg boli briga za fudbalom al nece dati na sebe i na svoje
Jos kao sto rekoh ako kod nekog proradi ptsp ima da se vracaju u sanducima u poljsku a to ne bi valjalo
Ma kakvi...pogledaj slike na naslovnoj ...izgledaju kao krvolicni pit bulovi :roll:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#3414 Re: Horde Zla

Post by bordo gandalf »

sumirprimus

#3415 Re: Horde Zla

Post by sumirprimus »

Baltazar_khan wrote:Image

ovi su na plavim srcima :oops:
:skoljka:
realno,i povlacenje je posteno :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3416 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

Meni djeluje da su se specijalci, dobar dio njih malo..hm..pogledaj ove trojice lijevo kako gledaju ovu dvojicu medzeda :D

Tacno bi im predali i oklope i palice, samo da zatraze.

Ako ne dodje prava interventna, ovo bi mogao biti cirkus. :lol:
supercali

#3417 Re: Horde Zla

Post by supercali »

lajk wrote:
supercali wrote:Ako se tako provuku i upadnu u "mahale" nece se fino provesti jer je onda svaki gradjanin potencijalni navijac sarajeva kojeg boli briga za fudbalom al nece dati na sebe i na svoje
Ma kakvi...pogledaj slike na naslovnoj ...izgledaju kao krvolicni pit bulovi :roll:
Nema veze kako izgledaju kad ljudima prokljuca posebno jos inat kad proradi
Pa ima da izvuku pistolje i oni koji su ih konzervirali 95-e
A kazem da to ne bi valjalo jer bi izbio medjunarodni incident a o fk sarajevo da ne pricamo vjerovatno izbacivanje iz europe i sl
mrchinho

#3418 Re: Horde Zla

Post by mrchinho »

Jedno kratko, posto nisam upucen u "navijacke obicaje".

Prosao sam sinoc oko 11 ulicom koja od hotela sunce vodi prema pijaci i hotelu park. Nisam znao da su ti poljaci uopste tu ali sam negdje na sredini te ulice (cca kod azela i aspeka) vidio grupu "nasih" momaka, mozda cca 30 , navijacke majice, salovi isl.
Mislio sam da su mozda igraci smjesteni u Suncu pa ono pjevaju ne daju spavati.

E sad pitanje nakon svog belaja. Jel se pred svaku utakmicu kada dolazi "problematicna" grupa ovako okupljaju ispred i okolo njihovog smjestaja? Ono kao ako ovi krenu razbijat isl da mogu reagovati (predostroznost) pa ako budu fini idu kuci i mirna Bosna ili je to samo pred ovu utakmicu jer su ih "naruzili" na carsiji ranije pa su pretpostavili da ce ovi belaje praviti.

Edit: Vidim na fotkama par momaka u majicama Cracovia :? :? Zar krakovia nije skroz drugi klub? ili su u nekom talu sa njima isl.
Last edited by mrchinho on 14/07/2015 13:33, edited 1 time in total.
mali_milojica

#3419 Re: Horde Zla

Post by mali_milojica »

Dva losa ubise Milosa.
Dobro mozda bi za par njih trebalo 4-5 momaka,ali kontate sta zelim reci.
emko1234

#3420 Re: Horde Zla

Post by emko1234 »

Ništa ovo nije bilo za čuditi se.
Ja sam jučer prošao kroz grad oko 5, nigdje drota nisam vidio.

U goste ti dolaze navijačka grupa koja je poznata po sranjima koje prave kako u svojoj državi tako i na gostovanjima, nigdje nikoga.
Bili smo nespremni 92. kad su nam o glavi radili, nespremni smo svake zime kad padne snijeg, šta očekujete sad?

Žao mi je ovih ljudi po Vogošći koji su krv pišali i djeci od usta otkidali da bi si priuštili auto koje dođe i sjebe jedva punoljetni poljski maloumnik.
Ko će to platiti? Opet nespremni, mjesto svi do jednog da su pohapšeni i odvedeni sudiji za prekršaje, pa im fino uzmeš pasoše pa im uzmeš zadnji euro iz džepa pa ih onda nabiješ nogom preko granice i još ih dobro namaraš da nas se sjećaju do penzije.

Nikad od nas države i sistema. Glupi drotovi s onim idiotom Nefićem samo pričaju ko papagaji jednu te istu priču vrte u krug.

Ja samo znam da mi udari na moje imanje i familiju nakav poludrogirani idiot večeras, ohladio bih ga bez bismile noć poslije 27. noći Ramazana. Nebitno jel se zove Karoly ili se zove Amer.
Sarajevski-Seljak

#3421 Re: Horde Zla

Post by Sarajevski-Seljak »

emko1234 wrote:Ništa ovo nije bilo za čuditi se.

U goste ti dolaze navijačka grupa koja je poznata po sranjima koje prave kako u svojoj državi tako i na gostovanjima, nigdje nikoga.
Bili smo nespremni 92. kad su nam o glavi radili, nespremni smo svake zime kad padne snijeg, šta očekujete sad?

Žao mi je ovih ljudi po Vogošći koji su krv pišali i djeci od usta otkidali da bi si priuštili auto koje dođe i sjebe jedva punoljetni poljski maloumnik.
Ko će to platiti? Opet nespremni, mjesto svi do jednog da su pohapšeni i odvedeni sudiji za prekršaje, pa im fino uzmeš pasoše pa im uzmeš zadnji euro iz džepa pa ih onda nabiješ nogom preko granice i još ih dobro namaraš da nas se sjećaju do penzije.

Nikad od nas države i sistema. Glupi drotovi s onim idiotom Nefićem samo pričaju ko papagaji jednu te istu priču vrte u krug.

Ja samo znam da mi udari na moje imanje i familiju nakav poludrogirani idiot večeras, ohladio bih ga bez bismile noć poslije 27. noći Ramazana. Nebitno jel se zove Karoly ili se zove Amer.

Stetu ce snositi klubovi!

Bar je tako bilo kad su moje auto slupali :mrgreen:
old_spice

#3422 Re: Horde Zla

Post by old_spice »

mrchinho wrote:Jedno kratko, posto nisam upucen u "navijacke obicaje".

Prosao sam sinoc oko 11 ulicom koja od hotela sunce vodi prema pijaci i hotelu park. Nisam znao da su ti poljaci uopste tu ali sam negdje na sredini te ulice (cca kod azela i aspeka) vidio grupu "nasih" momaka, mozda cca 30 , navijacke majice, salovi isl.
Mislio sam da su mozda igraci smjesteni u Suncu pa ono pjevaju ne daju spavati.

E sad pitanje nakon svog belaja. Jel se pred svaku utakmicu kada dolazi "problematicna" grupa ovako okupljaju ispred i okolo njihovog smjestaja? Ono kao ako ovi krenu razbijat isl da mogu reagovati (predostroznost) pa ako budu fini idu kuci i mirna Bosna ili je to samo pred ovu utakmicu jer su ih "naruzili" na carsiji ranije pa su pretpostavili da ce ovi belaje praviti.

Edit: Vidim na fotkama par momaka u majicama Cracovia :? :? Zar krakovia nije skroz drugi klub? ili su u nekom talu sa njima isl.
Cracovia je drugi klub i u dobrim su odnosima sa njima
mali_milojica

#3423 Re: Horde Zla

Post by mali_milojica »

emko1234 wrote:Ništa ovo nije bilo za čuditi se.

X cijeli post.
Pogotovo boldirano i dodao bih zabranu ulaska u BiH 5 godina,pa neka kruzi do mora ako ikada krene na Jadran.
Tomahawk11
Globalni moderator

#3424 Re: Horde Zla

Post by Tomahawk11 »

supercali wrote:
lajk wrote:
Nema veze kako izgledaju kad ljudima prokljuca posebno jos inat kad proradi
Pa ima da izvuku pistolje i oni koji su ih konzervirali 95-e
A kazem da to ne bi valjalo jer bi izbio medjunarodni incident a o fk sarajevo da ne pricamo vjerovatno izbacivanje iz europe i sl
Ne pricaj gluposti. Izbacili bi Sarajevo iz Evrope kad bi neki domacin upucao Poljaka?! Kojom to logikom?
ZPP

#3425 Re: Horde Zla

Post by ZPP »

Svaka cast nasim momcima, na koga su oni krenuli sunce ti poljubim :shock:

Vidi se tu i medicinska intervencija na glavurdi jednog od intelektualaca.
Post Reply