Ma nema sad nekih posebnih djelova grada gdje ne bi smio otici. Moj ti je prijedlog da malo prije i poslije utakmice ne budes blizu stadiona. I to je to. Mada generalnu tu nemas ni razloga da budes. Setkaj se po gradu od Skenderije prema Carsiji. Al bice danas policije tonu, tako da sto je bilo sranja bilo je.insomnia78 wrote:De ne budi blesav, normalno da me je strah za djetekaranana wrote:idi na dzidzikovac u ambasadu, reci da te je strah nereda i anarhije i da si ugrozen i prepadnut za svoju sigurnost.
majke mi ja ne znam sta je s ljudima. takav je to neki strah od svega i za sve. ljudi kao da zive u staklenom zvonu. za sve su mediji krivi. od ovog belajcica pa do globalnih belaja. strah od ovog, strah od onog....strah od muslimana, strah od buba, strah od h1n1, strah od disanja.....
Nije mi frka za mene, nije mi prvi put da se nalazim u svakakvim sukobima i situacijama
Lijepo rekoh, ne poznajem nesto posebno grad i ne bih se zelio naci sa djetetom "izmedju dvije vatre"
Jest da su evo sinoc su ovi poljaci sranje napravili kod begove dzamije, hiljade ljudi tu, turista itd, usred carsije. Ali jbg, to se moze desiti u bilo kojem gradu.
p.s. I da, nemoj slucajno rezervisati nocenje u hotelu Sunce, Vogosca.