MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Chuckie
#3401 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Luda borba Cikotic - Mehic.
- Ljakan
#3402 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
pa kad ide dzevad
- Baltazar_khan
#3404 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
mnogo dosadna borba 
- Maharadza
#3405 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Oduzet po bod i jednom i drugom jer "izbjegavaju borbu"...sire ruke i jedan i drugi...guraju se...cirkus!
Najjaci ovi hrvati na fight channel-u, kaze: "Ajde mozda vidimo u 3. rundi malo vise akcije!" (nastavlja drugi) "I pobjednika AKO NISTA DRUGO!"

Najjaci ovi hrvati na fight channel-u, kaze: "Ajde mozda vidimo u 3. rundi malo vise akcije!" (nastavlja drugi) "I pobjednika AKO NISTA DRUGO!"
- Ljakan
#3406 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
borba smor publika zaspala
-
Chuckie
#3407 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Dzevdo dvorska luda kao i obicno.
Mehicu svaka cast.
Mehicu svaka cast.
- Baltazar_khan
#3408 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
dževade hajde više u tu penziju dosta te više 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#3409 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ova borba ko iz doma penzionera u odnosu na predhodnu Mehica. Poturak izgleda zaista smijesno prema ovom crncu....moze mu skoro pa babo biti. Vidi se iz aviona da ovo nije vise DZ od onog nekadasnjeg Dzevada Poturka.Maharadza wrote:Oduzet po bod i jednom i drugom jer "izbjegavaju borbu"...sire ruke i jedan i drugi...guraju se...cirkus!![]()
![]()
![]()
Najjaci ovi hrvati na fight channel-u, kaze: "Ajde mozda vidimo u 3. rundi malo vise akcije!" (nastavlja drugi) "I pobjednika AKO NISTA DRUGO!"![]()
-
Tyke
#3410 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Dzevadova sreca sto se opet na kraju oduze poen Munozu, inace bi ovo otislo u 4. rundu, a vidilo se da Dzevdo jedva stoji na nogama. Red bi bio da se sad povuce kao pobjednik i to je to.
Emkic me je razocarao. Ali, realno, momak se ni ne sprema nesto posebno. Cesto smo u teretani i nisam zadovoljan njegovim radom. On ako planira uraditi nesto u karijeri pod hitno treba podici kilazu i krenuti u ozbiljnije borbe. Ovo je cisti amaterizam.
Mehic je nasa nova masina, definitivno.
Emkic me je razocarao. Ali, realno, momak se ni ne sprema nesto posebno. Cesto smo u teretani i nisam zadovoljan njegovim radom. On ako planira uraditi nesto u karijeri pod hitno treba podici kilazu i krenuti u ozbiljnije borbe. Ovo je cisti amaterizam.
Mehic je nasa nova masina, definitivno.
- Daryl Dixon
#3411 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ko je slijedeći na fight card-u? 
- Ljakan
-
cassius
#3413 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Novi sampion u UFC-u 
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#3414 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ja sto ga izdominira ...zatvorio ga je potpuno ...uzeo prve 3 runde i onda takedowns i lagano ...dobar i Hendrix ...za Nelsona i Reema ne znam sta bih mislio ...simpaticniji mi je Nelson ali Reem da je izgubio ovu borbu mislim da ne bi ni ostao u UFC-u...cassius wrote:Novi sampion u UFC-u
- MaD_ProfessoR
#3415 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Pettis bi onako završio i protiv Gilberta, samo da se ovaj nije zaletio ko sivonja u prvoj rundi, da je racionalnije i malo mirnije glave ušao u borbu. Da hoće Nurmagomedov proći Kauboja, pa da vidimo revanš i koliko je RDA zapravo popravio hrvanje.
Imortal i Hendricks tanka borba, iako je Hendriks dobro izgledao na vaganju -nikad bolje- al su performanse slabe, nema više onih spektakularnih nokauta kao prije. Brown sa prevelikim respektom ušao u meč. Prpa.
Vjerujem da su Reemu ovu borbu sa Nelsonom dali znajući da će pobijediti, da ga ne bi otpisali i raskinuli ugovor u slučaju izgubljene (što mu slijedi u idućoj borbi ako bude išao na JDSa).
Dobar card bio, sve u svemu.
Imortal i Hendricks tanka borba, iako je Hendriks dobro izgledao na vaganju -nikad bolje- al su performanse slabe, nema više onih spektakularnih nokauta kao prije. Brown sa prevelikim respektom ušao u meč. Prpa.
Vjerujem da su Reemu ovu borbu sa Nelsonom dali znajući da će pobijediti, da ga ne bi otpisali i raskinuli ugovor u slučaju izgubljene (što mu slijedi u idućoj borbi ako bude išao na JDSa).
Dobar card bio, sve u svemu.
- plagijator1975
#3416 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Meni ovaj Card bas bio bez veze, jos one zene kad stave 
-
The BEN10
#3417 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Pa iskreno, ne znam odakle većini stav da je Khabib pobijedio zahvaljujući hrvanju samo. U standup borbi je bio ravnopravan, ako ne i bolji od RDA-a. I čisto sumnjam da RDA može toliko popraviti hrvanje, jer je tada razlika u kvalitetu bila barem dva nivoa, a Khabib je u međuvremenu počeo raditi sa Cainovim timom.MaD_ProfessoR wrote:Pettis bi onako završio i protiv Gilberta, samo da se ovaj nije zaletio ko sivonja u prvoj rundi, da je racionalnije i malo mirnije glave ušao u borbu. Da hoće Nurmagomedov proći Kauboja, pa da vidimo revanš i koliko je RDA zapravo popravio hrvanje.
- Cracked
#3419 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
FFC 7:
Par dobrih borbi, fina atmosfera. Glavna borba MMA kriza, spahovic od 1.78m bi trebao biti u najbolju ruku laka kategorija ili nize. Ovo je presmjesno, jedva ruke pokrece, nije uputi tri udarca. Obori i lezi na njemu. Nigdje on nece dalje od lokalnih borbi onako napumpan
Poturak i jedan i drugi no comment, sramota.
da predjemo na ozbiljnije UFC:
NAvijao sam za petisa jer je interesantan borac ali ga je RDA dobro utukao. Bit ce zanimljivo u ovoj kategoriji.
U UFC-u prije ovog sam po prvi put navijao za Benson Hendersona. Svaka cast odlican
Veceras ide Barao vs TJ 2 moglo bi biti interesantno ako ne prespavam one muhe u co-main eventu
Par dobrih borbi, fina atmosfera. Glavna borba MMA kriza, spahovic od 1.78m bi trebao biti u najbolju ruku laka kategorija ili nize. Ovo je presmjesno, jedva ruke pokrece, nije uputi tri udarca. Obori i lezi na njemu. Nigdje on nece dalje od lokalnih borbi onako napumpan
Poturak i jedan i drugi no comment, sramota.
da predjemo na ozbiljnije UFC:
NAvijao sam za petisa jer je interesantan borac ali ga je RDA dobro utukao. Bit ce zanimljivo u ovoj kategoriji.
U UFC-u prije ovog sam po prvi put navijao za Benson Hendersona. Svaka cast odlican
Veceras ide Barao vs TJ 2 moglo bi biti interesantno ako ne prespavam one muhe u co-main eventu
- MaD_ProfessoR
#3420 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Preskočio ti navoj, mjesec unaprijedCracked wrote:FFC 7:
Ljepota gledat Maiu kako radi vrhunski JJ, šteta što mu je kardio uvijek loš, al za njega se provjereno zna da nikad ništa nije uzimao, tako da mu se pola oprašta. Kakva greška sudije u borbi Silva VS Dober, sramota koga su doveli da sudi.
O Poturcima ne bih previše, sve je već mnogo puta rečeno, cirkus.
Tomo koliki god talenat da jeste, sa onom visinom u poluteškoj će uvijek biti kratak, pametnije bi mu bilo da skine 15 kg i da se ide borit u srednjoj kategoriji, jer će uskoro, ako potpiše za kakvu bolju organizaciju, biti samo vreća za udaranje.
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#3421 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
MaD_ProfessoR wrote:Preskočio ti navoj, mjesec unaprijedCracked wrote:FFC 7:
Veceras ide Barao vs TJ 2 moglo bi biti interesantno ako ne prespavam one muhe u co-main eventual bit će interesantno, to si 100 % u pravu
![]()
Maia fakat jeste tehnicar ali meni je 5 rundi onakve borbe previse...morao sam malo da ubrzavam snimak. Drago mi zbog Erica Silve ...decko bas ima potencijal a i atraktivan je za gledati...sa onom frizurom, isto Bruce LeeMaD_ProfessoR wrote: Ljepota gledat Maiu kako radi vrhunski JJ, šteta što mu je kardio uvijek loš, al za njega se provjereno zna da nikad ništa nije uzimao, tako da mu se pola oprašta. Kakva greška sudije u borbi Silva VS Dober, sramota koga su doveli da sudi.
- MaD_ProfessoR
#3422 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
3 runde bi mu bile mjera na onakav kardio, da poradi na gnp-u bio bi zvjerka, al mislim da je za njega prekasno da mijenja stil.
Košček penzija, ne znam ni što su mu davali opet šansu, totalno neatraktivan borac.
Što se tiče zajeba sudije, prekinuo borbu bez ikakve potrebe, nit je lik tapkao nit je zaspao u giljotini, taman se krenuo izvlačit a sudija priskoči, poče mu drmat ruku i proglasi prekid
vrlo čudna situacija, amaterizam.
Košček penzija, ne znam ni što su mu davali opet šansu, totalno neatraktivan borac.
Što se tiče zajeba sudije, prekinuo borbu bez ikakve potrebe, nit je lik tapkao nit je zaspao u giljotini, taman se krenuo izvlačit a sudija priskoči, poče mu drmat ruku i proglasi prekid
vrlo čudna situacija, amaterizam.
- Daryl Dixon
#3423 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Iako sam navijao za Petisa, Dos Anjos je zasluženo osvojio pojas. U svim segmentima ga je dobio, od stand-up-a do partera... Ono sto me nasmija veceras pravo je momenat u prvoj epizodi (do sad ih ima 3) serijala vezano za UFC 189 Aldo - Connor kad Conor kaže: "Give me the belt" hahah kakav kreten. Bit ce odličan meč to je zasigurno, McGregor je odlican borac, sjajnu tehniku ima ali sam nesto ubijedjen da pojas ostaje u Brazilu
Link ispod, uzivajte
http://www.ufc.com/media/UFC-189-World- ... -Episode-1
http://www.ufc.com/media/UFC-189-World- ... -Episode-1
- MaD_ProfessoR
#3424 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Dillashaw povrijeđen, slomio rebro, odgađa se revanš za pojas.
Hektor Lombard pao na steroide
McGregor je luđak, vjerujem da je vrijeme da Aldo preda pojas, kako mu je i rekao luđak
Hektor Lombard pao na steroide
McGregor je luđak, vjerujem da je vrijeme da Aldo preda pojas, kako mu je i rekao luđak
- Daryl Dixon
#3425 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Nažarit će ga Aldo.