Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
dallton

#3401 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dallton »

hajd da nas vise entitetlije (ili u prevodu s engleskog "stanovnici tvorevine") ne gnjave pricom da su svi srbi listom protiv BiH kao "dzamahirije"
*** SPAM *** - Fahrudin Omerović, Mirsad Dedić, Tomislav Piplica, Kenan Hasagić, samo su neka od zvučnih imena, koji su nosili golmanski dres u reprezentaciji. Zbog povrede Kenana Hasagića, na gol će Nemanja Supić, na privremenom radu u Javoru iz Ivanjice, srbijanskom prvoligašu, koji je stacioniran na četvrtoj poziciji, zahvaljujući i odbranama stasitog Nemanje.
"I u Gacku se navija za Bosnu i Hercegovinu", sretno govori Nemanja, koji je rođen u Gacku.

U lokalnoj je Mladosti branio, igrao protiv Muratovića u tadašnjoj bh. ligi.

"Ja sam srcem i dušom uz i za svoju zemlju BiH", kaže Nemanja.

Nije to prijatno priznati ako braniš u srbijanskoj ligi.

"Znali su me prozivati zbog mojih izjava kako jedva čekam poziv bh. selektora. Nakon što me Ćiro Blažević pozvao i mog debija u Genku, čestitali su mi brojni prijatelji, poznanici iz Srbije. Šefu sam zahvalan što mi je dao šansu".

U Belgiji je korektno odradio posao.

"Mislio sam da ću i "penal skinuti", ali je Belgijanac snažno i precizno pogodio, a ja pogrešno procijenio".

U Zenici će imati manje posla, ali će opasnost vrebati iz prekida i kontri.

"Spahić nam je izuzetno važan. On je pravi lider. Spahić, Nadarević, Berberović, Ibričić, Jahić, Mravac ulijevaju mi sigurnost. Naravno, sve je lakše kada su u timu majstori poput Misimovića, kolosalnog Džeke, Muratovića, Bajramovića, Pjanića...".

"Marko Topić me primio kao brata. I svi ostali, kao da smo godinama zajedno. Upravo je zajedništvo naš najveći adut, a najveće zasluge pripadaju Blaževiću", komplimentira Nemanja svom šefu.

Zbog odbrana i držanja, Supić je stekao simpatije prema bh. navijačima i saigračima. Njegove odbrane ozarile su lica ugledne gatačko - sarajevske porodice Tanović (Arif, Haris i Anes), koji su ga preporučili Blaževiću. Cvjeta do sreće i Husnija Arapović, koji ga je također usmjerio prema bh. reprezentaciji.
dallton

#3402 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dallton »

Mirko Lujić odlazi iz SIPA-e?

SARAJEVO - Kako „San“ saznaje iz svojih izvora bliskih međunarodnoj zajednici, Mirko Lujić bi uskoro mogao napustiti položaj direktora Agencije za istrage i zaštitu (SIPA).

Naime, po procjenama stručnjaka za obavještajne organizacije, Lujić nije uspio odgovoriti zadacima, pa je u SIPA-i došlo do krupnih unutarnjih problema i sukoba koje on uglavnom ostavlja ispod tepiha.

Istovremeno, Lujić nastoji za sve okriviti Dragana Lukača, pomoćnika direktora za Kriminalističko-istražni odjel SIPA-e i svu odgovornost prebaciti na njega. U samoj SIPA-i Lukač važi za izuzetnog i vrhunskog profesionalca, a uživa i veliki ugled u međunarodnoj zajednici. Lujić sada ide tako daleko da traži smjenu Lukača.

Lujić se našao na meti žestokih kritika Milorada Dodika koji od njega zahtijeva da mu skine s vrata krivičnu prijavu koju je SIPA podnijela Tužilaštvu BiH, a kojom je Dodik sa grupom svojih prvih saradnika osumnjičen za finansijske prevara teških 145 milijuna maraka.

Posebno treba naglasiti da je Mirko Lujić, direktor SIPA-e, bio u potpunosti uključen u istrage o Dodikovim malverzacijama i da je bio upućen u podnošenje krivične prijave.
propade prud, a ode i mirko - sad moze cuvati policijsku stanicu u sekovicima kao sto je to cinio i ranije :dance: :dance:
mmostar

#3403 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mmostar »

dallton wrote:hajd da nas vise entitetlije (ili u prevodu s engleskog "stanovnici tvorevine") ne gnjave pricom da su svi srbi listom protiv BiH kao "dzamahirije"
*** SPAM *** - Fahrudin Omerović, Mirsad Dedić, Tomislav Piplica, Kenan Hasagić, samo su neka od zvučnih imena, koji su nosili golmanski dres u reprezentaciji. Zbog povrede Kenana Hasagića, na gol će Nemanja Supić, na privremenom radu u Javoru iz Ivanjice, srbijanskom prvoligašu, koji je stacioniran na četvrtoj poziciji, zahvaljujući i odbranama stasitog Nemanje.
"I u Gacku se navija za Bosnu i Hercegovinu", sretno govori Nemanja, koji je rođen u Gacku.

U lokalnoj je Mladosti branio, igrao protiv Muratovića u tadašnjoj bh. ligi.

"Ja sam srcem i dušom uz i za svoju zemlju BiH", kaže Nemanja.

Nije to prijatno priznati ako braniš u srbijanskoj ligi.

"Znali su me prozivati zbog mojih izjava kako jedva čekam poziv bh. selektora. Nakon što me Ćiro Blažević pozvao i mog debija u Genku, čestitali su mi brojni prijatelji, poznanici iz Srbije. Šefu sam zahvalan što mi je dao šansu".

U Belgiji je korektno odradio posao.

"Mislio sam da ću i "penal skinuti", ali je Belgijanac snažno i precizno pogodio, a ja pogrešno procijenio".

U Zenici će imati manje posla, ali će opasnost vrebati iz prekida i kontri.

"Spahić nam je izuzetno važan. On je pravi lider. Spahić, Nadarević, Berberović, Ibričić, Jahić, Mravac ulijevaju mi sigurnost. Naravno, sve je lakše kada su u timu majstori poput Misimovića, kolosalnog Džeke, Muratovića, Bajramovića, Pjanića...".

"Marko Topić me primio kao brata. I svi ostali, kao da smo godinama zajedno. Upravo je zajedništvo naš najveći adut, a najveće zasluge pripadaju Blaževiću", komplimentira Nemanja svom šefu.

Zbog odbrana i držanja, Supić je stekao simpatije prema bh. navijačima i saigračima. Njegove odbrane ozarile su lica ugledne gatačko - sarajevske porodice Tanović (Arif, Haris i Anes), koji su ga preporučili Blaževiću. Cvjeta do sreće i Husnija Arapović, koji ga je također usmjerio prema bh. reprezentaciji.
"respektabilan" uzorak :D
dallton

#3404 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dallton »

naravno da je respektabilan - dokazuje da nisu bas svi primitivni idioti :D
mmostar

#3405 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mmostar »

dallton wrote:naravno da je respektabilan - dokazuje da nisu bas svi primitivni idioti :D
Eto ti sa Prokletija ćeš nekom reći da je "primitivni idiot" :lol:
dallton

#3406 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dallton »

mmostar wrote:
dallton wrote:naravno da je respektabilan - dokazuje da nisu bas svi primitivni idioti :D
nisam ja to rekao, citiram strane izvore...citam presude spominje se neki "barbarizam, silovanja, genocid..." odmah kraj imena nase tvorevine - i sta cu sad ja kad ljudi tako kazu sirom svijeta? :D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3407 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by KatarinaKosaca »

dallton wrote:nisam ja to rekao, citiram strane izvore...citam presude spominje se neki "barbarizam, silovanja, genocid..." odmah kraj imena nase tvorevine - i sta cu sad ja kad ljudi tako kazu sirom svijeta? :D
Sve dušmani lažu. Ceo svet.
dallton

#3408 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dallton »

KatarinaKosaca wrote:
dallton wrote:nisam ja to rekao, citiram strane izvore...citam presude spominje se neki "barbarizam, silovanja, genocid..." odmah kraj imena nase tvorevine - i sta cu sad ja kad ljudi tako kazu sirom svijeta? :D
to im i ja isto odgovaram, i navodim gornji primjer kao argument, al eto ne da mi @mmostar, pa sta da radim
mmostar

#3409 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mmostar »

dallton wrote:
mmostar wrote:
nisam ja to rekao, citiram strane izvore...citam presude spominje se neki "barbarizam, silovanja, genocid..." odmah kraj imena nase tvorevine - i sta cu sad ja kad ljudi tako kazu sirom svijeta? :D
:dance:
KatarinaKosaca

#3410 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by KatarinaKosaca »

dallton wrote:
KatarinaKosaca wrote:
to im i ja isto odgovaram, i navodim gornji primjer kao argument, al eto ne da mi @mmostar, pa sta da radim[/quote

Eno. potvrdio je i mostar da lažu.
dallton

#3411 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dallton »

sta ces, teret svjetske slave je tezak, gdje god dodjes prepoznaju te po onome po cemu si poznat :D
KatarinaKosaca

#3412 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by KatarinaKosaca »

[quote="dallton"]sta ces, teret svjetske slave je tezak, gdje god dodjes prepoznaju te po onome po cemu si poznat :D[/quote ]

Ipak mislim da malo pretjeruješ. KOjeg q, imaš vadit tamo nekakve presude i ostale stvari. Pusti to, bolan. KOga još zanima šta tamo neki besmisleni sud, i truli zapada paranoiše
mmostar

#3413 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mmostar »

dallton wrote:sta ces, teret svjetske slave je tezak, gdje god dodjes prepoznaju te po onome po cemu si poznat :D
Novak Đoković,Ana Ivanović,Jelena Janković,Nikola Tesla,Vlade Divac,košarkaši,odbojkaši,vaterpolisti,M.Pupin,evo sad i fiudbaleri..... :D
A vas "daljton"?
KatarinaKosaca

#3414 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by KatarinaKosaca »

E, hebi ga sad. NIkad ugodit. Priča čovjek o svjetskoj slavi, a oni se opet bune. Ja mu više ne dam da kopa po fijokama kojekavih sudova, opet ne valja. Kako ugodit?
dallton

#3415 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dallton »

mmostar wrote:
dallton wrote:sta ces, teret svjetske slave je tezak, gdje god dodjes prepoznaju te po onome po cemu si poznat :D
Novak Đoković,Ana Ivanović,Jelena Janković,Nikola Tesla,Vlade Divac,košarkaši,odbojkaši,vaterpolisti,M.Pupin,evo sad i fiudbaleri..... :D
A vas "daljton"?
ovako strani izvori kazu (nisam ja nemojte mene kritikovati):
republika srpska = etnicko ciscenje, genocid, konclogori
srbija = etnicko ciscenje, kosovo, ratovi, bradati cetnici
:D
sta li je zajednicko za dva gore navedena pojma? :roll:
ZZZlica

#3416 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ZZZlica »

Novak Đoković,Ana Ivanović,Jelena Janković,Nikola Tesla,Vlade Divac,košarkaši,odbojkaši,vaterpolisti,M.Pupin,evo sad i fiudbaleri
Ovim živućim je garant "vatra" što stalno moraju objašnjavati da "tamo daleko" nisu svi genocidni fašisti, nije to lako :cry:
KatarinaKosaca

#3417 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by KatarinaKosaca »

sta li je zajednicko za dva gore navedena pojma?
t

Ti si. Tebe treba napadat. Što prenosiš. Šta uopće imaš čitat to smeće???
mmostar

#3418 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mmostar »

dallton wrote:
mmostar wrote:
A vas "daljton"?
Ima stranih izvora koji i ovako kažu:"Afganistan,Bosna,Čečenija,Kosovo,islamski fundamentalizam,radikalni islamski terorizam,vehabije,selefije....
mmostar

#3419 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mmostar »

dallton wrote:
mmostar wrote:
A vas "daljton"?
Nego,ne odgovori mi .Po čemu vas raspoznavaju,osim po "ljepoti" :D a "daljton"?
KatarinaKosaca

#3420 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by KatarinaKosaca »

Ima stranih izvora koji i ovako kažu:"Afganistan,Bosna,Čečenija,Kosovo,islamski fundamentalizam,radikalni islamski terorizam,vehabije,selefije...
Ma, ja, al nema presuda, to hebe stvar :(
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#3421 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

Kneževina Srpska zaista dobro zvuči kao prvotravanjaska šala.
toooooo KNEŽE DodiČeeee !!!!!!!Image

samo da se znade...u feudalizmu su bili vlastela i kmetovi....treba se samo zdogovotiti koce biti ko Image

a možda se aludira na na Kneževinu Monako Image

Srpska Vojska Interneta

Po osnovnim nacelima, Srpska Vojska Interneta (SVI) je gradjanska, nezavisna i odbrambeno-zastitna organizacija svih srpskih hakerskih grupa (u daljem tekstu "hajduckih ceta") i veceg broja srpskih korisnika Interneta spremnih da se amaterski bave hakerizmom ili propagandnim delovanjem.
Nasa Vojska je masovna organizacija, ciju osnovu cine njeni clanovi, koji se dele u dve grupe, i to: regrute i rezerviste. Regruti su aktivan sloj clanova, i oni mogu, prema zaslugama, biti unapredjeni u porucnike, majore, pukovnike i djenerale, a njihovo delovanje, kao i delovanje svakog regruta ili rezerviste, zasticeno je i priznato od strane Vojske. Rezervisti mogu, takodje prema zaslugama, biti unapredjeni u hajduke, dok regruti mogu biti unapredjeni u harambase, sto su formalna odlikovanja.

Pored svega spomenutog, svi subjekti u Vojsci su obavezni da kao raspoznavajuci znak koriste Grb ili animaciju SVI-a

Napomenuli bi da pozivamo sve vlasnike i webmastere srpskih sajtova koje zele da stanu pod pokroviteljstvo SVI-a, da na glavnu stranicu svog sajta postave Grb Vojske... < nastavak>

Vojska je, u okviru svojih osnovnih aktivnosti, raspisala dva konkursa, i to:

Vojska je dobila i zvanicnu podrsku od srpskog
rodoljuba Kapetana Dragana.
1. Konkurs za nove oficire SVI-a - U koliko ste rezervista u Vojsci, a zelite postati hajduk, regrut ili oficir, imate puno pravo da nas kontaktirate kako bi Vam zelju uslisili! Nasa dobro poznata e-mail adresa je [email protected].

2. Konkurs za sponzora izdavacke delatnosti Vojske - Ovaj konkurs je stalan. Vojska ima nameru da se bavi i izdavackom delatnoscu, sa zeljom da nase ljude sire upozna sa Internet tehnologijom. Ali, Vojska za tako nesto nema ni osnovnih sredstava, pa zato i obavljamo ovaj konkurs kako bi se svi sponzori i donatori javili i kako bi na najbolji nacin pomogli svoju zemlju i njene gradjane.
Raspisan je i specijalni konkurs za clanstvo u Generalni Komitet SVI-a. Pravo da bude biran za clana Komiteta ima svaki regrut u SVI-u. U slucaju da se zelite kandidovati za clana Komiteta pisite na e-mail adresu [email protected].

Mozete nas kontaktirati na sledece e-mailove:
Narodni Djeneralstab SVI-a - [email protected]
Generalni Komitet (GK) SVI-a - [email protected]

Ostale Vaznije e-mail adrese - [email protected]
- [email protected]

ImageImage
dallton

#3422 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dallton »

ZZZlica wrote:
Novak Đoković,Ana Ivanović,Jelena Janković,Nikola Tesla,Vlade Divac,košarkaši,odbojkaši,vaterpolisti,M.Pupin,evo sad i fiudbaleri
Ovim živućim je garant "vatra" što stalno moraju objašnjavati da "tamo daleko" nisu svi genocidni fašisti, nije to lako :cry:
to su izuzeci, sto bi rekao mmostar "reprezentativni uzorak"
mmostar

#3423 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mmostar »

dallton wrote:
ZZZlica wrote:
to su izuzeci, sto bi rekao mmostar "reprezentativni uzorak"
Ma odgovori jebem li mu miša,po čemu to vas raspoznavaju?Da probam pogađati:"koka","pekara","terorizam""lepota" :lol: ,"heroin","pismenost","civilizacijski vrh","sport" :lol: ....
mmostar

#3424 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mmostar »

KatarinaKosaca wrote:
Ima stranih izvora koji i ovako kažu:"Afganistan,Bosna,Čečenija,Kosovo,islamski fundamentalizam,radikalni islamski terorizam,vehabije,selefije...
jbga,nekad se mora presuditi na licu mjesta :D
KatarinaKosaca

#3425 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by KatarinaKosaca »

mmostar wrote:
KatarinaKosaca wrote:
jbga,nekad se mora presuditi na licu mjesta :D
Upravo tako, bravo.... Presuda na licu mesta svima kji čitaju i propagiraju smeće od sudskih presuda :dance:

slažeš se? Ja sam za
Locked